Strijd Israël tegen Hamas zweept Jodenhaat op

Teveel mensen steken hun kop in het zand

Vreugdedansen en uitdelen van snoep om een duivelse slachtpartij op je eeuwige vijand, de Joden, te vieren. Massale bijeenkomsten en demonstraties om de Palestijnen te ondersteunen, alsof deze geweldsorgie hen overkomen is. Maar steun je Israël door bijvoorbeeld hun vlag te tonen, dan wordt het gevaarlijk. Joden zijn niet meer veilig in Israël, maar evenmin in westerse landen. Dit stopt niet vanzelf. Wat gaan we eraan doen, vraagt Alma van Hees zich af.

De sadistische wreedheden die Hamas dezer dagen laat zien verschillen in niets van die van IS. Hoofden afhakken, zelfs van baby’s, vrouwen verkrachten, mensen verbranden en andere barbaarse praktijken, die ieders begripsvermogen te boven gaan. Met verzet en oorlog voeren heeft dit niets te maken. Je vijand doden is iets wat voorstelbaar is, zeker als je zelf wordt belaagd. Maar deze barbaarse geweldsorgie is van een hele andere orde. Welk mens is daartoe in staat?

 

Untermenschen

Het antwoord is eenvoudig. Mensen zijn daartoe in staat als ze andere mensen niet meer als mens beschouwen, maar als het ultieme kwaad, een kankergezwel. Die Untermenschen moeten worden uitgeroeid. En dat onvoorstelbaar wrede mensentype neemt geen genoegen met alleen een kogel, nee, ze haten Die Ander met een nietsontziende woede. Ze leven zich uit in sadisme en het onteren van gedode slachtoffers. Haat, haat en nog eens haat, de oorzaak van hun woede, omdat ze geleerd hebben van hun profeet dat niet-moslims, maar in het bijzonder Joden, het laagste van het laagste zijn en vernietigd moeten worden.

 

Over het vernietigen van Joden zijn in de Koran talloze passages te lezen. Moslimkinderen wordt door extremistische ouders al eeuwen Jodenhaat met de paplepel ingegoten, waarvan ook dit filmpje getuigt. “We moeten oorlog voeren om te bewijzen dat we sterker zijn dan de Joden”, zegt een Palestijns meisje uit Gaza. “Ik haat de Joden”, zegt een jongetje, “We leren op school dat het slechte mensen, terroristen zijn”, zegt de volgende. Hoeveel moslimjongeren, ook in Nederland, denken niet hetzelfde? En hoeveel volwassenen benadrukken wel niet dat Israël de Palestijnen onderdrukt, hun land bezet en ze opsluit in Gaza, de grootste openluchtgevangenis ter wereld en voelen sympathie voor Hamas?

 

Openluchtgevangenis

Hamas heeft echter die zogenaamde ‘openluchtgevangenis’ van Gaza zelf geschapen. Israël heeft zich uit dit gebied al sinds 2005 teruggetrokken, ook al hebben heel wat domoren het nog steeds over ‘bezet gebied’. En in plaats van deze prachtige kuststrook tot een parel te maken werd alles wat de Israëli’s daar hadden opgebouwd direct met de grond gelijk gemaakt. In plaats van zich te ontwikkelen tot een evenknie van Singapore, waarmee Gaza geografisch veel overeenkomsten heeft, heeft Gaza zich ontwikkeld tot een terroristische IS-dystopie, schrijft de Palestijnse mensenrechtenactivist Bassem Eid.

Voor de Hamas-elite is dit gebied een luxe paradijs en via de grensovergang met Egypte reizen zij ongestoord het land uit. Maar voor de arme Gazanen, die nauwelijks iets van het voor hen bestemde hulpgeld zien, is dit niet weggelegd. Het is een land van contrasten, schrijft Gaza-watcher Imshin.

 

Gazanen en Palestijnen

Ook nu kunnen de Gazanen het land niet uit, nadat Israël de oorlog heeft verklaard aan Hamas en de Gazanen heeft opgeroepen het noorden van Gaza te verlaten. Hamas spoort hen aan te blijven en blokkeert de vluchtroutes. Sterven in je huis als martelaar is toch het hoogste goed? De kopstukken van Hamas en hun families hebben zelf allang hun koffers gepakt – voor zover zij al niet in Qatar verbleven – en zijn vertrokken.

 

Ja, ik schrijf met opzet ‘Gazanen’ en niet ‘Palestijnen’, omdat het om de bevolking van Gaza gaat. Wie zijn de Palestijnen trouwens? Inwoners van een niet bestaand land? Een staat die er wellicht al lang had kunnen zijn na meer dan zeventig jaar conflicten, ware het niet dat elk voorstel hiertoe door de ‘Palestijnen’ steeds van tafel werd geveegd?

PLO-leider Zuhair Mohsen zei al in 1977: “Tussen Jordaniërs, Palestijnen, Syriërs en Libanezen bestaan er geen verschillen. Wij maken deel uit van één volk, de Arabische natie. Kijk maar, ik heb familieleden met het Palestijnse, Libanese, Jordaanse en Syrische staatsburgerschap. Wij zijn één volk. Alleen maar om politieke redenen onderschrijven wij zorgvuldig onze Palestijnse identiteit. Het is namelijk van nationaal belang voor de Arabieren om het bestaan van de Palestijnen aan te moedigen tegenover het zionisme.”

De ‘Palestijnse identiteit’ is dus om politieke redenen verzonnen. Het is ook wel goed om te weten dat de Arabieren, voorheen wonend in het Britse mandaatgebied Palestina, niet blij waren met ‘Palestijn’ in hun paspoort. “Wij zijn Arabieren. De Palestijnen, dat zijn de Joden”. Net zoals het ook goed is om te weten dat een groot deel van dat mandaatgebied aan Jordanië werd toegewezen. Hoezo moet er een ‘Palestijnse staat’ komen? En zo is het ook bij velen onbekend dat ‘Jeruzalem‘ maar één keer in de Koran voorkomt, in een droom, tegenover 600 keer in het Oude Testament/Tenach. Welk volk heeft hier nu eeuwenoude wortels?

Iedereen die nog steeds denkt dat dit conflict over de verdeling van land gaat, heeft een beetje zitten slapen. Het is niet de bedoeling dat er land wordt verdeeld. Nee, Israël moet van de kaart verdwijnen.

 

Pro Palestina-demonstraties

Onnozele, overwegend linkse types die niets van de geschiedenis afweten willen o zo graag hun medeleven met de Palestijnse bevolking tonen. Tot vreugde van de hier aanwezige moslims. Ze organiseren pro Palestina-marsen, zoals afgelopen zondag ook in de hoofdstad. De gemeente Amsterdam had wel wat voorwaarden gesteld, zoals het verbieden van vlaggen van Hamas of Hezbollah of het dragen van gezichtsbedekking.

In Rotterdam en Den Haag vonden al eerder demonstraties plaats, waarbij ‘wraak, wraak’ werd geroepen en ‘Free Palestine from the river to the sea‘: vernietiging van de staat Israël dus. Rechtsgeleerde Afshin Ellian walgt van de pro-Palestina-demonstraties waarbij gevierd wordt dat vrouwen worden verkracht, zo zei hij op WNL.

In Duitsland en Frankrijk zijn dergelijke betogingen verboden. Want iedereen weet dat in zogenaamd goedbedoelde protesten voor steun aan Palestijnen zich altijd groepen bevinden die “Hamas, Hamas, Joden aan het gas” en andere fraaie slogans gaan schreeuwen, overal in grote steden in westerse landen. In Amsterdam was dat afgelopen zondag ook het geval. Maar Londen spant voorlopig de kroon.

 

Vrij spel

Onze al te tolerante samenleving legt intolerante moslims meestal geen haar breed in de weg. Ze hebben vrij spel gekregen wat betreft halal voedsel, gebedsruimtes, vasten, hoofddoeken en weg met de kerstbomen.

Het gaat van kwaad tot erger. Er zijn Israëlische vlaggen in Urk gestolen, vertrapt en bespuugd en erna in brand gestoken. Trots toonden de daders hun filmpje daarvan, compleet met de bekende spelfouten (“me medestrijders”). Het is ook heel normaal dat dagblad Trouw een veroordeelde terrorist kritiekloos aan het woord laat, die de Israëlische vlag een belediging voor de Palestijnen noemt. Is hij niet eerder een wandelende aanstoot voor elk normaal denkend mens? Toch voerde de NOS hem op als woordvoerder voor de Palestijnen, zonder zijn achtergrond te vermelden.

 

Overwinningsroes

De aanhangers en sympathisanten van Hamas verkeren in een overwinningsroes en vieren overal feest, trots de beelden van de Israëlische slachtoffers tonend op hun mobieltjes. En zoals te doen gebruikelijk werd er snoep uitgedeeld en bakten moslimvrouwen taarten om de terroristische aanval te vieren. Tot in Duitsland. Voor de Duits-Iraanse journaliste Natalie Amiri was dit aanleiding voor een dringende waarschuwing, ook al werd haar afgeraden het gevecht met de islamisten aan te gaan. Natalie Amiri: “In Berlijn was dit weekeind te lezen: ‘Lang leve Hamas’ en er werden hakenkruizen naast gezet. (…) Op Duitse scholen wordt met passers Israël uit de landkaart gesneden. (…) Dit gedachtegoed is allang in duizenden hoofden gezaaid. (…) Politici moeten daarom heel snel met een passend antwoord komen.”

 

Erop of eronder

Voor Israël is het erop of eronder.

Maar voor ons ook. Want we zeiden ooit na de Holocaust: dit nooit weer. Maar het is wéér zo dat Joden niet veilig zijn in westerse landen, inclusief Nederland. De drie Joodse scholen in Amsterdam moesten worden gesloten. Verberg de Israëlische vlag (Nederland) en je Joodse identiteit (Engeland). Huizen van Joodse bewoners worden in Duitsland met een Davidster gemarkeerd. Wie Israël steunt wordt aangevallen en Joodse eigendommen worden vernield. En Joodse studenten aan de Leidse Universiteit voelen zich zo onveilig dat ze om hulp vragen.

Wie had dit ooit kunnen denken? Het lijkt griezelig veel op de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog. “This is EXACTLY how the Nazis treated Jews,” schrijft @GnasherJew.

Dit stopt niet vanzelf. Wat gaan we eraan doen?

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
24 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Uri van As
Hoofdredactie
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Even voor de goede orde. Iedere antisemitische reactie wordt niet alleen verwijderd, het levert de auteur ook een permanente ban op.

De Dertiende
De Dertiende
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Bij veel moslims worden anti Israëlisch gedachtengoed (=Jodenhaat) met de paplepel ingegoten. En de linkse idioten omarmen dat gedachtengoed en maken het salonfähig. Het wordt nu door velen gezien als een acceptabel en moreel juist gedachtengoed.

Wat we hieraan kunnen doen? Verdomd weinig. Linkse idioten en geïndoctrineerde moslims zullen er altijd blijven. En ze zijn bijna overal ter wereld vertegenwoordigd, klaar om nieuwe generaties te infecteren met hun giftige boodschap. Ik zeg het niet graag, maar dit pad van haat kan op termijn alleen maar leiden tot WO3. Zie Brussel gisteravond, en vraag je af wat er gaat gebeuren als in alle landen al deze fanaten tegelijk dood en verderf gaan zaaien.

Het wordt tijd voor politieke keuzes, we hebben op dit moment een regering nodig die op het gebied van immigratie niet alleen de kraan dicht draait (grenzen dicht en migratiestop), maar die ook eindelijk eens gaat dweilen (remigratie). Want juist dat dweilen is onderbelicht, maar keihard nodig!

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Ondertussen bij onze oosterburen:
https://mailchi.mp/tichyseinblick/16102023-so-schnell-geht-es?e=e663367b95
Zo snel gaat dat….. slachtoffers zijn al weer tot dader gebombardeerd.
Ondertussen bij onze zuiderburen:
Hoe kunnen we razendsnel de oorzaak van een islamitische terreuraanslag bij het westen, en in het bijzonder bij het réchtse westen, neerploffen.
Hoe kan het zijn dat een illegaal in BE met een kalashnikov rondloopt, al op de radar is, maar niet opgesloten, en dus het volk er gewoon aan blootgesteld is?
Hoeveel van dit soort illegalen lopen er overal rond? Waarom zijn die niet achter slot en grendel?
Netanyahu wordt beschuldigd van het verzaken van de zorg om de veiligheid van Israël.
Doet de EU, en doen de westerse overheden dan wél genoeg om de veiligheid van hun burgers boven vermeende ‘rechten’ van illegalen, terroristen en criminelen te stellen?
Hoeveel burgers offeren zij nog op?
Ondertussen verhoogt de EU nog maar eens de hulpgelden naar de zelfbenoemde palestijnen, uit ‘humanitaire gronden’ terwijl ze donders goed weten dat die voornamelijk in de zakken van terroristen vloeien.
Hoogste tijd om te stoppen met de uitwassen van de islamitische overheersingsideologie. Zeg daarop maar eens: whatever it takes.

Hkr
Hkr
1 maand geleden
Antwoord op reactie van  Niets is wat het lijkt

Al vele jaren geleden zei onze toenmalige voorganger: we komen in de tijd dat wat sociaal is, asosiaal word genoemd en dat wat asociaal is, sociaal wordt genoemd.
We zitten er midden in.

Marien
Marien
1 maand geleden

wij gaan zeker op Wilders stemmen. Dat is de enige die nog opkomt voor onze normen en waarden. En die er ook iets aan wil doen, aan die oergevaarlijke instroom.

Marien
Marien
1 maand geleden
Antwoord op reactie van  Marien

Goh, een minnetje. Vraag me altijd af wat dat voor iemand is. In elk geval iemand die geen westerse normen en waarden wenst te ondersteunen.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
1 maand geleden
Antwoord op reactie van  Marien

Maak u niet druk om die minnetjes. Meestal zijn het linksers die speciaal daarvoor de sites doorpluizen.

Jos
Jos
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Goed artikel, kan ik mij alleen maar bij aansluiten. Echter een kleine correctie. Jeruzalem komt niet een keer voor in de koran, slechts een verwijzing naar de verste moskee (al aksa)waarbij de moslimgemeenschap voor het gemak maar heeft aangenomen dar dit in Jeruzalem zou moeten zijn. Echter ten tijde van het veronderstelde leven van mohammed waren er nog geen moskeeën in Jeruzalem. Dat monsterlijke gebeuren heeft pas na zijn dood plaatsgevonden.
Verder een punt ter overweging. Hoe een religie te wegen en te beoordelen. Als, althans volgens de koran en de hadith, mohammed het hoogst haalbare is dan moeten wij ons eens goed achter de oren krabben. Lees de sira eens. Goed beschouwd de biografie van mohammed. Een moordenaar, oorlogshitser, rover, genadeloze ploert en slavenhouder. Seksueel ook compleet van het padje.
Lees en huiver, want veel van die gekken voelen zich gesterkt door hun grote voorbeeld

Edina
Edina
1 maand geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Wat ik me afvraag: lezen de ‘gewone’ moslims de Sira dan? Ik kan me niet voorstellen dat al die mensen nog ontzag kunnen hebben voor zo’n ‘profeet’, als ze over dienst levenswandel lezen.

Andre
Andre
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Het inprenten van haat tegen Israël en joden begint al heel jong in de Gaza strook. Israël wordt nooit bij naam genoemd, maar altijd aangeduid met ‘de bezetters’, ‘de vijand’, enzovoort. Het land aan de andere kant van de ‘Annexation Fence” (de muur die Israël bouwde tegen de aanvallen van Hamas) wordt aangeduid als het ’thuisland van de Arabieren’. (bron: UN textbooks in Gaza, PA full of Israel hatred, praise of jihadists, 13 jan 2021).
De meeste scholen in Gaza worden betaald en bemand door de UN, meer specifiek de UNRWA, die al 75 jaar GRATIS onderwijs geeft aan jaarlijks ruim 500.000 schoolkinderen, voornamelijk lager onderwijs. (Zie: UNRWA.org)
UNRWA brengt jaarlijks een rapport uit over de inhoud van de schoolboeken. Ik citeer:
‘Our extensive research of PA school textbooks has consistently shown a systematic insertion of violence, martyrdom and jihad across all grades and subjects, with the proliferation of extreme nationalism and Islamist ideologies throughout
the curriculum, including science and math textbooks; rejection of the possibility of peace with Israel; and complete omission of any historical Jewish presence in the modern-day territories of Israel and the PA.5 Yet, it is this material that is taught in UNRWA schools throughout the Palestinian Territories.”
(bron: IMPACT-se, Review of UNRWA-Produced Study Materials
in the Palestinian Territories, p. 3)
Dit gaat al zo sinds 2005 toen Hamas de macht overnam. Het onderscheid tussen ‘vreedzame Gazanen’ en Hamas-activisten wordt zo wel heel moeilijk.
UNRWA wordt praktisch geheel gefinancierd door VS, Europa en Japan. Deze landen financieren dus eigenlijk oorlogsmotivatie tegen Israël.

Marien
Marien
1 maand geleden
Antwoord op reactie van  Andre

ja, dit jaar 54 miljoen van nederland. schande.

Hkr
Hkr
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Wat geweldig dat het team van OpinieZ echt informeert en niet bang om de waarheid aan de kaak te stellen. Gelukkig kan dat hier nog worden uitgedragen. En dat verdient alle ondersteuning.
En ja ook aandacht voor een onderdrukte bevolking van Gaza.
De enige God zal jullie zegenen. En ik heb het over de God van Liefde en vrede. Die andere god van haat en verdelging is geen god. Bedankt allemaal voor jullie aller inzet.

Martha
Martha
1 maand geleden
Antwoord op reactie van  Hkr

Ik sluit mij volledig bij U aan!

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
1 maand geleden

Het zou best kunnen dat ze in Israël dachten: laat het nu maar eens gruwelijk escaleren, want misschien zal dan eindelijk duidelijk worden dat de terroristen definitief uitgeschakeld moeten worden. Misschien hebben ook andere (VS-Iran?) bedoelingen meegespeeld. Dat we zulke dingen voor mogelijk houden is al te erg voor woorden.
Neemt niet weg dat via de media alweer heel snel de slachtoffers tot daders worden gebombardeerd. En het leed van gazanen tot belangrijkste item, ter afleiding.

Marc
Marc
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

En het is niet zo dat de gemiddelde westerling dit niet had kunnen weten: in de koran staan passages waar zelfs ons aller Adolf het schaamrood van op de kaken zou hebben gekregen. Of, wellicht, heeft hij besmuikt staan grijnzen toen zijn grote voorbeeld Al Husseini, later mentor van Yasser Arafat, hem in Berlijn op betreffende soera’s attent maakte?

Na de oorlog hees de VN bij mandaat van het westen de menselijke waardigheid op het schild van de wereld: vrijwel alle staten ondertekenden deze, incluis al die van het westen afhankelijke Arabische naties. Wisten deze wat ze tekenden? Zeer waarschijnlijk niet. Hoe hadden ze het bestaan van zulk een, in hun ogen, verderfelijk gedachtegoed kunnen vermoeden? Begin jaren 1990 tekende de islamitische wereld een zogenaamde preambule, waarin de voorwaarde werd gesteld dat alle met de koran strijdige bepalingen in die Mensenrechtenverklaring niet zouden gelden in alle gebieden ter wereld waar moslims wonen.

Typerend voor de Nederlandse kop-in-het-zand-mentaliteit was na de moord op Van Gogh. Hun reactie op Wilders aantijging dat de islam een totalitaire nazi-ideologie was, werd afgewezen met de onmogelijke omkering van bewijslast door juist hem te beschuldigen van fascisme. In geen enkele bovenkamer kwam het op de tegenstrijdigheid daarvan toch op zijn minst op te merken.

Wat is het toch dat mensen evidente feiten eenvoudigweg niet signaleren? Angst schijnt drie typen reacties te veroorzaken: vluchten, vechten, verlammen.

De Duitsers hielden zich toen stil bij wat ze hadden kunnen vermoeden dat zich aan het voltrekken was. De door Haniyeh aangekondigde pogroms tegen niet-moslims wereldwijd ontvangt nu oorverdovende steun vanuit islamitische hoek. Zo oorverdovend is ook de stilte bij niet-joodse niet-moslims.

Marien
Marien
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Het is zo ongepast dat hier pro Palestina demo’s zijn en dat men gewoon ook op 4 mei weer met de snufferd vooraan wil staan bij de dodenherdenking. Ik vind het zo krom allemaal.

Marinus Jan
Marinus Jan
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Het kan niet beter omschreven worden,om moedeloos van te worden
Lang leve het joodse volk!!

Trinco
Trinco
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Een pro-Palestina demonstratie op woensdag-middag om 16.00 uur?!!
Hoeven die gasten niet te werken, ofzo?
Of was de baas zo soepel om hun eerder vrij te geven om vreedzaam hun grieven kenbaar te maken?
Dat laatste is niet helemaal gelukt: zwaar vuurwerk naar de politie, brandstichtingen.
Aan de vruchten herkent men de boom.

Andre
Andre
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Of Jeruzalem nu echt in de koran genoemd wordt, is een omstreden kwestie. In het Jeruzalem van de tijd van de profeet woonden bijna alleen nog christenen. De stad was geromaniseerd en droeg de naam Aelia Capitolina.
De veronderstelde verwijzing in de koran luidt als volgt:
” Heilig is Degene die ’s nachts Zijn dienaar (Mohammed) van de Masdjid al-Ḥarām (de Gewijde Moskee te Mekka) naar de Masdjid al-ʾAqṣā heeft gebracht, waarvan Wij de omgeving hebben gezegend” (vers 17.1).
Pas na de verovering van Aelia Capitolina door kalief Omar werd de al-Aqsa moskee gebouwd. Al Aqsa betekent ‘de verste’. Of daarmee Jeruzalem werd bedoeld, blijkt niet duidelijk uit de korantekst.

Edina
Edina
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Het is verschrikkelijk, ik heb hier geen woorden voor. Hoe lang nog blijven de Europese regeringsleiders hun kop in het zand steken? Er moet nu fors worden opgetreden tegen deze Islam-terreur.

Edina
Edina
1 maand geleden
Antwoord op reactie van  Edina

Zowaar iemand die mijn reactie een minnetje geeft. Ik zou graag van hem/haar willen weten wat er nu zo fout was aan mijn bewering. Misschien is die persoon zelf moslim?

Daan van der Keur
Daan van der Keur
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Kijk even rustig dit filmpje zou ik zeggen als je het tenminste vol kan houden……
https://twitter.com/MarinaMedvin/status/1714847625130762425

Trinco
Trinco
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

Nu er een ziekenhuis in Gaza is gebombardeerd, wat verschrikkelijk is maar nog niet eens bewezen dat het door Israël is gedaan, gaan de Palestijnen overal de straat op.
Waar waren ze na het bloedbad in Israël?
Is er toen een veroordeling geweest?
We moeten toch steeds een onderscheid maken tussen Hamas en de gewone, vreedzame Palestijnen, waarom maken ze dat onderscheid dan zelf niet?
De Palestijnse president Abbas heeft dat geweld veroordeelt, afgelopen maandag.
Tjonge, negen dagen nadat het was gebeurt, constateerde een gast in een Duitse talkshow sarcastisch.
Denk niet dat een escalatie in het Midden-Oosten een ver-van-mijn-bed-show is: Arras en Brussel zijn nog maar het begin.
Als de boel ontvlamt zal pijnlijk duidelijk worden dat West-Europa met zijn asiel-beleid een paard van Troje heeft binnengehaald.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
1 maand geleden
Antwoord op reactie van  Trinco

We hoeven niet eens op het ontploffen te wachten. Al lang is duidelijk wie inmiddels de straten en nachten beheerst. Dagelijkse bommen en granaten, dagelijks molesteren van eenlingen in laf groepsverband. Dagelijks steeds verdergaande ‘rechten’ afdwingen. Al is maar 1% van de import het agressieve overheersingsdictaat van de islam actief toegenegen, dan hebben we het al over tienduizenden.
De feestoptochten van afgelopen dagen spreken voor zich.

24
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x