Advertenties

OpinieZ bij AT5 over dreigende terreur

Volg OpinieZ

Wat was het vandaag koud op het Max Euweplein in Amsterdam van 17.00 – 17.30 uur!
Maar al gauw liepen de gemoederen hoog op en werd het een verhitte discussie over de stelling “Meer militaire beveiliging bij openbare instellingen?”.

Gelukkig hield gespreksleider Menko Arends de microfoon goed vast, zodat Natascha van Weezel, Matthijs Pontier en uw columniste het stevig oneens konden zijn in onze vrije wereld.

Met dank aan onder meer het voortreffelijke stuk van Freek van Beetz en het redactionele commentaar Na Zwarte Vrijdag in Parijs was er geen gebrek aan argumenten.

AT5 – 24 november 2015 17:15 -17:30 u

Maar kijkt u vooral de uitzending van De Stelling van Amsterdam even terug en oordeel zelf.

Over de auteur

Maja Mischke
3e generatie, 1 paspoort en nog niet geïntegreerd/ slechte huisvrouw, goede moeder/ leraar en coach in het onderwijs, vmbo/ A'dam/ schrijft/ twittert @MajaMischke

Email-abonnement

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
JooJootje
JooJootje

Een discussie voeren over een onderwerp dat op geen enkele wijze kan worden uitgevoerd een duidelijke vorm van schijn veiligheid.
Wij de Nederlandse bevolking hebben geen eens de middelen waar over de discussie gaat.
Onze overheidsdiensten zijn zo verzwakt dat een leger van enkele duizenden goed getrainde en gemotiveerde strijders binnen 24 uur de macht kunnen overnemen in Nederland.
We hebben geen leger we hebben geen binnenlandse strijdkrachten (politie).
Een enkeling kunnen ze nog wel aan maar zodra het tientallen zijn is er paniek kijk maar naar de laatste weken,gaan er nu oogjes open over in welke schijn wereld we leven.
Moet je eens voorstellen wanneer het er duizenden zijn die tegelijk in actie zouden komen en dat kunnen ook autochtone politieke tegenkrachten zijn in de toekomst ik heb het niet eens over moslim terroristen.