Seksuele straatterreur in Keulen

We waren beducht voor terreuraanslagen rond Oudejaarsavond. In heel Europa en vele andere delen van de wereld stonden de autoriteiten op scherp. Groot was dan ook de opluchting in de media dat de jaarwisseling zonder terreurdaden was verlopen. Inmiddels mag duidelijk zijn dat die opluchting volslagen onterecht was.

Eerst bereikte het nieuws ons actief via de twitterstream van Wierd Duk (@wierdduk, volg die man) en in de marge van andere berichten door de overige media: in Keulen waren tijdens de jaarwisseling enkele vrouwen lastig gevallen door groepjes mannen.

“Enkele vrouwen” werden “meerdere” en vervolgens “vele”. “Lastigvallen” werd “fysiek belaagd”, “gemolesteerd”, “aangerand” en zelfs “verkracht”. “Groepjes mannen” werden “honderden, misschien duizend gestoorde en agressieve mannen met Noord-Afrikaans of Arabisch uiterlijk”. Behalve in Keulen vonden er ook groepsaanrandingen plaats in Hamburg en Stuttgart.

intimideren, angst aanjagen, mensen lichamelijk en geestelijk kapot maken

De Duitse autoriteiten spreken van een nieuwe dimensie in geweldpleging. Dat is een eufemisme.

Het leek misschien op een spontane geweldsuitbarsting. De daders waren immers dronken, ze waren dus niet of verminderd toerekeningsvatbaar. Dat zou je kunnen volhouden, indien het om geweldpleging op kleine schaal zou gaan. Daarvan was hier geen sprake.

Het was niet spontaan, omdat het in meerdere steden tegelijk plaatsvond; het was niet spontaan, omdat tientallen vrouwen het slachtoffer werden; het was niet spontaan omdat honderden tot duizend mannen aan deze agressie deelnamen. Het was dus waarschijnlijk een goed gecoördineerde actie met maar één doelstelling: intimideren, angst aanjagen, mensen lichamelijk en geestelijk kapot maken. Hier is kortom sprake van terreur.

De vraag is nu of het home grown of geïmporteerde terreur was.

Is de terreur home grown, dan maakt dat wederom duidelijk dat Duitsland dezelfde geweldige problemen kent als Frankrijk en België. Tweede of derde generatie moslims keren zich tegen het land waarin zij wonen. Ondanks alle kansen die het wonen in een westers land hen biedt, besluiten zij hiervan geen gebruik te maken en alles om hen heen te vernietigen ter meerdere eer en glorie van de agressieve leer van een vroeg-middeleeuwse warlord uit de Arabische zandbak.

De waarheid is dat we tribale agressie hebben geïmporteerd

Is de terreur geïmporteerd dan heeft Merkel een kolossaal probleem. Zij was het immers die de grenzen opende, die haar Gutmensch-doctrine doordrukte en daarmee de omstandigheden creëerde die deze laffe daden mogelijk maakten. Met de door haar wijd geopende Duitse grenzen heeft zij de veiligheid van rond de honderd vrouwen in gevaar gebracht. Zij is daarmee bij voorbaat al verantwoordelijke nummer 1 voor de trauma’s die deze vrouwen en hun naasten hebben opgelopen.

Waar het geweld ook vandaan komt, wie de daders ook zullen blijken te zijn, het antwoord zal wederom een ongemakkelijke waarheid aan het licht brengen. Een waarheid die zovelen al lang kennen, een waarheid die anderen – om wat voor abjecte reden dan ook – willen wegmoffelen. De waarheid is dat we tribale agressie hebben geïmporteerd en blijven importeren als we doorgaan met de al decennialang gehanteerde verkeerde aanpak.

Onze politici, niet alleen in Duitsland maar ook in Nederland en de rest van de beschaafde wereld, moeten hier lering uit trekken. Zij kunnen en mogen dit soort geweld niet negeren. Zolang we niet precies weten wie we binnenhalen, moet aan asielzoekers geen toegang worden verleend.

Dat moge oneerlijk lijken tegenover al die goedwillende mensen die hier iets van hun leven willen maken. Maar het is een eerste plicht van de overheid om haar eigen inwoners te beschermen tegen geweld en terreur, van welke kant die ook komt.

Over de auteur

Peter van Dijken
Man met een missie en een mening. Conservatief, liberaal. Voor alles een ras-optimist. Publiceerde eerder op Liberale Media en DDS. Ziet een mooie toekomst voor Europa zonder EU en Euro. Is te volgen op Twitter via @PetervanDijken

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
jufbouchramailcom
7 jaren geleden

Inmiddels is alles veel duidelijker geworden. Het heeft plaatsgevonden en het waren moslims én vluchtelingen/migranten. Ik vraag me af hoe lang wij door de overheid nog bedonderd zullen worden. Hoe veel meer zullen we voorgelogen om het overheidsbeleid te beschermen. Alsof het aan de kaak stellen van misdrijven, ook van migranten, verschrikkelijk zou zijn.
Zo langzamerhand dringt er hopenlijk het besef door dat je migrantenstromen niet zomaar binnen moet laten wandelen. Vooral als je zelf niet bedacht hebt wat eventuele gevolgen kunnen zijn. En natuurlijk blijven dan echte vluchtelingen welkom en dienen ze met een warm hart te worden ontvangen. Mensen die walgen van onze cultuur en onze normen en waarden (en mensen) verachten, moeten we echter hier niet hebben.

1
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x