De bizarre oorlog tegen de vrouw

Transgenderwet als nieuwste wapen

Tegenwoordig bestaan er vrouwelijke potloodventers, vrouwen die vrouwen verkrachten en vrouwen die andere vrouwen vermoorden en in stukken hakken. Want er is een nieuwe vrouwensoort ontstaan, de transvrouw – voorheen man – die een echte ‘vrouw’ meent te zijn. Zo worden vrouwen stap voor stap uitgewist en wordt hun identiteit door mannen overgenomen. De Transgenderwet zet deze kwalijke ontwikkeling in een nog hogere versnelling. Deze oorlog tegen de vrouw moet zo snel mogelijk stoppen, stelt Alma van Hees.

Als je je een vrouw voelt dan kun je je straks als vrouw laten registreren, zo staat in een voorstel voor wijziging van de Transgenderwet die dit voorjaar in de Tweede Kamer wordt behandeld. De datum staat nog niet vast, omdat er door Lisa van Ginneken (D66) wijzigingen zijn ingediend om nog wat verder te gaan.

Zelfidentificatie is bij deze wijziging het sleutelwoord: je bepaalt zelf of je een man of vrouw bent. Over dit bizarre wetsvoorstel schreef ik al eerder. Want wat gebeurt er met vrouwenrechten, vrouwenruimtes en vrouwensport? En waarom wordt aan de bezwaren van vrouwen zo weinig aandacht geschonken?

 

Bizarre tijden

We leven in bizarre tijden. Het kan zo maar gebeuren dat een vrouw wordt aangehouden vanwege potloodventen: het publiekelijk vertonen van haar jongeheer. Daar beschikken vrouwen nu blijkbaar over. Het kan ook zo maar gebeuren dat een vrouw wordt veroordeeld voor verkrachting van een andere vrouw. Of voor het vermoorden en in stukken snijden van een andere vrouw.

Tot voor kort behoorden deze misdrijven tot het exclusieve domein van mannen. Maar nu niet meer. Want vanwege de genderideologie hebben we nu mannen die zich vrouw voelen en dus vrouw zijn, ook al zetten ze alleen maar een vrouwenpruik op of hullen ze zich in vrouwenkleding. Ze worden opeens geaccepteerd als vrouw en verschijnen als vrouw in de misdaadstatistieken.

 

Wat is een vrouw?

Het behoeft geen toelichting dat dit de woede van vrouwen wekt. Met ‘vrouwen’ bedoel ik ‘biologisch gezien als vrouw geboren’ of ‘een volwassen mens met XX-chromosomen’. Die toelichting is tegenwoordig nodig. Want opeens weten mensen niet meer wat het woord ‘vrouw’ betekent, zoals rechter Ketanji Brown Jackson, zelf een vrouw en door Biden genomineerd om toe te treden tot het Supreme Court (Hooggerechtshof) in de VS. “Ik ben geen bioloog”, antwoordde zij op een vraag naar de definitie van vrouw. Of is de aanduiding ‘female’ not valid anymore, zoals een lid van een Engelse tennisclub ondervond toen ze haar lidmaatschap wilde verlengen.

 

Taalverandering

In plaats daarvan moeten vrouwen aangeduid worden als ‘cis-vrouwen’, een term uitgevonden door de transgemeenschap. Omdat ‘vrouw’ zoals dat van oudsher werd gebruikt nu moet worden onderscheiden van transvrouwen: mannen die tot vrouw zijn getransformeerd of menen vrouw te zijn. En zo ben je volgens hen als meisje geboren niet een vrouw, maar een cis-vrouw, van wie de genderidentiteit gelijk is aan geboortegeslacht. Over deze nogal fundamentele taalverandering mogen we ons niet opwinden, laat staan die aanduiding beledigend vinden.

Er zijn nog wel wat meer dingen die vrouwen woedend maken. Dat voorheen mannen, nu ‘vrouw’ geworden, als vrouw meedoen in de vrouwensport en dus alle vrouwelijke atletes verslaan. Die bovendien, nog voorzien van mannelijke geslachtsdelen, de kleedkamers voor vrouwen delen.

 

Parodie

En welke vrouw wordt er nu blij van om transvrouwen als vrouw te verwelkomen, terwijl ze eruit zien als een parodie op vrouwen? Omdat ze compleet over the top zijn met veel te blond haar, veel te veel make-up, veel te lange nagels en overdreven kleding, als een travestiet. Of omdat ze nauwelijks op een vrouw lijken, maar zich wel een vrouw voelen en vinden. Zoals Rachel Levine, de onderminister van Volksgezondheid in de VS, de Vrouw van het Jaar.

The Babylon Bee, een satirische website, waagde het Rachel Levine tot Man van het Jaar te kiezen en werd daarvoor onmiddellijk van Twitter afgegooid. Dit overkwam ook Réka György bij het zwemmen verslagen door transvrouw Lia Thomas maar in feite de echte nummer één, nadat zij het gewaagd had over deze gang van zaken te klagen.

 

Vrouwenkleedkamers

En welke vrouw vindt het fijn om tot vrouw getransformeerde mannen maar nog compleet met klokkenspel in hun vrouwenkleedkamers te vinden? Of zonder klokkenspel, maar er nog steeds uitziend als een verklede man, waar zij ‘zij’ tegen moeten zeggen?

Dus iemand met een mannenlichaam mag nu legaal in de vrouwenkleedkamer van de #Biggym. Fijn voor Alexandra. Maar vrouwen die zich daar onveilig of onprettig bij voelen moeten maar inschikken kennelijk. Het is de wereld op zijn kop. Alexandra, die graag een vrouw wil worden, kan niet meer tegen mannelijke genitaliën in de kleedkamers voor mannen en voelt zich er niet thuis. Maar vrouwen mogen er geen probleem in zien haar/hem in hun vrouwenruimtes te ontvangen.

 

Sekse versus genderidentiteit

Volgens de transgenderbeweging is sekse – je biologische geslacht – ondergeschikt aan hoe je je voelt: je genderidentiteit is dominant. Maar wie voelt wat? Wat voelen mannen eigenlijk zodat ze zich een vrouw gaan wanen? Weten ze hoe een vrouw zich voelt? Zijn het niet hun eigen dromen over hoe vrouwen zijn? Traditionele en ouderwetse dromen, vol met stereotypes en fantasieën over een klein meisje zijn in deze boze wereld, genieten van seksuele overweldiging tot en met het uitleven van pedofiele fantasieën.

Er lopen tegenwoordig heel wat bijzondere ‘vrouwen’ rond, bij wie iedere vrouw het liefst zo ver mogelijk wil wegblijven. Maar we moeten natuurlijk vriendelijk blijven glimlachen en zwijgen vanwege ‘inclusief’. Steeds meer vrouwen worden daar boos, zo niet razend over.

Het is een mooi streven om mannen die zich vrouw voelen en omgekeerd, alsmede de non-binairen en talloze overige genders, de ruimte te geven om zichzelf te kunnen zijn. Maar het is een slechte zaak als vrouwen daar de dupe van worden, omdat het biologische geslacht blijkbaar niet meer telt en alles genderneutraal moet zijn, want iedereen is toch gelijk?

 

Lastiggevallen

Elk meisje leert door schade en schande dat ze op moet passen voor brutale en fysiek sterkere jongetjes, die onder hun rokje willen kijken of ze tot zoenen dwingen. “Je bent zeker ongesteld,” krijg je later te horen als je een iets te scherpe opmerking tegen een mannelijke klasgenoot maakt. Nog wat ouder en ’s avonds uitgaand word je lastig gevallen of achtervolgd door opdringerige mannen. Betast in cafés of in het openbaar vervoer. Je doet maar net alsof je geile blikken niet ziet en neemt je voorzorgsmaatregelen om niet aangerand of verkracht te worden. Kortom: als meisje en vrouw leer je altijd op je hoede te zijn omdat er bedreigende en gevaarlijke mannen bestaan. Het wordt je tweede natuur om je tegen dit type mannelijke agressiviteit te beschermen.

 

Biologie genegeerd

Wonderlijk genoeg bestaan de sinds het begin van de mensheid aanwezige geslachtsverschillen opeens niet meer. In één klap worden de zo hard bevochten vrouwenrechten in de prullenbak gegooid en worden fysieke ongelijkheid en het verschil in seksualiteit ontkend. Biologische sekseverschillen worden ontkend, omdat de transgenderlobby stelt dat sekse niet bestaat en een ‘sociaal construct’ is (dus biologie en chromosomen geen betekenis hebben) en dat uitsluitend je gevoel de doorslag geeft: voelt je je een man, dan ben je een man, voor vrouwen idem dito. Je gevoel. Daar gaat het om. Jouw gevoel. Niet dat van anderen. Want jij bent het middelpunt in deze wereld.

 

Transgenderwet

Het is het voornemen van ons kabinet en parlement deze ‘zelfidentificatie’ – voel je je een man dan ben je een man en omgekeerd – vast te leggen in de nieuwe Transgenderwet. Een man die zich vrouw voelt is dan een vrouw. Ook met alle vrouwenrechten die daarbij horen? Mag als vrouw meedoen in vrouwensport, eisen in een vrouwengevangenis geplaatst te worden en ruimtes voor vrouwen binnengaan? Tot nu toe wordt een discussie hierover angstvallig uit de weg gegaan.

Kamerlid en transvrouw Lisa van Ginneken van D66 ziet geen enkel probleem. “Als mannen je willen verkrachten doen ze dat toch wel,” zegt ze in een interview met de Correspondent. Jaja. Als een dief wil inbreken doet hij dat toch wel, ongeacht de beveiliging van je huis, dus laat de deuren en ramen maar open staan…

 

Bescherming

In haar ijver om haar nieuwe identiteit als ‘echte vrouw’ te verdedigen gaat ze gemakshalve voorbij aan het feit dat van oudsher mannen fysiek sterker zijn en vooral daardoor vrouwen konden en kunnen domineren, dus vrouwenrechten en vrouwenruimtes nodig zijn ter bescherming van vrouwen. Denken deze nieuwe ‘vrouwen’ niet eigenlijk nog steeds als mannen? Want elke solidariteit met meisjes en vrouwen ontbreekt. Omdat ze zelf nooit als meisje tot vrouw zijn opgegroeid en nooit de vrouwelijke kwetsbaarheid hebben ervaren?

Laten we eens even eerlijk zijn. Er bestaan nauwelijks vrouwen die hun man onthoofden of met zuur overgieten. Er bestaan geen vrouwen die graag hun geslachtsdelen tonen of andere vrouwen verkrachten. Er bestaan geen vrouwen die mannen op hun schoot trekken en hun intieme delen betasten. Er bestaan wel transvrouwen die hun mannelijke seksualiteit botvieren op vrouwen en meisjes en helemaal aan de haal gaan met de vrouwelijke identiteit, die ze in bezit hebben genomen.

 

Taalzuivering

In onze taal verdwijnen de vrouwen. Zij heten nu zwangere mensen, mensen met een baarmoeder en mensen die menstrueren. Het is opmerkelijk dat de mannen op hun beurt niet worden aangeduid als mensen met een penis, mensen zonder baarmoeder en mensen zonder borsten. Hoe zou dat nu toch komen? Columniste Maja Mischke constateert terecht, dat vrouwen als biologische categorie op den duur zullen verdwijnen als het woord ‘vrouw’ niets meer betekent.

 

Tweede Kamer is doof

Hallo leden van de Tweede Kamer, zijn jullie doof? Als er nou één onderwerp is waarvan je met je ogen dicht kan zeggen dat het overgrote deel van de bevolking ertegen is, is het wel de transgenderideologie. Jullie vertegenwoordigen toch de bevolking? Of alleen jezelf en bevriende lobbygroepen?

Sla acht op de woorden van schrijfster J.K. Rowling: “Ik denk dat politici niet het flauwste idee hebben over hoeveel woede er wordt opgebouwd bij vrouwen uit alle lagen van de maatschappij. Vanwege de pogingen om hen te bedreigen en te intimideren. Om hen te verhinderen in het openbaar te spreken over hun rechten, hun lichaam en hun eigen leven.”

Het minste wat er moet gebeuren is het voeren van een grondige discussie over de Transgenderwet en alle gevolgen daarvan voor meisjes en vrouwen. Want er is al jaren een oorlog tegen de vrouw gaande en die moet zo snel mogelijk stoppen in plaats van in een hogere versnelling gezet.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
51 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Youp
Youp
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

En toch valt ook deze transgender gekte onder de biotechcontrolestaat waar the Great Reset naar moet leiden. Voortplanting moet uiteraard gecontroleerd worden zodat spontane voortplanting door jonge mannen en vrouwen niet langer mogelijk mag zijn. Het hele idee van man en vrouw afschaffen is een nuttig element in dit proces. Net als de klimaathysterie, of de covidhysterie, wordt de transgender ‘wetenschap’ gestimuleerd en tegenstanders ervan geridiculiseerd. Dit is geen toeval meer noch een autonoom proces. Hier zit beleid achter.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Als man verdien je meer dus vrouwen, laat je verbouwen. Decadentie op hoog niveau doet het vroeg of laat het Westen de das om. Dit soort dingen gebeuren omdat het kan. Elke politicus knikt ja uit zelfbehoud. Velen kiezen deze politici telkens weer. Gezond denken is verboden en mensen die het doen worden gedemoniseerd. Het is bijna een eer om uit zulke samenleving uitgejaagd worden.

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Ni28
Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

yek, ik ben blij dat ik geen vent ben. yek. Ik vind echte kerels leuk, maar niet van die verknipte gevallen.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Marien

Je waant je beland in een goedkope operette.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Johan gaf het al aan, Nederland is een …land geworden.
Niets is meer wat het was.
Personen met een andere mening, dan het Rutte Kartel worden gedemoniseerd, buitengesloten, neergeknuppeld of opgesloten.
De democratie en de onafhankelijke media zijn verdwenen.

Wat is overgebleven na Kok, Balkenende en Rutte, is een angstige verdeelde maatschappij.

Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

(ook) Nederland heeft haar christelijke waarden bij het oud vuil gezet. Belachelijk gemaakt door vooral linkse cabaretiers, linkse politici en door antichristelijke invloeden in de muziek etc. Waarbij voor de meeste christenen geldt dat ze in doen en denken gelijk zijn aan de wereld.

En wat hebben deze “wereldverbeteraars” ons dan gebracht? Een hedonistische samenleving die gebouwd is op egoïsme. Allerhande minuscule minderheden die met hun gedram de samenleving -letterlijk- in de hel op aarde veranderen. Waarbij regeringen tot op het bot corrupt zijn en dansen naar de pijpen van grote bedrijven (Pfizer!) en dubieuze “wereldverbeteraars”. Waarin idiotie, die tegen elke religie ingaat en tegen alle beginselen van de mensheid tot norm wordt verheven.

Maar zoals ik in mijn grapje elders al demonstreerde; de mensen zijn ziende blind geworden. Volgevreten en ongeïnteresseerd in wat ze boven het hoofd hangt. En niet alleen de domme massa!
En de rechterflank weet zich niet te verenigen, omdat men daar lijdt aan dezelfde kwaal; individualisme in plaats van het dienen van de samenleving. Alle mooie rechtse woorden ten spijt. Van dit laatste kan ik PVV en FvD niet of amper beschuldigen omdat de PVV de eerste partij was en FvD de eerste partij was die op rechts een doelgroep bediende die zich niet konden vinden in de uitgesproken meningen van Wilders.

Het is nu wachten op het moment dat het zo dol wordt, dat de wal het schip gaat keren.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ernie van de Wal

Mijn hoop is gericht op JA21 of BBB. De rest is helemaal niks.
PVV vind ik niet verkeerd, maar doordat ze op voorhand worden uitgesloten, kan je er eigenlijk niet op stemmen en Forum ook niet. Het partijprogramma waar ze succes mee hadden wat ook heel goed. We zijn zelfs lid geweest, maar doordat Thierry, die ik heel leuk vond, toch niet goed zijn boodschap kan overbrengen, helaas, heb ik dat ook weer opgezegd en voel ik meer voor JA21 of BBB.

Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Marien

Nieuwe partijen hebben bij aanvang een nieuw geluid. Wordt dat een succes, dan krijgt die partij een groeispurt en komen de kinderziektes. Zagen we in LPF, PVV, FvD en nu in Volt. Het duurt minstens 10 jaar voordat zo een partij kan regeren. En dan is het ruimschoots te laat.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

tja, helaas is dat wel zo.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik vraag me af wie deze oorlog voert. Ik ken maar weinig mannen die zich geroepen voelen tot een dergelijke operatie, of zelfs maar het gedrag te vertonen zoals in dit artikel beschreven. De meeste mannen zien het liefst een “ouderwetse” relatie met vrouwen en zijn niet uit op een confrontatie zoals beschreven in het artikel.
Mannen hebben daar zelfs een diepe angst voor, waar je eventueel psychologen voor kunt raadplegen.
Dus waar komt dit vandaan. wat zijn de motivaties?
Deze individuele mannen zijn zielige objecten. Als je jezelf laat ombouwen alleen maar om zwemwedstrijden of gewichtheffen te winnen, wat voor leven heb je dan?
Wat heb je als man te zoeken op dames toiletten of vrouwen omkleedruimtes?

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

ik hoorde vandaag iets over, dat als je van geslacht ‘veranderd’ bent, dat je bij spijt ook nog min of meer terug zou kunnen. Wie betaalt dat allemaal? Gaat dat van de zorgverzekering? En bril moet je altijd bijna helemaal zelf betalen, maar dit soort gektes daar lijkt wel geld voor. Ik wil eigenlijk niet meebetalen aan een verzekering die dit soort idioterie vergoedt. ik zal niks zeggen van de echte foutjes van de ‘natuur’ , maar dat kan je aantonen door onderzoek genen onderzoek.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Marien

alleen ‘gevoel’ mag nooit een reden zijn dat iemand zijn/haar zin krijgt tot ombouw operaties.

Rudy
Rudy
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Marien

Dit zit gewoon in het basispakket. Je wordt gedwongen er aan mee te betalen, want als je niet betaald, leggen ze gewoon beslag op je inkomen.

Eddie
Eddie
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Het verdwijnen van het woord “vrouw” en daarmee eigenlijk ook de vrouw zelf, past perfect in de transhumanistische waanideeën van Klaus Schwab.

Andre
Andre
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

De oorlog tegen de vrouw is ook een oorlog tegen de mens.
De mens is een natuurlijk wezen en is voor zijn overleven aangewezen op de natuur. De oorlog tegen de vrouw is gebaseerd op het uitgangspunt dat de natuur voor iedereen gelijk moet zijn, omdat natuurwetten universeel zijn per definitie. Er mogen dus geen verschillen zijn tussen geslacht, etnische groepen, enzovoort.
Dit heeft tot gevolg dat het verschil tussen XY en YY ontkend moet worden, want is weliswaar een biologisch gegeven, maar gaat in tegen de gelijkheid.
Dus de vrijheid om zijn eigen natuur te onderkennen wordt ondergeschikt aan de gelijkheid die uit diezelfde natuur zou voortvloeien.
Dit is uiteraard een ideologische interpretatie. Het is een redeneertruc om mensen in het gareel te krijgen.
Mensen zijn gelijk in gelijke gevallen, maar niet in alle gevallen; als gelijkheid in alle gevallen van toepassing zou zijn, dan zou het niet meer hoeven worden uitgevonden door mensen.
Door het uitleggen van gelijkheid als gelijkheid in alle gevallen gaat het zelfbeschikkingsrecht overboord, want het betekent automatisch dat iedereen recht heeft op alles en dat er anarchie ontstaat.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Het is zo bizar, dat je denkt, ‘dit droom ik, dit kan niet echt zijn’.

Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Kennen jullie die mop van die vrouw die naar het stembureau ging om te stemmen…..?

Ze stemde D66

Tigron
Tigron
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Mijn God, iemand in de 2e kamer met een identiteits probleem een wet laten maken voor andere mensen met ook zo’n probleem, daarin meegenomen dat het straks bij wet verplicht is om dit nieuw soort mens als normaal te accepteren.
Zou de eigenlijke oorzaak kunnen zijn dat deze personen teveel hormoonverstorende stoffen binnen hebben gekregen?

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Tigron

ja, bezopen, he?

rico
rico
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

ik vraag mij al jaren af waarom relatief kleine groepjes die luidruchtig onzin roepen zoveel invloed op politici en de maatschappij hebben. De politci zijn tenslotte de ‘genen’ die deze onzin in wetgeving omzetten. Vermoedelijk kunnen ze niet zo goed tegen druk , mankeert er iets aan hun denkvermogen en kiezen ze voor de weg van de minste weerstand. Misschien moeten wij wat harder roepen en duidelijk laten weten dat we niet meegaan in dit soort onzin

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  rico

Het gaat niet om de mensen die luid roepen, het gaat om de mensen die er gevoelig voor zijn.

Martien de Wit
Martien de Wit
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik vind als oude man, dat vrouwen vanzelfsprekend recht hebben op een eigen identiteit en recht hebben op veiligheid. Een persoon met een penis is geen vrouw. Een vrouw heeft een vagina en een man heeft een pik. Dus is het simpel: wie geboren wordt met een vagina, is een meisje en wie geboren wordt met een piemeltje is een jongetje. Dat neemt niet weg dat mensen later het gevoel kunnen hebben (zelfbedacht of aangepraat) dat ze eigenlijk in het verkeerde lijf zitten. Ik vind dat een serieus probleem dat met begrip tegemoet getreden moet worden. Maar wie een pik heeft, is een man, ook al voelt hij zich vrouw. Dus kan hij niet deelnemen aan vrouwensport. Gewone, gezonde vrouwen hoeven niet het slachtoffer te worden van mensen die een identiteitsprobleem hebben. We moeten die gevallen (want dat zijn het) liefdevol helpen met die problemen, maar met een pik kom je niet in een vrouwentoilet of een vrouwenkleedkamer. Basta. Wie niet met een vagina geboren is, is geen vrouw, maar kan zich best vrouw voelen. Maar is geen vrouw. Dat is een man met een probleem. Ik vind het best als er aparte toiletten komen voor mannen met een probleem. Maar laat alsjeblieft vrouwen met rust en gun ze hun privacy.
Het valt me trouwens op, dat er vooral veel mannen zijn die zich vrouw voelen, maar weinig vrouwen die zich man voelen. Die vrouwen trekken gewoon een geruit hemd en stoere laarzen aan en gedragen zich als een vent. Prima, maar ze blijven wel gewoon een vrouw.
Wat is er mooier dan het verschil tussen de gevoelswerelden van mannen en vrouwen en alles wat daar tussenin zweeft? Prima. Maar tussen de benen zie je waarmee je feitelijk te maken hebt.

Els
Els
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Martien de Wit

” Ik vind het best als er aparte toiletten komen voor mannen met een probleem. Maar laat alsjeblieft vrouwen met rust en gun ze hun privacy.”

Tot nu toe ben ik verschoond gebleven in mijn privé leven van de woke-waanzin. Tot ik kort geleden op de deuren van het toilet afbeeldingen zag van een half mannetje en een half vrouwtje aan elkaar geplakt als één “mensje”. Het drong nog niet echt tot mij door, totdat ik het toilet weer uit kwam en tot mijn verbazing een man zijn handen zag wassen. En dat alles in een kleine ruimte.
Voor het eerst kreeg ik het gevoel dat deze situatie mij raakte in mijn recht op privacy als vrouw.
Ik zal mij er de volgende keer zeer ongemakkelijk bij voelen als ik weet dat ik op een “gemengde toilet” mijn behoefte zal moeten doen. En ik vroeg mij af waarom, als één transgender op de 10.000 mensen zich ongemakkelijk voelt in een, hetzij mannen- , hetzij vrouwentoilet, 9.999 cisvrouwen zich ongemakkelijk moeten voelen op een gemengd toilet.
Hoe lang krijgt de minderheid nog de kans de meerderheid zijn waanideeën op te dringen.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Els

mij maakt het persoonlijk geen moer uit of er ‘gemengde’ wc’s zijn. Als de deuren maar op slot kunnen en ik niet langs een rij pisbakken hoef te lopen met kerels er voor. nou ben ik als jarenlang verpleegkundige wel iets gewend, dus mij doet het niks. Zolang ze normaal doen, maakt niks uit.
Alleen zombies moeten op een aparte wc, dat wel. Een vent als vent in de wc bij een tank station, maakt me geen bal uit , maar een als vrouw verklede vent vind ik veel enger.

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Marien
Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Met de transgender ideologie heeft de mensheid zich abrupt van de natuur onttrokken.
De definitie dat de mens een controversieel experiment van de natuur is klopt volledig.

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Ni28
Deborah Spiegel
Deborah Spiegel
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik wil graag als travestiet of hoe me ook zou willen noemen (persoon met genderdysforie) willen reageren op dit artikel.

Als ik kijk naar wat er de afgelopen pakweg 10 jaar aan sturing en propaganda op het publiek is losgelaten rond dit onderwerp dan kan de conclusie wat mij betreft niet anders zijn dan dat al deze sturing en onderdeel vormt van een welbewuste poging om de burgerlijke maatschappij waarin ik zelf en velen met mij zijn opgegroeid totaal te ontwrichten.

Het transgender verhaal kan niet los gezien worden van de marxistische blm beweging., de eco beweging en tal van andere dossiers waarmee vanuit een positie van macht op het gezonde verstand van de gewone man en vrouw word ingebeukt.
Met als triest doel en gevolg de voortdurende verdeling en conditionering van bevolkingsgroepen.

Pas vrij recent heb ik een artiekel gevonden geschreven door Jennifer Bilek:
Een volgens mij zeer belangerijk artiekel waarin zij blootlegt welke personen/instituties en niet te vergeten welke industrieën verantwoordelijk zijn voor wat we de laatste 10 jaar aan transgender agenda op onze beeldschermen, binnen onze politiek, binnen onze instituties en binnen bedrijven voorbij hebben zien komen.

https://thefederalist.com/2018/02/20/rich-white-men-institutionalizing-transgender-ideology/

Ik ben het volledig met Alma van Hees eens., hoe graag ik ook een vrouw wilde zijn… ik blijf toch een soort apart raar geval., (een verknipt geval zoals Marien schrijft). En ja Marien heeft daarin ook gelijk.

Maar wees aub niet boos op mij.
Als Tgirl verzet ik mij net als vele anderen tegen deze agenda.

mvg
D, Spiegel

Thomas
Thomas
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Deborah Spiegel

Helemaal mee eens, Deborah. Ik denk dat de trans-activisten helemaal niet geïnteresseerd zijn in wat de gemiddelde transgender vindt van deze schandalige poppenkast.

E. Vreeland
E. Vreeland
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik vraag me af waarom dan zoveel vrouwen op D66-GL-PvdA stemmen. Zijn zij ziende blind, of enorm naïef. ?

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  E. Vreeland

ja daar begrijp ik ook helemaal niets van. Die Kaag noch die Ploumen neem ik serieus. Beiden kunnen niks. En dan hebben we nog die rare Jetten. Eng mannetje zonder gevoed. Heeft het TE goed en kan zich niet verplaatsen in het feit dat voor veel mensen zijn ‘plannen’ onbetaalbaar zijn. DAT is pas bedreigend.

Max Staudt
Max Staudt
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Allemaal waar, en voldoende reden om de huidige ontwikkeling te bestrijden. Maar… De gedachte van sekse als “social construct” is niet meer dan een toespitsing van de oudere feministische claim dat traditionele “rolmodellen” herzien moeten worden en een idealistisch vastgestelde nieuwe rolverdeling vervolgens geïmplementeerd, waar mogelijk met de macht (de wetgeving, het geld, de rechtspraak) van de staat erachter. De “War on Boys” – waarin jongetjes vanaf de peuterleeftijd het gevoel moeten krijgen dat ze met een soort mystieke schuld beladen zijn en dat “Opzij!”, een toontje lager zingen, hun taak in het leven is – is al decennia lang aan de gang, en het eind is niet in zicht. Elk protest tegen de huidige ontwikkelingen dat voor dit aspect van de zaak moedwillig blind blijft, is hypocriet. Waar feminisme de basis van het verzet is, blijft de manier van denken, de ideologische structuur, dezelfde als van wat men bestrijdt. Dat geldt ook voor het probleem van meisjes die via borstamputatie, hormoonbehandeling enz. jongens willen worden: weliswaar zijn biologische jongens “fout”, “toxic”, maar ze hebben het met hun onderdrukkende natuur zoveel makkelijker en krijgen zomaar de mooie rollen in het leven – de uiterste consequentie van die visie is dat je zelf een jongen wilt worden. Ook hier is protest zonder oog voor de verwoestende werking van het feministisch narratief goedkoop (hoewel voorlopig, gegeven de macht van dat narratief, onvermijdelijk).

Koen
Koen
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Het beeld dat Alma heeft van mannen versus vrouwen in onze maatschappij staat een tikje scheef op de realiteit. Mannen hebben in veel opzichten een harder leven: ze werken meer en langer, raken bij dat werk vaker gewond, worden voor dezelfde vergrijpen zwaarder gestraft en zijn bij het andere geslacht alleen in trek als ze het maatschappelijk goed doen. De grotere inzet van mannen wordt gecompenseerd door discriminatie, aangewakkerd door de staat. Uit alles blijkt dat de belangen van vrouwen prima worden behartigd in dit land, en ik ben er dan ook zeker van de transgenders weer heel snel uit de vrouwensport zijn verdwenen.

De Dertiende
De Dertiende
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Bij het lezen van de alinea “Lastiggevallen” begint het mij te duizelen. Het leven van de vrouw is blijkbaar een aaneenschakeling van slachtofferschap door de overheersing van de man. Dan vraag ik mij af, waarom accepteren vrouwen dat? Waarom lopen ze niet allemaal met een wapen rond ter verdediging? Waarom zijn er geen damesknokploegen? En zoals andere reageerders ook al zeiden, waarom stemmen vrouwen dan op de partijen die het alleen maar erger maken? Waarom richten vrouwen geen vrouwenpartij op, die levenslange straffen (of erger) voor mannelijk wangedrag willen invoeren? Stemmers genoeg zou ik zeggen.

En de hoofdvraag doemt in mij op: Waarom zou je überhaupt vrouw willen zijn? Wat een malaise! De tweet van Mrs Waters geeft me een onbevredigend antwoord, sommige mannen-die-zich-vrouw-voelen genieten blijkbaar van deze overheersing en het slachtofferschap. Wat een verknipt ras zijn wij toch. Ik kan me niet voorstellen dat we het hoogtepunt van onze evolutie nog voor ons hebben liggen.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  De Dertiende

nee, ha ha, die laatste zin ben ik het wel mee eens. We zijn gedegenereerd. Dwz het links stemmende deel van de bevolking is gedegenereerd.

J. de Vries
J. de Vries
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik heb de indruk dat mannen die zich graag als vrouw manifesteren, dol zijn op aandacht voor hun uiterlijk. Is je als vrouw afficheren een middel om die aandacht te krijgen? Het gebrek aan respect voor vrouwen kan ook worden afgeleid uit de decennialange lobby voor het wettelijk regelen van commercieel draagmoederschap voor homoseksuele mannen. Ook deze lobby ging uit van D66; met name van D66-kamerlid Boris Dittrich. Inmiddels hebben homoseksuele NL-mannen het buitenland ontdekt als leverancier van te adopteren babies (V.S.), in te huren draagmoeders (V.S. e.a.) en gekochte menselijke eicellen. In de fysieke en psychische gevolgen voor de producenten van hun kinderen zijn deze :”heren” niet geinteresseerd want vrouwen schijnen nu eenmaal op de wereld te zijn op hetero- en homoseksuele mannen te gerieven hetzij als seksueel-object hetzij als procreatie-object.

Thomas
Thomas
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Het grote schandaal is niet dat er een kleine groep activisten bestaat die transgenders misbruiken voor hun destructieve ideologische agenda. Het grote schandaal is dat zoveel mensen op machtsposities die beter zouden moeten weten door de knieën gaan voor deze nauwelijks verhulde vrouwenhaat.

karton
karton
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Als je je een vrouw voelt kun je je als vrouw laten registreren, staat in een voorstel tot wijziging van de zg. Transgenderwet.
Geweldig toch, dan moet het óók mogelijk zijn om mij als 20-jarige te laten registreren terwijl ik bijv, 75 jaar zou zijn , of is dat “iets te kort door de bocht” ?
Vaak heb ik ’t gevoel dat ik word gebruikt als werkpaard, dus…..huppeté, registreren in ’t Stamboek voor paarden.
De “mensheid” (i.c. “Den Haag”) is totaal de weg kwijt en ze vinden ‘m binnenkort ook niet meer terug !
Maar wát, als ik mij om de paar dagen ánders voel ?
Arm, arm Nederland !!

karton
karton
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Een vrouwelijke potloodventer ?
Ik las dit berichtje en heb mij gelijk op een bankje in het park genesteld met de hoop om iets dergelijks te kunnen aanschouwen. Het was kennelijk te koud voor de venters want ik heb helemaal niks gezien, niemand die liep te venten met “iets”.
Wél werd ik aangesproken door een negroïde figuur met z’n arm vól horloges, of ik er één wilde kopen ?! Ik wist meteen hoe laat ’t was en haastte me terug naar huis.
Mensen moeten weer eens een beetje normaal gaan doen. Als ik een vent zie lopen in een kokerrokje , kan ik een lachje niet onderdrukken, of een mevrouw met een zware baard ? “hahahahaha”, das toch niet vrouwelijk, en dan kunnen ze 100-den spandoeken in de lucht steken, het blijven voor mij: verklede mannen !

VajrapaniX
VajrapaniX
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Sorry hoor, je kunt je ombouwen tot vrouw maar mijn lijf zal zich nooit tot je aangetrokken voelen.
Mijn lijf voelt zich aangetrokken tot vruchtbare vrouwen.
Hoe ruiken trans vrouwen vraag ik me af? Kunnen ze de neus wel voor de gek houden?
Wij mannen zijn ruw en hard, ik heb nog nooit meegemaakt dat een vrouw ruw en hard aanvoelde. (Ik laat werkhanden even buiten beschouwing want eelt kunnen we allemaal krijgen.)

Jan Smelik
Jan Smelik
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Kort samengevat: (een deel van) de mensheid is compleet gek geworden. Zie ook dit stuk: https://thegoodcitizen.substack.com/p/behold-the-expert-class?s=r.

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Jan Smelik
John Zoetebier
John Zoetebier
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Echte vrouwen zijn gewoon te lief. Het is duidelijk dat praten alleen niet meer werkt in een samenleving die steeds meer op een open inrichting lijkt. Keek onlangs op Netflix naar “Cocaine Coast” over het onstaan van de cocaine handel in Spanje. Er komt een scene in voor waarin een verrader in een cel een handoek over zijn kop wordt getrokken en vervolgens werd die gast grondig in mekaar geslagen. Hij wist niet wie het gedaan had. Wellicht dat een harde gerichte trap onder het klokkenspel wonderen verricht en de pseudo vrouw van kleedruimte gaat veranderen.

J. de Vries
J. de Vries
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  John Zoetebier

Grappig, dat advies kreeg ik ook van mijn overleden vader: een trap of greep in het kruis van een eventuele aanvaller, want dat zou zoveel pijn zou doen dat hij zijn aanval zou staken.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

ik denk dat de vrouwen weer de barricaden op moeten. Ik wil NIET dat een vent zich vrouw kan noemen. Bezopen is dat.
Ik fietste een keer door een stukje bos en in de verte kwam een andere fietser. Ik dacht een vrouw, maar het was duidelijk een lelijke vent in voruwenkleren. Ik ben heel hard doorgefietst naar mijn vriendin met wie ik zou gaan wandelen.
We gingen van haar huis wel weer door dat stukje bos en ik had het haar net verteld, zie ik in de verte weer die verklede vent aankomen. Dus ik zeg ‘ kijk, kijk, daar komt ‘ie aan….. ik heb het niet verzonnen. Hij fietste weer gewoon langs en het was overdag en wij met z’n tweeen, maar het is wel een heel raar gezicht.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Marien

stond er ook een keer 1 voor me bij de kassa van de winkel in ons dorp. Echt een lelijkerd en heel grof gebouwd. Echt helemaal het lijf van een gespierde vent met vrouwenkleren aan en een lelijke lange haren pruik. Ik vind het persoonlijk om te braken om dit zo te zien……. Eng gewoon.

Wouter1965
Wouter1965
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Dat vrouwen niet in staat zijn tot verkrachting is kul en onzin. Evenals de overige zaken welke vrouwen niet doen. Het komt minder voor, of meer en dat het taboe groter is dat erop rust. Een man zal een opdringerige vrouw niet zo snel in het hokje duwen als zijnde ongewenste intimiteiten. Die gaan er anders mee om.

Verder heeft een groot deel van de vrouwen voorop gelopen in deze nieuwe emancipatie strijd van de transgender waanzin. Waarop mannen die deze gevaren zagen aankomen werden weggezet als transfoob, racist en fascist. En nu de geest uit de fles is, is het huillie doen en uiteraard weer de schuld van de man.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Wouter1965

Waar wordt hier gesteld dat het de schuld van de man is?
Overigens praten we hier wel over mannen die zich plotseling vrouw voelen en zich om laten bouwen.

Wouter1965
Wouter1965
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Als u verder kijkt dan het geschreven artikel en luistert in de maatschappij weet u wat ik bedoel.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Wouter1965

ja, je hebt ook manwijven ha ha.

Frans Galjee
Frans Galjee
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Wouter1965

“ Verder heeft een groot deel van de vrouwen voorop gelopen in deze nieuwe emancipatie strijd van de transgender waanzin. Waarop mannen die deze gevaren zagen aankomen werden weggezet als transfoob, racist en fascist.”

Exact!

Kees
Kees
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik vrees dat het er alleen maar erger op wordt: de grondwet wordt ook nog aangepast, maar niet ten goede van vrouwen.

Wim
Wim
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Voor sportcompetities is het in mijn optiek eigenlijk heel simpel. Iedereen die sport terwijl die persoon een lichaamsonderdeel mist of protheses heeft kan meedoen aan de paralympics, en daarin zijn gemakkelijk enkele nieuwe niches te scheppen voor specifieke gevallen. En discriminatie tussen de benadering van ontbrekende lichaamsdelen, bv. arm of been enerzijds en penis of borsten anderzijds, moeten we toch niet willen in deze moderne tijd?

51
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen