This Is Not Islam!

image

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
2 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
margrietvanengelen
margrietvanengelen
8 jaren geleden

Ik denk dat dit artikel juist is. Ik denk, dat er veel moslims zijn die niet achter de terroristische daden staan, zoals in Parijs, maar niet willen reageren omdat ze een andere richting in de islam aanhangen. Mensen zijn snel geneigd anderen in een hokje te zetten en doen dit ook bij moslims. Dit klopt niet, generaliseren kan nooit.Toch denk ik dat het goed is als alle tegenstanders van terreur hun stem laten horen. Pas dan zullen deze afschuwelijke aanslagen eindigen. Laten we hopen, dat ook dan de oorlogen in het midden-oosten eindigen en er bewinden zullen komen waar elk mens in waardigheid en respect voor elkaar en in vrede zal kunnen leven, zonder angst voor geweld. Laten we hopen, dat de steden en dorpen die nu door oorlog in puin liggen weer kunnen worden opgebouwd en er vrede zal komen een vrede voor iedereen.

elvimaran
elvimaran
8 jaren geleden

Geniaal!

2
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x