Reguliere media houden ‘anti-Trump’ wereld in stand

Eenzijdige berichtgeving over impeachment

Titelfoto: Amerika correspondent Eelco Bosch van Rosenthal. Screenshot YouTube-video, kanaal DWDD. Citaatrecht ex art 15a Auteurswet.

Het wereldnieuws volg ik bij voorkeur buiten de gevestigde media om. De eenzijdige bubbel die zij succesvol creëeren probeer ik te vermijden. Het risico om hierdoor in een andere mentale gevangenis te belanden is klein, omdat de gevestigde media nog steeds een grote invloed hebben.

Je hoort, ziet en leest toch wel wat de staat vindt dat je moet denken, of je het wil of niet. Over die eenzijdigheid van de reguliere media schreef ik eerder op OpinieZ, in verband met de klimaathysterie.

Voor het Amerikaanse politieke nieuws volg ik graag de commentatoren die door hun critici in de Republikeinse hoek worden geplaatst. Hannity, Carlson, Ingraham, Waters, Gutfeld, Steve Hilton en anderen brengen mij het andere geluid. In de VS geldt ook dat de gevestigde dominante media vooral de links-liberale boodschap verkondigen en de meeste Nederlandse media volgen hen in deze eenzijdige berichtgeving.

Eelco BvR

Niettemin is het nuttig om je af en toe serieus buiten de eigen bubbel te informeren. Na een aantal dagen vooral in de Republikeinse wereld vertoefd te hebben, bekeek ik het Amerika-rapport van Eelco Bosch-met-de-lange-achternaam bij DWDD van 22 november. Ik was benieuwd hoe hij al dat falen van de Democraten om iets ernstigs tegen Trump uit die impeachment hearings te krijgen zou omzeilen. Ik ging er onbewust vanuit dat dit niet zou lukken.

Klokkenluider

Verhoor na verhoor toonde aan dat er alleen indirecte ‘getuigen’ waren, die vaak geen antwoorden wisten en veel feiten niet kenden. Bovenal: de eigenlijke aanleiding tot dit circus leek volledig ontkracht. De ‘klokkenluider’ die een heel ander beeld schetste van het telefoongesprek tussen de presidenten Trump en Zelensky verscheen maar niet ten tonele. Trump’s keuze om zijn telefoongesprek volledig openbaar te maken verraste de Democraten volledig. Ineens konden ze ‘het gesprek’ niet meer spinnen omdat iedereen het gewoon kon lezen. De klokkenluider leek gemakshalve stilletjes verdwenen.

De Republikeinen vochten dit keer veel harder terug dan bij het ook al falende, door de Democraten geïnstigeerde Mueller-onderzoek en claimden victorie. Er was geen enkel strafbaar of impeachbaar feit aangetoond in wat ook al shampeachment genoemd wordt. Een groot deel van het Amerikaanse publiek lijkt dit inmiddels ook te vinden.

Ander beeld

‘Amerika-deskundige’ Eelco schetste bij DWDD echter een compleet ander beeld, zie hier (vanaf 4’25). Trump had deze week afgezien en was alweer ternauwernood aan afzetting ontsnapt. Het werd nu toch wel erg beroerd voor hem. Vele getuigen hadden ‘belastende verklaringen’ afgelegd en het hem extreem moeilijk gemaakt. Eelco was erg benieuwd hoe het zou gaan in de Senaat mocht dit onderzoek voortgezet worden, maar Trump zou ook daar wel mee wegkomen. Veel vertrouwen in die ‘belastende verklaringen’ had hij kennelijk niet.

Verkiezingstrauma

Ik schreef al eerder over het heftige verkiezingstrauma van de Democraten dat bij hen een serieuze cognitieve dissonantie veroorzaakte. Dit is een psychologische reactie die wij allemaal hebben als we iets heel anders observeren dan we in ons wereldbeeld verwacht hadden. Scott Adams zag dit aankomen, zoals ik in mijn blog vermeldde. Hij legt cognitieve dissonantie uit als two movies on one screen. Twee mensen kunnen naar dezelfde beelden op een scherm kijken en in hun hoofd heel verschillende films zien.

Spagaat

In diezelfde blog voorspelde ik lachwekkende taferelen door een steeds grotere spagaat tussen wat Trump zou doen en wat de Democraten erin willen zien. Dat gebeurde. Trump werkt succesvol zijn beloften aan de kiezer af en de Democraten en anti-Trump media doen hun uiterste best dat negatief te spinnen. Onze media melden niet de successen, zoals de laagste werkloosheid ooit, ook onder Afro-Amerikanen, Hispanics en vrouwen (hoezo racist?). Enorme investeringen door het bedrijfsleven, vooruitgang in de patstelling met Noord Korea, aanpakken van China inclusief patentbescherming, Amerikaanse troepen naar huis en ga zo maar door.

Interne coup

Wat het Mueller-onderzoek en het impeachment-onderzoek écht naar boven brachten wordt niet gemeld. Mueller vond geen obstruction of collusion ondanks een twee en een half jaar durend onderzoek met vele getuigeverhoren. Een heldere conclusie en einde verhaal zou je denken, maar suggestieve en insinuerende berichten blijven opduiken in de media. De Democraten schroomden niet onwettige middelen in te zetten om hun tegenstander te saboteren, zoals het afluisteren van het Trump-campagneteam en het opstellen van een vals rapport.

Over een week wordt een onderzoek van de inspecteur-generaal Horowitz gepubliceerd over de aanleiding van het Mueller-onderzoek. Vermoedelijk gaat dit onderzoek serieuze malversaties aan het licht brengen waaruit zal blijken dat er sprake was van een interne coup. Verantwoordelijken zijn afkomstig uit de hoogste regionen van verschillende geheime diensten, waaronder de FBI. Deze Deep State-actoren zijn bang dat hun handelen blootgelegd zal worden. Ze vechten nu terug met een aanval op Trump met een in scène gezet impeachment.

Machtsmisbruik

Inmiddels zijn er gerechtelijke onderzoeken gaande naar wat Hannity noemt: het grootste machtsmisbruik-schandaal in de Amerikaanse geschiedenis. Zijn advies gericht aan Comey (ex-directeur FBI), Brennan (ex-directeur CIA) en Clapper (ex-directeur Nationale Veiligheid) is om een goede advocaat te zoeken. Het is moeilijk voor te stellen dat deze top-verantwoordelijken onder Obama hebben kunnen handelen zonder medeweten van de president. Hierop doorredenerend zullen gerechtelijke stappen tegen deze direct betrokkenen ook de hoogst verantwoordelijken treffen.

Dit alles leidt tot een absurde situatie die ik niet had voorzien in mijn eerdere blog. Ik verwachtte dat de gehallucineerde film steeds meer naar de werkelijkheid toe zou groeien vanwege de spagaat met de feiten. Niets is minder waar. De macht van de gevestigde media om de mening van het grote publiek te bepalen blijkt enorm.

Twee wereldbeelden

De twee films zijn nog verder uit elkaar gegroeid en leven een gescheiden leven. Ze scheppen twee verschillende wereldbeelden. De kijkers die Eelco en zijn NPO-collega’s volgen verwachten dat het slechts een kwestie van tijd is voor Trump op een of andere manier ten val komt. De kijkers van de alternatieve media verwachten eindelijk gerechtigheid van de nieuw ingezette onderzoeken. Wordt Hillary bestraft voor de server in haar huis met staatsgeheimen? Wordt duidelijk wie verantwoordelijk waren voor het fake-onderzoek naar de Russia Collusion dat belastende informatie over Trump moest fingeren? Zal dit pad tot aan Obama reiken?

Als Clinton en Obama de gevangenis in zouden gaan, dan zal een groot deel van de anti-Trump kijkers opnieuw een ernstige cognitieve dissonantie beleven en wellicht hun geloof in de wereld helemaal verliezen.

Onpartijdige journalistiek is dood, de geloofwaardigheid van onze staatsmedia ook. Het raadplegen van verschillende bronnen is meer dan ooit noodzakelijk. Het is onze verantwoordelijkheid een eigen mening te vormen.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
23 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
jan
jan
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Onpartijdige journalistiek is dood, de geloofwaardigheid van onze staatsmedia ook. Het raadplegen van verschillende bronnen is meer dan ooit noodzakelijk. Het is onze verantwoordelijkheid een eigen mening te vormen….

Eens. Ik doe niet anders. Ik heb alleen het gevoel dat ik tot een hele kleine minderheid hoor. Die bovendien wordt geframed als fascist en wat niet al. Alleen maar omdat ik pinokkio Rutte, anti-D66, GL, PvdA en de rest van de Nederlandse Komintern niet vertrouw.

Paul Schermers
Paul Schermers
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik volg Jensen.nl. Daar hoor ik in elk geval een ander geluid over die impeachment dan bij de NPO en in de meeste kranten. Of Jensen altijd betrouwbaar is, kan ik niet controleren. Hij laat in elk geval vaak zien hoe dat framen door de linkse media werkt. Leerzaam.

Nelly
Nelly
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Paul Schermers

TPO podcast Ook een aan rader voor info Trump!

Peter
Peter
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Duiters zijn verpicht om tv gelden af te dragen en sinds kort heeft de deurwaarder van de regering bevoegdheid gekregen om beslag te leggen bij ingebreken blijven van betalen ,de opbrengst loopt in de miljarden,en je kan je voorstellen dat de zenders precies uitzenden wat de regering graag wil en ook daar is ook maar enige objectieve kijk op het doen en laten van Trump niet in beeld gebracht ,Dat Merkel heel Europa vol laat lopen met gelukszoekers , elke stad in Duitsland , wordt heel het centrum afgesloten met betonblokken ,en overdreven politie beveiliging op kerstmarkten qewoon is,hoor je ze dan weer niet over .Politiek zou zich niet meer mogen bemoeien met de media en ondersteunen al helemaal niet ,alleen zo krijg je het weer enigsinds op de rails ,nu is het voort wat hoort wat ,en is de waarheid ver te zoeken .

Mark
Mark
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Peter

“niets is wat het lijkt” als je het nieuws volgt. Dit geldt vooral voor de MSM. USA, impeachment, 2020 is buitengewoon belangrijk en interessant. Goede nieuws alternatieven zijn er op twitter, maar je moet er wel voor “werken”, dwz zelf blijven nadenken. 2 tips maar er zijn veel meer: Brian Cates @drawandstrike and @x22report (audio overview). Volg de “threads”. Het Horowitz rapport dat aangekondigd is voor 9 december gaat alleen over “compliance” heeft FBI de regels gevolgd? Criminal investigation is US attorney Durham. Spygate, Ukraine/Impeachment, Epstein hebben allemaal verband met elkaar. Het publiek wordt langzaam wakker. Stilte voor de storm.

karton
karton
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Tijdens het NATO-feest in Londen zag ik in één van de bij-zaaltjes een 4-tal figuurtjes staan kletsen, slechts gedeeltelijk te verstaan. Ik dacht aanvankelijk aan een gezellige oude-dames-bijeenkomst op een herfstige woensdag-namiddag. Maar nee, het groepje bestond uit : Rutte, Macron, Trudeau en een mij volkomen onbekende figuur. Duidelijk hoorbaar was, waarover zij roddelden………president Trump !!! “Zal niet wáár zijn !! Jazeker, over president Trump”. Als een stelletje samenzweerders maakten zij president Trump belachelijk en zij kleineerden ze hem. Dat ging hen natuurlijk makkelijk af, wetende dat zij totaal helemaal niks voorstellen op wereld-niveau. En dát soort nietsnutten, die zich gedragen als giechelende oude dames tijdens een naaikransje, dénkt dat zij hun bevolking vertegenwoordigen.
Niets is minder waar.

Ni28
Ni28
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  karton

karton@Iemand belachelijk maken die als politicus zijn beloftes vervult kunnen alleen politici die liegen en bedriegen. Dat is hun enige zwakke wapen die werkt alleen in een groep maar nooit individueel. Deze groepje neppolitici kent eigen fouten en wil deze maskeren door puberaal gedrag. Diplomatie wordt de politici steeds vreemder.

Joost Visser
Joost Visser
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  karton

Ook een Jensenvolger?

Frans
Frans
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ze proberen een situatie te creëren waarin het grote publiek zo overtuigd is van Trump’s schuld dat als straks de waarheid boven tafel komt dit grote publiek helemaal niet meer in staat is om dit als de waarheid te herkennen.
Als Trump dan de verkiezingen wint (waarschijnlijk) en Clinton en/of Obama achter de tralies verdwijnen (mogelijk) dan gaan ze die twee gewoon als “martelaren” verkopen.
Wat ze dan weer in staat stelt ook andere schandalen die nog boven water komen, waarbij de Democraten en Deep State betrokken zijn, middels hun media controle als ongeloofwaardig weg te zetten.
Dit is net zoiets als Climate Gate, dat had normaal gesproken het einde moeten betekenen van zowel het IPCC als de hele klimaat hoax.
Maar we zijn inmiddels tien jaar verder, en de trieste realiteit is dat het hele schandaal inmiddels door de media vakkundig onder de mat is geveegd.
Zowel IPCC als klimaat hoax zijn nog steeds springlevend, sterker dan ooit zelfs.
Verkijk je niet op de macht van de media…

Dolf van Wijk
Dolf van Wijk
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans

Inderdaad Frans, die media-macht is niet te onderschatten. Het is dankzij internet dat alternatieve berichtgeving uberhaupt een kans krijgt, gelukkig wordt die wel steeds sterker en neemt de macht van de TV en de standaard ‘kwaliteitskranten’ gestaag af. Een sterk(er) tegengeluid is de enige remedie!

Marcel Heilig
Marcel Heilig
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans

De misleiding is groot. De gewone modale burger ervaart het liegen, bedriegen en achter houden van informatie door “ regeringsverantwoordelijken” als een ramp. Het doen van diepte investeringen (transitie gedoe), meer dan onverantwoord. Zonder ook maar “enige” kennis van zaken. Het tegenhouden van dit (Rutte) beleid word onder strak regiem, met een meerderheid van maar -een- stem in de Tweede Kamer gerealiseerd. Lasten en belastingen zijn nog nimmer zo hoog geweest. De koopkracht is uitgehold. We hebben een “Trump” nodig om de schade te herstellen.

Marien
Marien
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

interessant stuk. Hoop dat Trump bestand is tegen al die democratische wanstaltige pogingen om hem pootje te haken. Dat ze daar zoveel energie insteken, zeg, Hebben ze niks nuttigers te doen?

ni28
ni28
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Tijdens het communisme was onze enige houvast de Radio Free Europe. De enige zender die je af en toe kon beluisteren en andere geluid kon horen dan die van de staatsmedia. Uiteraard werd deze zender meestal door storingszenders overgestemd maar toch. Nu heeft naar het lijkt de “vrije westen” dezelfde behoefte nodig. De staatsmedia deugen niet met hun halve waarheden en zoveel mogelijk verzwegen of verdraaide feiten. De NPO is een alledaagse Mindf*ck. Naar mijn inzicht verkeren wij al in het communistische paradijs waar alles zo leuk is en de vijanden (= niet meelopers) belachelijk worden gemaakt precies zoals de Rode Waarheid het deed toentertijd. En de diensten en verworvenheden lopen steeds meer achteruit wat een teken van bijna voltooide communisme is. De sfeer van toen daar is al bijna dezelfde als hier. Mensen zijn bang om voor hun mening uit te komen om door de maatschappij niet uitgestoten te worden als. Meelopen en smoel houden is de linkse credo die hiermee de enige waarheid claimt en dat is de weg naar een totalitaire maatschappij.

Max
Max
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

The New York Times bevestigt: “Soros & Clinton betaalde vrouwen om Trump van seksuele aanval te beschuldigen”

karton
karton
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Max

@ Max.
Clinton ? Deed Clinton daar ook aan mee ? NIET te geloven !! Das toch die viespeuk die een “mevrouw” met een sigaar infiltreerde, dit vervolgens ontkende, (hij zou het meisje niet eens hebben gekend (dementie ?) waarna óók nog eens vlekken op haar jurkje werden aangetroffen die 100% van Clinton afkomstig waren !
Is ’t díe Clinton ? Achter die viezerik holde toch half Nederland aan ? Dat was beslist de totaal verziekte helft van Nederland.

E. Vreeland
E. Vreeland
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  karton

@Karton ; Dat is dezelfde helft van NL ,die nu druk is met “me-too”.

karton
karton
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  E. Vreeland

@ E,Vreeland.
Klopt, dat is díe helft !!
Me-too én Zwarte Piet, daar is dat soort écht gek op.
Je hoort ze nóóit over de 10-duizenden dak- en thuislozen, de kleding- en voedselbanken of de 100-den door de belastingdienst, o.l.v. ene Snel, a.d. bedelstaf gebrachte Nederlanders.

ni28
ni28
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het is een gave van de huidige Rechts om zich te compromitteren met rare uitspraken. Ongehoord Nederland laat zich uit, terwijl nog niet eens begonnen, over holocaust uitspraken en krijgen vanzelfsprekend iedereen tegen zich. Dan weet je gelijk hoe de politiek correcte Nederland gelijk in de aanval zal gaan en de nog niet begonnen omroep in excuses verzuipt. Slecht begin voor een hoopvolle initiatief. Op zich vraagt de naam van Ongehoord Nederland om ook controversiële onderwerpen te bespreken maar wees beetje tactisch. Ik wil best aanhoren waarom iemand holocaust ontkent en welke bewijzen dat staven of waarom is de aarde toch weer plat en niet rond. Dat dingen niet besproken worden maken wij al genoeg mee nu met de staatsmedia. Links lijkt overal de baas te zijn en rechts lijkt het niet te kunnen doorbreken. Rechtse partijen laten zich werken achter het cordon sanitair en een nieuwe omroep begint met ontslagen en excuses. Handigheid is bij rechts niet de sterkste punt dat moet wel gezegd worden. Jammer want het is echt nodig om de samenleving weer in balans te krijgen en de democratie te herstellen of anders gezegd de linkse autocratie te doorbreken.

Arie
Arie
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Bijkomend schadelijk effect van die MSM-bubbel is dat die geweld uitlokt. Door niet-stalinistische personen en partijen consequent als nazi’s weg te zetten verdeel je de wereld in goed en fout. En geweld tegen “fout” is voor links helaas altijd acceptabel. In de aanloop naar Trumps verkiezing werden zijn bijeenkomsten stelselmatig verstoord door relschoppers. De “democraten” konden wel veilig samenkomen; Trumps aanhang is wel tolerant. Ook na Trumps verkiezing was er veel raciaal en politiek geweld tegen mogelijke (!) Trump-supporters, en nog steeds.

MSM die jarenlang valse beschuldigingen tegen Trump herhalen terwijl er feitelijk 0,0 bewijs is, ondermijnen het vertrouwen in de rechtsstaat. Misschien nog wel meer dan die linkse rechtsstaat zelf, die jarenlang Trump lastigviel om niks.
Linkse mensen geloven oprecht dat afwijkende meningen verboden moeten worden. Als rechters daar niet in slagen is fysiek geweld de volgende stap. Het vonnis “fout” is immers al geveld.

Niet voor niets bedachten moderne stalinisten ook al de uitdrukking “micro-agression”. Met die term kan elke vorm van feitenkennis of logica als “agressie” worden uitgelegd; waarna fysiek “tegengeweld” geoorloofd lijkt. Pure Newspeak, natuurlijk, maar het werkt wel.

Anna
Anna
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Een goed artikel. Al geruime tijd volg ik ook het Amerikaanse nieuws.
Wat Dolf van Wijk hier beschrijft is juist.
En dan is het bijna hilarisch om te zien hoe Eelco BvR hier halve waarheden en onzin zit te ratelen. En, en dat is het gevaarlijke ; de publieke opinie hier in Nederland op de linkse anti TRUMP hand krijgt.
Wat ik steeds meer in TRUMP bewonder is zijn manier van omgaan met deze leugens en bedrog, en toch zijn beloften nakomt. Deze man staat onder enorme druk, en levert tegelijkertijd grote ( soms controversiële) prestaties.
Ook binnen de NAVO weet hij toch steeds weer de boel “ op te schudden “ zodat de portemonnee opengaat. Ten tijde van OBAMA hadden we niet eens kogels om te schieten. En Trump zegt ; “ geld erbij of ik gooi de handdoek in de ring” ( zijn adviseurs hebben dit laatste wel wat afgezwakt), maar toch hij krijgt de boel beweging.
En dan staan een stelletje – jaloerse kleinzielige – regeringsleiders hem achter zijn rug belachelijk te maken. Walgelijk! Ook van Rutte.

Verder denk ik wel eens aan de tijd na Trump, zal dan het tot op het bot verdeelde Amerika uit elkaar vallen??? Zal er een burgeroorlog ontstaan? Want als hij nog vier jaar aan de macht kan blijven zal rechts Amerika voldoende tijd hebben om zich te hergroeperen. En links Amerika “ pikt dit niet” , het huis van afgevaardigden wordt alsmaar linkser en wel heel fel links. Nancy Pelosi heeft dit al lang niet meer inde hand. Bovendien is zij zo vol met haat tegen TRUMP dat ze zelfs haar eigen werk verwaarloost. Kijk naar haar staat Californië daar is het een grote drugs bende met vele daklozen. Tot ergernis van Trump die haar er zo nu en dan fijntjes op wijst…… Het blijft een interessant item om te volgen maar dan het liefst in Amerika zelf. Zoals van Wijk zegt.

Henk Albarda
Henk Albarda
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goede column, inhoudelijk correct. Toch ben ik aanzienlijk positiever dan de meesten die op OpinieZ, Veren of Lood en nog andere reageren. Pas in 2015 begon ik me af te vragen wat er aan rutte mankeerde. Rutte: steeds hetzelfde patroon, fraaie rechtse verhalen vlak voor verkiezingen, de maanden daarna heel stilletjes groen links uitvoeren.
De bestuurders van de NPO zijn alle groen links, d66 en pvda.Daarin paste bam bam. Toen de schrik Trump! Al heeft de NPO geen enkele invloed op de US elections, men geniet van iedere negatieve opmerking die men over een zakenman kan maken.
De journalisten hebben zichzelf naar elkaar toe klem gepraat.
Dankzij OpinieZ, Veren of Lood, Tpo en EW ben ik 3 weken geleden Breitbart News Network gaan lezen. Wat een openbaring, kritisch over de democraten, over de republikeinen, over Trump. Maar ook Trump credit geven voor wat hij goed doet. Trumps eerste of tweede immigratie beperkende maatregel werd door een willekeurige rechtbank in een zwaar democratische staat als strijdig met de Constitution afgeblokt. Op dat moment realiseerde ik me dat de rechter op de politieke stoel was gaan zitten, wat ik ONaanvaardbaar vind. Mijn vertrouwen in de nieuw gevonden media is hoog, mijn wantrouwen tegen NPO, NRC, Volkskrant, NYT, WP is vrijwel 100 %.

Azijnseikert
Azijnseikert
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Sore losers

nanko55
nanko55
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Trump krijgt hoe dan ook de schuld.
Hij zal worden beticht van heksenjacht.
In het congres hebben de Dems de meerderheid, dat maakt Impeachment onvermijdelijk, en daardoor zitten de Reps continue in de verdediging.
In feiten zijn de Dems en MSM niet geïnteresseerd, het doel stond van te voren, eind 2016, al vast: Trump onherstelbaar beschadigen.
Dat zal ze in de senaat niet lukken.
Nu wordt geprobeerd hem zodanig te raken dat hij niet herkozen wordt.
De MSM en Social Media zullen hiervoor alles uit de kast halen.
Er zijn geruchten dat er oproer georganiseerd gaat worden als Trump aanblijft.
Spannende tijden.

23
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x