Woke Woensdag – Van Artis Goes Woke tot Alles Wat Wokies Haten

Welkom in de wondere woke wereld!

Welkom bij de OpinieZ Woke Woensdag van 13 juli 2022! Met deze week: Artis Goes Woke, zorgtaken-onrecht, genderneutrale basisschool, RIVM en zwangere mensen, Church of England weet niet wat een vrouw is, Gods voornaamwoorden, transfobe senator, White Labour, verkrachtingen verdoezeld, sekslessen voor 9-jarigen, naakte Pride-fietsers, transgender kinderboeken, politie zoekt vrouw en alles wat wokies haten.

 

Artis Goes Woke

Ook onze aloude nationale dierentuin moet er aan geloven. De directie van Artis heeft besloten dat zij de bezoekers moet bijbrengen dat het dierenrijk heel erg gay is en vol genderdiversiteit. Voor een fiks bedrag kunt u – liefst met het hele gezin – een rondleiding krijgen langs de LGBTIQ+-bevolking van het dierenpark.

 

Zorgtaken-onrecht

Gelukkig is er weer een nieuw schrijnend onrecht in ons land geconstateerd: door de lockdowns zijn vrouwen in 2021 meer zorgtaken gaan verrichten. Ons land is weer een stuk ongelijker geworden!

 

Genderneutrale basisschool

Het fenomeen genderneutrale basisschool is inmiddels ook in Nederland opgedoken. In woke-bolwerk Nijmegen. Want ‘jongensmeisjes-denken’ is heel erg schadelijk voor de kinderziel en vooral ook stigmatiserend. Waarom zouden jongens van vier jaar oud geen rokje mogen dragen?

 

RIVM en zwangere mensen

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) ziet voor zichzelf een voortrekkersrol weggelegd in de promotie van genderinclusief taalgebruik. Dat betekent onder meer dat de woorden ‘vrouw’ en ‘man’ voortaan taboe zijn. Dus als het RIVM een rapport publiceert over de schadelijke effecten van roken wordt er gesproken over ‘zwangere mensen’ en niet over het stigmatiserende ‘zwangere vrouwen’.

 

Church of England weet niet wat een vrouw is

Ook de Engelse staatskerk worstelt met het begrip ‘vrouw’. Een vooraanstaande bisschop heeft verklaard dat er geen officiële definitie van een vrouw is. Daar moeten de Anglicaanse gelovigen het dus voorlopig mee doen. Op de theologische consequenties van deze opvatting ging de bisschop niet in.

 

Gods voornaamwoorden

Kijk aan, God heeft ook gendersensitieve voornaamwoorden: ’they’ en ’them’. Althans volgens een kerk in Pasadena, VS.

 

Transfobe senator

In een recente hoorzitting voor de Senate Judiciary Committee kreeg senator Hawley van Missouri van een Law Professor van de universiteit van Berkeley te horen dat hij een transfobe vraag had gesteld en daarom medeverantwoordelijk is voor geweld tegen en zelfmoorden onder transgenders. De senator had haar gevraagd of zij met ‘mensen die de mogelijkheid hebben om zwanger te worden’ vrouwen bedoelde.

 

White Labour

De linkse Britse Labourpartij afficheert zich al jaren lang graag als divers en inclusief. Toch dringen politici met een niet-westerse etnische achtergrond bijna nooit door tot topfuncties in de partij. Opvallend genoeg hebben zich juist in de Conservatieve partij nogal wat politici uit etnische minderheden gekandideerd voor de opvolging van Boris Johnson als partijleider. Zoveel White Privilege kennen de Conservatieven blijkbaar niet.

 

Verkrachtingen verdoezeld

De Britse politie was al woke voordat de wereld überhaupt het woord kende. Decennialang werden duizenden verkrachtingen door Pakistaanse grooming gangs in Telford niet serieus door de politie onderzocht, uit angst om van racisme te worden beschuldigd. Soortgelijke vergrijpen vonden ook vele jaren lang plaats in Rotherham, waar ze ook vakkundig door de autoriteiten onder het tapijt werden geveegd.

 

Sekslessen voor 9-jarigen

Een hoge onderwijsfunctionaris in de Amerikaanse staat Washington heeft aangekondigd in de lokale seksshop sekslessen te gaan geven aan 9-jarige kinderen.

 

Naakte Pride-fietsers

In de Pride-optocht in Seattle reden naakte fietsers rondjes voor de ogen van verbaasde jonge kinderen.

 

Transgender kinderboeken

Een schrijfster uit de Amerikaanse staat Tennessee meldt wat er kan gebeuren als kinderen in de basisschoolleeftijd transgender kinderboeken lezen.

 

Politie zoekt vrouw

De immer alerte politie van Toronto (Canada) besteedt speciale aandacht aan vermiste vrouwen. Een foto van het slachtoffer is dan altijd handig.

 

Alles wat wokies haten

Commentaar overbodig.

 

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
8 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ni28
Ni28
10 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Als dieren bij regel homo of LHB….. en noem maar op waren zouden zij gewoon uitsterven. Dat de dierentuinen vol dieren zitten getuigd van het tegendeel tenzij men de dieren van hun ongelijk en verkeerde inzicht overtuigd.

Piltdown
Piltdown
10 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

@Artis
Dieren opsluiten in een hok is niet natuurlijk en dan kun ook geen natuurlijk gedrag verwachten. Dat dieren dan gay gedrag vertonen kun je onmogelijk natuurlijk noemen. Kijk maar eens in de amerikaanse mannengevangenissen.

Ni28
Ni28
10 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Woke is afbraak van de beschaving en wordt The Great Reset genoemd.

Jos van der Hoff
Jos van der Hoff
10 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Kijk naar Humanity van Ricky Gervais….zeer onderhoudend en transfobic…alles wat de Woke-cultus haat…

Ni28
Ni28
10 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Mensen die zwanger kunnen worden, vroeger vrouw genoemd kunnen na een baarmoeder operatie ook man zijn. Theoretisch dan want mannen bestaan niet.
Grap? Helaas, woke!

Hidde Nota
Hidde Nota
10 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Zelfs Rijksmuseum doet hier aan mee. Nu 50 voorwerpen kolonialisme in de @volkskrant.

Bernardo A.
Bernardo A.
10 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Toch geef ik het niet zo lang meer. Tegennatuurlijk gedrag wordt ons door een klein groepje drammers en een hoop nuttige linkse idioten opgedrongen. Alleen bevatten die lui niet, dat de samenleving als geheel steeds meer met de rug naar deze onzin en hun verspreiders gaat staan.

En deze winter komt de economische instorting daar als een koude douche overheen. Dat gaat de druppel worden die de emmer doet overlopen.

Boeddha18
Boeddha18
10 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Bernardo A.

“Erst kommt das Fressen, dann kommt die Moral.”

8
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x