Linkse retoriek als dekmantel voor pure machtslust

We laten ons emotioneel gijzelen door puberale dwazen

Het is een oude extreem-linkse blueprint voor het implementeren van terreur, verdeeldheid en haat tegen iedereen die de waarheid durft te spreken. Een blauwdruk die gebaseerd is op ​Left Supremacy ​en is gespecialiseerd in het koesteren van comfortabele leugens en het begraven van ongemakkelijke waarheden. Een agenda vol intolerantie en ideologische geestdrift die andersdenkenden wil deplatformen en hen in diskrediet wil brengen.

Voormalig KGB-agent Yuri Bezmenov zei ooit in een interview: “The highest art of warfare is not to fight at all, but to subvert anything of value in the country of your enemy, until such time that the perception of reality of your enemy is screwed up, to such an extent that he does not perceive you as an enemy, but as a friend”.

Cultuur, identiteit, normen en waarden, respect voor tradities, gezag: ze vormen de kern en de essentie van je zijn. Zet zwart tegenover wit, oud tegenover jong, rijk tegenover arm enzovoort, en creëer zoveel mogelijk verdeeldheid. Als de samenleving er verstoord door raakt en tot in haar diepste vezels wordt ontwricht, ben je geslaagd. En dan laat je ze ook nog eens geloven dat je dit doet om ze vooruit te helpen. Wanneer alles gedestabiliseerd en gedemoniseerd is, en “the crisis will come”, neem je het land over.

 

Extreem activistische coalitie

Terwijl bewoners van Iran naar de beelden van protesten en rellen in de VS kijken, echoot er een stem in hun achterhoofd. “Karma is a bitch”. Het is een herhaling van het ontwerp dat de Democratische Amerikaanse president – en eigenaar van een pindaplantage in Georgia – Jimmy Carter en zijn Europese handlangers destijds in 1979 in Iran hebben geïmplementeerd. Eerst creëer je een coalitie van diverse cellen, waaronder de extreem-activistische en anarchistische, zoals Antifa, en islamitische en marxistische groepen. Vervolgens zorg je ervoor dat deze cellen eendrachtig elkaars standpunten onderschrijven en versterken, zodat ze samen makkelijk mee kunnen surfen op de golf van de nieuwste hypes, gecreëerd door de linkse elite. In dit geval de zogenaamde ‘strijd tegen racisme’.

 

Makke schapen

Maar ​make no mistake​: wie denkt dat deze ​Best Friends Forever erop uit zijn om de samenleving te verbeteren, verkeert in dezelfde illusie als de demonstranten tegen de mislukte Arabische Lente en de mensonterende Iraanse Revolutie. Diegenen die nu de straten bevolken, talkshows volpraten en sociaal-wenselijk gedrag vertonen zijn de toekomstige vaders, moeders en grootouders, die over een paar jaar hun eigen kinderen om vergiffenis moeten smeken. Voor het feit dat ze zich als een stelletje verwarde makke schapen hebben laten exploiteren door en misbruiken voor een beweging, waarvan ze de échte context en agenda niet eens kenden.

 

Brainwash

Wat wij vandaag de dag meemaken in Nederland is het gevolg van jarenlang anti-blank en anti-Nederlandse propaganda, die in gang is gezet door linkse politici en het linkse zelfbenoemde immorele ‘morele geweten’ van Nederland. Het is een tactiek die geleidelijk als een sluipmoordenaar de samenleving infiltreert en brainwasht. Een tactiek die op een corrupte manier journalistiek bedrijft, ons overspoelt met frames, beschuldigingen en andere triviale fact free-informatie en uit is op sensatie.

Media die er niet zijn om een onpartijdig beeld te geven van binnen- en buitenlandse gebeurtenissen, maar vooral de taak hebben om, ongeacht het onderwerp, het vuurtje aan te wakkeren. Media die zwijgen over de werkelijke aantallen doden van Black-on-Black misdaden wereldwijd, over de minstens tien zwarte Amerikanen die zonder reden op straat zijn doodgetrapt en doodgeschoten door BLM-activisten, en over het feit dat politiegeweld in de VS een groter probleem is voor blanken dan niet-blanken.

 

Media als rechter

In deze nieuwe wereldorde zijn de media de rechter, de jury en de executioner. Wie, ongeacht zijn kleur of afkomst, hun versie van de waarheid weerspreekt, is door deze deug-media bij voorbaat omgedoopt tot uitschot van de maatschappij en verdient een middelvinger van Sylvana Simons, die je komt vertellen dat niet All Lives Matter. Zelfs niet alle Black Lives Matter, maar alleen de lives van nietsnutten die door haar kunnen worden uitgebuit – wellicht tegen betaling, zoals wij eind vorig jaar bij onze terroristenfluisteraar Margriet van der Linden en haar IS-heldin hebben mogen constateren.

 

Knielen

Tienduizenden mensen in demonstraties, columns en talkshows, en tijdschriften en blogs draaien overuren, om blanken aan te praten dat zij hun kleur moeten hekelen om de zwarten te pleasen in naam van anti-racisme, social justice en solidariteit. De blanke Nederlander zal en moet dienstbaar en gehoorzaam zijn. Dit chronische ‘remorse’, waarbij de blanke Nederlander spijt moet hebben voor iets wat hij zelf nooit heeft gedaan maar daar nu wel voor moet opdraaien, wordt ook nog eens instemmend aangehaald door onze leiders.

Wie blank is moet knielen voor de meute en zich onderwerpen aan ontgroeningsrituelen en boetedoeningen, om te bewijzen dat zij deugen, geen racisten zijn en zich realiseren dat ze privileges hebben omdat ze blank zijn. Dit vernederende masochistische gebarenspel was verkeerd toen Iraniërs collectief voor islamisten moesten knielen en boeten voor het haram leven dat ze voorheen hadden geleid. En is ook nu verkeerd wanneer de blanken op hun knieën moeten om zich te verontschuldigen voor hun vermeende White Privilege.

 

Machtswellust

Je hoeft geen genie te zijn om te doorzien dat de ‘strijd tegen racisme’ een verkapte dekmantel is voor de echte agenda: machtswellust. Want wat is nou racistischer dan iemand die jou letterlijk en figuurlijk, voor de camera, onderwerpt aan vernederende handelingen omdat zijn huidskleur donkerder is dan die van jou?

Als we dan toch als gemeenschap zoveel berouw moeten hebben, laten we dan gewoon alle kaarten op tafel leggen. Waarom moeten alleen blanken boeten en opdraaien voor het verleden van hun voorouders? Als we toch allemaal lieverdjes van elkaar moeten zijn in de ‘strijd tegen racisme’; is het geen racisme als zwarte Afrikanen blanke boeren afslachten? En als wij zo nodig het slavernijverleden van blanken erbij moeten halen om empathie en sympathie op te wekken voor criminelen, waarom praat niemand dan over het slavernijverleden van moslims die het ene na het andere volk hebben onderworpen aan racisme en fascisme?

En dan hebben wij Akwasi, nakomeling van Ashanti-slavenhandelaren die hun eigen mensen verkochten aan Europa, die in 2017 meende: “Het zou gek zijn als mijn beste vriend me kwalijk ging nemen wat er in het verleden is gebeurd”. Aldus de man die vervolgens het gore lef heeft om ‘blank-Nederland’ collectief aan te spreken op het koloniale verleden van hetzelfde land dat hem vleugels heeft gegeven om te vliegen.

 

Candace Owens

Het is daarom een verademing om zwarte Amerikanen met gezond verstand op Social Media en in Amerikaanse media tegen te komen, met het vermogen tot zelfreflectie en realiteitszin. Die tussen alle mayhem en opruiing die BLM samen met haar Antifa-fascistische beweging in heel het westen heeft gecreëerd, weigeren mee te gaan in de linkse retoriek en het Obama-narrative. Zwarte Amerikanen die ondanks dreigementen, intimidaties en peer pressure vanuit hun eigen gemeenschap, zeggen waar het op staat en hardop roepen dat BLM een joke en een leugen is. Zwarte Amerikanen zoals Candace Owens, politiek activiste en conservatief commentator, die in een videoboodschap heeft laten weten dat ze weigert om George Floyd op te hemelen als martelaar en held.

Ze ​bekritiseert​ de Afro-Amerikaanse gemeenschap die de bottom denominator van hun samenleving voedt, door “steun en rechtvaardiging te eisen voor de mensen in hun gemeenschap die niet deugen.” Zwarte Amerikanen als George Floyd, die verdedigd wordt als ‘martelaar voor Black America’, maar ondertussen het leven heeft geleid van een verslaafde crimineel, die nota bene een zwarte vrouw met een pistool op haar zwangere buik heeft bedreigd.

 

Hypocrieten

Om in de woorden van ​Booker T. Washington​ – Afro-Amerikaanse pedagoog, schrijver en voorvechter van verbeterde rechten voor zwarte Amerikanen – te spreken: “There is another class of coloured people who make a business of keeping the troubles, the wrongs, and the hardships of the Negro race before the public. Having learned that they are able to make a living out of their troubles, they have grown into the settled habit of advertising their wrongs — partly because they want sympathy and partly because it pays. Some of these people do not want the Negro to lose his grievances, because they do not want to lose their jobs.

Er zijn voorbeelden in overvloed van mensen, die het in een zogenaamd racistisch land als Amerika wel gemaakt hebben, en vanuit hun veilige villa’s de samenleving lopen te verkloten door anderen aan te zetten tot vernietiging van standbeelden en monumenten.

Hoe zielig, achtergesteld en neerbuigend is het land waarin Sylvana’s en Akwasi’s diversiteits-, racisme- en discriminatie-goeroes zijn. Hypocrieten die er gek genoeg in slagen om falen en tekortkomingen in hun eigen gemeenschap te verbergen achter ‘geïnstitutionaliseerd racisme’.

Plaatsvervangende schaamte

Zij ondermijnen het succes, het harde werk en de kwaliteiten van succesvolle zwarte mensen om juist hun eigen gemeenschap vooruit te helpen en ongelijkheden weg te nemen. Zij onteren de echte zwarte helden als David Dorn, een politieagent die zich zijn hele carrière met gevaar voor eigen leven heeft ingezet voor de Black Community en uiteindelijk is bezweken onder de moordende handen van BLM. Is dit de Social Justice waar zij voor strijden?

Ik schaam me als allochtoon nog elke dag plaatsvervangend voor de blanke Nederlanders, die zichzelf laten manipuleren, exploiteren en emotioneel laten gijzelen door een stelletje dwazen die in hun puberteit zijn blijven hangen en niet eens kunnen uitleggen waar hun verzonnen pijn zit. Het is niet jullie kleur waar jullie je voor moeten schamen, maar je tenenkrommende naïviteit en passiviteit!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
24 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans Galjee
Frans Galjee
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

 
“Ik schaam me als allochtoon nog elke dag plaatsvervangend voor de blanke Nederlanders, die zichzelf laten manipuleren, exploiteren en emotioneel laten gijzelen door een stelletje dwazen die in hun puberteit zijn blijven hangen en niet eens kunnen uitleggen waar hun verzonnen pijn zit.”

Inderdaad en dat kunnen die blanke laffe of politiek correcte Nederlanders in hun zak steken. Goed dit te lezen van een allochtoon ( o ja zelfs dit woord kon niet meer).

En nu ik hier toch ben iets over excuses en verleden. 

Excuses maken voor wat verre voorouders in het verleden deden of nalieten is lachwekkend en zinloos want hoe ver moeten we terug in de geschiedenis om ons nu nog ergens over te gaan schamen met terugwerkende kracht.

Jochie Klaver hoeft ons toch ook geen excuses aan te bieden voor het feit dat zijn ouders besloten deze demagoog en minkukel  op de wereld te zetten. Man toch ga je schamen en zoek een andere baan of kan je niets anders.

Als ik mij schaam is dat over iets wat ik in mijn leven verkeerd heb gedaan. Dan heeft het zin om daar je excuses over te maken. De Duitse jeugd van na de oorlog was het terecht ook beu steeds te worden geconfronteerd met de misdaden van de generatie van hun ouders.

En aan al die lieden die ineens (?) pijn voelen al dan niet aangepraat ‘get a life’ en neem anders een paracetamol maar ga niet zielig lopen doen. Wij kunnen jullie niet helpen en dat weten jullie zelf ook en wellicht willen jullie dat ook niet.
Ik ben er klaar mee. Op naar de stembus en op naar NEXIT en nog wat andere zaken.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans Galjee

Jochie Klaver was niet zo goed op school. De geschiedenislessen heeft hij compleet overgeslagen, lijkt het.

Fritz
Fritz
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

In ieder geval heeft-ie rekenen en economie gemist. En naar eigen zeggen ook taal.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het is jammer dat zoveel tijd en energie verspild raakt aan die krankzinnigheid. En het is jammer dat die krankzinnigheid zozeer in staat is zovele mensengeesten aan te tasten. Ik zie deze mensen als geestelijk gestoord en gevaarlijk. Potentieel genocidaal. Het communisme heeft al 120 miljoen mensen vermoord. De islam 270 miljoen. Dergelijke monsters moeten vernietigd worden.

Marina Methorst
Marina Methorst
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goede column als altijd van mw Kayvantash. Compliment.

BegrensEuropa!
BegrensEuropa!
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Met de naiviteit valt het nog wel mee, maar de passiviteit is opvallend. Anti-racisme heeft natuurlijk de pers mee. Er is ook op zich niets mis mee. Dat geldt ook voor strijd voor natuur (PFAS, stikstof), dierenwelzijn, milieu, klimaat, vluchtelingenopvang, europese samenwerking e.d. Maar er zit wel veel gluiperige onoprechtheid verborgen onder de oppervlakkige narratieven. Veel Nederlanders zijn er gevoelig voor. Als je ze wijst op de ernstige gevolgen dan draaien ze snel mee. Het debat wordt niet gevoerd. Heeft ook te maken met de complexheid van de materie. Het is ook vaak ver van het bed. Niemand wordt er direct mee geconfronteer. Of de mate waarin men ermee wordt geconfronteerd wordt gebagatelliseerd. Er zit veel rek in de Nederlandse samenleving, of in de westerse samenlevingen in het algemeen. Pas als iedereen voelt dat de rek eruit is komt er een tegenreactie. Gezien de mate waarin de rek is opgebruikt, zal die tegenreactie logischerwijs groter zijn dan men voor mogelijk had gehouden. Het is even wachten, maar dan heb je ook wat.

U.Hoekstra
U.Hoekstra
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Katiana jij hoeft je zeker niet te schamen. Nederlanders zo als jij worden zeer gewaardeerd in Nederland en Fryslân.
Het zijn met name de verwende blanke meisjes en jongentjes die alles gekregen hebben van paps en mams wat ze wilden (behalve een moreel kompas) die een beetje staan te gillen op straat. De meeste beeldenstormers weten niet eens welk beeld ze omgooien.
De ellende is dat dit alles alleen maar meer verwijdering geeft. Mensen blijf nuchter en beoordeel een ieder op zijn daden.
En sorry ik bied niemand een excuus aan voor iets wat ik niet misdaan heb.

peter
peter
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Nee, ik discrimineer niet en Nee ik laat mij geen enkele verantwoording aanwrijven voor de slavernij, voor de holocaust, het verbranden heksen in de middeleeuwen en de moord op gebroeders de Witt. Ik was toen gewoon nog niet geboren. En een ieder die wat anders wil beweren daag ik uit het onomstotelijk bewijs daarvoor te leveren met getuigen. Dat hele BLM gedoe is zo idioot. Het met geweld afdwingen van tolerantie!!! dat ze zelfs de Rote Armee Fraction overtreffen in kromme logica. Het enige wat ik ze hiermee zie bereiken is een KKK revival. En zo’n stomme rapper die denkt dat het nodig is een huismoedertje die ééns in het jaar de toneelrol van haar leven heeft in haar gezicht te trappen omdat hij alleen een Zwarte Piet ziet. Hoe tolerant kan je worden. Maar het zou eigenlijk over politiegeweld moeten gaan en daar krijgen we in Nederland ook steeds meer last van en dat komt omdat politieagent in Amerika, maar ook dit land een kutbaantje is geworden, waar agenten steeds meer geconfronteerd worden met mensen, die -of vergeten zijn iets in te nemen -of iets gespoten geslikt of gesnoven hebben en daardoor helemaal voor geen enkele rede vatbaar zijn. Verder denken een hoop Turken Marokkanen en Surinamers meteen dat ze gediscrimineerd worden als ze ergens voor worden aangehouden en aarzelen dan ook niet dat ter sprake te brengen als ze worden aangehouden. Is dat leuk voor die agent? Dus als we allemaal eens aardiger tegen de politie zouden doen en mensen, die dat niet doen er op aanspreken dat toch maar te doen en wanneer alle BLM leden nou eens gewoon zouden afspreken het D(iscriminatie) woord nooit meer bij een aanhouding ter sprake te brengen en gewoon doen wat de politie zegt dan zouden de verhoudingen misschien wat beter worden.

Andre
Andre
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dit alles is het gevolg van het feit dat in het Westen er geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen wat empirisch toetsbaar is en datgene wat logisch is. Het gevolg hiervan is dat alle mensen plotseling ‘gelijk’ zijn aan elkaar, ongeacht hun intenties, daden en intelligentie. Dit lijkt heel logisch, maar het is in wezen gestoord. Het is ook niet wat bedoeld wordt met ‘gelijk recht zonder aanzien des persoons’.
Democratie werkt alleen op empirische basis, is een uitkomst van historische, dus empirische processen. Logica moet binnen de empirie gebruikt worden. Dat de logica een eigen leven gaat leiden en zijn eigen wetten oplegt aan de werkelijkheid, is een proces dat ingezet is door Descartes en is uitgebouwd door Rousseau en Hegel en door Marx is omgezet in politieke actie. Dit proces leidt onvermijdelijk tot een waanwereld waarin sofisterij het voor het zeggen heeft.

Sabreur
Sabreur
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Toen ik in de jaren ’80 leerde over het marxisme en van mijn docent een opstel moest schrijven over de toepassing van het Communistisch Manifest in de wereld waarin we leefden, wist ik al dat de utopische staat nooit bereikt ging worden omdat de stap “dictatuur van het proletariaat” nooit uit handen gegeven zou worden. Het is niets anders dan een middel om de gevestigde orde te vernietigen en de totale macht in handen te krijgen. Overigens iets waar Antifa in de VS heel open in op hun websites.
Socialisme is een leugen om de domme massa mee te krijgen in de strijd tegen de gevestigde orde en leidt alleen maar tot armoede, ongelijkheid (behalve voor partijleden die net iets gelijker zijn) en een door de staat opgelegde terreur, zoals we die kenden uit het Derde Rijk en de DDR.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Sabreur

Sabreur@ Wat u op school hebt geleerd kan ik u uit praktijk bevestigen. Communisme is een grote leugen. De eerste slachtoffers waren juist diegene die het echt meenden.

Hesa
Hesa
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goed artikel. Dank je.
Het positieve nieuws is, dat steeds meer mensen beseffen, wat de linkse politiek wil. Macht, geld en controle. Maar dat gaat hen niet lukken.
We hebben nog een paar maanden de tijd om te stabiliseren en dan de verkiezingen.
Ik zie er naar uit.

H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goed stuk Katiana.

Als je achter de laatste 6 MP van Nederland hun politieke voorkeur vermeld, weet je gelijk waarom Nederland naar de gallemiezen is gegaan.

logisch_denken
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Mag je ook een 10+ geven voor dit artikel ? Geen woord verkeerd, onwaar of anderzins verkeerd

Eric
Eric
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goed stuk! Vandaag de dag, wordt je als blanke Nederlander constant in een hoek gedreven die niet prettig is! Ben al tijden geleden gestopt met kijken naar NPO, want het lijkt er steeds meer op dat er verplicht iemand met een kleur op een of andere manier ook aan bod moet komen. Laat duidelijk zijn ik heb niets tegen mensen met een kleur! Maar zag ik afgelopen vrijdag een flits van Op1, weer iemand met een kleur die totaal niet past in dat programma omdat ze GEEN journaliste is, waar dat toch echt wel zou moeten, maar juist ook weer vanwege er moet meer kleur op de buis dan in zo’n programma terrecht komt. Op Radio 1 Simone Weimans, een verschrikking, die zich in interview al heeft beklaagd dat er te weinig kleur op de redaktie is, dus zichzelf al als slachtoffer neerzet. Afgelopen week had ze interview met Baudet, die na soepel op vragen van haar had aangepast, maar vervolgens zei ik kom voor iets anders wat niet paste en Baudet terrecht opstapte! Daaraan zie je dus dat je steeds in een hoek wordt gezet! Terwijl je gewoon normaal met iedereen omgang hebt, en achter onze rug wordt je dan uitgemaakt voor vanalles wat maar enigsinds schade toebrengt wordt gebruikt.

Piet Karbiet
Piet Karbiet
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldig betoog weer Katiana. Schaam je niet. Slavernij was zeer wreed maar was onderdeel van alle beschavingen. Bij de Romeinen, de Egyptenaren en de facto nog in sommige Arabische landen. Nederland is al heel lang een van de minst racistische landen ter wereld. Institutioneel inderdaad. Mijn opa was knecht op een boerderij. Geboren zonder kiesrecht, zonder geld of bezit, geen slaven en sociale voorzieningen. Prof Bill Warner heeft een boeiend filmpje over de Hele geschiedenis van de slavenhandel:

Ik kniel niet.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Piet Karbiet

Bill Warner !!! Van mij mag hij de Nobelprijs krijgen voor kritisch en zelfstandig denken! Zijn islamkritische boeken en lezingen vormen een monument voor eerlijk en goed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek. Hij zal evenwel in het huidige cultuurmarxistische en oikofobe denkklimaat een dergelijke prijs nooit krijgen. In het socialistisch gestoorde Zweden zal men eerder nog een paar honderdduizend leden van de fascistische Moslim Broederschap importeren.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het doel van de brainwash is dat je hetgeen dat op je afgevuurd wordt niet meer als vijandelijk maar als vriendelijk gebaar gaat beschouwen. De KGB agent zegt in wezen wat links met hun propaganda doet en het is geen historische maar alledaagse verschijnsel. Wat de communisten
deden doet de NPO nu ook. Diversiteit 24/7. Zowat elke programma is van doordrongen. Het effect wordt versterkt door het subsidiëren van extreme activistische groepen die de geestelijke idee in het veld brengen waarbij de gekozen reden maar sleutel is tot een hogere doel. De gedode crimineel heeft voor de massa maar enkele waarde als de ontsteker van een beweging. Niemand die het doden steunt dus des te groter de groep die zij meekrijgen. Het kuddegedrag doet de rest. En niemand die zich afvraagt over de criminaliteit onder de zwarten en andere minderheden. En als het ter sprake komt dan is dat de schuld van de blanken. Net of alle arme blanken ook misdadigers zijn. Dat helpt de verhoudingen in  de samenleving niet. In wezen is het een oproep tot racisme want het is een soort wraak op de blanke deel. Tegelijk krijgen een aantal blanken hekel aan de gekleurden door dit soort acties. De goede leiden onder een groepje slechten zoals altijd. Dit alles onder toeziend oog van de VN die gekaapt is door activistische individuen en foute politici en waar deze ideeën ontstaan. De motto is niet All Live Matters maar alleen Black Lives Matters, zwart tegen wit. Racisme pur sang die door linkse groeperingen bezongen wordt uit een utopische idee van multiculturele samenleving. Zonder dagelijkse brainwash geen multiculturele samenleving. Net als het communisme zonder verbod op vrijheid.

Hendrikus
Hendrikus
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goed artikel!

We moeten ons niets laten wijsmaken. Zodra de censuur de kop op steekt, zodra de discussie begint met het moralistische vingertje, zodra blijkt dat er geen besef is van geschiedkundig perspectief en het spectrum alleen maar wordt gezien tussen extreem dit en extreem dat ligt de dictatuur in het verschiet. Met alle horror scenarios die we kennen uit de 20e eeuw. 

De chaos van dit moment is natuurlijk het stoppen van Donald Trump om de verkiezingen te winnen. Het is gelijktijdig de uitvoering van een doordacht plan. Het corruptiegezwel is groter dan je denkt en dus komen alle kaarten op tafel. Colonel Kuester noemt het “the greyzone exploitation” (link onder). De hele situatie is complex en heeft meerdere lagen maar uiteindelijk heeft Dr.King gelijk want het gaat om de kleur en inhoud van je karakter.

https://publications.armywarcollege.edu/pubs/3604.pdf

Tommie
Tommie
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Aan het hoofd van de Nederlandse regering staat een incapabel moreel miezerig mannetje wiens neus die van Pinocchio verre overtreft. Het akelige daarvan is dat dit mannetje het prototype van De Nederlander is.

Rutger
Rutger
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Vervolg op eerdere reactie…..Jij beschrijft exact de gevoelens en gedachten die momenteel bij mij leven. Goddank. Ik ben niet de enige die zo denkt. En wat jij zegt is volgens mij ook helemaal waar. Machtswellust. Ze stoppen pas als alle geschiedenisboeken zijn verbrand, alle geschiedenislessen zijn ‘hervormd’, alle standbeelden verdwenen zijn, de hele regering een kleurtje heeft inclusief een zwarte minister-president, het Koningshuis is afgeschaft, elke blanke Nederlander 100 keer excuses heeft gemaakt voor het slavernijverleden, herstelbetalingen voor het slavenleed plaatsvinden, het hele Nederlands elftal zwart is, inclusief een zwarte bondscoach, zwarte raden van bestuur van multinationals, met verder blanke werknemers, zeg maar complete blanke onderdrukking. Dan voelen de blanken ook eens wat zij voelen, zal het argument zijn. Bedankt voor je artikel, heel mooi geschreven en helemaal waar!
Rutger

Flip468
Flip468
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

“Ik schaam me als allochtoon nog elke dag plaatsvervangend voor de blanke Nederlanders, die zichzelf laten manipuleren, exploiteren en emotioneel laten gijzelen door een stelletje dwazen die in hun puberteit zijn blijven hangen en niet eens kunnen uitleggen waar hun verzonnen pijn zit. Het is niet jullie kleur waar jullie je voor moeten schamen, maar je tenenkrommende naïviteit en passiviteit!”

– Prachtig stuk en erg goed verwoord. Laatste hierboven heb ik geciteerd, want weet je wat nog het meest frustrerende is? Een overgrote meerderheid van Nederland is het met u eens, maar de meeste Nederlanders zijn ook gevoelig voor gewelddadige reacties (Kopschoppen door Akwasie en aanhang), uitsluitingen (sponsoren en verwende oranje jochies die VI Johan Derksen uitsluiten) en het kleine groepje dat nog durft te demonstreren tegen deze belachelijke hetze mogen het niet, omdat tegendemonstraties worden verboden terwijl de blm en antifa demo’s wel mogen doorgaan. We bevinden ons nu dus in de knotsgekke situatie dat zelfs onze regering is overgelopen en partij geeft gekozen voor de nieuwe facisten en de snelle afbraak van alles wat ons lief is qua cultuur, humor, tradities, normen en waarden ondersteunt. Wie er straks nog gaat stemmen op vvd, gl, pvda, d66, cda, cu, en sp is gek of extreem sadomasochistisch.

Patricia
Patricia
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Beste Katiana

Jij hoeft je niet te schamen als allochtoon voor de naïviteit van vele blanke Nederlanders die meegaan in het gejank en gedram van zwarte Nederlanders vergezelt tegenwoordig met Chinezen m, moslims etc.

Jij mag juist trots op jezelf zijn dat jij het juiste ziet en dit durft te benoemen.
Wij blanke Nederlanders benoemen zaken ook maar krijgen meestal alleen een scheldpartij.
Ben je als allochtone Nederlander tegen het gespuis dan loop je al snel het risico bedreigt te worden omdat je dan volgens hun een verrader bent,

De Candide waar je over spreekt wordt ook enorm bedreigt puur omdat zij zich tegenspreekt en zo zijn er velen.

Dus schaam je niet maar wees trots 👍🏻

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Patricia
Rutger
Rutger
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Beste Katiana, ik kende jou niet, noch de website OpinieZ. Via Google kwam ik jouw artikel tegen omdat ik worstelde met mijn gevoelens en gedachten in deze BLM-tijd. Ik ben een normale blanke Nederlander, die iedereen waardeert om wie hij is en alleen oordeelt op gedrag, niet op uiterlijk. Ik ben blij met ons land, onze samenleving, de hulp en de kansen die wij hier kunnen krijgen. Ik ben trots op ons Nederlandje. Echter de laatste weken worstel ik met een gevoel van boosheid. Ja, boosheid is het goede woord, omdat ik me steeds meer ga ergeren aan de zogenaamde BLM bewegingen en demonstraties. Ik erger me aan de splijtzwammen van de samenleving; Sylvana, Akwasi en Afriyie. Wat zij verkondigen zorgt mijns inziens juist voor meer verdeeldheid en polarisatie. En elke tegengeluid wordt direct afgeschoten. Maar ik ga dan ook denken, waarom? Wat is nou de verborgen agenda achter deze activistische stroming die momenteel gaande is. Is het geld? Een verdienmodel? Of is het een poging om VVD-kiezers naar rechtse splinterpartijen te laten vertrekken, zodat links weer op kan komen? Ik zocht er naar op Google en kwam toen jouw artikel tegen. Zie verder tweede reactie.

24
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x