BLM en Antifa vernietigen Amerikaanse steden

Gaat het linkse geweld Trump de overwinning bezorgen?

Titelfoto: Straatbeeld Minneapolis 2020 door Chad Davis, gepubliceerd onder CC BY-SA 2.0.

Al maanden worden Amerikaanse steden gesloopt. BLM en Antifa tekenen voor rellen, brandstichting, plundering en fysiek geweld. Daarom vindt er een grote uittocht van burgers plaats voor wie de maat vol is. Onbekwaam bestuur en het niet handhaven van de wet om politiek-ideologische redenen veroorzaken een ongekende leegloop. Welke Amerikaan kan deze destructie, ondersteund door de Democraten, waarderen?

New York, Philadelphia en Los Angeles

“Ik heb berichten uitgewisseld met vrienden over wat er gebeurt in onze steden, vooral over New York, Philadelphia en Los Angeles,” zegt Michael Doran (Amerikaanse analist Midden-Oosten politiek en Senior Fellow bij het Hudson Institute). Hij licht dat toe: “Een heleboel verontrustend nieuws haalt de media niet, zelfs Republikeinen vestigen er de aandacht niet op. Hier een berichtje van een vriend over het leven in New York vandaag de dag: “In mijn buurt wordt een oudere man, dinerend met zijn vrouw op het terras, in zijn gezicht gestompt. Een vrouw die op de metro wacht wordt in haar rug gestoken. Een oudere buur die even pauzeerde om op adem te komen werd te verstaan gegeven twee dollar beschermingsgeld te betalen of anders…”

 

Vrienden in Philadelphia doen Michael verslag over grote kampen van daklozen in het centrum en talloze berovingen. Dat daklozenprobleem – waarmee vooral de Democraten al jaren lang geen raad weten – explodeerde vanwege COVID-19. Wat moet je als je klanten naar de ingang van je zaak langs agressieve blowende daklozen met hun tentjes en afval moeten manoeuvreren? De eigenaar van Corner Cafe in New York geeft het na het zoveelste gevecht tenslotte op. “Ik heb de energie niet meer, zij hebben mijn zaak om zeep geholpen en heel soms jaagt de politie ze weg maar in no time zijn ze terug.”

 

Scared to death

Terug naar Doran: “Vrienden in LA hebben het over krakers die lege huizen bezetten in goede buurten, waar de bewoners plannen maken om te emigreren naar Canada. Vrienden in al deze drie steden zien de politie die blijft zitten in hun auto’s en weigert op te treden tegen wetsovertreding op grote schaal. (…) Geschat wordt dat al ongeveer een miljoen mensen New York City hebben verlaten: iedereen die kon is vertrokken.” In de veilige zones verderop exploderen de huizenprijzen vanwege de extreem grote vraag. Verkoop je huis zo snel mogelijk, raden mensen elkaar aan, want als Biden wint krijg je er geen stuiver meer voor. En zelfs radicale linksen, tégen wapenbezit, schaffen een vuurwapen aan omdat zij ‘scared to death’ zijn.

Ja, wie wil er nu blijven wonen in steden waar in het centrum alle winkels dichtgetimmerd zijn ter bescherming tegen de plunderaars? En wat blijft er over van zo’n stad als de middenklasse zijn biezen pakt?

 

Puinhoop

Doran: “Minneapolis is een rokende puinhoop waar ongekende schade in de immigrantenwijken is aangericht. Maar dat lees je nergens. Dat hoor ik van mensen die er wonen. Vergis je niet: Amerika bevindt zich in een crisis à la de jaren zeventig in de binnensteden met als basis een gerechtvaardigde angst voor gewelddadige misdaad en sociale ineenstorting, middenin een pandemie. Het linkse spel met revolutie en het najagen van stompzinnige fantasieën zoals het afschaffen van de politie heeft deze destructieve spiraal bewerkstelligd en vernietigt onze mooiste steden.”

Niet alleen maar steden, ook mensen, en het gaat maar door. Is hier nu alweer een agent overleden door een steen tegen zijn achterhoofd van de dappere strijders voor Black Lives? Gaat het bij deze rellen eigenlijk wel om Black Lives?

 

Giftige coalitie

Dertig jaar sociale en economische vooruitgang – met veel resultaten voor de minderheden – wordt ongedaan gemaakt door “een giftige coalitie van professionele ideologen en organizers, rijke kinderen in Che T-shirts, goed gekapte burgemeesters. En een nationale Democratische partij die net doet alsof de voortgaande vernietiging van bedrijven van minderheden plus de sociale en economische infrastructuur – een motor voor Afrikaanse Amerikanen om in de middenklasse te kunnen belanden – gaat over burgerrechten en raciale ongelijkheid. Dat is niet zo. Het gaat om een oorlog tegen de waarden en het streven van de middenklasse,” concludeert Doran.

 

Joe Biden

Democratisch presidentskandidaat Joe Biden heeft tot voor kort geweigerd om het geweld dat de stedelijke gebieden teistert te veroordelen. Want dat zou “de BLM-beweging woedend maken, die marxistisch is en anti-politie,” stelt Michael Goodwin van de New York Post. Tenslotte zei Biden onlangs zuinig dat het nodeloze geweld ons ‘niet zal genezen’’. Late and too little. Nu pas het geweld een beetje afkeuren omdat dit zijn herverkiezing kan schaden en de publieke opinie aan het omslaan is? Maar niet omdat die vernietiging op zichzelf veroordeeld moet worden?

Welke Amerikaan wordt blij van deze slooppartij en wetteloosheid? Langzamerhand groeien de twijfels aan Democratische zijde. De protesten, aangemoedigd en op de spits gedreven door de MSM, zijn uitgegroeid tot een onbeheersbaar monster dat hen de verkiezingen kan doen verliezen. The Sunday Times schrijft dat het door de BLM-protesten geruïneerde Kenosha meer aan Syrië doet denken dan aan Wisconsin, en dat de Democraten vrezen dat stemmers in de armen van Trump worden gedreven.

Democratische steden

Lastig ook dat al die rellen plaatsvinden in door Democraten bestuurde steden. Waarom treedt daar de politie niet op? De nieuw gekozen districtsofficier Mike Schmidt, die weigert de meeste Portland-relschoppers te vervolgen, geeft toe dat hij old buddies is met Antifa die de politie wil defunden, gevangenissen wil afschaffen en reparations eist. Inderdaad zijn de aangehouden relschoppers de volgende dag alweer op vrije voeten.

Nu zijn veel van de door Democraten bestuurde steden al jaren niet bepaald ideale voorbeelden. Kim Klacik, zwart en vrouw die zich kandidaat stelt voor de Republikeinen, filmde een wandeling door Baltimore om de werkelijkheid van de zwarte bewoners daar te laten zien. Ze zegt: “De Democraten hebben deze prachtige stad gesloopt. Verlaten huizen en gebouwen, instortende infrastructuur, armoede, op elke straathoek een drankenwinkel, drugsverslaafden, pistolen en geweren op straat. Deze cyclus van verval zie je in veel Democratisch bestuurde steden. (…) De Democratische partij heeft de zwarte mensen in Baltimore verraden. En niet alleen daar. De slechtste plaats voor een zwart persoon om te wonen in Amerika is in een door Democraten bestuurde stad.”

“We’re sick of it. We’re not going to take it anymore.”

 

Defund the police

De zwarte inwoners, van wie velen doden betreuren als gevolg van het geweld op straat, zitten niet op defund the police te wachten. Waarom zijn de bodyguards van de Democraten nog niet vervangen door social workers, zoals de door hen gesteunde BLM-beweging voorstaat, vroeg de Democratische staatsvertegenwoordiger Vernon Jones uit Georgia zich af op de Republikeinse Nationale Conventie 2020.  Practise what you preach… Hij haalde hard uit naar zijn eigen partij en verklaarde Trump volledig te steunen.

In Seattle, een broedplaats van Antifa/BLM, hield de zwarte vrouwelijke politiechef Carmen Best lange tijd dapper stand, wilde de wet blijven handhaven en protesteerde tegen het defund the police-beleid. Maar zij heeft onlangs de handdoek in de ring gegooid. “We kregen $1.6 miljoen om de beste en de slimste mensen aan te nemen, zo divers mogelijk. En nu moet ik ze weer ontslaan. (…) Ik kan dat niet doen.”

 

Revolutie

En ‘de revolutie’ gaat ook in Seattle maar door. Een paar dagen geleden werd de entree van het politiebueau met sneldrogend cement dichtgemetseld, om er vervolgens brand te stichten.  De Antifa/BLM-hulptroepen uit Seattle zijn ook afgereisd naar Kenosha in Wisconsin om hun maten te helpen. De verwoesting daar is totaal. Vooral in het zwarte stadscentrum, en de bewoners zijn verdwaasd en geschokt. Zij geven de ‘out of towners’ de schuld.

Revolutie, want dit is nog maar het begin, zegt de activistische marxiste Angela Davis stralend in een interview in Vanity Fair. “Demonstraties zijn oefeningen, de vroege stadia van een grotere revolutie die blijvende radicale sociale en economische veranderingen moet bewerkstelligen.”

 

Trump

Dat belooft nog wat. Maar op deze manier wordt het toch scoren voor open doel door Trump?

“Als de Democratische partij anarchisten, opruiers, relschoppers, plunderaars en vlag-verbranders wil steunen, dan is dat hun zaak. Maar ik als jullie president wil daar niet bij horen. De republikeinse partij blijft de stem van de patriottische helden die Amerika veilig houden,” aldus Trump.

Hoe je ook over Trump mag denken: geen zwarte of blanke Amerikaan staat te juichen bij het vernietigen van hun steden door BLM/Antifa. En wie wil bij de mensen horen die gaan dansen en zingen als ze horen dat er een blue lives matter-aanhanger is vermoord – “I am not sad that a f—ing fascist died tonight” – tijdens de rellen in Portland op 29 augustus?

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
24 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
logisch_denken
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De media is hier de hoofdschuldige die onjuist , onvolledig en subjectief informeert. De media zou op feiten moeten informeren en dan weet iedereen inmiddels dat van een vreedzaam protest geen sprake is terwijl de media kraaien over vreedzame protesten . Er wordt volop geplunderd , geïntimideerd , geroofd , vernield en verstoord. De media berichten hier summier over maar weten wel het moment te vinden als een republikein het geplunder van zijn bezittingen zat is en zelf ingrijpt.

Linkse burgemeesters geven nu Trump de schuld van het uit de hand gelopen gepamper. De burgemeesters presenteren hun wanbeleid als beleid. Links is altijd perfect in staat geweest de rollen en feiten om te draaien. Net zoals in Nederland waar riftuig de baas is.

De positieve discriminatie van diverse groepen werpt nu zijn vruchten af. De groepen moeten meedraaien in de maatschappij en dat zijn ze niet gewend. Ze waren toch zielig en hulp behoevend en vrijgesteld van alle regeltjes. Relatief gezien in procenten van groepsgrote worden vaker blanke Amerikanen dood geschoten omdat de politie een kleurling nog nauwelijks durft aan te spreken. Je zou dus zeggen ALL LIVES MATTER

Voor Nederland geldt , stem sociaal , stem PVV

Wouter1965
Wouter1965
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  logisch_denken

Vanmorgen een mooi voorbeeld van het nieuws waar gesproken wordt over Trumps zijde als rechts extremisten (fout) en van links Antifa (goed) wat protesteert tegen racisme.

En het dan vreemd vinden dat journalisten als fake gezien worden.

Jos
Jos
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ijzersterk. Want zo is het. Helaas niets van dat alles via de MSM. Zij wrijven het Trump aan dat hij verdeeldheid zaait maar in feite doen de media dat. De media en onze hypocriete linkse vrienden en vriendinnen. Zelfs hier in Nederland. Halsstarrig weigeren zij de werkelijkheid weer te geven. Nog nooit gehoord dat van de 20 meest gewelddadige steden er 18 worden geleid door een Democraat. Of dat de bosbranden en eletriciteitsfallout misschien iets te maken kunnen hebben met het rabiate energieplan van de Democraten. Of dat de Antifa en BLM en wel erg maatschappij kritische denkbeelden op na houden. Mevrouw Patrice Cullors doet dat nota bene zichtbaar voor de camera. Dat zij staan te juichen als een Trump aanhanger is doodgeschoten. Of dat bijvoorbeeld Maxine Waters (wel weer een tijdje geleden, maar goed) luid en duidelijke aanmoedigde om Trump aanhangers te isoleren, in een hoek te drijven en te verstaan te geven dat zij niet welkom zijn. Of dat die zogenaamde verontwaardigde protestanten wel erg gek zijn op gratis dure merken. Gewoon niets minder dan ordinaire plunderaars. Maar goed, links, tja, dan is het OK. Ik word er zo kwaad om. Over verdeeldheid zaaien gesproken. Links schorem, dat is het. Ik hoop van harte dat Trump wint en zal dat openlijk, schijt aan de toon (pardonnez le mot)toejuichen.

Piet
Piet
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Malcolm X waarschuwde destijds al voor de liberalen die zich als vrienden van de zwarte gemeenschap voor deden maar in feite de zwarte gemeenschap alleen maar gebruikte om de eigen politieke doelen te behalen. Dat was toen in 1963 zo en in feite is daar niets aan veranderd. Zoek maar eens op “Malcolm X speech on liberals” als je de speech wilt zien.
De zwarte gemeenschap laat zich helaas nog steeds gebruiken voor doelen waar ze zelf geen voordelen aan hebben. Ook hier laat de zwarte gemeenschap zich gebruiken voor linkse doelen en het dan gek vinden dat er ineens zo gepolariseerd wordt en dat ze van links kunnen barsten als het er op aan komt.
We moeten hier, als gemeenschap, ook scherp blijven op allerlei lieden die claimen ergens voor te staan maar in feite een heel eigen gevaarlijke agenda hebben. Ook hier in Nederland hebben we BLM, KOZP, Antifa, en diverse andere, meestal extreem linkse, organisaties die in werkelijkheid er alleen maar op uit zijn om de samenleving te ontwrichten zodat ze hun marxistische agenda er doorheen kunnen duwen. Maar dat gaat ze niet lukken want elke Marxistische samenleving is tot op heden mislukt en gedoemd te mislukken.
We moeten ons als gemeenschap ook niet tegen elkaar laten opzetten want dat is precies wat deze marxisten in spe willen bereiken.

Ni28
Ni28
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Piet

Het gat ze niet lukken omdat Marxistische samenleving gewoon niet kan maar intussen maken zij onze huidige samenleving kapot.

Ni28
Ni28
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Er waait altijd veel uit Amerika naar Europa. Ook slechte dingen en steeds vaker nu Europa anti-Trump is met hoop op de overwinning van de linkse Democraten. De berichtgeving hier is eenzijdig net de anti-Trump
propaganda. Wij lezen alleen wat NY Times of Washington Post schrijft of CNN voorleest. De raciale chaos in de VS zal hierheen ook overwaaien want links heeft het hier voor het zeggen. Nu al lezen wij over dagelijkse moorden en straks wordt het massale gebeuren. Linkse strijd voor het goede doel zal ons nog hete tijden bezorgen. De onrust groeit en de politiek knielt voor vijandelijke groeperingen. Rutte praat weer met KOZW want ook hij is anders gaan denken en vindt dat het racisme in Nederland systemisch is. Rutte is gewoon een smerige linkse mannetje die ons voorliegt met rechtse praatjes. Intussen groeit de vijfde colonne in het land gestaag door steeds meer vijanden van de blanke wereld te importeren. Straks vallen niet alleen beelden om maar levende mensen. Criminelen en parasieten beleven gouden tijden in Nederland omdat het zo makkelijk kan. De eerlijke burger mag oprotten. Links strijdt de wereld kapot.

Thomas
Thomas
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Biden en de overige Democraten zijn veel te laat met hun afkeuring van Burn, Loot & Murder (BLM). Zelfs tijdens de Democratische partijconventie, nog maar net achter de rug, werd er nog niet over gesproken (net zo min als over het Russian collusion verhaal, de kwaadaardige hoax waarmee de Democraten Trump het leven meer dan drie jaar lang zuur hebben gemaakt).
De enige reden dat Biden nu opeens met een afkeuring komt is dat zijn aanhang volgens de polls dramatisch aan het dalen is. De man is trouwens volstrekt niet berekend op zijn taak, dat ziet een kind. Hoe moet dat gaan tussen nu en 3 november?

Wouter1965
Wouter1965
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Hier gaan we ook nog wat beleven daar Rutte met BLM en KOZP gezellig thee gaat drinken. Zal nog even duren maar we gaan hier precies hetzelfde krijgen.

Ni28
Ni28
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Wouter1965

Vandaag als is goed gelezen heb gaat Rutte gezamenlijk met KOZP Zwarte Piet de nek omdraaien. Uiteraard is het niet aan de politiek bla blablabla….

Kees
Kees
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Wouter1965

Als BLM nu eens hun ware gezicht lieten zien en het Torentje verbouwden… Rutte is tenslotte ook een “foute witte man”

Trinco
Trinco
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Wouter1965

Eerst thee leuten met de Gele Hesjes waarvan er 2 te weinig fatsoen hadden om hem een hand te geven en nu weer met KOZP en BLM, de grote bekken krijgen hier alle aandacht. Wanneer mag de gewone hardwerkende Nederlander die dit land overeind houdt zijn of haar zegje eens komen doen op het Catshuis?

H.J.
H.J.
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Kijk in Nederland overheerst ook de angst, aangewakkerd door het Linkse Rutte Kartel en Nederland doet er niets aan, tot het definitief te laat is.
Kijk naar America waar Trump vanaf het begin is tegengewerkt door Links en de gevolgen die liegen er niet om.

Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Revoluties hebben de steun van een brede laag van de bevolking nodig. Daarvoor is grote onvrede nodig. Als je die kanaliseert en naar een gezamenlijk doel streeft maak je een kans.
Daar loopt het in de USA dus spaak. De revolutie keert zich sterk naar die brede (met name zwarte) laag van de bevolking die ze nodig heeft om haar doel te bereiken.

Groot feest voor raddraaiers, maar voor hen ook een doodlopende weg. Geen steun, een explosief groeiende ergernis, angst en dat in combinatie met bestuurlijk volkomen incompetente democraten werkt men naar een klinkende overwinning voor Trump.
Die na zijn herverkiezing met gepast geweld orde op zaken kan stellen. En daarvoor respect gaat oogsten. uiteindelijk willen mensen een geordend bestaan, zonder rellen en zonder bedreigingen.

Ik verwacht dat ook dit uit de USA gaat overwaaien naar Nederland. Waar de zaak inmiddels zover uit de hand is gelopen dat zelfs ons volstrekt infantiele en incompetente politiekorps begint in te zien dat we zo niet verder kunnen. En waar schiet,- en steekpartijen inmiddels het nieuwe normaal zijn. Ook hier zal de linksmensch in toenemende mate zijn heil zoeken bij een Baudet of Wilders.

Linkse idealen zijn leuk zolang je de nadelen daarvan niet aan den lijve ondervindt. En dat begint langzamerhand toch wel het geval te worden.

Jan
Jan
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De NOS verzaakt ook weer eens gigantisch in objectieve berichtgeving. Man man wat een gekken werken daar. Als ze Trump maar kunnen bashen.

Andre
Andre
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik mis toch een beetje in dit artikel dat Biden de schuld van de rellen volledig bij Trump legt, want die had ‘racistisch beleid’ gevoerd.
Maar nu serieus: de Democraten zijn uiteraard nog steeds rancuneus over het verlies vier jaar geleden van Hilary. Al die baantjes die ze zijn misgelopen, wat wil je. Deze geschoolde mensen zijn de gangmakers bij de rellen en de antifa en de plunderaars zijn de uitvoerders. In elke samenleving heb je nu eenmaal mensen die om de een of andere reden niet goed terechtkomen en de verantwoordelijkheid daarvoor niet bij zichzelf leggen, maar bij de samenleving.
Om zich politiek te profileren gebruiken ze termen als ‘sociale rechtvaardigheid’ om van een economische kwestie een politiek probleem te maken. De welvaart die ze hadden kunnen herverdelen, hebben ze in de afgelopen maanden deels afgebroken. Maar dat is typisch voor socialisten: de Sovjet-Unie ging er aan kapot en tal van Afrikaanse landen werden er alleen maar armer door. Herverdeling leidt onvermijdelijk tot lagere productiviteit en dus meer armoede. Socialisten veranderen de wereld alleen met woorden, maar niet in werkelijkheid.
Deze harde les leren de VS nu opnieuw.

scherpschutter1943
scherpschutter1943
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het enige dat steeds duidelijker wordt is dat partijen lijnrecht tegenover elkaar staan en dat een burgeroorlog op uitbreken staat. Moord en doodslag zal het gevolg zijn

Wolverine
Wolverine
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De KKK is ook ontstaan uit de democratische partij. (zie free state of Jones)

Wouter1965
Wouter1965
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Wolverine

Daar kan ik niks over vinden. Wel over 1 of andere generaal uit het zuiden. De enige democraat die lid was een senator die het langst zittende was?

Meine
Meine
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Soros.

Martin
Martin
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goed artikel,ja de waanzin regeert daar, opgehist door de democraten en elite financïers zoals George Soros. Ze denken zo Trump van zijn tweede termijn te weerhouden.
Ik heb net filmpje van toespraak Martin Bosman gehoord over situate in Nederland qua democratie nou hij slaat de spijker op zijn kop ,ook al ben je absoluut niet voor de PVV je zou het filmpje eens moeten bekijken want zo is het wel als je eerlijk bent.
We leven hier in een schijndemocratie!!!
https://ejbron.wordpress.com/2020/09/02/video-martin-bosma-pvv-houdt-troonrede/

Rob
Rob
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het gaat in Nederland gaat het om deze kant op, kijk maar in Amsterdam, illegale gelukzoekers, die bewoners bedreigen, slaan, huizen kraken enz. Wordt niets aan gedaan, niemand durft meer iets te zeggen over allochtonen, in welke vorm dan ook, wordt je direct bestempeld als racist en fascist, reclames waar meer gekleurde mensen aanwezig zijn dan blanke, mijn kleindochter is ook gekleurd, moet ze anders behandeld worden, nee toch, als iedereen die hier komt wonen , zich aanpast aan je gastland, geen probleem, grootste gif zijn de vele politici

HPax
HPax
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Er is 2020 iets aan de hand in de USA, een oproer van een omvang en intensiteit waarop de ge-ijkte (journalistieke) denkkaders als ‘links en rechts enz. afschampen. Best passend begripsmodel lijkt nu dat van Ortega y Gasset: ‘Opstand der horden’. Eerst had je Standen, daarna kreeg je klassen en rassen. nu redeloze massa’s. Een ’mad Max wereld’ ligt in het verschiet. De socio-logica van deze degradatie moet nog worden geschreven.
Wat de USA betreft: ze raken ook overbevolkt en hebben een rampzalige immigratie-beleid gevoerd: te veel mensen, teveel verkeerde mensen. Neem een llhan Omar

Hubertus Vicus
Hubertus Vicus
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Links toont zijn echte gezicht en de ware aard van Links komt ook bovendrijven… het ligt er zo dik bovenop dat iedereen het kan zien.
Het valt niet meer te ontkennen… behalve voor de Linkse Wegkijkende Deugmens.

Links is een nep godsdienst met een valse kerk… agressie, manipulatie, onredelijkheid, stuitend racisme, dreigen en schelden, vernielen en plunderen horen erbij om hun marxistische doel te bereiken… allemaal even dom en allemaal even arm.

Behalve dan de zichzelf verrijkende en volgevreten Linkse Partijbonzen Elite die buikpijn heeft van het lachen…

Els Schwencke
Els Schwencke
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldig artikel, informatief

24
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x