Schaamteloze PR-campagne van de NPO voor Sigrid Kaag

Het heeft vast niets te maken met de komende Statenverkiezingen

Titelfoto bij artikel Schaamteloze PR-campagne van de NPO voor Sigrid Kaag Jan gajentaan opiniez

Titelfoto: Minister Sigrid Kaag, publicatie onder copyright Europese Unie.


 
Onze zogenaamd neutrale NPO laat zich weer eens van haar slechtste kant zien, de laatste weken. Terwijl ongegeneerd wordt geprobeerd de kritische omroep Ongehoord Nederland van de buis te treiteren met mega-boetes, kunnen vicepremier Sigrid Kaag en haar spindoctors weer ongelimiteerd gebruik maken van de NPO als verkiezingscampagne-kanaal voor de Provinciale Statenverkiezingen, in maart 2023. Jan Gajentaan waarschuwt: trap er niet in!

PR-campagne via NPO

Het is dankzij de eerdere PR-campagne van de NPO voor Sigrid Kaag begin 2021 dat D66 goed scoorde bij de laatste algemene verkiezingen, met 24 Kamerzetels. Zodoende werd Kaag vicepremier, maar doordat Rutte alle geloofwaardigheid kwijt was geraakt door tal van schandalen, was Kaag in staat de D66-agenda dwingend op te leggen tijdens de informatie- en formatiebesprekingen.

Daarbij bleek echt alles – van een zogenaamd neutrale documentaire over Kaag tot en met haar overwinningsdansje op de tafel – uitgedokterd te zijn door haar spindoctors Sjoerdsma en Paternotte. Met ijverige medewerking van de NPO, waar journalisten kennelijk meer waarde hechten aan hun progressieve missie dan aan journalistieke objectiviteit.

 

‘Nieuw leiderschap’ wordt deceptie

Dankzij de steun van de NPO en de belofte van nieuw leiderschap wist D66 dus 24 zetels binnen te halen en de eigen politieke agenda door te drukken bij de coalitiebesprekingen. Al ontkent Rutte dit in alle toonaarden, de agenda van het kabinet Rutte4 is bijna één op één het D66-verkiezingsprogramma. Ongelimiteerde asiel- en gewone immigratie, een megalomane klimaatagenda, het onderuit schoffelen van onze boeren om een miljoen woningen te kunnen bouwen, het overdragen van bevoegdheden aan de EU, etc.

Niet alleen werd Nederland hard geconfronteerd met het utopische karakter van de D66-agenda en de schrijnende incompetentie van groentjes zoals Rob Jetten, die als dank voor bewezen diensten tot minister werd gepromoveerd. Ook de belofte van ‘nieuw leiderschap’ bleek weinig om het lijf te hebben. Zo hadden we de affaire Frans van Drimmelen, de über-spindoctor van D66 en mannetjesmaker van Pechtold en Kaag. Tot het laatst toe werd deze in bescherming genomen door Sigrid Kaag c.s., terwijl het slachtoffer van de affaire zorgvuldig buiten de deur werd gehouden. Hoezo, nieuw leiderschap?

 

Geen kritische vragen

In vrijwel alle recente peilingen zien we D66 dan ook een sterke val doormaken, van 24 zetels naar ca. 12 zetels nu in de peilingen. Nu er weer verkiezingen aankomen, de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart 2023 die ook getrapt Senaatsverkiezingen zijn, zien we dat de spindoctors van D66 weer tot leven komen. Er gaat momenteel bijna geen dag voorbij, of we zien Sigrid Kaag op een sympathieke wijze geportretteerd door een NPO-zender. Kritische vragen blijven meestal achterwege.

 

Schade beperken

Kennelijk zal de coalitie alles op alles zetten om de electorale schade in maart 2023 zoveel mogelijk te beperken. Daarvoor gaat geen brug ze te ver. Liegen en bedriegen is voor de VVD-top business as usual. Dat werd de afgelopen week weer duidelijk. Na kritische vragen in het parlement van PVV’er Kops op 3 november of de coalitie wel geprobeerd had bij de EU onze landbouwsector te ontzien bij het radicale stikstofbeleid, fabuleerde minister Van der Wal erop los. Niet Jetten, maar landbouwminister Staghouwer zou mee zijn gegaan naar Brussel, verzon Van der Wal ter plekke. Dit muisje zal nog wel een staartje kunnen krijgen! Maar bij de NPO uiteraard geen kritische vragen hierover aan onze vicepremier, want de heiligenverering voor Sigrid Kaag moet ongelimiteerd doorgang vinden.

 

NPO

Zo kennen we onze NPO de laatste jaren. Alles, maar dan ook werkelijk alles wordt gedaan om een progressief beleid door te drukken. Tijdens het presidentschap van Trump werd dagelijks een haatshow over ons uitgestort terwijl Trump, wat zijn gebreken ook mogen zijn, in veel opzichten gewoon een goed beleid voerde. De immigratie in de VS was onder controle, het Midden-Oosten bleef relatief rustig, er was toenadering tussen Israël en een aantal Arabische staten en er werden geen grote oorlogen of proxy-oorlogen gelanceerd.

Bij de verkiezing van Biden zagen we het tegenovergestelde bij de NPO. Alles werd uit de kast gehaald om kritische geluiden weg te moffelen, terwijl er een hoop viel aan te merken op Biden en vooral diens zoon Hunter. Nu Kaag het één en ander heeft uit te delen als minister van Financiën – er is een koopkrachtpakket van 17 miljard euro – zal dat uitgebreid gespind worden de komende weken. Totdat de jaarrekening voor gas en stroom weer op de deurmat valt en we er achter komen dat we wéér in de maling zijn genomen.

 

Deugpronkers versus realisten

Volgens recente peilingen staat de coalitie in Tweede Kamertermen nu virtueel op 42 zetels. Zelfs met steun van PvdA en GroenLinks kan er straks niet meer geregeerd worden. Wat mij betreft stoppen we dan ook zo snel mogelijk met dit onzalige, utopische VVD66-kabinet.

Het gaat de komende jaren in de politiek niet eens zozeer om een strijd tussen sociaaleconomisch links en rechts. Het is meer een strijd tussen globalistische deugpronkers versus realisten. Laten we hopen dat met de opkomst van nieuwe partijen als JA21 en BBB een omslag gemaakt kan worden naar realistisch beleid. Beperking van de immigratie naar Deens voorbeeld, kernenergie, steun voor MKB en boeren, bevoegdheden terughalen van de EU. Het is niet zo ingewikkeld.

Laat u de komende maanden niet van de wijs brengen door de propaganda van de NPO!

Over de auteur

Jan Gajentaan
Jan Gajentaan
Amsterdammer in Rotterdam, blogger, schrijver van e-books, voetbalvader, Volvo 940 rijder, in het dagelijks leven Recruitment / Human Resources Consultant.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
47 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Kaag kan nieuw leiderschap beloven, maar dat is niet hetgeen dit land behoefte aan heeft.
Er is eigenlijk maar één ding dat moet stoppen: de massale immigratie uit moslim landen. De bevolkingsgroei werkt ontwrichtend op alles: infrastructuur, sociale cohesie, vertrouwen in overheid, de arbeidsmarkt, de sociale zekerheid, de woonmarkt.
Als D66 halveert van 24 naar 12 zetels zijn dat er nog 12 teveel voor het systematische anti-Nederland beleid.
Het is treurig om te overpeinzen dat er kennelijk nog 12 x 70.000 (kiesdeler) mensen zijn die stemmen op een partij die ons aanzet tot collectieve zelfmoord op elk gebied: energietransitie die niet kan werken, economische neergang als gevolg van te dure energie, immigratie, beperking vrijheid, een vaccinatie opdringen die geen gezondheidswinst oplevert, die oppositie wil verbieden.

Anneken
Anneken
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Datgene dat die immigratie bevordert is het probleem: dat zijn het WEF en de EU. Daar moeten we vanaf.

Smit
Smit
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Anneken

En snel ook, voordat het weer te laat is!

Dick
Dick
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Prima samenvatting over de vriendschap van de NPO met D66. Echter de door heer Gajentaan vermeende partijen Ja21 en BBB zijn m.i. echt niet in staat om het tij te keren maar hooguit dit desastreuze beleid enigszins af re remmen. De enige, let wel de enige partij die dit wel voor elkaar krijgt is FvD. Intellectuelen met visie en daadkracht.

Anneken
Anneken
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Dick

Die minnetjes vind ik verbazingwekkend. Kijken die mensen wel eens in de Kamer?

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Anneken

Die minnetjesmensen zijn gewoon gebrainwashed. Kijken geen kamerdebatten, maar laten zich leiden door frame van de regeringsmedia.

Eric
Eric
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Anneken

Ben ik met je eens Anneken!

Eric
Eric
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Dick

Dick ik ben niet eens, maar FvD heeft zelf de ramen inlopen gooien. Bij vorige verkiezingen was BBB nog niet zo groot als nu. Baudet gaat het tij echt niet keren. BBB en Ja21 is ander verhaal en nee ik ben niet anti FvD. PVV en de eerder genoemden kunnen samen een sterk goed blok maken.

Jos
Jos
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Dick

Er zijn ook mensen de denken dat Pieter Omtzigt iets gaat veranderen. Maar hij is en stemt gewoon zoals alle andere CDA’rs en D66.Hij is pro EU enz enz. Die potentiele 30 zetels veranderen 30 keer niets.

Gussel
Gussel
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Pieter Omtzigt is goed geïnformeerd en betrokken bij verschillende dossiers, maar U heeft volkomen gelijk die 30 zetels veranderen niets.

Eric
Eric
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Omtzigt zegt het goed in debatten her en der. Maar komt het op stemmingen aan dan stemt hij vaak mee met de oude vrienden van het CDA. Bovendien heeft Omtzigt zich niet uitgelaten wat hij wil in de toekomst.

Wil
Wil
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Omtzigt…is een luis in de pels van de huidige coalitie.

Dat stemmen voor de euro en de eurofiele partijen……dat zijn 2 dingen die ons al aan het kapot maken zijn…..zo jammer dat Omtzigt hier zijn energie aan loopt te verprutsen……man heeft zoveel andere capaciteiten.

De euro (eu) gaat niet enkel uw pensioenfonds slopen…..nederland is altijd al een export land geweest……dit wordt nu “kundig”door de eu gesloopt…..terwijl nederland met de gulden een sterk land was.

Er zijn maar weinig partijen die tegen dit eurofiele gedrag zijn….wat moet ik nu met globalisme…….

Hoef je alleen maar naar de eu sanctie’s tegen rusland te kijken…die vanuit amerika over europa worden gestort…..ongeveer gelijk aan de geo poltitiek……..griekenland…….dankzij goldman en sachs bij de eu gekomen (valse boekhouding)…..

Nu een eu land met een giga staatsschuld…gevolg is dat de ecb de rente zo lang als mogelijk laag gaat houden…..allemaal “machten”die je met politiek niet ff uit de weg doet kunnen verdwijnen.

Voor rutte was nederland zgn. een gaaf land…das nu een stuk minder geworden…zal wel een complot theorie zijn………maarja, verder kijken dan overheids narratief…..das enkel voor mensen met een wef tassie…..hoezo tasjesdrager.

Tja die 30 zetels…..oppositie moet gaan samenwerken, vorm een wolfpack, zet je zorgen aan de kant en doe er wat mee…….gelijk als er nu aan de hand is, (zie stemgedrag motie’s) …met dank aan groenlinks en pvda……stelletje meelopers zonder ruggengraat.

Deze voorbeelden geven enkel aan dat het volk zijn “snater” moet houden…of anders……..inleg velletje…die oorlog daar is onze oorlog..huh?

Henk Jan Brinkman
Henk Jan Brinkman
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Ben hier weer helemaal mee eens, kaag maakt deel uit van de elite. Ziekmakend hoe deze mensen denken dat de nederlandse bevolking hen niet door heeft. Hetzelfde als Wiegel ,die met Rutte had zitten dineren en zijn kritiek op kabinet en 2e kamer stemvee volledig terug trok in een interview onlangs. Remkes waarschuwde het gepeupel dat een kabinetscrisis nederland in gevaar brengt. NPO en kranten worden door de politiek met hun hulp misbruikt. Onafhankelijkheid is verdwenen!

Youp
Youp
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

En maar naar de televisie blijven kijken, en je maar blijven verbazen over de propaganda. Alles op de MSM is staatspropaganda. Zodra je de TV of radio aanzet, een krant openslaat, meteen wasemt het staatsnarratief op je af. Verder, denken dat Joost Eerdmans, de ultieme conformist en een vriendje van Hugo de Jonge, dingen gaat veranderen. Hoe naïef moet je dan wel niet zijn.

johy
johy
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

https://www.youtube.com/watch?v=zun1rEUq1V8&t=2444s

Dit zijn de programma’s die ik graag wil zien op de NPO, en dan als extra aangevuld met 2 of 3 mensen die “de andere mening”verkondigen. Een discussie waar men met respect naar elkaar argumenten luistert, en zakelijk argumenteert. Aan het einde kan ik dan zelf mijn mening hieruit vormen.
Bij de NPO is dat helaas teveel gevraagd. Daar wil men bepalen wat ik, lees de toeschouwers, moeten denken. Walgelijke club, die ook nog iets van 1.000.000.000 euro per jaar kost.
Even voor de beeldvorming. Dat zijn 1.000 miljoen euro’s.
Dat zijn 20.000 inkomens van 50.000,-
Anders gezegd 26.316 modale inkomens van 38.000,-
Het inkomen van alle mensen van een middelgrote stad.
BIZAR

Joost Visser
Joost Visser
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Vertrouw JA21 niet en nig minder BBB. FvD moet het gaan doen.

Aljosja Seijsener
Aljosja Seijsener
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Joost Visser

Dat hele FvD valt toch niet serieus te nemen?? Die lui zijn net zo van het padje af als die hypocrieten/moraalridders van D66. Een partij met gezond verstand,das wat Nederland nodig heeft. Ik vind het dan ook nog steeds erg jammer dat Jacques Monasch niet mocht van de PvdA, want die had naar mijn mening het nog het beste voor met het land.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Aljosja Seijsener

Er zitten m.i. heel goede mensen bij FvD. Dat mensen denken dat het gemankeerden zijn, ligt uitsluitend aan het eenzijdige frame dat dagelijks over het volk wordt uitgestort. Luister nu eens écht naar wat er gezegd wordt, en ga in discussie i.p.v. direct uit de context getrokken zinnetjes uit te vergroten en met 2e WW retoriek te gooien. Want eenzijdig naar hen toe mag dat, andersom is het voer voor dagenlang framen.
D66 is vele malen gevaarlijker (want geniepiger en uitgesproken volksvijandig), als het om ondermijning gaat. Van een democratie kun je sowieso in NL al jaren niet meer spreken.

Anneken
Anneken
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Aljosja Seijsener

De enige partij die zaken bloot legt. En dat doen ze door middel van gezond verstand.

Joop Visser
Joop Visser
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Aljosja Seijsener

PvdA is de partij met gezond verstand? De partij die de BIG-registratie wil ontnemen van artsen die hun werk doen, nl. mensen beter maken i.p.v. doden?

Anneken
Anneken
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Joop Visser

Natuuerijk niet, dat is FvD.

Joop Visser
Joop Visser
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Anneken

Attje (Uils)kuiken is van FvD?

Eric
Eric
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Aljosja Seijsener

PvdA is een terziele gaande partij. Het is niet mijn partij, en kijk een wat ze stemmen in de kamer. Juist ja gebruik van gelden van jouw toekomstig pensioen! Dus ik zou zeggen kom onder de steen vandaan en open je ogen!

Aljosja Seijsener
Aljosja Seijsener
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Eric

Eric, en ook Joop Visser; Jullie hebben duidelijk mijn reaktie niet goed gelezen of begrepen. Nergens zeg ik dat we het van de huidige PvdA moet hebben. Ik doelde op de periode dat Jaques Monasch lijsttrekker wilde worden van de PvdA, maar daarin werkt tegengewerkt, oa doordat hij geen enkele zeggenschap kreeg in de richting die de PdvA volgens hem, een een hoop (ondertussen) oud-stemmers zou moeten opgaan. Oa wat betreft de massaimmigratie, en die islam, had hij naar mijn mening een goede visie.

Eric
Eric
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Aljosja Seijsener

Jaques Monasch wil van alles, net als bijvoorbeeld Paul Tang en nog wel een stel. Op het moment dat je lijsttrekker wil worden en wordt tegen gewerkt heb je nog altijd de mogelijkheid om op te stappen. Zoals Bijvoorbeeld Omtzigt! Dat had Jaques Monasch ook moeten doen.

Gussel
Gussel
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Joost Visser

Stemgedrag van JA21 in de kamer geeft geen vertrouwen in verandering, helaas zal FvD niet genoeg zetels krijgen bij de as PS verkiezingen.

Eric
Eric
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Gussel

ik had het niet beter kunnen zeggen! Gelukkig en Gezond 2023!

Anneken
Anneken
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Gussel

Omdat er met de verkiezingen gesjoemeld wordt. Bij ons was het affiche van FvD verwijderd. En ik hoor dat dat bij meer gemeentes het geval is geweest. En dan vertrouwen hebben in het tellen?

Peter109
Peter109
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

De nieuwe bestuurscultuur van D66 Mevrouw Kaag,
naar Statler & Waldorf ( Muppets show):

Dat is geweldig, Bravo!!
Dat lijkt super goed,
Dat wordt geweldig,
Het was redelijk goed,
Nou, het was niet slecht,
Er waren delen die niet erg goed waren,
Hoewel het veel beter had gekund, het is niet leuk,
Het is behoorlijk verschrikkelijk,
Het is slecht,
Het is vreselijk,
BOEHHHH

Ni28
Ni28
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Van het tafel naar de paal.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Kaag ziet er echt hekserig uit op de foto boven het artikel.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

En dan die foto op tafel. Het zal wel een heksenritueel zijn ofzo.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Het is een islamitische feestdans. Ze groet ook vaak op islamitische wijze.
Mag hoor, maar toont wel waar je prioriteiten liggen.

Marco
Marco
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Ja hoor, stel je hoop maar op de “mes in de rug douwers” van JA21 en de CDA kloon BBB, dan komt het allemaal wel goed. Uiteraard absoluut geen FvD, want oh die zijn oh zo fascistisch. Het frame van diezelfde NPO werkt ook bij “kritische” journalisten uitstekend.

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Ik hoorde al dat op alle netten tegelijk wel iets over Kaag te vinden was.
Dat is wel heel erg veel krans. Dan kan de wijn nooit echt goed zijn.

En dit is ook niet eens meer progressief. Dit is meer ongegeneerd proberen macht te verkrijgen zoals vele tirannen en aristocraten Kaag zijn voorgegaan. Ze probeert alleen te doen alsof dit links-progressief is. Ja mijn reet.

Martin
Martin
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Tsja… en meer ‘analisten’ dan leger dus een militaire staatsgreep zit er óók al niet in..🙃

Bernardo A.
Bernardo A.
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Vanaf morgen wordt de zorgpremie ca. € 10 ,= per maand duurder en de energierekening ca € 15 ,= per maand. Dat laatste voornamelijk vanwege lastenverzwaring van overheidswege. Er gaan dus weer meer gezinnen in financiële problemen komen. En er komen weer tienduizenden mensen van elders bij, die willen rentenieren op kosten van de belastingbetaler. Waar laat je al die mensen, en waarvan ga je ze betalen…?
Wellicht zal de huidige coalitie in maart de schade nog beperken, tegen de tijd dat er nieuwe 2e kamerverkiezingen zijn gaat de coalitie dat niet meer redden. Hoogstwaarschijnlijk zitten we dan al in een forse economische crisis.

De nieuwe bestuurders herinneren zich ongetwijfeld nog de houding waarmee NPO hen heeft bejegend. En wat is er mooier, dan volkomen pijnloos 1 miljard op de staatsbegroting te bezuinigen?

Paulien
Paulien
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

En nog maar eens:
comment image

…als al qaq sympathie uitspreekt voor de Joden ‘uit Nederland ‘ moet alle alarmbellen af gaan. Dat was de opdracht kennelijk..verder mocht ze niet gaan van de krochten van de plo..oke dan: uit Nederland erbij zeggen. En Opinez..verlos ons van foto’s van haar op uw site…brrrrr

Jos
Jos
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Gelukkig hebben we de onpartijdige;
Dan kunt u terecht bij Margo Smit, de ombudsman. Zij onderzoekt – gevraagd en ongevraagd – of journalisten zich houden aan de normen die gelden voor …
(;

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Vlgs. mij loopt ze heel erg achter in haar ‘onpartijdige onderzoeken’. Want veel dingen bij de NPO blijven blijkbaar in het bakje liggen wachten. Of heeft ze een speciaal in-bakje gereserveerd voor ON?

Jos
Jos
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Niets is wat het lijkt

Misschien moet we de Nationale ombudsman Reinier van Zutphen inschakelen met een klacht tegen de NPO ombudsvrouw Margo Smit…..

Peter.
Peter.
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Het is niet alleen de politiek die Nederland sloopt het is vooral de media die hier in mee gaat ,en het mooiste is we moeten verplicht betalen aan die ratten ,zodra dit stopt ,is het afgelopen met de eenzijdige berichtgeving ,maar driekwart van Nederland kijkt heel holland bakt ,en vind alles prima zo ,het is om gek van te worden .

Paul hennemans
Paul hennemans
7 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

alles wordt op een zeer dubieuze manier gepresenteerd. de nos is daar spreekwoordelijk de voorloper en meeloper van. het geraffineerde gemarchandeer tussen politiek en omroep heeft tot een nationale verlamming geleid. deze nooit eerder vertoonde samenwerking c.q. door enkele ministeries gefinancierd gordiaanse knoop zal en moet worden ontward.

Visser L.R.
Visser L.R.
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Noem dat mens toch eens bij haar naam !!!!!
Mevr. Al-Qaq zij en haar manneke hebben trouw gezworen aan Arafat en zijn terroristenclub.

E. Mulder
E. Mulder
8 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Typisch Demonen666 gedrag. Hoewel ik het ten zeerste afkeur kan ik, heel ver, wel wat begrip voor de journalisten opbrengen. Als ze echt hun werk goed doen en kritisch worden verliezen ze hun primeurtjes. En die brengen nu eenmaal geld op.

Alysa
Alysa
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  E. Mulder

“Primeursjagers”!

Wil
Wil
8 maanden geleden
Antwoord op reactie van  E. Mulder

Zie…keulemans…..wat een onzin kraamt deze man uit

47
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x