Nederland steunt en financiert grootschalige kindermishandeling

Palestijnse schoolkinderen krijgen Jodenhaat als lesstof

Palestijns kinderprogramma

Titelfoto: Palestijns kinderprogramma. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Memri TV

Telefoons trillen en rinkelen. “Mwèèè … mwèèè … mwèèè …” blèrt het luchtalarm. U heeft precies 15 seconden om dekking te zoeken. 15 tellen om naar de dichtstbijzijnde schuilkelder, uw safe-room of die van uw buren, vrienden, bedrijf, school of waar dan ook te rennen.

15 seconden om onder een trap te schuilen of simpelweg plat op de grond te gaan liggen – op uw buik met de handen over uw achterhoofd gevouwen. 15 seconden voordat de raketten en mortieren inslaan. Alarmen die ieder moment kunnen afgaan. Terwijl u slaapt, vrijt, ontbijt, wandelt en werkt. Altijd en overal. Dag en nacht. En iedere keer de wurgende gedachte of alle geliefden wel veilig zijn.

Realiteit

Dat is de dagelijkse realiteit voor miljoenen Israëlische burgers. Voor bejaarden, zieken, volwassenen, tieners en kinderen. Een manier van leven die geen enkele Nederlander zou accepteren. Nog geen dag. Een onaanvaardbare bedreiging van de bevolking waaraan ieder fatsoenlijk land ogenblikkelijk een einde zou maken. Toch is er één land in de wereld dat de eigen bevolking niet zelfstandig mag beschermen. Dat zich bij iedere daad van zelfverdediging onmiddellijk dient te verantwoorden. Het is de Jood onder de naties: Israël.

Het Joodse thuisland dat ook door onze intelligentsia, media en regering voortdurend de maat wordt genomen. Zoals hier bij monde van VVD-minister Blok die tijdens een praatje met de pers in de VN in knerpend Engels vanaf 1.29 meent Israël de les te moeten lezen en vanaf 5.43 met een grap en een grol durft te praten over het recht van Palestijnen om te protesteren – een recht dat géén van hen kan uitoefenen tegen de eigen Hamas-leiding, zonder daarbij te worden geëxecuteerd.

Laf

Of neem deze laffe verklaring die onze VN-vertegenwoordiger Karel van Oosterom uitsprak na anderhalve dag non-stop raket- en mortieraanvallen vanuit Gaza op Israël. Een tekst waarin hij Obama’s VN-resolutie 2334 aanprijst en opnieuw de VS-ambassadeur Nikki Haley uitdaagt en schoffeert. Het is ronduit beschamend dat wij bezwijken voor anti-Israëlische druk vanuit ons ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa), Brussel en het VN-blok van Islamitische landen (OIC), terwijl de VS keer op keer de juiste keuzes maken.

Schoolboeken

Iedereen weet dat het belastinggeld dat ons kabinet Rutte III de Palestijnen toestopt voor een groot deel opgaat aan misdadige praktijken. Neem het onderwijs. Ondanks alle moties en mooie beloften staan ook in 2018 de schoolboeken weer vol met antisemitische teksten en verheerlijking van geweld en martelaarschap. Boeken gebruikt door Fatah, Hamas en de VN-organisatie UNRWA. Leraren prediken dagelijks Jodenhaat in de klas. Radio, TV en de sociale media pompen antisemitische bloedsprookjes en geweldoproepen de Palestijnse samenleving in. Met desastreuze gevolgen. Palestijnse kinderen leren vanaf hun eerste levensjaren de dood te verheerlijken. Israëlische kinderen raken ernstig getraumatiseerd door de voortdurende bedreiging van hun leven.

BuZa-vaagtaal

Niemand van u zou willen dat uw kinderen in zulke omstandigheden zouden opgroeien. Toch houdt ook onze overheid deze gruwelen in stand. Wij blijven, onder het mom van balans en evenwichtig beleid, geld overmaken en politieke steun verlenen aan kwaadwillende partijen. En geen politicus die dit proces kan stoppen. Moties worden niet uitgevoerd. Terreursalarissen, criminele kinderkampen en andere misdadige praktijken worden nog altijd door ons gefinancierd. Kamervragen over deze steun worden steevast beantwoord met vaagtaal van onze BuZa-ambtenaren.

Nietszeggende teksten over de ‘transparante’ controlemechanismen van de EU, het internationale recht en mensenrechten. Zo nu en dan gelardeerd met kleinerende opmerkingen over de onbetrouwbaarheid van gerespecteerde organisaties als NGO Monitor die deze misstanden rapporteren. Uiteraard wordt er met “alle partijen gesproken”, heeft de minister “de vinger aan de pols” en worden er waar nodig “signalen afgegeven”. Dat er tot nu toe niet één EU-accountantsrapport is goedgekeurd over de besteding van Europees belastinggeld door de Palestijnen, lijkt niemand te interesseren.

Op-de-borst-trommelarij

Onlangs werd Kamerlid Joël Voordewind en zijn partij de ChristenUnie in het RD door oud-Kamerlid Wim Kortenoeven pijnlijk op de vingers getikt. Deelname van de ChristenUnie aan het kabinet Rutte III heeft in de praktijk geleid tot het verraad van de eigen beginselen en de staat Israël, betoogde Kortenoeven. Een paar dagen later volgde Voordewind’s weerwoord vol jijbakken en op-de-borst-trommelarij over ChristenUnie-moties, -initiatieven en -voorstellen. Om het kille beeld van de harde werkelijkheid nog verder te bedekken diende Voordewind met veel bravoure een nieuwe motie in over zaken die al jarenlang bekend zijn en door OpinieZ in vele artikelen zijn aangekaart: de nauwe banden tussen anti-Israëlische organisaties en onze overheid. Hoe innig die banden zijn illustreert deze foto van de voormalige BuZa-minister Zijlstra op bezoek bij de anti-Israël activisten van al-Haq.

Een uitgebreid verslag van Zijlstra’s bezoek vindt u in het OpinieZ-artikel: Op reis naar Israël met Halbe Zijlstra en zijn BuZa-rebellen.

Spreekbuis voor EU

De nieuwe motie van Voordewind is vooral bedoeld om de eigen achterban tevreden te houden. In werkelijkheid verandert er natuurlijk niets en gaat het pro-Palestina beleid van BuZa vrolijk verder. BuZa-ambtenaren lijken autonoom te handelen. Ze luisteren niet zozeer naar Den Haag maar vooral naar instructies uit Brussel. BuZa fungeert in de Veiligheidsraad en andere internationale gremia als spreekbuis voor de EU. Dat geven ze ook openlijk toe. In ons parlement is op een paar PVV’ers na, niemand te vinden die volledig op de hoogte is wat onze BuZa-ambtenaren uitspoken in het buitenland. Ook het stemgedrag van ons land in de VN is de meeste kamerleden niet bekend. Ons parlement heeft er geen zicht op en verzuimt dat gedrag te controleren. Het ruikt naar een zeker fatalisme. Een fait accompli. Alsof het parlement ons buitenlandbeleid allang uit handen heeft gegeven.

Activistennest

Onze Kamerleden maken zich op het internationale vlak vooral druk over details en de waan van de dag. De hoofdlijnen worden immers elders bepaald. Dat BuZa tot de nok toe gevuld is met extreem-linkse ambtenaren maakt de zaak er beslist niet beter op. Ministers zonder BuZa-achtergrond zijn geen partij voor dit gestaalde ambtenarencorps. Om te overleven voegen buitenstaanders zich al snel naar de heersende BuZa-mores. Daarom slaan VVD-ministers dezelfde taal uit als hun PvdA voorgangers. En lepelen ze braaf de door BuZa vervaardigde woordenbrij op: BuZa-baloney. Er is geen politicus of partij die het aandurft om eindelijk eens een flinke bezem door dit activistennest te halen.

Over het geweld van Israël worden we dagelijks ingelicht door onze media. Palestijns geweld is geen nieuws. Over de levens van de kinderen aldaar hoort de gemiddelde Nederlander al helemaal niets. Terwijl hun lot ons allen zou moeten aangaan. Laten we daarom eens kijken wat het betekent om op te groeien in een wereld vol angst, geweld en indoctrinatie. En stel u bij het bekijken van iedere video voor dat dit uw kinderen zouden zijn!

Palestijnse kindertelevisie

We starten met een stukje Fatah kindertelevisie verzorgd door de door ons gefinancierde Palestijnse Autoriteit:

En dit zijn de programma’s waar kinderen in Gaza naar kijken:

Kinderen die de dood, zelfmoord en martelaarschap verheerlijken. Een boodschap die verwerkt is in de teksten van kinderliedjes:

Een kindsoldaat zingt een strijdlied in een clip gemaakt door het door ons gesteunde Fatah.

Deze video’s vormen een willekeurige greep uit een schijnbaar oneindige stroom beelden en verhalen die na enkele simpele zoekopdrachten op het internet tevoorschijn komen.

Kindertrauma’s

De raketten die de Palestijnen afvuren veroorzaken in Israël veel kinderleed. Met het oog op de constante raketdreiging worden Israëlische kinderen getraind om binnen 15 seconden dekking te zoeken of zich op andere wijze te beschermen. De voortdurende dreiging en het gespitst zijn op alarm leidt bij deze jonge kinderen tot angststoornissen en andere psychische aandoeningen. Om trauma’s te voorkomen en verlammende angstgevoelens om te zetten in kracht en positiviteit wordt er een speciaal voor dat doel gecomponeerd kinderliedje ingezet. Met succes en zichtbaar resultaat.

Het zal iedereen duidelijk zijn dat Palestijnse kinderen niet alleen hun onschuld wordt afgepakt. De geestelijke mishandeling is zo ernstig dat er bij deze kinderen sprake is van onomkeerbare schade. Hun aangeboren levensdrift en levensvreugde worden vernietigd en vervangen door haat en het verheerlijken van geweld en de eigen dood. Palestijnse leiders, docenten en ouders veranderen de kinderen die ze zouden moeten verzorgen, opvoeden en opleiden in geweldplegers, moordenaars en zelfmoordenaars. Een gruwelijker en massalere vorm van kindermishandeling is ondenkbaar. Kinderlevens verwoest. Generatie na generatie gevuld met ernstig beschadigde mensen.

Hypocriet beleid

Mede door het hypocriete beleid van onze regering en het buigen voor druk uit Brussel en OIC, blijven wij deze grootschalige vormen van kindermishandeling steunen en financieren. Onze politici houden willens en wetens misdadige praktijken in stand en verdoezelen de feiten. En zo kleeft er na iedere geweldsdaad niet alleen bloed aan de handen van ons BuZa-corps, maar ook aan die van alle bestuurders die liever wegkijken dan handelen.

Kennelijk zijn deze kinderen minder waard dan de kinderen van BuZa-ambtenaren en onze beleidsmakers. Hoe kunnen zij anders deze schanddaden vergoelijken, toedekken en laten voortbestaan. En hun eigen kinderen welterusten wensen en iedere nacht opnieuw met een schoon geweten in slaap vallen.

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
12 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Henny Keur
Henny Keur
5 jaren geleden

Hoe beroerd het ook in veler ogen mag klinken, maar de Bijbel voorzegt al in het Oude Testament, deze ontwikkelingen. Israël zal alleen komen te staan tegenover alle volkeren. Natuurlijk niet alle individuele mensen, waarvan er vele zijn die het goede voor hebben, maar dit artikel spreekt duidelijke taal. Ik ben er oprecht van overtuigd, dat de mensenmoordenaar vanaf het begin, de Satan, de mensen en instanties het zand in de ogen strooit en verblindt, zodat zij de werkelijkheid niet zien. Dank voor dit artikel, dat ons opnieuw wijst op de waanzin van deze tijd. Ik hoop van harte dat het mag bijdragen mensen de ogen te openen voor de werkelijke gang van zaken. Er zal echter eens gerechtigheid geschieden, en naar mijn vaste overtuiging zal dit niet lang meer duren. De wereld is in ernstig verval. Niet alleen op ongerechtigheid, maar ook ethisch en normbesef.
God zal op Zijn tijd ingrijpen.

Marc
Marc
5 jaren geleden

Telkens weer lees ik met gemengde gevoelens hoe er over Israel gedacht wordt. Ik ben niet van Joodse afkomst maar het opgelegde, en daardoor vastgeroeste trauma krijgen ze dagelijks opgediend. De Palestijnen en consorten, er zijn er teveel om op te noemen, worden al jaren verwent met geld goederen en wapens en dat allemaal omdat ze de verkeerde geschiedenisboeken hebben gelezen of gewoon klakkeloze aannames van schreeuwers.
Zover ik altijd begrepen heb hebben de Arabische volkeren rondom Israel de Palestijnen als inferieur gaan gezien. Waren de Arabische landen werkelijk begaan met de Palestijnen dan hadden ze hun oliegeld voor opbouw moeten gebruiken. Maar nee we worden rijk van de verkoop van olie en het Westen krijgt een soort “belasting” opgelegd door die voor alle kosten op te laten draaien en Israel voor criminelen uit te maken. Het Nederlandse volk heeft als nare eigenschap om de zogenaamd zwakkeren te beschermen al moet dat eventueel met het versterken van de Jodenhaat wereldwijd (zie VN, UNRWA en anderen)
Verder wil ik geen uitspraken doen over onze vertegenwoordiger op buitenlandse zaken want daar zijn de mensen net een kudde koeien.

karton
karton
5 jaren geleden

@ Piet Karbiet.
Ze zijn bij BuZa idd. niet allemaal gek, de 6 of 7 ambtenaren die NIET gek zijn, zitten al maandenlang ziek thuis.
De resoluties van NL in de VN stellen überhaupt niks voor, hoewel Rutte c.s. doen voorkomen alsof zij de wereld wel eens ff een lesje hebben geleerd; zielenpoten zijn het, niks meer of minder. Resoluties van de VN stellen sowieso nooit iets voor, niemand houdt zich eraan. De VN bestaat hoofdzakelijk uit uitgekotste oud-politici die op deze manier nog ff snel hun pensioen willen opkrikken.

Piet Karbiet.
Piet Karbiet.
5 jaren geleden

Walgelijk. En de resoluties die Nederland in de VN steunt zijn ook om te janken. Enige troost is dat wij indirect via de NAVO en via Amerika heimelijk de IDF steunen. Tenminste dat hoop ik. Ze zijn bij BuZa toch niet allemaal knettergek?

trackback

[…] te onderkennen: de weer alom aanwezige Jodenhaat. Helaas valt de steun aan totalitaire regimes die kinderen vergiftigt met Jodenhaat en Israël bedreigt met uitroeiing niet anders te […]

Bosgeus
5 jaren geleden

Israël is niet het enige land dat aangevallen werd en wordt door de zo Haagse misdaadgroep.
Ook onschuldige, maar vals beschuldigde, naties Zuid Afrika en Servië moesten het bezuren.

Tijd dat er eens orde op zake gesteld wordt daar.

emilia
emilia
5 jaren geleden

Kan dit opiniestuk ook onder de neus van ons parlement worden gedrukt, met de dringende vraag om het goed te lezen en kamervragen te gaan stellen?
Wordt het niet eens tijd om deze alarmerende feiten openbaar te maken?
Kan iemand dit stuk doorgeven aan bijv. de FVD en dan ook meteen aan de volkskrant en NRC?
Ik ben daar niet zo bedreven in…
Het is vijf voor twaalf…

Asher
Hoofdredactie
5 jaren geleden
Antwoord op reactie van  emilia

De dames en heren Kamerleden en het kabinet weten al heel lang heel goed wat er gebeurt met de opvoeding van Palestijnse kinderen. De politici kijken zorgvuldig de andere kant uit, want Palestijnen zijn onderdrukt en zielig. Of zoiets.

Haksteeg Anton
Haksteeg Anton
5 jaren geleden

Daarom dient die zgn regering af te treden voor het financieren van kindermishandeling werkelijk te schofterig om te benoemen als dat een regering is kun je ook een stel moordenaars aan het roer zetten. Zelden zulk tuig gezien en ze durven zich niet eens te verdedigen. Lafaards.

Joost Visser
Joost Visser
5 jaren geleden

Henny Keur@. Voorzag de Bijbel ook dat, de door islamieten genoemd Satan, Amerika, Israel zou steunen?

Albert Munting
Albert Munting
5 jaren geleden

Ik denk dat Uri van As slecht geïnformeerd is over de inhoud van Palestijnse schoolboeken. Naar mijn weten worden de Palestijnse schoolboeken gecensureerd door de Israëlische overheid. Ik daag hem uit om met namen / uitgevers van Palestijnse schoolboeken te komen en daaruit met citaten te komen waaruit die haatzaaierij dan blijkt. Hij zou dan gelijk ook eens onderzoek kunnen doen naar Israëlische schoolboeken en erachter komen hoe denigrerend er over Palestijnen wordt gedaan. Dit heb ik uit de eerste hand van een Joodse professor aan de Hebrew University die daar in Beit Sahour bij Betlehem een lezing overgaf. Kortom Uri: doe je huiswerk beter!! Dit staat overigens los van de haatcampagnes van Hamas / Iran / Hezbollah die er wel degelijk zijn. Maar kom niet bij mij aan met een ondeugdelijk verhaal wat (volgens mij) niet op feiten is gebaseerd.

12
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen