Woke Woensdag – Van Klimaatpolitie tot Inclusief Voetbal

Oprispingen uit de wondere wereld van Woke

Zie: https://pxhere.com/en/photo/1336702

CC0 Public Domain

Welkom bij de OpinieZ Woke Woensdag van 5 januari 2022. Met deze week de Klimaatpolitie, Rutte IV bijna BIJ1, Wokewensen voor 2022, vrouwenleed in de media, het zwembad, kleedkamers en het toilet, een waarschuwing van de Transmaffia, Amnesty, Woke-censuur, de Verbinder/Verbindster/Verbinders des Vaderlands, is uw voetbalvereniging wel Woke genoeg?, Wokies van de Week Jan Mulder en Sander Schimmelpenninck en meer…

Klimaatcontrole

Halt!

Maar wat doe ik fout? Mijn vrouw moet even iets ophalen…

U parkeert hier met de motor aan en stoot CO² uit.”

Maar het vriest en…

“Waar werkt u? Mag ik uw Klimaat-paspoort even zien?

Rutte IV is nog niet begonnen en het nieuwe jaar nog maar een paar dagen oud of een Chinees-Communistische controledrift waart als een tornado door de Haagse burelen. Onze overheid wil werkgevers verplichten om het reisgedrag van werknemers in lijstjes bij te gaan houden.

 

Rutte IV bijna BIJ1

Sylvana Simons bezet slechts één Kamerzetel maar met haar stem bereikt ze er wel zevenenzeventig. Ze mag tot grote teleurstelling van Woke-Amsterdam misschien niet opgenomen zijn in het inclusieve Rutte IV-kabinet maar ze wordt wel degelijk serieus genomen door de regeringscoalitie. Het is nu voor eeuwig vastgelegd in het coalitieakkoord. Ons land is institutioneel racistisch. En dat betreft, dat spreekt vanzelf, vooral het gedrag van de blanke witte Hollander.

Een Woke 2022 gewenst

Vanaf de CNN-matras:

En vanuit het door marxistische racisten bestuurde Londen en de BBC:

 

Uit de wondere wereld van Woke sex

Deze week:

Het “ik voel me een …” paspoort

Eindelijk kan iedereen zich in binnen- en buitenland geslachtelijk identificeren als een “ik voel me een …” persoon. Wat er nog aan ontbreekt is een portfolio met meerder paspoorten. Documenten die passen bij het gevoel van de dag. Zo’n X is zo beperkend. Kom op D66.

Vrouwen in de media

Vrouwen in het zwembad

Vrouwen in kleedkamers

Vrouwen in het toilet

 

Opgelet: een waarschuwing van de Transmaffia

Jawel! U zult, u moet, u kunt niet anders…

Ook de deug-antisemieten, -racisten en -activisten van Amnesty eisen gehoorzaamheid.

Woke-censuur

Ondertussen in de benepen wereld van Woke-censuur en boycots, de schrijfster Gillian Philip:

 

Verbinder/Verbindster/Verbinders des Vaderlands

Deze week:

Madhu Mathoera

Bent u bang dat uw bedrijf of organisatie gevaar loopt in de steeds heftiger oplaaiende Woke-oorlogen? Dan kunnen Woke-consultants en trainers u bescherming bieden tegen agressief Woke-activisme. Het is een groeiend, ietwat Italiaans aandoend, businessmodel.

Neem de Haagse Diversiteit en Inclusie kenner en consultant Madhu Mathoera:

“Nederland ‘inclusiever’ maken, dat is mijn missie.”

“Vanuit BE(E) Top of mind help ik organisaties om aan de slag te gaan met diversiteit en inclusie; dit te herkennen, te erkennen en te omarmen.”

Hier ziet u Madhu aan het werk:

Een video vol lawaaitaal waar u noch uw medewerkers iets van zullen opsteken, maar die boycot-activisten tot tranen toe zal beroeren. En daar gaat het om.

Voor wie ook een carrière ambieert op dit snel opkomende en lucratieve consultancy-terrein maar de Woketaal met alle belangrijke buzzwords nog niet machtig is, heeft Madhu een handige Woke-taalgids voor beginners online gezet. Succes!

 

Divers en Inclusief voetballen

Is uw voetbalvereniging wel Woke genoeg? Hilvaria geeft een voorzet:

 

Wokie(s) van de week

Jan Mulder: Nederlandse deugtafelduider en Belgisch brulkanon

Sander Schimmelpenninck, een oer-Hollandse noblesse oblige deugridder.

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Maaike van Charante, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas en Wouter Roorda

 

Tot de volgende Woke week!

 

 

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
44 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob Esveldt
Rob Esveldt
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Met Woke onderwerp je mensen. Het begon op Universiteiten toen het onderwijs en nu in bedrijven en overheid. Het WEF kan niet hebben dat mensen zich uiten. Professoren worden ontslagen, in ziekenhuizen en labs worden specialisten en wetenschappers het werk onmogelijk gemaakt, gaan ze niet vrijwillig dan volgt ontslag. Zo ook met wetenschappers die kritisch zijn op het klimaat- en coronabeleid. De huisartsen worden ertussen uitgehaald en medicijnen die kunnen helpen worden verboden en in beslag genomen. Demo’s die niet de agenda van het WEF ondersteunen worden neergeslagen.

Het FvD is tegen het WEF en moet kapot, antifa krijgt een vrijgeleide naar het partijkantoor. Zo doen dictators dat, zet de tegenpartij onderdruk en de leden kiezen eieren voor hun geld. Stap 2 is geweld waarbij de politie zal wegkijken. Wordt er nog steeds verzet gepleegd dan krijg je een ongeval.

Dan de oversterfte dat niet onderzocht wordt. Zoals het WEF bij monde van Klaus Schwab zegt, de wereldbevolking moet drastisch slinken. De regering blijft mensen bang maken. Er moeten meer mensen ingespoten worden met mRNA zodat het immuunsysteem van mensen het op termijn gaat opgeven. Bill Gates staat klaar met een vaccin voor de pokken, de pokken worden tenslotte door terroristen onder de bevolking gebracht. Iedereen moet dan verplicht ingespoten worden. Velen zullen zo gehypnotiseerd worden dat ze daarin meegaan.

Kijk de film Don’t look up. Deze film heeft woke in zich, zoals zwakke mannen en sterke vrouwen. En de meeste kijkers zien alleen het idiote gedrag en de komeet en denken wat een idiote irritante film. Daar moet je echter doorheen kijken, kijk naar welke macht een bedrijf heeft en welke gevolgen dat heeft.

Kijk niet naar de grond, maar kijk op en zie wat erom je heen gebeurt.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

Don’t Look Up is een propaganda film om de klimaatfanatici te aaien en de rest bang maken. Ik zou zeggen, kijk niet naar boven maar recht voor je want het komeet die op ons afkomt wordt vanuit de Verenigde Naties gelanceerd. De oude Invasion of the Body Snatchers heeft de mensen ook tot voer gemaakt van de heersende elite. Zie het als een treffende metafoor.
De echte probleem, de overbevolking wordt nooit genoemd.

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Ni28
Rob Esveldt
Rob Esveldt
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Waar zie jij iets van klimaat in naar voren komen?

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

De komeet die op de aarde afstevent is bedoeld als metafoor op de klimaatcrisis die “klimaatontkenners” niet (willen) zien.

Rob Esveldt
Rob Esveldt
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

De klimaatontkenners in de film is de regering en de bevolking die een rad voor ogen wordt gedraaid?

Ik zie het anders.

In eerste instantie waren ze van plan de komeet te vernietigen, maar even later werd de komeet gezien als een bron van grondstoffen voor een multinational, waarbij de planeet aarde op het spel wordt gezet.

Dat laatste is exact wat er nu in de reële wereld gebeurd, de multinationals willen het hier via de WEF voor het zeggen hebben. Daarbij wordt de wereldbevolking met de covid vaccins en op termijn met het pokkenvaccin van Bill Gates op het spel gezet.

Alysa
Alysa
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

De komeet, bedoelt u, wellicht!

Het (echte) probleem!

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Alysa

De komeet kan ooit een echte probleem worden maar op moment zie ik echte probleem in de sjamaan Timmermans en kompanen die weten hoe de mensen in echte bestaansproblemen te krijgen om iets te redden waar je maar als mens een miniscule invloed op hebt.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

Mensen laten zich onderwerpen.

Rob Esveldt
Rob Esveldt
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

“Mensen laten zich onderwerpen.” Wat is dit voor een reactie. Waar doel jij precies op????

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

Om te beginnen brengt u het zelf ter sprake.
Er worden mensen onderworpen. Kennelijk lukt dat.

Rob Esveldt
Rob Esveldt
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Je herhaalt dus mijn eerste zin en meer niet.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

Kennelijk wilt u er verder niet op in gaan.

Rob Esveldt
Rob Esveldt
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Je bedoelt dat jij er niet verder op in wilt gaan. Een paar reacties eerder vroeg ik waar jij op doelt. En het enige waar jij mee komt, is “er worden mensen onderworpen” Kom eens met wat meer uitleg, je hebt ruimte voor 1800 karakters.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

Mensen laten zich onderwerpen. Dat is het probleem
Vreemd dat u dat niet ziet.
Er zijn ook mensen die zich niet laten onderwerpen. Dat zijn mensen die werkelijk vrij zijn. Die zich de wereld niet laten voorschrijven.
Momenteel wordt er alles aan gedaan in de media om iedere vorm van kritiek uit te bannen.
er wordt een volslagen kunstmatig wereldbeeld geschapen, zoals woke. Hiermee beginnen de problemen zich te ontwikkelen. Mensen verliezen iedere binding met de realiteit.

Rob Esveldt
Rob Esveldt
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

In de eerste zin staat dat mensen zich laten onderwerpen door woke en jij zegt nu dat ik dat niet zie? Vreemde reactie van jou.

Verder vertel jij nu in iets andere bewoordingen hetzelfde als wat ik in mijn eerste reactie naar voren breng.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

Het magische woord is geloof.
Je moet de mensen wijs proberen te maken dat het gecreëerde wereldbeeld het werkelijke wereldbeeld is.
Als ze dat geloven (!) heb je gewonnen. Mensen die jou geloven zijn je beste vrienden.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Mensen die dingen geloven hebben geen kritiek. Dingen die je geloofd zijn de waarheid.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Dus Rob, als ik jou was, zou ik heel voorzichtig zijn met dingen te geloven.

Rob Esveldt
Rob Esveldt
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Ik heb daar een ander woord voor gebruikt dat ik ook in mijn eerste reactie heb gebruikt en dat heet hypnotiseren.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

Ik hou het op geloof.

Rob Esveldt
Rob Esveldt
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Het geloof waarover we hier spreken komt voort uit hypnose.

Hypnose is een staat van menselijk bewustzijn die gepaard gaat met gefocuste aandacht, verminderd bewustzijn van je omgeving en een verhoogde vatbaarheid voor suggestie.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Veel mensen zijn te lui om zelf na te denken en laten zich liever blind leiden.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Het is geen luiheid, het is angst.

Gussel
Gussel
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Een combinatie. Luiheid om niet de waarheid te onderzoeken en de angst omdat die wordt aangepraat. Wanneer men de waarheid zou kennen, dan kan je leven zonder die aangeprate angst.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Gussel

Iemand die lui is gaat zijn gedrag niet veranderen. Waren ze maar lui. Angst is het wapen van de autoriteit. Angst waarmee je grote groepen mensen controleert en als marionetten aan de draadjes laat bungelen.
Mensen die angst hebben voor besmetting, ziekte en doodgaan.
Die kun je alles laten doen.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

U doelt waarschijnlijk op de hypnotherapie met welke men allerlei psychische problemen denkt te kunnen oplossen en dan het niet meedenken als psychisch probleem aangemerkt wordt. U denkt werkelijk dat mRNA vaccin ons in een staat van hypnose brengt?

Rob Esveldt
Rob Esveldt
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Nee, ik doel in het geheel niet op hypnotherapie! En nee, het mRNA vaccin zelf brengt ons niet in een staat van hypnose. Mensen worden gehypnotiseerd door de manier waarop het een en ander wordt gebracht, het oproepen van angstgevoelens kan daarbij helpen. Zie punt 15 “Het voorgesprek is de sleutel tot succes bij hypnose”

Ga naar deze website: Hypnose, de 21 Geheimen die je moet weten over hypnose. https://hypnoseinstituutnederland.nl/hypnose-21-geheimen-die-je-moet-weten-over-hypnose/

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

Ik zeg niet dat de mRNA on in hypnose brengt. Ik vind zelfs dat mRNA ons immuunsysteem niet kan aantasten omdat deze niet tot het DNA doordringt maar wakkert juist het immuunsysteem aan en verdwijnt dan na het boodschap overgebracht te hebben.
Ik zou het zelf niet over hypnose als zodanig hebben maar permanente hersenspoeling waarin mensen voor lange tijd verkeren en murw worden. Het werkt hier nu al tientallen jaren net zo als in de viertig jaar tijd van het Oostblok socialisme waarin de meeste mensen stopten met denken want het maakte niets meer uit en was zelfs veiliger. Je zou het dan wel een staat van hypnose kunnen noemen door dichterlijke vrijheid toe te passen.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

Ik zou het zelf niet over hypnose als zodanig hebben maar permanente hersenspoeling waarin mensen voor lange tijd verkeren en murw worden. Het werkt hier nu al tientallen jaren net zo als in de viertig jaar tijd van het Oostblok socialisme waarin de meeste mensen stopten met denken want het maakte niets meer uit en was zelfs veiliger. Je zou het dan wel een staat van hypnose kunnen noemen door dichterlijke vrijheid toe te passen.

Andre
Andre
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

In het WOKE-woordenlijstje van Madhu Mathoera trof ik de volgende definitie aan:
“Culturele toe-eigening / appropriatie
Deze term wordt gebruikt wanneer iemand die geen deel uitmaakt van een bepaalde cultuur maar wel stijlelementen ervan overneemt. Denk bijvoorbeeld aan haardracht en bepaalde kleding.”
Vraag 1) Wie bepaalt eigenlijk of iemand tot een bepaalde cultuur behoort?
Vraag 2) Wie heeft de autoriteit om te bepalen of iemand stijlelementen overneemt?
Vraag 3) Als Afrikanen stijlelementen overnemen van Europeanen op gebied van muziek, kleding, is dat dan ook toe-eigening? Of werkt het alleen een kant op? En waarom dan?
Deze mevrouw is gewoon iemand met een financiële opleiding (Business School) die 7 jaar bij de ING heeft gewerkt als o.a. adviseur hypotheken. En nu een nieuw verdienmodel heeft gevonden.

Andre
Andre
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Ik wil er nog wel een paar voorbeelden aan toevoegen:
– toen de Sioux wegtrokken uit de bossen van Minnesota naar de prairies en paarden gingen gebruiken om op bizons te jagen, was dat culturele toe-eigening?
– als een Nederlander een Franse kaas eet, is dat culturele toe-eigening?
– als een Nederlander trouwt met een chinees, is de kans groot dat ze bepaalde cultuurelementen van elkaar overnemen. Toe-eigening?
– als kannibalen ophouden met het opeten van hun overwonnen vijanden omdat mensen van een andere cultuur dat opdringen, is dat dan ook toe-eigening?
– als je jezelf wereldburger noemt (wat veel linkse mensen doen) dan zijn alle culturen ‘eigen’, is er dan geen toe-eigening meer mogelijk?

Realist1966
Realist1966
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Het lijkt alsof vooral de transvrouwen met penis recht willen doen gelden op de verworvenheden waar vrouwen jaren voor hebben gestreden, zonder oog of begrip te hebben voor waar zij deze (ook zeer jonge) dames mee confronteren. Dat is nogal onvrouwelijk gedrag. Blijkbaar zitten vrouwelijke eigenschappen niet standaard bij de genderkeuze inbegrepen.

Gussel
Gussel
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Realist1966

Worden nooit feministen.

Els
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Realist1966

“Blijkbaar zitten vrouwelijke eigenschappen niet standaard bij de genderkeuze inbegrepen.”
Klopt, dat dwingende: You will respect us, toont een totaal gebrek aan empathische eigenschappen, zoals die ook ontbreken bij the BLM beweging, anti-zwarte pieten en moslims. En deze eigenschappen kunnen ook ontbreken dankzij het buigen voor en het regelmatig excuses aanbieden aan van regeringsleiders en laffe zakenmensen die zich door deze groepen laten intimideren.

Henbob
Henbob
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

De krankzinnigheid van het Woke volk is meer verontrust barend dan de gehele corona hysterie…

Stop de wereld, ik wil er vanaf…..

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Henbob

Voor wanhopige mensen biedt D66 de ‘Klaar met het leven’ pil.
Stap 1. Eerst mensen tot wanhoop brengen via D66 en VVD.
Stap 2. D66 pil bestellen en laten toedienen alvorens afgerekend
te hebben via de verzekeraar. De pil valt niet buiten de
eigen risico van 385,00 uiteraard.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Jan Mulder is in Belgie geweest om geld te verdienen als broodvoetballer.
In Nederland is hij nooit een kanjer geweest, ik geloof dat hij in Nederland buiten het veld een betere voetballer was als in het veld.
Bij Ajax vertrok Johan en Jan kwam, hij zag en verloor.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Die Schimmelpenninck zou eigenlijk Schimmell*l beter passen.
Die * staat voor een letter bijna op het einde van de alfabet.

Alysa
Alysa
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Het alfabet, bedoelt u, wellicht!

Realist1966
Realist1966
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Alysa

Wat een discriminerende en racistische opmerking. Weet u niet dat taal een wit systemisch koloniaal discriminerend construct is en er daarom geen taalfouten meer bestaan? Als je snapt wat de bedoeling is, is het goed. Alleen blanken kunnen taalfouten maken en zien, omdat ze zelf fout zijn, al vanaf hun geboorte.
(sarcasme uit)

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Alysa

Elke taal heeft zo eigen valkuilen waar je mee blijft worstellen als het je eigen taal niet is. U zou het Tsjechisch moeten proberen te leren, nog veel moeilijker. Maar dat hoef u niet te doen terwijl ik plotseling op Nederlands moest overschakelen toen ik niet meer zo piepjong was.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Ik merk dat ik bijval kreeg waarvoor dank. Ik heb met mijn vrouw voor gezorgd dat wij na twee jaar zonder hulp en een kind tolk naar de huisarts konden gaan. Uiteraard met de en het fouten maar toch een goede behandeling verkregen. Zou iedereen het maar zo doen die tegenwoordig gratis cursus krijgt.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Is dit ook Woke.
M.E.
De lange lat.
Waterkanon.
Romeo.
Politiehond.
Demonstratie verbod.
Veiligheidsrisicogebied.
Vaccinatie verplichting.
Angst zaaien.
Tweedeling.
Wappie.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Over woke gesproken.

44
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x