Woke Woensdag – Van Voorjaarsmode tot Veganistisch Vernederen

Bericht uit de wondere wereld van Woke

OpinieZ, Woke Woensdag, 9 februari 2022

Foto:

Welkom bij de OpinieZ Woke Woensdag van 9 februari 2022. Met deze week mannenmode voor het voorjaar van 2022, Hollywood is nog net niet Woke genoeg, Airbnb omarmt censuur en verbanning, Joris Luyendijk treedt toe tot de Kritische Rassentheorie-sekte van Gloria Wekker, omroepmedewerkers met een baarmoeder, prostaatdragers en zeepaardjes, biologie is een keuze, genderneutrale inlegkruisjes, Wokie van de Week Mirte She/They vernederd in een Vegan Junkfood bar en meer…

 

Mannenmode 2022

Dat mini-jurkjes, jarretels, kniekousen en diepe decolletés voor mannen weer helemaal terug zijn zal niemand verbazen. Maar dat de stylisten nog altijd vasthouden aan korte kapsels is wel een fikse tegenvaller. Deze voorjaarsmode schreeuwt om in vrijheid wapperende coupes.

Dat roze ook sportief en zakelijk kan zijn en zelfs de bejaarde man jeugdig elan kan verschaffen bewijst deze schitterende voorjaarscollectie.

De meest gewaagde en kunstzinnige creatie op de voorjaarscatwalk was deze doorkijkbroek met kuisheidsgordel, met daarop een barbaars aandoende Viking-spencer afgemaakt met Afrikaanse mond- en lip-sieraden. Een schitterend ontworpen zachte engelenkrans van kant en zijde, als knipoog naar de Romeinse lauwerkrans, ontdoet het geheel van iedere mogelijke vorm van masculiene agressie en intimidatie. Een topstuk!

 

Hollywood nog net niet woke genoeg

Volgens meerdere berichten is ‘Fifty Shades of Grey‘-ster Dakota Johnson gevraagd om Madame Web te spelen in een nieuwe Spiderman-film. Wokies zijn woedend over het nieuws. Waarom? In tegenstelling tot het Madame Web-stripboekpersonage is Dakota Johnson niet blind, bejaard noch gehandicapt. En dat kan natuurlijk niet. Je kunt jezelf in Wokeland niet zomaar de eigenschappen van ‘minderheden’ toe-eigenen. Bovendien beroof je de bejaarde, blinde en gehandicapte actrices in Hollywood van een rol, roem en inkomsten. Een duidelijke misser, die laat zien dat zelfs Hollywood nog niet helemaal gezuiverd is van anti-inclusie elementen.

 

Airbnb omarmt Woke-censuur en verbanning

Nadat het schimmig opererende internetbedrijf Airbnb al eerder Joodse verhuurders van Joodse woningen en appartementen op ‘fout’ Joods grondgebied uit het aanbod schrapte, gaat het bedrijf enthousiast verder op dit pad door huurders met een ‘foute’ mening en/of ‘foute’ bezigheden voorgoed van het platform te verbannen. Deze op Chinese leest geschoeide censuur blijkt steeds meer Airbnb-gebruikers te treffen, dit tot grote vreugde van Wokies en andere cancelfanaten.

 

Verbinder/Verbindster/Verbinders des Vaderlands

Deze week:

Joris Luyendijk

Wokie avant la lettre Joris Luyendijk is, net als talloze andere BN’ers en mediapersoonlijkheden, toegetreden tot de Kritische Rassentheorie-sekte van Gloria Wekker c.s. Een logische keuze. De promotie van zijn nieuwste Grachtengordelbestseller Zeven tikjes van de Malle Molen Zeven Vinkjes verloopt daardoor ronduit subliem, met juichende recensies, interviews en achtergrondartikelen in vrijwel alle media. Je elitaire schuldgevoel gebruiken als moderne, semireligieuze aflaat blijkt niet alleen een uitstekend verdienmodel, maar ook de ideale morele rechtvaardiging voor aangeboren en/of aangeleerd hautain wangedrag, zoals de gekwelde edelman Sander Schimmelpenninck alias Graaf Grofgebekt het Nederlandse volk dagelijks laat zien.

 

Uit de wondere wereld van Woke-sex

Deze week:

Omroepmedewerkers met een baarmoeder

In (christelijk) Hilversum werken geen vrouwen meer.

 

Prostaatdragers en zeepaardjes

 

Biologie is een keuze

 

Genderneutrale inlegkruisjes

De onzinnige claim van vrouwelijk alleenrecht op inlegkruisjes wordt in de Spaanstalige wereld eindelijk doorbroken. Ook druppelende mannen en andere vocht afscheidende leden van het Genderalfabet kunnen nu zonder gene met een pak inlegkruisjes naar de kassa lopen. Kijkt Albert Heijn ook even mee?

 

Wokie van de week

Deze week:

Mirte – Mirteaaa – She/They

Vreselijk maar waar. Genderuitsluiting in Nederland. Deze pijnlijke vernedering komt zelfs in de meest verlichte kringen van ons land nog altijd voor. Mirte She/They, de arme ziel, werd misgendered in een Vegan Junkfood bar. Stel je voor. In een Vegan junkfoodbar of all places! En alle Mirtes droegen nog wel een transvlaggetje. Geen wonder dat hun lontje ultrakort wordt na zulke gruwelen. Kop op Mirte – Mirteaaa! Even diep ademhalen, de rug rechten en weer sterk zijn. Jullie kunnen het.

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Maaike van Charante, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas en Wouter Roorda

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
10 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ach, dat woke is net als Covid. Je denkt dat het nooit meer weggaat, maar er komen steeds besmettelijker uitingen. Totdat de lol er bij iedereen af is en enkel een sneu clubje hardliners overblijft.

Thomas
Thomas
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ernie van de Wal

Dat hoop ik, Ernie. Maar wat me verontrust is dat veel mensen die beter zouden moeten weten meegaan met deze onzin, meestal uit opportunistische motieven. Mensen met macht en invloed, die meehelpen onze vrijheid en sociale cohesie te bedreigen.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

De Wokeland inrichting blijft verbazen. De aandoening verergert snel.

De Kritische Rassentheorie-sekte van Gloria Wekker. Rassen bestonden toch niet? Over rassen spreken is toch racistisch.

Hoe heten de mensen die de baarmoeder inmiddels zijn kwijtgeraakt?

Andre
Andre
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

De bizarre frutsels van de voorjaarscatwalk komen op mij in de eerste plaats over als satire. Ook in het verleden heb ik veel ‘creaties’ voor bij zien komen die hooguit een enkele keer door een filmster werden gedragen, maar verder niet bij het grote publiek (ook vanwege de prijs uiteraard).
Daarnaast doet de Woke-gekte mij een beetje denken aan modes in het verleden zoals het dragen van een molensteenkraag (die steeds groter werden) of pruiken die elke dag werden bepoederd.
Die modes werden bepaald door de status van de dragers. Woke gedrag is misschien ook wel het gedrag van een elite om te laten zien wie het beste is binnen de groep. Misschien is dat wel een geruststelling: modes verdwijnen na een tijdje weer.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Wokeland heet de inrichting voor de zwakzinnige elite.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Vroeger had de gemeente Rotterdam een krankzinnigengesticht Maasoord in de toen nog zelfstandige gemeente Maasoord, (Poortugaal) en nu de gemeente Albrandswaard.
De naam is wel gewijzigd in Delta Psychiatrisch Ziekenhuis.
Maar weet je vlgs het kader wat daar arbeid verricht zijn ze nog net zo gek.

Henk
Henk
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Vergis u niet. Zwarte piet komt ook nooit meer terug. Begon ook als een schijnbaar onschuldig incident.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

mannen inlegkruisjes bestaan al jaren. Ander model dan voor vrouwen, maar T@na for men is al jaren lang in de handel.

Kees
Kees
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Nu is er zelfs een biologische man, zoals Donovan Cleckley, die zichzelf als een biologische vrouw beschouwt en “definieert”. Dit kende ik nog niet. Wat een trieste Woke-beweging, die steeds verder afglijdt.

Jos
Jos
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

De ‘mode’ volgen is eigenlijk heel ouderwets en conservatief, meelopers doen dat al eeuwen en eeuwen. en denken dat ze modern zijn door te doen wat anderen al eeuwen doen. Het is gewoon kudde gedrag, aan schapen geen gebrek tegenwoordig.
De meeste trends gaan nooit echt weg, komen gewoon steeds terug, het lijkt dan iets nieuws, maar het komt dan gewoon uit een muffe doos en word opgepoetst.

10
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x