Help, ik radicaliseer!

Ik val maar meteen met de deur in huis. Ik radicaliseer. De reden van mijn radicaliseren is de volgende, wellicht herkent u het gevoel: Europa wordt kapotgemaakt door een labbekakkerige EU die volkomen machteloos staat om de grote groepen alleenstaande, ongewenste islamitische migranten te weren. Er gebeurt weinig tot niets om het tij te keren.

En dat, terwijl het zo eenvoudig is om wèl in te grijpen.

De islamitische invasie (want ik ben inmiddels zover om er deze kwalificatie aan te geven) is datgene wat mij dus het meeste zorgen baart.

Wat Europa opbreekt, is dat niet eensgezind wordt onderkend dat de islam een levensgroot probleem is. Deze ideologie is strijdig met zo ongeveer alles waar wij, inwoners van het Vrije Westen, voor staan. Deze ideologie levert een grote dreiging op voor diverse bevolkingsgroepen die ons oude continent rijk is, zoals de Joden, de christenen, homo’s, transgenders, vrouwen, atheïsten, agnosten. U, ik en de rest, zullen we maar zeggen.

Wat Europa opbreekt, is dat niet eensgezind wordt onderkend dat de islam een levensgroot probleem is

De onwil om het intens nare karakter van de islam te erkennen is helaas wijdverbreid. Het wordt vooral ingegeven door angst: angst voor represailles, angst voor het verlies aan electoraat, angst om voor xenofoob, fascist of nazi te worden uitgemaakt. De redenen zijn legio. En dat terwijl dat niet hoeft. Want aanschouw de wezenlijke aard van de islam en er kan maar één logische conclusie zijn: deze als een religie vermomde ideologie is door en door verrot.

Betekent dat dat automatisch alle moslims slecht zijn? Gelukkig niet, want dan zou Nederland er anno 2015 heel anders uitzien. De ideologie daarentegen die islam wordt genoemd, is een gevaar voor onze vrijheid en gelijkheid, onze broederschap, onze cultuur, onze wetenschap, onze vooruitgang en onze welvaart. Kortom, voor alles wat Vrije Westen superieur maakt ten opzichte van de islamitische wereld.

Het is dus zaak dat er omstandigheden worden gecreëerd waarin het volkomen normaal wordt om – net als dat bij andere religies kan – kritiek te kunnen uiten op de islam. Om de invloed van de islam te stoppen en om altijd weer te blijven herhalen dat onze liberale denkwijze superieur is aan de denkbeelden van nomadenstammen. Veel verder dan dat laatste is de islam immers niet gekomen.

Het klinkt paradoxaal, want het liberalisme beschouwt ieder mens als gelijkwaardig. Dat klopt, maar dat geldt niet voor denkbeelden.

onze liberale denkwijze is superieur aan de denkbeelden van nomadenstammen

Gelukkig zijn er in Europa bewegingen als de PVV en Pegida en individuele critici als Pat Condell die een aanzet geven tot een kritische benadering van de islam. Het is “logisch” dat die bewegingen en individuen verdacht gemaakt worden, gecriminaliseerd worden. Want dat is de enige reactie die je kan geven zolang je als Gutmensch zonder argumenten staat.

Deze tegenbeweging dient gesteund te worden, ook door mensen als u en ik. Dat is de enige manier om ook de politiek hier en in de rest van Europa zover te krijgen dat die ideeën worden omarmd. Niet de ideeën die door haat worden ingegeven, maar de ideeën die zelfbehoud tot doel hebben.

Doen we dat niet, dan is onze toekomst buitengewoon onzeker. Sterker, dan lopen we als blinde lemmingen richting een ravijn en storten we ons gewillig in een diepe donkere afgrond.

Zo. Dat is eruit. En dat lucht op. Maar het lost niets op zolang de knop niet collectief omgaat.

Over de auteur

Peter van Dijken
Man met een missie en een mening. Conservatief, liberaal. Voor alles een ras-optimist. Publiceerde eerder op Liberale Media en DDS. Ziet een mooie toekomst voor Europa zonder EU en Euro. Is te volgen op Twitter via @PetervanDijken

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
6 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
7 jaren geleden

[…] Lees verder>>> […]

Hans
7 jaren geleden

mijn gedachte over de islam in zijn huidige vorm ,
En Laat ik Duidelijk zijn heb ik een hekel aan Moslims …Nee!!
Waar ik wel een gloeiende hekel aan heb is dat de Islam me door de strot wordt geperst ,Niemand die aan mij vraagt of ik een Moskee in mijn achtertuin wil hebben , Niemand die aan mij vraagt of mijn kinderen op een voornamelijk islamitische school les moeten krijgen , Vindt ik het leuk om in mijn eigen thuisland , medemensen niet kan verstaan omdat ze weigeren te integreren en geen Nederlands spreken ,Vindt ik het leuk dat opa en oma,s die Nederland hebben opgebouwd Worden beroofd door Marokkaanse straatschoffies Nee ! , Wat Vindt ik ervan dat Moslims elkaar willen Afmaken omdat ze een andere vorm van islam aanhangen,omdat de een soennitisch en de andere sjiitisch is Geweldig !!! Maar doe dat gewoon in jullie eigen land ,In jullie eigen Cultuur ! ,Niet In Mijn vaderland Mijn Nederland , Wat Vindt ik ervan Dat de Marokkaanse Jeugd in Den Haag met Isis Vlaggen rondlopen ? Walgelijk !!! Wat Vindt ik ervan Dat tijdens de aanslagen Op de Twin Towers De islamitische Jeugd stonden te juichen ? Verwerpelijk verachtelijk smerig !!! ,Mensen Begrijp mij goed De 5de Colonne Het Trojaanse paard van de islam Gaat mensen levens kosten , Gaat een Ramp worden Voor Nederland , De vrijheid Van ons Democratiche Nederland staat voor een Vuurpeloton ,
en De Linkse elite de Islam Knuffelaars Haalt De trekker over ……
Nederland is tot de doodstraf veroordeelt .

Rust Zacht Mijn Lieve Nederland.

siemx
siemx
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Hans

Ik heb wél een hekel aan moslims….Omdat de meesten ondanks dat ze inmiddels beter kunnen weten, star vasthouden aan hun achterlijke geloof met bijbehorende achterlijke middeleeuwse gewoontes.

@LordWanhope
@LordWanhope
7 jaren geleden

Vooral Turkije met aartsconservatief Erdogan opnemen in EU !
Gotspe !

trackback

[…] Lees verder>>> […]

elviraatje
elviraatje
7 jaren geleden

zo maar een stukje uit vanmiddag verzonden prive correspondentie.

Ik heb een spandoek voor mijn raam. Art 7 grondwet. Wat versiering en posters tegen de asielvloed. En o ja een Nederlandse vlag halfstok met een rouw wimpel. Waarom, omdat ik rouw om het land waar ik in opgroeide wat opeens zomaar deze zomer stierf. Alle waarden, flower power dolle mina’s , grondrechten, vrijheid van meningsuiting, persoonlijke expressie op alle gebieden,alles zomaar opeens over boord gegooid voor een mij vreemde en wrede godsdienst die steeds meer ruimte vraagt in mijn geboorte land op alle vlakken, in mijn dagelijks leven zelfs tot in je gedachten aan toe. Het migranten probleem je staat er mee op en je gaat er mee naar bed tenminste zo vergaat het mij wel.
Direct vanochtend boze bange buren want stel je voor dat migranten zich er aan storen[ ik woon nog in heel klein blank dorpje]. Dat het al zover is dat men al zo bang en geïndoctrineerd is om deze godsdienstwaanzinnige niet voor het hoofd te stoten.

6
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x