Woke Woensdag – Van Slavendrijver des Vaderlands tot Rokkenjager van Hollywood

Bericht uit de wondere wereld van Woke

OpinieZ, Woke Woensdag, 2 februari 2022

Foto:

 

Welkom bij de OpinieZ Woke Woensdag van 2 februari 2022. Met deze week de Slavendrijver des Vaderlands, het Paard van Sinterklaas, het politieke familiebedrijf Sahla, professor Tom de Zwart is weer pro-islam, op Cuba is iedereen gelijk, Allah, de Groene milieuactivist, de Kafkaëske klucht die VN heet, de leugens van Whoopi Goldberg,  Verbindster des Vaderlands prinses Pretrushka, vrouwensport wordt mensensport, Wokie van de Week Sean Penn, de rokkenjager van Hollywood en meer…

De Slavendrijver des Vaderlands

Nu de Gouden Koets vanwege foute koloniale kunst, met instemming van de koning, niet meer de straat op mag en een transformatie tot Kale Koets wacht, vreet de Woke-beweging vrolijk verder aan de wortels van onze geschiedenis. Onder leiding van museumdirecteur Taco Dibbits (“Nee hoor, het Rijksmuseum wordt geen Woke-museum…”) wordt de BIJ1-koers van het Rijksmuseum – uiteraard ook tot groot genoegen van D66, DENK en andere verbindende partijen en organisaties – zadelvast aangehouden. Onze koning kennende en zijn zwakke koninklijke zadelvastheid, zullen de excuses voor het gruwelijke wangedrag en racisme van zijn naamgenoot en voorvader in de nabije toekomst niet lang op zich laten wachten. Een live-uitzending vanaf de Dam of een andere locatie waar de misdaden van de Oranjes hebben plaatsgevonden is toch wel het minste wat onze slavendrijver-nazaat kan doen.

 

 

Het paard van Sinterklaas

En ook al duurt het nog elf maanden, de Sinterklaasoorlogen zijn weer begonnen. Uiteraard in Amsterdam.

Zachtjes gaan de paardenvoetjes

Trippel trappel trippel trap

’t Is het paard van Sinterklaasje

Stippe stappe stippe stap

En ik droom van Sinterklaas

En zijn zwarte Pieterbaas

Een kinderliedje dat straks zal worden verboden. Het roept zoveel foute beelden op: van een zwarte Pieterbaas tot het paard van Sinterklaas. “Ach, dat arme paard“, jammert de Amsterdamse gemeenteraad vol linkse dwazen, die zeer waarschijnlijk nog nooit een paard hebben bereden, verzorgd of in de ogen gekeken en geen verschil kunnen zien tussen een boterbloem en een paardenbloem.

 

Het politieke familiebedrijf Sahla

Terwijl haar ‘liberale’ VVD-zus Soumaya zich voorlopig even schuil houdt in de Haagse coulissen, gaat de ‘liberale’ D66’er Fonda Sahla onverdroten verder met het promoten van de islamitische bivakmuts en andere parafernalia in ons onderwijs. En, ze is nog maar net begonnen! juicht de Woke-partij.

 

Professor Tom de Zwart is weer pro-islam!

Vond DENK-aanhanger en Chinees geld-ontvanger Tom de Zwart het vorige week nog geen probleem dat China ruim een miljoen moslims heeft opgesloten in ‘heropvoedingskampen’ – want in China op bezoek bij zijn communistische vrienden die hem en zijn VU-faculteit financieren – is de hooggeleerde activist bij terugkomst in ons land gelukkig weer in één klap pro-islam geworden. “Alle seinen voor het dragen van een hoofddoek door wetshandhavers staan op groen“, liet de hooggeleerde windvaan onlangs weten in het Parool. De Utrechtse afdeling van DENK voelt zich gesteund door de multi-culti professor, net als de rest van de linkse gemeenteraad die ook smachtend uitkijkt naar een straatbeeld vol gesluierde en gehoofddoekte wetshandhavers. Dat linkse antisemieten daarbij een neppleidooi afsteken voor een fantasie-keppel is … (vul hier een vloek naar keuze in).

 

Op Cuba is iedereen gelijk

Cuba is het meest gelijkwaardige multiraciale land ter wereld, beweert de Kritische rassentheoriepromotor en uitvinder van het op geschiedvervalsing gebaseerde 1619 project, Nikole Hannah-Jones. En dat is absoluut waar. Op Cuba liggen de inwoners in alle kleuren gebroederlijk naast elkaar in de goot. Tenzij je een EU-commissaris of een Amerikaanse Castro-goedprater bent natuurlijk; dan verblijf je in streng bewaakte, uiterst luxueuze villa’s met zwembaden aan zee, om eens heerlijk te relaxen na je zware inspanningen om de bevolking thuis te overtuigen van de geneugten van Groene Deals, het inperken van het vrije woord en het promoten en bekostigen van ‘revolutionair’ terrorisme.

Allah, de Groene milieuactivist

Groen was de lievelingskleur van de profeet…

 

De Kafkaëske klucht die VN heet

In mei wordt ’s werelds grootste concentratiekamp Noord-Korea, de griezeligste en meest mensonterende dictatuur op aarde, een slavenstaat die liever geld en middelen inzet om in hoog tempo kernwapens en -raketten te produceren dan de eigen bevolking te voeden, voorzitter van de VN-ontwapeningsconferentie in Genève. Dit uiteraard met instemming van Nederland, dat het VN-circus ieder jaar van ruim vijfhonderd miljoen euro Nederlands belastinggeld voorziet – de anderhalve ton voor het VN-werk van Maxima, haar extra VN-kosten en een deel van de 1,4 miljoen huur per jaar voor haar woon- en werkruimte in NY niet meegerekend. Dat de organisatie tot in de haarvaten antisemitisch is en Iran er onder meer de scepter zwaait over vrouwenrechten terwijl China, Cuba en Venezuela er de mensenrechten beschermen, vormt al decennialang geen enkel probleem voor de vele dolenthousiaste VN-fans in Den Haag en onze ministeries van Buitenlandse Zaken en Financiën. Met minister Kaag als hoeder van ons belastinggeld zal de geldstroom richting deze Kafkaëske klucht niet snel verminderen; integendeel. Het is haar favoriete organisatie.

 

De smerige leugens van Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg, actrice, presentatrice en politiek activist, blijkt een weerzinwekkende leugenaar. Een schoolbestuur in Tennessee besloot het Holocauststripboek Maus in de ban te doen. Een gebeurtenis die onderwerp van gesprek werd in de talkshow The View van Whoopi Goldberg. Een korte impressie:

Nu is de holocaustduiding dat “het witte mensen zijn die dit andere witte mensen aandoen” sowieso een bizarre uitspraak, maar helemaal uit de mond van iemand die een leven lang heeft gelogen dat ze Joods zou zijn. Zelfs in interviews met Joodse journalisten. De achternaam Goldberg heeft deze smerige fantaste, die in werkelijkheid Caryn Elaine Johnson heet, aangenomen omdat een Joodse achternaam het beter zou doen in Hollywood. Een gedachte uit antisemitische bloedsprookjes als ‘de Joden besturen Washington’, ‘Joden beheren alle banken in de wereld’ en ‘alle media zijn Joods’. Een ontluisterend kijkje in de stuitende hersenspinsels van een bedriegster die zich vermomt als Jood. Nadat in 2006 in het TV-programma  African American Lives via DNA-onderzoek werd vastgesteld dat haar voorouders behoorden tot de Papel en Bayote-bevolking van hedendaags Guinee-Bissau, oorspronkelijk afkomstig uit de sub-Sahara regio in Afrika, werd het stil rond haar Joodse achtergrond. Deze wetenschap maakt het beluisteren van haar uitspraken een nog walgelijker ervaring. Het excuus-interview na haar uitzending maakt de zaak alleen maar erger.

Natuurlijk valt kameraad Stephen Colbert haar niet lastig met haar ‘Joodse verleden’. Ze blijft haar smerige stelling over wit tegen wit herhalen. En beste kijkers, het is vooral heel erg voor Whoopi zelf. Wat Colbert en heel veel andere duiders en experts (antisemitisch of niet) schijnbaar nooit beseffen is het volgende:

Joden vormen een volk, de reden waarom je Jood met een hoofdletter schrijft, een millennia oud volk dat over de wereld is verspreid en vele kleuren en afkomsten kent. Je hebt Oost-Europese Joden, West-Europese, Mediterraanse en Noord-Afrikaanse Joden, Ethiopische, Zuid-Amerikaanse en Chinese Joden, maar ook pikzwarte Joden. Joden vormen geen ras. Geen wit ras, gekleurd ras of Joods ras. Joden vormen een volk. Voor Whoopi Goldberg kan dit geen nieuws zijn. Ze heeft zichzelf immers als zwarte vrouw jarenlang Joods genoemd? Het waren Hitler en zijn handlangers die het idee van een Joods ras hebben verzonnen. Een verzinsel dat hardnekkig voorleeft en het zo wrang en pijnlijk maakt om Jodenhaat racisme te noemen.

Het zal een Wokie als Whoopi worst zijn. Anno 2022 zijn Joden wit; de Ku Klux Klan zou haar achtervolgen en de Jood die naast haar loopt met rust laten, zo houdt ze Stephen Colbert voor. Het is antisemitische Woke-logica. Zoals het in linkse kringen heel gewoon is om Joden witte kolonisten en onderdrukkers te noemen. Whoopi kent de trends. Haar hoef je niks te leren. Woke-haat is haar verdienmodel.

 

Verbinder/Verbindster/Verbinders des Vaderlands

Deze week:

Prinses Petrushka

Wat een ontroerende gebeurtenis. Nederland is weer een modern, exotisch en stichtelijk sprookje rijker. Om lekker bij te zwijmelen. Prins wordt prinses. Met Russische roots. Heerlijk…

 

Uit de wondere wereld van Woke-sex

Deze week:

Vrouwensport wordt mensensport

In de in razend tempo voortschrijdende feminisering van D66 neemt de liberale partij een nieuwe revolutionaire stap. Vrouwensport wordt mensensport. Dat is pas gelijkwaardig feminisme, van kleedkamer tot erepodium.

Voor alle feministische achterblijvers hier een leerzaam instructiefilmpje: Go, Strong Woman, Go!

 

Wokie van de week

Deze week:

Sean Penn

De rokkenjager van Hollywood

Linkser en Wokeder dan Sean Penn kom je ze niet snel tegen in Hollywood. Maar zelfs Sean heeft een grens. Uitgerust met een heldhaftig genenpakket moet de Woke-koning van Hollywood niets hebben van rokjes. Althans, rokjes gevuld met mannenlijven. En dat is heel jammer voor zijn fans bij BIJ1 en andere progressieve trendsetters. Het is bovendien uitzonderlijk conservatief voor een Wokie als Sean. Toch is Seans wangedrag verklaarbaar. Je kan als rokkenjager geen rokje aantrekken. “Dat is meer iets voor mannen met laffe genen”, aldus de man die menig filmster, starlet, zangeres en fotomodel in zijn slaapkamer uit haar rokje heeft geholpen.

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Maaike van Charante, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas en Wouter Roorda

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
10 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Jos
Jos
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Laten we hopen dat ook deze keer de revolutie haar eigen kinderen op eet….Ze zijn aardig op weg.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Graag met spoed.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Is Markie van Oranje Boven ook woke.?
Ruim 500.000 Nederlanders verliezen Groen vinkje.
RIVM mist 104.000 positieve test.
Miljoenenfraudes, 84 Miljoen naar 500 zorgaanbieders, geld verdween naar het buitenland.

Theo Prinse
Theo Prinse
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Willem van Oranje was helemaal geen bevrijder of idealist, maar iemand die zijn vorsten, vrouwen en vrienden verraadde.
De pragmatische prins veranderde vaak van geloof om zaken voor elkaar te krijgen, zette zonder scrupules grote stukken vruchtbaar land onder water en reduceerde Brabant tot een bloedige bufferzone.
https://libris.nl/boek?authortitle=aron-brouwer-marthijn-wouters/willem-van-oranje–9789046821183

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Theo Prinse

Vandaar de naam van de huidige aan de macht zijnde Oranje (Nassau).

Theo Prinse
Theo Prinse
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Wim van Amsberg

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Theo Prinse

Theo, ik ben een stamlijn/stamboom fanaat, wat er bij die Willempies is voorgevallen, is voer voor doemdenkers.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Woke bestrijd niet humor woke is humor.

Jos
Jos
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

En de actie voerders in het Sterrenbos protesteerden eerder voor de komst en later het behoud van de bomenverbrandcentrale in Diemen en dus indirect voor massale ontbossing over de hele wereld. Weke met diesel schepen aangevoerd worden. Ze waren ook heel erg actief om elektrische auto’s te promoten (met non recycle bare accu’s), maar die mogen dan weer nergens gebouwd worden i.v.m. werkgelegenheid, dat vinden de marxistische actievoerder maar niets, werkgelegenheid = kapitalisme. BAH. .. Vandaar nu een protest tegen de kap van een klein aantal bomen.
Ik zou zeggen, kappen dat Sterrenbos, stook het op in Diemen, en ga accu auto’s bouwen in Born. Win Win Win.

AAA
AAA
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Sinterklaas is een leugen. Een pseudomessias, weg ermee.
Scheelt vervolgens dat niet telkens een blank paard de lasten hoeft te dragen! 😀

10
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x