Advertenties

Over OpinieZ

Over OpinieZ
 

Welkom! OpinieZ is een zelfstandig, onafhankelijk opiniemagazine. We brengen dagelijks hoogwaardige, confronterende, goed leesbare en niet politiek-correcte artikelen over politiek en maatschappij. OpinieZ heeft de individuele vrijheid hoog in het vaandel. We staan voor een democratisch staatsbestel, een seculiere overheid en het behoud van de nationale soevereiniteit. We zijn van start gegaan in april 2015.

We werken zonder subsidies of sponsors en met een minimale overhead. Advertenties dienen alleen ter dekking van de beheers- en productiekosten. We zijn onafhankelijk en zelfstandig en hebben geen banden met politieke, religieuze of maatschappelijke organisaties.

We hebben een vast columnistenteam. Ook worden artikelen van gastcolumnisten geplaatst en vertalingen. Columnisten worden niet betaald door OpinieZ, noch accepteren wij betaalde opdrachten.

Reacties op artikelen worden gemodereerd. Niet toegelaten worden te lange reacties (naar oordeel redactie), reacties die zich kenmerken door haatzaaierij, bedreigingen, discriminatie, privacyschending, laster, oproepen tot geweld, reclame en commerciële boodschappen, off-topic onderwerpen, herhaling van standpunten, scheldpartijen en linkdropping.