Interview met Dilan Yesilgoz: voorproefje

Het is inmiddels alweer enige weken geleden dat Dilan Yesilgoz met ons sprak over vluchtelingen, migranten, gelukszoekers en anderen die massaal naar Europa komen en hier asiel aanvragen. Dilan was vlak daarvoor op werkbezoek geweest in onder andere het Turkse Bodrum en het Griekse eiland Kos om de situatie daar met eigen ogen te aanschouwen. Daarover vertelt zij, maar ook over hoe zij de problematiek wil benaderen: gebaseerd op feiten en met de bescherming van universele mensenrechten en westerse vrijheden als uitgangspunt en bottom line. Haar beoordeling van het beleid van Merkel is niet mals.

Binnenkort in zijn geheel te bekijken op OpinieZtv, nu alvast een voorproefje!

Over de auteur

Maja Mischke
3e generatie, 1 paspoort en nog niet geïntegreerd/ slechte huisvrouw, goede moeder/ leraar en coach in het onderwijs, vmbo/ A'dam/ schrijft/ twittert @MajaMischke

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
2 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
LOB
8 jaren geleden

erg nieuwsgierig op het hele interview – wanneer mogen wij het verwachten?

Gert
Gert
8 jaren geleden

Goed gezegd van Dilan. We moeten niet het islamfascisme omarmen maar veroordelen en afstand van nemen. Precies wat ze zegt. Kun je je niet vidnen aan andere religies. Aan het vrije woord(wat er nog van over is), van gelijke rechten voor de vrouw. Geen stompzinnige hoofddoek in dei verstikkende cultuur niet moet.Dat er homo’s zijn met gelijke rechten. Kun je je daar niet in vinden. Prima maar dan ook nederland uit. Opsluiten en uitzetten.Helaas gaat het door de linkse kerk kliek niet. En worden we opgescheept met haatzaaiende en geweldoproepende islamfunda’s jegens de Jood,Christen en de niet-moslim. Verpauperd NL en glijden we af naar een ondemocratisch en middeleeuws achtige samenleving. Waar de wrede sharia alle liefde en vredige situaties met geweld zal vernietigen. Want daar staat het islamfascisme voor. Ergelijk. Kom vreedzaam in opstand tegen de migrantenstroom die alleen voor de pinautomaat komen.De rest hebben ze schijt aan. Dus wat deze vouw zegt doen. ACTIE en daadkracht dus wat nu ontbreekt. Uitzetten als ze niet onze normen en waarden willen volgen.

2
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x