MiddagHumeur: Zelfislamiseren met het COA

Het COA is onder grote politieke druk op zoek naar opvangruimten voor asielzoekers. Allerlei gebouwen zijn welkom: kazernes, campings, leegstaande fabrieken, voormalige ziekenhuizen en sporthallen. Maar voormalige kerkgebouwen wil het COA niet.

De officiële reden? Kerken zijn niet groot genoeg om minimaal 400 vluchtelingen onder te brengen. Mooi technocratisch neutraal geformuleerd.

De politieke bazen van het COA willen de gevoelens van islamitische asielzoekers ontzien

Natuurlijk ligt het anders. De politieke bazen van het COA willen de gevoelens van islamitische asielzoekers ontzien. Want die kunnen overstuur, verward en boos raken van het verblijf in een kerk.

En dat moeten we natuurlijk niet willen met zijn allen. Dan is het beter om die kerken maar leeg te laten staan. Ik geloof dat daar een woord voor is. Iets met zelf en islamisering.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans Oudwijk
Hans Oudwijk
8 jaren geleden

Het COA zal ook wel bang zijn dat die ‘vluchtelingen’ bij de aanblik van een kruisbeeld bloedstuwingen krijgen en volledig los gaan op het totale kerkinterieur. Dat straalt zo rottig af op de islam.

1
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x