Woke Woensdag – Van Schoolcensuur tot Rijks Geschiedvervalsing

Oprispingen uit de wondere wereld van Woke

Titelfoto bij artikel Opiniez Woke Woensdag 12 januari 2022 - Van Schoolcensuur tot Rijks Geschiedvervalsing

Foto:

Welkom bij de OpinieZ Woke Woensdag van 12 januari 2022. Met deze week J.K. Rowling in de ban, hond komt uit de kast, zeespiegelontwaarding, Anna Boleyn, onze Zwarte Vader des Vaderlands, de zeezucht van BIJ1, Lewis Hamilton wint Van Amerongen-Bokaal, de Verbinder/Verbindster/Verbinders des Vaderlands: Emine Uğur, de wondere wereld van Woke-sex in het vrouwenzwembad, Wokie van de Week: Sybren Kooistra, de weerzinwekkende praktijken van de Rijks Geschiedvervalsers en meer…

Woke-censuur

De kinderen, die in de jaren ’90 ’s ochtends vroeg voor de boekwinkel in de rij stonden om als eerste het nieuwste Harry Potter-boek te bemachtigen, mogen in onze tijd van Woke-waanzin en extreemlinkse censuur hun eigen kinderen niet eens meer naar een school sturen die vernoemd is naar de geestelijk moeder van hun jeugdheld, de Engelse schrijfster J.K. Rowling.

In Engeland (en de rest van het wakkere Westen) staan alle Wokies op hun achterste benen omdat Rowling, waar haalt dat mens het lef vandaan, gelooft in biologie en biologische vrouwen. Wat een misvatting van Rowling. Een pijnlijk ouderwetse opvatting over het verschijnsel vrouw, gebaseerd op duistere middeleeuwse mensbeelden en alchemistische principes. Weg met die heks, besloot het schoolbestuur…

Woke-belastingnieuws

1 – Hond komt uit de kast

2 – Zeespiegelontwaarding

 

Woke-racisme

Eindelijk gerechtigheid voor Anna Boleyn. Waar blijft de Nederlandse Netflix-serie over onze Zwarte Vader des Vaderlands?

 

Zeezucht

Een dagje naar het strand met #BIJ1

 

Toch nog prijs in 2022

Wat een mooi en lief gebaar van de doorgaans zo vilein uithalende columnist Arthur van Amerongen. Hij reikt een Portugese prachtprijs uit voor de Woke-pechvogel van 2021: Lewis Hamilton.

 

Verbinder/Verbindster/Verbinders des Vaderlands

Deze week:

Emine Uğur

Onder het motto ‘Niet de Kunst Maar de Kleur’ bepaalt ons columnistenbeleid, heeft Trouw naast het Afrikaanse schrijfwonder Babah Tarawally opnieuw een krabbelaar gevonden met een grote linkse duim, een krakkemikkige pen en een gemoed waarin voor ratio en logica geen plaats is.

Ditmaal viel de redactie voor een vrouw, de gehoofddoekte Emine Uğur. Beter bekend onder haar Twitter nom de guerre @overlistener. En zoals dat in onze omgekeerde wereld gebruikelijk is noemen alle Wokies deze stokebrand een echte verbinder. Met Uğur heeft dagblad Trouw een ware strijder voor diversiteit en inclusie binnengehaald. Hier een proeve van haar helende proza:

 

Uit de wondere wereld van Woke-sex

Deze week:

Trans verslaat Trans

Ondertussen in het vrouwenzwembad:

 

Wokie van de week

Deze week:

Sybren Kooistra

De GroenLinkse hitman for hire Sybren Kooistra – die zo’n beetje het klikken bij werkgevers, bedrijven en redacties in Nederland heeft uitgevonden en als spindoctor menig seksuele uitspatting in zijn partij met een Groene kwast de vergetelheid in schilderde – verzon deze week een emo #MeToo-moment om een afvallige van het Groene Geloof die succes boekt tot op de enkels af te branden. Dit Telegraaf-interview startte de oud-communistische woedeaanval van de anders zo kalme Kooistra:

Hoog tijd om die vreselijke Zihni voorgoed te begraven in gifGroene modder.

Hoe?

Da’s niet zo moeilijk voor een Groene spindoctor.

Dat doen we zo:

Wordt vervolgd?

 

De Rijks Geschiedvervalsers

Doorgaans eindigen we de Woke Woensdag op vrolijke toon. Een traditie waar we deze week noodgedwongen mee breken. Daarvoor is het Woke-gedrag van Bonnie Triyana, de Indonesische gastcurator die in samenspraak met de directie van het Amsterdamse Rijksmuseum de tentoonstelling Revolusi, Indonesië onafhankelijk organiseert, te walgelijk en te extreem. Deze Indonesische bedrieger schrapt met medeweten en goedkeuring van museumdirecteur Taco Dibbits de Bersiap uit de geschiedenis. Spreken over deze genocide, de Indonesische daders en hun gruweldaden zou namelijk racistisch zijn. Hier stokt het gezond verstand.

 

Leugen

Het Rijksmuseum pikt de smerige leugendraad op die de Belg David van Reybrouck al eerder in zijn boek Revolusi spon; een historisch wanproduct waarin hij de bamboespeer – waarmee onder meer vrouwen, meisjes, moeders en dochters op mensonterende wijze levend werden gespietst – een van de basisstenen noemt waarop de Indonesische Republiek zich kon vestigen. Een citaat uit ons OpinieZ-artikel David van Reybrouck verheerlijkt de Revolusi:

“De Bersiap was een genocidale geweldsuitbarsting van door Japan opgeleide en bewapende jongeren, moslimstrijders en bandieten uit de onderwereld. Zij vermoordden op grove en beestachtige wijze tienduizenden Nederlanders, Indische Nederlanders, Ambonezen, Menadonezen, Chinezen en anderen.

Het zogeheten Archief van Tranen bevat processen-verbaal, getuigenverklaringen en andere documenten, die de situatie tijdens de Bersiap beschrijven. Nauwkeurige, veelal onder ede opgemaakte verklaringen over de (massa)moorden, die door Indonesische strijdgroepen op Nederlandse staatsburgers zijn gepleegd. Aangrijpende teksten over onvoorstelbare gruwelen, waarvan de meeste Nederlanders niet op de hoogte zijn.

Een huiveringwekkende periode, waarover nabestaanden indringend verslag doen in de film ‘Archief van Tranen’.”

Aan deze genocide wordt in ons onderwijs al decennialang nauwelijks tot geen aandacht besteed. Met als gevolg dat veel Nederlanders geen idee hebben wat de Bersiap inhoudt.

En nog is het niet genoeg voor Woke-Nederland. Iedere verwijzing naar deze genocide moet worden gewist. De pijn die de Rijks Geschiedvervalsers veroorzaken bij de nabestaanden is enorm. Dit kan en mag niet zonder gevolgen blijven voor de Woke-directie van ons Rijksmuseum. Er is inmiddels een eerste stap gezet en aangifte gedaan tegen de Indonesische geschiedvervalser Bonnie Triyana.

Laat dit het begin zijn van breed verzet tegen het weerzinwekkende Woke-beleid van de Rijks Geschiedvervalsers.

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Maaike van Charante, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas en Wouter Roorda

 

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
5 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

* Wit moet zwart worden dat lijkt mij een
negatieve benadering
* Geschiedenis heeft vele zwarte bladzijden
en die moeten verdwijnen mits de
boosdoeners blank zijn geweest.
* Kortom woke is positieve racisme.
* De kat van de buren doet de laatste tijd
raar, zou ze identiteitsproblemen hebben?

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Ni28
Marien
Marien
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

die van die hond die uit de kast zegt te komen als shetlandpony , vind ik een geweldige grap.

Kees
Kees
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Bonnie Triyana.
Heeft gehandeld in opdracht van het rijk .
Met als beloning het schilderij van 1,7 miljoen.
Want stel je voor dat de waarheid uit komt dus het woord bersiap moest snel gewist worden .
Onze overheid is de meester van verdraaien en liegen .
Dat hebben ze geleerd van de meester leugenaar Rutte.
Ik zou zeggen een bersiap naar onze overheid..

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Kees
Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Kees

Leugenaar Rutte als geschiedenisleraar. Tekenend voor deze tijdperk.

Alysa
Alysa
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

“Tekenend voor dit tijdperk.”!

5
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x