Politiek Den Haag beloont Palestijnse terreur

Nederland betaalt fors aan PLO en zwijgt over terreurpremies

Ik laat mijn vakantie niet bederven door Joods gedoe” moet de gedachte zijn bij het Israëlvijandige deel van onze politici en BuZa-diplomaten dat het terreurnieuws uit Israël volgt op badlakens, in strandstoelen of onder parasolletjes.

Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video ILTV Israel Daily

Eigen schuld dikke bult” hoor je deze Groenlinksers, D66’ers, PvdA’ers, SP’ers, VijftigPlussers, Dierenpoezen en DENK’ers denken, terwijl ze de ijsblokjes in hun zomerglazen nog eens vrolijk laten rinkelen. “Laat dat volk eerst maar eens stoppen met hun bezetting en onderdrukking.

Doodse stilte
Opvallenderwijs blijft het na de gruwelijke slachtpartij van de familie Solomon ook muisstil bij de zelfbenoemde Israël-vrienden Han ten Broeke en Mark Rutte. Deze VVD’ers vinden het kennelijk niet de moeite waard hun medeleven te betuigen met de Joodse slachtoffers van islamitische terreur. Antisemitische moordpartijen worden niet veroordeeld.

Terreurpremie
Ook BuZa-minister Koenders zwijgt. Onze regering onderneemt geen enkele poging om de opruiende politiek van de Palestijnse leider Abbas te stoppen. Integendeel. Mede dankzij de tientallen miljoenen die onze overheid de Palestijnen via allerlei kanalen toestopt, zijn Palestijnse terroristen en hun familieleden verzekerd van riante financiële vergoedingen en levenslange uitkeringen.

Zo kan de moordenaar van de Solomons vanaf nu rekenen op een maandelijkse ‘beloning’ van ruim 3000 dollar. Ook de familieleden van deze Palestijnse held krijgen geld. Moties om de terreurbetalingen te stoppen worden door het kabinet Rutte als ‘onhaalbaar’ terzijde geschoven en niet uitgevoerd.

Andere maatstaven
Het zwijgen van onze overheid bij de recente Palestijnse terreurdaden en terreurverheerlijking toont de alledaagsheid van de Haagse haat tegen Israël. Dode Joden hebben geen politieke waarde. De vakantievierende politicus of diplomaat komt alleen in actie op het moment dat Israël zich tegen terreur verdedigd en terugslaat. Nederland kiest in de VN voortdurend partij voor de islamitische vijanden van Israël. Wat de Israëlische overheid ook onderneemt, het is in Nederlandse ogen per definitie fout of disproportioneel. Voor Israël gelden blijkbaar andere, hogere maatstaven. Wie denkt dat deze abjecte houding stopt met een kabinet zonder de PvdA, komt bedrogen uit.

Sigrid Kaag
In het kabinet Rutte III zal dit sluimerende antisemitisme nog zichtbaarder worden. Aan de antisemitische overheidsmix worden de christelijke en de seculiere varianten van het CDA en D66 toegevoegd. Pechtold heeft in de coulissen een ideale anti-Israël kandidaat klaarstaan voor de door D66 zo vurig begeerde BuZa-ministerspost: de VN-diplomaat Sigrid Kaag. Hèt paradepaardje uit de BuZa-stal. In onze media zult u de komende tijd lofzang na lofzang horen over deze als vredesduif vermomde anti-Israël activiste. In werkelijkheid vertegenwoordigt Kaag de Palestijnse politiek.

VN-coryfee
Kaag, getrouwd met een Fatah-partijlid en oud-minister onder Yasser Arafat, heeft naar eigen zeggen een Palestijns gezin. Gepokt en gemazeld in actiegroepen en organisaties als de UNWRA wist ze op te klimmen binnen pro-Palestijnse VN-kringen. Haar door onze media zo bejubelde ‘ontmanteling’ van het chemische wapenprogramma van de Syrische dictator Assad bleek een mislukking. Assad beschikt, zoals de tomahawks van Trump onderstreepten, nog altijd over chemische wapens, opslagplaatsen en laboratoria.

Hezbollah
Kaags rol als VN-opperhoofd in Libanon is een ramp. Haar uitvoering van de VN-ontwapeningsresolutie 1701 is volledig mislukt zo luidde het oordeel van de Amerikaanse VN-ambassadrice Nikki Haley. De terreurgroep Hezbollah kon onder Kaags toeziend oog een gigantisch wapen- en raketarsenaal opbouwen. Het maakt Kaag mede-verantwoordelijk voor alle slachtoffers die zullen vallen in een volgende Libanonoorlog.

Nederland stemt in meerderheid rechts maar wordt desondanks iedere keer opnieuw opgezadeld met linkse politici. Met weerzinwekkend buitenlands beleid dat het antisemitisme in de EU en de VN ondersteunt, de politieke islam faciliteert en met uw en mijn belastinggeld de bloeddorst van islamitische terroristen beloont.

Laat politici die zeggen pro-Israël te zijn maar als er Joodse doden vallen zwijgen, in hemelsnaam voorgoed hun mond houden. Het gore lef te beweren dat je het beste voorhebt met Joden terwijl je hun moordenaars financiert is meer dan schandalig. Het is medeplichtigheid.

Er kleeft Joods bloed aan Haagse handen.

© OpinieZ.com 2017. U kunt dit artikel delen via de knoppen onder de advertenties 👇🏽.

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] partijen. En geen politicus die dit proces kan stoppen. Moties worden niet uitgevoerd. Terreursalarissen, criminele kinderkampen en andere misdadige praktijken worden nog altijd door ons gefinancierd. […]

1
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x