MiddagHumeur: Zelfislamiseren met het COA

Volg OpinieZ

Het COA is onder grote politieke druk op zoek naar opvangruimten voor asielzoekers. Allerlei gebouwen zijn welkom: kazernes, campings, leegstaande fabrieken, voormalige ziekenhuizen en sporthallen. Maar voormalige kerkgebouwen wil het COA niet.

De officiële reden? Kerken zijn niet groot genoeg om minimaal 400 vluchtelingen onder te brengen. Mooi technocratisch neutraal geformuleerd.

De politieke bazen van het COA willen de gevoelens van islamitische asielzoekers ontzien

Natuurlijk ligt het anders. De politieke bazen van het COA willen de gevoelens van islamitische asielzoekers ontzien. Want die kunnen overstuur, verward en boos raken van het verblijf in een kerk.

En dat moeten we natuurlijk niet willen met zijn allen. Dan is het beter om die kerken maar leeg te laten staan. Ik geloof dat daar een woord voor is. Iets met zelf en islamisering.

Reacties worden gemodereerd. De spelregels staan vermeld in het blauwe vak onderaan de pagina. Reacties die niet voldoen aan de spelregels worden verwijderd. Herhaalde overtredingen kunnen leiden tot een ban.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans Oudwijk
Hans Oudwijk
5 jaren geleden

Het COA zal ook wel bang zijn dat die ‘vluchtelingen’ bij de aanblik van een kruisbeeld bloedstuwingen krijgen en volledig los gaan op het totale kerkinterieur. Dat straalt zo rottig af op de islam.

1
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x