OpinieZ Podcast 031: Politiek Café over de klimaattop in Glasgow

YorienvdH in gesprek met dr. Ferdinand Meeus, Jan Jacobs en Freek van Beetz

Titelfoto OpinieZ Podcast

Politiek Café over de komende klimaattop in Glasgow. Hoe urgent is het klimaatprobleem, wat gaat er in Glasgow gebeuren en hoe berichten de media erover? Met dr. Ferdinand Meeus (@fmeeus1), wetenschapper en IPCC-adviseur, klimaatpublicist Jan Jacobs (@ockhams) en OpinieZ-commentator Freek van Beetz (@fvbeetz). Gespreksleiding YorienvdH.

 

Lees ook:

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
3 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

De zeespiegel stijgt elke 100 jaar met 17,5 centimeter.

Wie kan zich herinneren waar 10, 20, 30, 40, zelfs 50 jaar geleden de vloedlijn bij hoogwater langs de Nederlandse kust lag?

Niet de vloedlijn bij noordwesterstorm in combinatie met springtij zoals die met enige regelmaat al eeuwen, ook in Nederland voorkomt.

Nee, de gewone vloedlijn waar wij allen hoogstwaarschijnlijk mee bekend zijn, zeker als je aan de kust woont.

Wat is er toch mis dat de vloedlijn nu die nog steeds op dezelfde lijn ligt? FactCheckers gezocht!

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Er is weer een klimaattop en om dat te benadrukken werden wij al getrakteerd op een meter stijging van de zeespiegel. Niet een paar centimeter want dat werkt niet nu gaat men bij de KNMI met meters werken. Mensen moeten bang worden anders is het allemaal onverkoopbaar.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Royal Dutch Shell investeerde in de 90 er jaren, in Pernis (de grootste raffinaderij van Europa) aangaande het Per+ project ca 3,3 Miljard Guldens, het is in manjaren uitgerekend een der grote projecten in Nederland geweest.
En nu trapt men dit bedrijf, de grond in, bedankt Nederland.

3
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x