Transgendercultus richt grote schade aan bij vrouwen en kinderen

Op naar de afschaffing van de vrouwelijke identiteit

Steeds vaker verdwijnen vrouwenruimtes en daarmee rechten voor vrouwen. Dit onder invloed van de ontspoorde transgenderlobby, die er belang bij heeft het biologische geslacht af te schaffen. Als je je een vrouw voelt ben je immers een vrouw, zo zeggen deze transvrouwen, voorheen man. Maar wat is een vrouw? Zij vallen terug op allang overleden stereotypes alsof er nooit feministes hebben bestaan en richten met hun regressieve seksisme enorme schade aan, vooral bij kinderen, schrijft Alma van Hees.

Het begon met de genderneutrale toiletten, die tijdens het kabinet-Rutte 2 progressief en feestelijk door onderwijsminister Jet Bussemaker werden geopend. Nooit werd de vraag gesteld wie er nu eigenlijk op die genderneutrale toiletten zat te wachten. Niet vrouwen of mannen, maar ook geen transvrouwen en -mannen. Die laatsten waren immers maar al te blij met hun nieuwe gender en het bijbehorende toilet. Blijft over het minieme deel van de bevolking dat nog in transitie zat of zich non-binair verklaarde. En voor dit zeer kleine aantal mensen moesten en moeten nog steeds de toiletten worden verbouwd. Toch is en blijft ‘genderneutraal’ het speerpunt voor de transgenderlobby, omdat het ontkennen van het biologische geslacht het argument is om zélf erkend te kunnen worden, zo denken zij.

 

Invasie

Vooral meisjes zijn niet blij met deze invasie in hun toiletten, zo kwetsbaar en verlegen als ze zijn met hun net ontstane vrouwelijkheid en menstruatie. In het Verenigd Koninkrijk weigeren ze overal die toiletten te gebruiken in hun periode of melden zich ziek. Die fijne genderneutrale toiletten waar baldadige jongens in de afvalbakjes voor maandverband plassen en met tampons voetballen. Kleinigheidje toch? Trek het je niet zo aan. Wie gaat er nu over wc’s zeuren?

 

Man in vrouwenruimtes

Mag een man zich zomaar in vrouwenruimtes begeven? Een dames-wc bijvoorbeeld, kleedruimtes voor vrouwen of een vrouwensauna? Natuurlijk niet, zou iedereen nog niet zo lang geleden zeggen zonder daarover na te hoeven denken. Die stand van zaken is inmiddels wezenlijk veranderd, want “als je je een vrouw voelt, ben je een vrouw.” Dus betreedt een zich vrouw voelende man, maar nog steeds met een mannelijk lichaam, ongehinderd vrouwenruimtes.

Nooit werd de vraag gesteld wat dat ‘zich vrouw voelen’ nu betekent. Hoe kan een man dat weten? Daarbij kan hij alleen maar putten uit vrouwelijke stereotypes. Zijn voorbeelden zijn niet de oude overbuurvrouw met lange rokken, schort en grijze vlechten en ook niet het stoere buurmeisje met stekeltjeshaar en soldatenkistjes… tóch allemaal vrouwen. Het gaat de transvrouwen om iets anders. Vrouwelijke stereotypes met veel make-up, jurkjes, nagellak en hoge hakken. Want dat is ‘een vrouw’, denkt hij.

 

Exhibitionisme

In de vrouwensauna van Wi Spa in Los Angeles vertoonde zich vorig jaar een blote man die beweerde dat hij een vrouw was. Protesterende vrouwen werden afgeserveerd: als iemand zich een vrouw voelt is hij dat ook volgens de wet. Never mind dat later bleek dat deze blote heer een bekende was van de politie vanwege exhibitionisme. Dat is trouwens wel iets om bij stil te staan. Exhibitionisme is verboden, maar als je je als man een vrouw noemt mag het opeens wel in een vrouwensauna, ook al gaat het om exact hetzelfde gedrag.

In de vrouwenkleedkamer van het gemeentelijke zwembad in Port Townsend in de Amerikaanse staat Washington stond opeens ook een man, die zich vrouw noemde. De tachtigjarige Julie Jaman die hier bezwaar tegen maakte werd de toegang tot het zwembad ontzegd. Want dit was discriminatie. Ze kreeg niet eens de kans om haar verhaal voor het publiek te doen, want transactivisten maakten haar het spreken onmogelijk.

Wij vrouwen moeten er maar aan wennen dat er opeens nieuwe vrouwen zijn, transvrouwen genoemd, die met het lichaam van een man claimen een vrouw te zijn en aanspraak op vrouwenruimtes maken.

Maar de woede van vrouwen groeit.

 

Vrouwen opnieuw gedefinieerd

Het is ronduit beledigend dat vrouwen geen vrouwen meer mogen heten maar menstruerende mensen worden genoemd, zoals recent weer gebeurde in het AD. Waarom worden mannen op hun beurt geen penisdragers of mensen met een zaadlozing genoemd? Dat zou tenminste eerlijk zijn. Het is ook ongekend dat vrouwelijke iconen, zoals een Jeanne d’Arc, postuum omgedoopt worden tot transgender. Omdat zij toen niet in het vrouwelijke stereotype paste. En dat is blijkbaar de maat. Ben of was je als vrouw non-conformistisch, dan is er iets met je aan de hand, zo vindt de transgenderlobby.

Zo worden de woorden voor vrouw-zijn gestolen, wordt onze identiteit tot een ‘gevoel’ omgedoopt en wordt de geschiedenis herschreven. En verdwijnen de rechten op vrouwenidentiteit, want mannen zijn ook vrouwen als ze zich zo voelen.

 

Toe-eigening

Eigenlijk is dit niets anders dan regelrechte vrouwenhaat, het zich toe-eigenen van de vrouwelijke identiteit om daarover te kunnen heersen. Want het zal niemand ontgaan zijn dat dat ‘ontgenderen’ vooral op vrouwen is gericht. Hebben we ooit gehoord van transmannen die de mannensport belagen, of mannelijke iconen uit de geschiedenis die postuum een ander gender krijgen toegekend? Culturele toe-eigening is uit den boze, dus waag het niet als blonde vrouw met Afrikaanse vlechtjes rond te lopen. Maar het je toe-eigenen van het vrouwelijke geslacht is helemaal oké, sterker nog, het wordt zelfs toegejuicht.

 

Schoolkinderen

De feministes van weleer kunnen weer helemaal overnieuw beginnen met hun gevechten voor vrouwenrechten en -ruimtes en hun strijd tegen benauwde seksestereotypes. Die laatste zijn door de transgendercultus opnieuw tot leven gewekt. Want ‘vrouw-zijn’ of ‘man-zijn’ is opeens weer extreem belangrijk. Zonder dat zij overigens ook maar een begin van een definitie van deze begrippen kunnen geven. Kinderen worden tegenwoordig op school al lastiggevallen met de vraag of ze zich een jongen of een meisje voelen.

 

Maar wat is een jongen of een meisje als je de biologie ontkent? Wordt dat bepaald door je uiterlijk, je kledingvoorkeur of je gedrag? Dat was toch al heel lang verleden tijd?

 

Indoctrinatie

Psychologe Roelien den Ouden ziet nu jongeren in haar praktijk, die zich zorgen maken over wat voor ‘label’ er bij hun gender of seksuele voorkeur hoort. Kinderen worden op de basisschool al geïndoctrineerd met deze dwaze transgenderideologie. En wat is het vervolg? Puberteitsblokkers, medicijnen die de puberteit uitstellen, waarvan de schade steeds duidelijker wordt. Levenslang hormonen slikken en allerlei medische ingrepen. Veelal experimentele behandelingen met zeer beperkte kennis over de lange termijngevolgen.

Jesse, op haar vijftiende bij de Amsterdamse genderpoli aanbeland en nu tweeëntwintig, zonder borsten en misschien onvruchtbaar, schrijft op Twitter: “Hormoonblokkers, cross-seks hormonen en operaties maken een gezond lichaam ziek. Je begint objectief met een gezond lichaam en je maakt het objectief ZIEK. Dat is NIET te vergelijken met de NORMALE gezondheidszorg waarin je een ziek lichaam GEZOND maakt!”

In Engeland is een schandaal uitgebroken over de beroemde Tavistock-kliniek, die diagnostisch onderzoek bij kinderen met genderdysforie oversloeg maar onmiddellijk met Gender Affirmative Care begon: het bevestigen van de wens van het kind en het transitie-traject inzetten. Is het hier anders?

 

Kamervragen

Gelukkig is er ook goed nieuws. Eindelijk zijn er Kamervragen gesteld over de nieuwe transgenderwet waarover op 5 september wordt gediscussieerd. Misschien vindt daardoor eindelijk eens een echte discussie plaats. Over wat het betekent als de V of M in je paspoort niet je biologische geslacht meer aangeeft, maar je zelfbedachte genderidentiteit. En over alle gevolgen daarvan, vooral voor vrouwen. Daarover is helemaal niet nagedacht. Maar laten we vooral en allereerst die experimentele transitie voor kinderen acuut stopzetten en ophouden met onderwijs in de transgendercultus.

 

Kloof

Tenslotte helpt het ook vast en zeker om gewoon weer een beetje aan ‘democratie’ te gaan doen. In een artikel in de Telegraaf met de kop “Burger herkent zich niet meer in beleid” schrijft oud-PvdA-minister Ronald Plasterk over de kloof tussen elite en volk, die zich op velerlei terrein manifesteert. Ook bij de nieuwe zelfidentificatiewet. Plasterk: “Zo is er een Kamermeerderheid die het begrip ’vrouw’ feitelijk wil afschaffen: er ligt een wet klaar die zegt dat elke man binnen twee weken zich als vrouw kan laten registreren, ook als hij biologisch van het mannelijk geslacht is, en dat hij dan alle rechten van dien krijgt (deelname aan vrouwensport, toegang tot vrouwenkleedkamers). Het onderwerp is een lakmoestest omdat er in het parlement een brede meerderheid vóór is, terwijl je buiten de bubbel vrijwel niemand tegenkomt die het hiermee eens is.”

Daar heb ik niets meer aan toe te voegen.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
38 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ni28
Ni28
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

De linkse indoctrinatie
beginnend op lagere scholen moet stoppen. Dit zijn communistische trekken. De ouders moeten over klagen en niet in die communistische onzin meegaan. Laat je omgeving zien dat je zelf kan nadenken en de woke waanzin afkeurt. Of wil je liever dat je met je eigen kind later niet eens kan communiceren? Wat de scholen doen is inbraak in privacy van gezinnen.

Laatste aanpassing 9 maanden geleden door Ni28
Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Deze mensen gaan vroeg of laat in een psychose belanden. Allemaal, dit valt niet vol te houden voor een normaal mens.

Ni28
Ni28
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

De mensen die dit verzinnen vinden zichzelf normaal en als het parlement hierin meegaat dan wordt u als abnormaal bestempeld. De tragiek van deze tijd.

Peet
Peet
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Soms denk ik weleens dat we met zijn allen in een psychiatrische kliniek terecht gekomen zijn, zeg maar het gekkenhuis. Werkelijk waar, het is allemaal niet meer te bevatten, wat een waanzin allemaal!

Gussel
Gussel
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Peet

De waanzin regeert en ook ik kan er steeds minder begrip voor opbrengen.

Ben
Ben
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

vrouw en man is gedefinieerd naar biologische eigenschappen van een lichaam.
een vrouw kan bij de mens van nature een kind in haar buik laten groeien en heeft de aanpassingen in haar lichaam en immuunsysteem omdat ook mogelijk te maken. daarnaast is zij instaat om zelf voor het kind de juiste voedingstoffen en immuniteit stoffen via de moedermelk te geven aan haar kind.

De heel chemie, biologie en mind set is totaal anders dan die van een man.
Vrouw duit dan ook een mens aan die dit door moeder natuur gegeven vermogen heeft

Dat er mensen zijn die in een verkeer lichaam worden geboren dat niet overeenkomt met hun geslachtsidentiteit is helaas een ironische speling van moeder natuur. ondanks alle pogingen en hulp bereiken deze mensen niet het doel dat ze willen bereiken en moeten altijd genoegen nemen met minder dan zij echt zouden willen.

De rest naast hetero, homo, lesbisch en bi seksueel zijn er nog vele tussen vormen van gevoelens.

als je geaccepteerd wilt worden moet je niet je eigen wil opleggen aan een ander en ook geen andere uitsluiten. dat is iets dat door de mensen in het artikel wel gedaan wordt. zoals we recentelijk ook hebben gezien in de pride parade waar groepen iet aan deel mochten nemen.

gescheiden ruimte tussen de mannen en vrouwen is gekomen om problemen te voorkomen. terug naar af kan altijd. maar respecteer moeder natuur en accepteer wat moeder natuur op de wereld heeft gezet.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Ben

Kleedkamers en toiletten voor mannen en vrouwen apart is gewoon al heel lang praktisch gebleken. Vrouwen hebben nu eenmaal andere aandachtspunten op sanitair gebied dan mannen.
Als je over aparte ruimten voor de 2 geslachten wilt strijden, begin dan bij de moskeeën en islamitische scholen.

Realist1966
Realist1966
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Benieuwd hoe minder ‘progressieve’ landen gaan reageren op bezoekers met een ander gender in hun paspoort dan hun geslacht. Dat we hier zo gek zijn om erin mee te gaan, wil niet zeggen dat dit gedoe overal wordt geaccepteerd.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Realist1966

Dat wordt een volgende horde: ze zullen in m.n. islamitische landen niet meer worden toegelaten.

Kees
Kees
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

We worden blijkbaar geregeerd door extreem-links, die deze woke-ideologie wil invoeren, met schade voor vrouwen en kinderen. Onbegrijpelijk dat kinderen worden blootgesteld aan deze gevaarlijke, nodeloos onzeker-makende ideologie. Kinderen opereren of behandelen met puberteitsremmers, kan ze zelfs kinderloos maken. Iets waar ze later veel spijt van kunnen hebben.
Dit zou net als pedofilie verboden moeten worden. Maar onze ambtenarij wil het doordrukken, begrijp ik van Plasterk. De EU ook, want die dwingt al lang steeds meer genderneutraal taalgebruik af, waarbij universiteiten volgen. In de VS is het al erg.
De meeste mannen willen overigens niets te maken hebben met deze ideologie.

r.maassen
r.maassen
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

100% eens.

Dwaalgast
Dwaalgast
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

En als Victor Orban de hongaarse jeugd middels een wet tegen deze misselijk makende onzin wil beschermen dan noemen onze politici en media dat ” een anti homo wet”

Theo Prinse
Theo Prinse
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Eindelijk iemand die deze verschrikking van de transgenders en hun greep naar kinderen eens grondig aan de kaak stelt. Dank Alma van Hees !

Jos
Jos
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Zo startte mister Sjaka, Emiel Ratelband een rechtzaak omdat hij officieel zijn leeftijd wilde veranderen in zijn paspoort. Hij voelde zich veeeel jonger dan de leeftijd die blijkt uit zijn huidige geboortebewijs.
Hij kreeg van de rechter (D66?) geen gelijk.
Maar wat mij betreft had hij net zoveel of weinig recht van spreken. Maar dergelijke zaken krijg je alleen voor elkaar als je eerst de goedkeuring krijgt van de progressieven, Woke, marxisten enz.
Gekkigheid op rechts is BAH!
Onlangs een mevrouw die zich met haar kat wil voortplanten, dat kan, maar als een heer een schaap bemind is het fout.
Een 8 jarige jongen aan uw borst laten zuigen, dat kan omdat het vanuit de ‘juiste kant’ toegejuicht word.
Disciminatie vanuit links op basis vanuit politieke overtuiging of ras en geloof onder de noemer positieve discriminatie is prima. Maar weer je gebeente als u met criminaliteit cijfers als onderbouwing sceptisch bent….

Laatste aanpassing 9 maanden geleden door Jos
LisboaJoop
LisboaJoop
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Het valt mij op dat er bij de 100 meter afstand voor heren nooit een transmens valt te bewonderen. Maar ongebouwde heren maken wel het dameszwemmen kapot,
Ook blanke mannen worden gediscrimineerd !! Bij de 100 meter voor heren zijn meestal viriele negroïde atleten te bewonderen . Van inclusiviteit is hier niets te merken.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  LisboaJoop

En waar blijven de wezens met een baarmoeder en de letterbakactivisten als dakdekker, opperman(mens), stratenmaker, op het olieplatform, op de viskotter…… Afspiegeling van de samenleving moet toch?

Marc Bouwman
Marc Bouwman
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

In zijn boek Avondland en Identiteit haalt Sid Lucassen het narcisme aan dat in zijn algemeenheid het vrouwelijk geslacht beheerst, om zo de ongelijkheid in sociale omgang tussen mannen en vrouwen te beschrijven, waarbij vrouwen in staat zijn de man af te wijzen als zij zich in hun keuze voor deze of gene man zich sociaal niet ‘omhoog’ kunnen werken.

Dit maatschappelijk mechanisme leidt bij sommige mannen tot rancune die kennelijk zover gaat dat zij bereid zijn hun eigen geslacht te verloochenen, te vernietigen en, inderdaad, bereid zijn als transvrouw nu eindelijk eens ‘definitief’ af te rekenen met de suprematie van vrouwen in het sociale verkeer.

Dit gegeven laat onverlet dat ’transgenderen’ mogelijk gemaakt wordt door medici die bereid zijn fysiek in te grijpen in reproductiemogelijkheden van mensen. Dit omvat niet alleen het ‘omvormen’ van mensen in ’transgenders’ (wat een onzinwoord!) maar ook in zaken als abortus, kunstmatige inseminatie, enz.

Zulke medici hebben een moraal en mentaliteit die alleen maar overeenkomsten vertonen met die van de nazi’s.

Verduin
Verduin
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Marc Bouwman

Narcisme komt zeker niet meer bij vrouwen voor dan bij mannen. NPS (narcistisch persoonlijkheids stoornis) komt zelf meer bij mannen voor. (Opvallend veel mannen met macht eninvloed zjn narcistisch)

Marc Bouwman
Marc Bouwman
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Verduin

Dat laatste is ontegenzeglijk waar: veel mannen op machtsposities zijn narcisten. Kijk maar naar Rutte! Je onderschrijft met deze constatering dus het verband tussen narcisme en macht.

Narcisme onder vrouwen wordt hier (ik interpreteer Lucassen) bedoeld als algemeen cultuurverschijnsel: vrouwen poetsen zich op om mannen aan te trekken, waarna deze vervolgens de toenadering accepteert of afwijst. Dit gegeven impliceert een structurele maatschappelijke ongelijkheid, waarbij de man in de regel in het nadeel is.

Het is niet mijn doel vrouwen over de hekel te halen, integendeel. Wel om het benoemen van een van de oudste maatschappelijke ongelijkheden, dat de algemene communicatie tussen mannen en vrouwen bepaald, waarbij naar mijn mening het gedrag van ’transvrouwen’ op het terrein van vrouwen in de publieke sfeer, een van de vele gevolgen zijn.

Mr. Tops
Mr. Tops
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldig geschreven artikel. Tijd dat Nederland ontwaakt. Wat begon als een in principe sympathieke beweging voor meer aandacht is totaal doorgeslagen. Zelfs mijn regenboogvlag is aangerand en nu een politiek links symbool waar veel holebi’s zich niet meer in herkennen. Volg ook Stichting de Roze leeuw die vecht tegen de politisering van onze sexualiteit.

Pieter
Pieter
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

In een tijd waarin chaos het doel lijkt, oorlog als vrede verkocht wordt, vrijheid als slavernij en onwetendheid als kracht is het helemaal niet vreemd dat de allermeest fundamentele menselijke identiteit in twijfel getrokken wordt. Dan kunnen we eindeloos praten over de steen, welke identiteit die heeft, zonder ooit bezig te hoeven zijn wie ‘em oppakt en plaats in het verband dat muur heet in de structuur waarvan we ooit wisten dat we het huis noemden. En schuilen we uiteindelijk tegen weer en wind in het metaverse of iets van de concurrent als die mag bestaan. En eten we slechts wat ons brein nog prikkelt om menselijkheid mee te beleven.

Morgen ga ik met vrouw en puberjongens de steigers tegen de schuur plaatsen, het dak moet er af. de schuur gaat afgebroken worden. Er gaat gesloopt worden en weer gebouwd. En we gaan allemaal ons steentje bijdragen. Ongeacht pronoun. Of blaren.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Pieter

Geweldige reactie. Thnx.

Vince
Vince
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Prachtig stuk! Pijnlijk prachtig weliswaar

Gussel
Gussel
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

We hebben al wachtlijsten voor gespecialiseerde zorg voor de Jeugd. Moeten de psychiatrische problemen van de jeugd nog verder oplopen?

Dingsken
Dingsken
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Met dank aan de collaborateurs (leraars, directie …) in de scholen die deze nonsens aan onze kinderen opdringen. Ook zij horen op de ’tribunalen’.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Hoe lang hou je een zelf verzonnen identiteit vol?

BigLJohn
BigLJohn
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Transgenders, zij zijn rijp voor de psychiater. Als je het moet geloven zijn er al zo’n 200 soorten verschillende geslachten. Door hun gestoorde gedrag vormen zij een gevaar voor vrouwen en kinderen. Nederland is verworden tot een open inrichting alwaar idioten de mogelijkheid gekregen hebben om intelligente mensen de mond te snoeren en te laten vervolgen.

Laatste aanpassing 9 maanden geleden door BigLJohn
Rien E
Rien E
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  BigLJohn

Idd de “bezuinigingen” op de geestelijke gezondheidszorg zijn overduidelijk merkbaar. Het rare is en blijft dat veel mensen erin meegaan. Overigens vraag ik me af : Wanneer wordt het paard van beatrix als senator geinstalleerd in de eerste kamer?

Marien
Marien
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Het is te gek voor woorden dat hier in NL wat een beschaafd land heet te zijn, er ook maar iets van een ‘gender’ wet komt. TE belachelijk voor woorden. Er zijn alleen een man of een vrouw en verder niks. je had altijd als mannelijke vrouwen en vrouwelijke mannen, maar in mijn werk(zorg) hebben we jarenlang ook ‘gemengde’ omkleedruimtes gehad. Nooit een probleem geweest. Nu is het weer strikt gescheiden.
Maar wat er nu gebeurt met die genderafdwingerij en dat perse in vrouwen kleedkamers willen komen met je mannen uiterlijk, DAT is heel erg ziekelijk. Daar zit ook tussen de oren iets helemaal niet goed.

Ni28
Ni28
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Als je dacht dat je sekse werd bepaald door de natuur en zichtbaar door de je geslachtsorgaan heb je het mis. Het blijkt ingewikkelder als je biologie verruilt door psychologie. Het is niet wat je ziet het is wat je voelt. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand wat zijn wij toch dwaas in dit land. 🤔😢

drijfijzer
drijfijzer
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Een man voelt zich vrouw en mag dus een vrouwengelegenheid in. Mooi probleem opgelost. Alleen wat doe je nu met de vrouwen die er een probleem bij kregen?
Dat een clubje volwassenen, vermoedelijk mannen, deze oplossing bedachten zonder de neven effecten te beschouwen is typisch Nederlands. Was getekend, een ouderwetse man.

Ni28
Ni28
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  drijfijzer

Dat wij hierover überhaupt discussiëren is al een teken van moreel verval van het Westen.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Je bent wat je bent. Daar is geen enkele discussie over.
Wat je voelt is variabel. Vandaag voel je zus en morgen voel je zo.

Dwaalgast
Dwaalgast
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Vandaag voel je je zus en morgen voel je je broer bedoelt u waarschijnlijk.

Verduin
Verduin
9 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Ben ik met u eens. Het is een vorm van degeneratie door te veel welvaart.

Joop Visser
Joop Visser
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Ben ik blij in Costa Rica te wonen. Hier is een vrouw nog een vrouw en is kwaad als ze zich sexy aankleedt dat er niemand kijkt. Ze proberen het wel, maar het lukt niet om de wokecultuur te vestigen. Eigenlijk de oude nederlandse mentaliteit ´doe gewoon dan doe je al gek genoeg´.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Tip: lees ook Alexander v.d. Meer op Veren of Lood 2-8-22:
Ethiek……. de zekerheidsvalstrik oftewel certainty trap.

Wouter1965
Wouter1965
9 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Een aparte vrouwensauna en kledingdagen in sauna’s is altijd al onzin geweest. Er zijn ook nooit mannendagen geweest, die moesten inschrikken. Probleem was/is dat nauwelijks wordt opgetreden tegen vervelende figuren.

Naar mijn mening hebben vrouwen nu precies gekregen waarvoor ze op de barricades stonden. Vrouwen stonden anders 2 jaar terug nog naast de LGBTQ beweging hevig mee te protesteren. Een ieder die toen al aangaf dat dit niet goed zou gaan was een LGBTQ-foob.

38
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x