De Stelling van Amsterdam

Op 23 juni werd ik uitgenodigd om samen met Frits Barend en Rutger Groot Wassink deel te nemen aan een live debat op AT5.

Aanleiding voor de uitnodiging was mijn column op deze site. Het debat ging over de stelling “Amsterdam moet geen stedenband aangaan met Tel Aviv.”

U kunt het debat hier terugkijken.

Over de auteur

Maja Mischke
3e generatie, 1 paspoort en nog niet geïntegreerd/ slechte huisvrouw, goede moeder/ leraar en coach in het onderwijs, vmbo/ A'dam/ schrijft/ twittert @MajaMischke

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Petrossa
7 jaren geleden

ik denk dat ik het ‘debat’ maar oversla niet goed voor mijn bloeddruk. Maar ik heb zo het vage vermoeden dat Tel Aviv niet huilend in een hoekje zit om dat e.o.a. stadje in een klein onbetekened landje geen band met hen wil. Tenslotte hebben ze Ramallah al als stedenband. Wellicht behoorlijk ruimdenkender daar? Of minder zelfvoldane wappervingertjes.

1
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x