Palestijnse aanslag op Joods gezin is Jodenjacht

Palestijnse terroristen vermoorden Joden omdat ze Joods zijn

Hebt u altijd al sympathie gevoeld voor de verdrukte achtergestelde Palestijnen die in 1948 na een genocidale slachtpartij uit hun land Palestina werden verdreven? Baby’s werden bij de moeder weggerukt en door Zionisten in de lucht gegooid om door een dikke Zionist, nog voor het in het massagraf viel, uit de lucht te worden geschoten.

Daarna werden de moeders en dochters verkracht en na een nekschot aan de menselijke soep, die in het massagraf lag, toegevoegd. Vrouwen werden half ontkleed uit hun huizen gesleurd en over straat de stad uitgeschopt en geslagen. De kinderen renden er krijsend achteraan. Natuurlijk voelt u medelijden en sympathie met deze slachtoffers van Zionistische terreur en Joods fascisme.

Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal askanews

Judenfrei
Alles wat in het frame hierboven is geschetst, is echt gebeurd. Met één essentieel verschil: de gruwelijkheden die aan de Zionisten worden toegeschreven, zijn in werkelijkheid gepleegd door de SS en Jordaanse troepen. Dat van die baby’s die als kleiduiven uit de lucht werden geschoten, dat deden de nazi’s. De vrouwen die half naakt uit hun huis gesleurd werden om door de straten de stad uit te worden geschopt, dat waren de Jordaniërs die in 1948 Oost-Jeruzalem Judenfrei maakten. Afgelopen vrijdag was het een Jordaniër-Hasjemiet (ook wel Palestijn genoemd), die afgelopen vrijdag een Joods gezin tijdens de sjabbatmaaltijd thuis overviel en afslachtte.

Grootvader Solomon en zijn kinderen werden tijdens het eten afgeslacht. Geen stille tocht voor deze mensen of eerder voor de in haar slaap vermoorde tiener en alle anderen die hun bestaan met een haatmoord moesten bekopen. Hun misdaad? Ze waren Joden.

In plaats van een geschokte veroordeling van deze laffe racistische moordpartij klonk er gejuich uit Arabische hoek.

Jihad tegen Joden
Waar dat gejuich niet klonk, klonk ook geen veroordeling. Zolang er Joods bloed vloeit van willekeurige burgers is dat een zegen voor de jihad. Vele tienduizenden raketten staan rondom Israël opgesteld om het land te bestoken. Aan de andere kant van de grens staat het luchtafweer geschut van de Israëliërs. Worden er ongerichte raketten afgevuurd? Ja. Waarom? Om Joden te raken. Want in alle andere gevallen zouden het gerichte acties tegen militaire doelen zijn. Dan zou het een territoriaal conflict zijn en dat is het niet. Het is de jihad tegen Joden, niets meer en niets minder.

Detectiepoortjes
Tenzij u gelooft dat de Arabieren boos zijn omdat er detectiepoortjes zijn geplaatst op de Tempelberg. Of u gelooft dat de Joden in bootjes naar Palestina voeren en dat bloeiende land met die geweldige infrastructuur en moderne technologie van de Palestijnen stalen en hen in kampen stopten. U mag het allemaal geloven. U mag met een prachtige Palestijnse vlag, waarvan u niet eens wist dat het die van Jordanië is, gaan demonstreren tegen die ratten van Zionisten, want dat is iets heel anders.

U mag sympathie hebben voor de verdrukte Palestijnen en hun verdrukkers zonder te weten dat dat voornamelijk Jordanië, de PLO en Hamas zijn die dat de Palestijnen aandoen. U mag vinden dat Israël niet mag bestaan omdat er geen Joden maar Arabieren moeten wonen. U mag het gerechtvaardigd vinden dat Frankrijk (15.000 militairen op straat), Zweden en Egypte de VN-Veiligheidsraad bijeenroepen vanwege detectiepoortjes, terwijl hun eigen land in de fik staat door Arabische terreur.

Medelijden
U mag medelijden met Palestijnen hebben, nee dat moet zelfs. Ze zijn als honden geslachtofferd door hun Arabische broeders, ontheemd door denaturalisatie en als Joden door nazi’s behandeld in Libanon (400.000) en elders in de Arabische wereld, waar ze in overbevolkte kampen liggen weg te rotten als wisselgeld voor een tweestatenoplossing die er nooit komt. Hun Palestijnse broeders in Israëlische enclaves hebben het beter dan hun door cholera geplaagde lotgenoten in de Arabische landen. De hufter uit zo’n enclave die op Jodenbloed jaagde, ligt op dit moment in een Israëlisch ziekenhuis. Dat er geen Jood welkom is in enig Arabisch land is hun eigen schuld, toch?

Sympathie
Kortom, u mag uit medelijden met deze ontheemde Palestijnen, die eveneens in geen enkel Arabisch land welkom zijn, sympathiseren. En dat doet u ook. Massaal. De straten stromen vol met woedende demonstranten als Israël de voortdurende raketaanvallen op haar burgers beantwoordt. U hebt sympathie en begrip voor die demonstranten. U liet ze door Londen marcheren, u betuigde uw sympathie voor Linda Sarsour en haar jihad toen u achter haar aan liep tijdens de Women’s March. Uw Palestijnse sjaal aan de kapstok en Jordaanse vlag opgevouwen op zolder, wachten op de volgende antizionistische demonstratie.

Doodscultus
Allemaal verongelijkt lawaai dat achterwege blijft als er Joden, Israëlische burgers, lukraak worden vermoord uit rabiaat racisme; dat is geen nieuws en “het is hun eigen schuld”. Geen smoesjes omdat de pers er niet over schrijft of dat u het allemaal niet weet vanwege slecht onderwijs. U koos partij en koos voor de Arabische doodscultus? Dat mag. Uw morele kompas is het mijne niet.

Ik heb de grootste moeite met de zelfvoldane terrorist in dat Israëlische ziekenhuis, maar ben blij dat hij daar ligt en niet aan stukken is gescheurd door een horde zionistische fascisten.

© OpinieZ.com 2017. U kunt dit artikel delen via de knoppen onder de advertenties 👇🏽.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.