Woke Donderdag – Van Unisex Hijab tot Minor Attracted Person

Oprispingen uit de wondere wereld van Woke

 

Welkom bij de OpinieZ Woke Donderdag van 25 november 2021. Een wekelijkse rubriek waarin OpinieZ-auteurs de meest opmerkelijke en vermakelijke artikelen, tweets en video’s voor u selecteren. Allemaal afkomstig uit de wondere wereld van Woke, de nieuwste mutatie van het linkse genoom.

Unisex Hijab

Je kon er op wachten. Het ultiem Woke kledingconcern Benetton is van mening dat de hijab ook voor moslim-(trans-)mannen geschikt is. We zijn benieuwd wanneer de eerste berichten doorkomen over ge-hijabde moslimmannen die een onprettig functioneringsgesprek hebben gehad met wat minder tolerante geloofsgenoten.

 

Verplichte duurzaamheidscolleges

De Marxistisch-Leninistisch-Trotskistisch-Maoïstische Radboud Universiteit te Nijmegen heeft de Woke-cultuur omarmd en een verplicht vak ‘duurzaamheid’ ingepast in alle opleidingen. Anders worden er slechte academici afgeleverd en gaat de wereld ten onder. Of zoiets.

 

J.K. Rowling gecancelled op eigen feestje

Filmmaatschappij HBO Max maakt een film ter gelegenheid van twintig jaar Harry Potter Films. Maar de auteur van de Harry Potter-boeken, J.K. Rowling, is zelf niet welkom op de filmset. Ze wordt door de Wokies beschuldigd van transfobie omdat ze het heeft gewaagd de doorgeslagen transgender-cult te bekritiseren. En van vermeende transfoben moet HBO Max niks hebben. Liever buigen ze als een knipmes voor de Woke-sekte en cancellen ze de persoon zonder wie er geen Harry Potter-boek had bestaan.

 

Yezidi-overlevende van IS-terreur ongewenst

Canadese scholen sluiten hun deuren voor Nobelprijs-winnares Nadia Murad. Een van de weinige Yezidi-vrouwen die de slavernij, verkrachtingen en gewelddaden door de islamitische terreurgroep IS heeft overleefd. Nadia mag over haar ervaringen geen lezingen geven in Canada. De reden: ze zou islamofoob zijn en in haar boek hebben aangezet tot islamhaat.

 

Meiland-kaarten uit de handel

BN’er Erica Meiland heeft op tv gezegd dat ze niet zo veel heeft met de hoofddoek en de boerka. Dus deugt volgens wenskaartenbedrijf Hallmark de hele familie Meiland niet en wordt de Meiland-kaartencollectie subiet uit het assortiment gehaald. Want doorgaan met de verkoop zou heel erg kwetsend zijn voor Deugend Nederland in het algemeen en de moslimgemeenschap in het bijzonder.

 

Banken cancellen defensie-industrie

Het FD meldt dat veel Europese banken geen zaken meer willen doen met defensiebedrijven. Ze heffen zelfs hun bankrekening op. Want die bedrijven zijn niet duurzaam genoeg en voldoen daarmee niet aan de sociale- en milieunormen van de EU. Dat de EU tegelijkertijd werkt aan een eigen Europese defensiemacht met een belangrijke rol voor Europese defensiebedrijven negeren de banken voor het gemak maar even. Want het afgeven van een Virtue Signal is toch veel belangrijker.

 

Genderdiversiteit tegen klimaatverandering

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: meer genderdiversiteit in organisaties brengt de CO2-uitstoot terug. Dat zegt een lobbyorganisatie uit de bankwereld. Hoe dat precies werkt, moeten we nog even uitzoeken.

Maar de Bank for International Settlements loopt al weer hopeloos achter. Weten ze niet dat er helemaal geen twee seksen bestaan? Dat bewezen scholieren uit de Amerikaanse staat Oregon onlangs.

 

Trans Day

Het schijnt onlangs Trans Day te zijn geweest, wat u waarschijnlijk is ontgaan. Op die dag worden transpersonen herdacht die slachtoffer van geweld zijn geworden. Dat bracht onderstaande Britse twitteraar tot een diepe verzuchting.

 

“Woman” randt aan

Ook vrouwen plegen in Engeland aanrandingen, zo blijkt maar weer eens.

 

Witheid betekent inherent geweld

Een fragment uit een universitaire master-scriptie Gender Studies van een student aan de University of Winconsin. Het komt er op neer dat blank wit zijn een daad van agressie en geweld is. Dat u het even weet.

 

Een kwetsend bedrag

Als je als Amerikaanse activistische organisatie in een mail meldt dat je de afgelopen week gemiddeld $ 14,92 hebt ontvangen aan donaties, ben je dus heel fout bezig en ongevoelig voor het leed dat bevolkingsgroepen is aangedaan. Want in 1492 ontdekte Columbus Amerika en begon dus de genocide tegen de Indiaanse Native American bevolking.

 

Minor Attracted Person

Omdat het maar niet wil lukken met het maatschappelijk acceptabel maken van pedofilie, heeft iemand een nieuwe term bedacht: Minor Attracted Person. Dat past weer netjes in de immer uitdijende LHBTQI+ kaartenbak van genderidentiteiten, die we allemaal dienen te respecteren.

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Asher, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Maaike van CharanteJan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas en Wouter Roorda

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
17 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Waarom meer genderdiversiteit in organisaties de CO2-uitstoot terug brengt?…simpel…nu er ook een hijab is voor mannen kan de verwarming omlaag…

Alysa
Alysa
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Peter

Eindelijk!

Realist1966
Realist1966
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Peter

Tja, al die make-up, luchtjes, nepnagels, nepborsten en uitgebreidere garderobes en schoenencollecties van de ‘dames’ zorgt juist voor veel meer uitstoot en vervuiling…

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

De huidige westerse decadente wereld geeft zich totaal over aan gestoorde stromingen en islamitische overheersing. De dagelijkse hersenspoeling stopt succesvol de hoofdfunctie van de hersenen, het denken die vervangen wordt door blind volgen. Het leidt zelfs tot ontkenning van geslachten in de natuur. Gekker kan het niet worden. Op 19 November was het Wereld Toilet Dag(nooit geweten). Gemiste kans om al dit onzin voor eens en altijd door te spoelen. Beginnend met de Verenigde Naties club. Tien keer doortrekken.

Andre
Andre
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik begrijp heel goed dat Jesidi activist Nadia Murad wordt uitgesloten van het houden van lezingen over de gruwelen die moslims hebben aangericht tegen haar en haar geloofsgenoten.
In de koran wordt uitgebreid bericht dat Mohammed persoonlijk het grootste deel van ruim 20 roofexpedities leidde tegen naburige stammen en karavaans. Na de slag van Badr zag hij er niet tegenop om familieleden uit Mekka te onthoofden omdat het nu eenmaal verslagen vijanden waren. Enkele dichters die stoute versjes had gemaakt over de profeet werden de hals doorgesneden door makkers van de profeet die in de nacht hun huizen binnendrongen. De profeet zelf gaf het goede voorbeeld door joodse stammen in Medina te overwinnen, de mannen te onthoofden en de vrouwen tot slavinnen te maken.
Dit was allemaal OK omdat het vijanden van de islam waren. Het onthoofden van vijanden deed Mohammed, het voorbeeld dat elke moslim dient na te volgen, en dus doen moslims dat door de eeuwen heen. In Spanje en op de Balkan.
Dit is dus allemaal heel logisch vanuit de islamitische leer. En trouwens, de vijanden wordt eerst netjes gevraagd of ze zich willen bekeren (dat heet dawa), dus wat is nu eigenlijk het probleem?
U begrijpt de islam gewoon niet.

Lissy 62
Lissy 62
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Laatst nog heerlijk 70 jr tv zitten kijken. Er waren in die jaren 60/70 al best veel diversiteiten op tv. Homo’s, gekleurde mensen, Glam bandjes met opgemaakte en hoge hakken dragende mannen en vooral ook regelmatig gewoon bloot op tv. Tuurlijk waren hier ook wel mensen door geschokt idd maar bij mij overheerst voornamelijk dat dat allemaal kon en dat dat gewoon geaccepteerd werd.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Lissy 62

Inderdaad, Hippies, Provo alles was goed.

Gussel
Gussel
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Lissy 62

Inderdaad het werd gewoon geaccepteerd. We zijn nu op de terugweg wat acceptabel en getolereerd wordt en het wordt steeds benauwder met deze verminderde verstandelijke vermogens.

Binzrath
Binzrath
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Lissy 62

In de jaren 60/70 was het normaal om te discussiëren (hoor en wederhoor). Het kon er vaak vel aan toe gaan, maar je kon gewoon je mening ventileren (ook op tv). Nu met één tegen argument ben je een fascist, racist en kan je gedag zeggen tegen je facebook en instagram account.

Johan
Johan
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Winkels die bijv halmal kaarten verkopen mijden.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Johan

Geduld Johan, Rutte en de Jonge zijn bezig om alles in Nederland te sluiten, behalve de grenzen.

Alysa
Alysa
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

En behalve wnkels met halalkaarten, wellicht!

Johan
Johan
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Johan

Hier een andere Johan. Zo koop ik niet meer bij deugende bol.com en AH, die als eerste Zwarte Piet de zwarte piet toe speelden…

rico
rico
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Duidelijk geval van sekte vorming. Je hoeft ze iig niet belachelijk te maken dat kunnen ze zelf veel beter. Wat ik wel raar vind is dat bedrijven zo makkelijk in dit soort onzin meegaan. Zou dat nou door al die vrouwen in die raden van bestuur komen of ga ik nou te ver.

Jos
Jos
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

LGBTQIA+………….
de “progresieve” Woke aanhangers en partijen stellen me wel teleur.
Relaties in allerlei vormen en huwelijken in allerlei variaties moet kunnen aldus de progresieven en Woke. Maar ik mis nog de P van Polygami/Polygamist.
Wanneer doorbreekt Woke eindelijk eens een TABOE en begin een strijd voor erkenning van de Polygamist in de wet? Nee, niet alleen MVV of VVM, gewoon combineren naar hartelust en dat officieel bezegelen in het stadshuis met een huwelijk of kontrakt voor wie dat wil.

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Jos
Johan Cramer
Johan Cramer
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ieder week kijk ik uit naar “Oprispingen uit de wondere wereld van Woke”. Iedere keer denk ik: “Gekker kan het niet worden”. En toch word ik iedere week weer blij verrast door mededelingen die doorsijpelen uit het gekkenhuis dat bevolkt wordt door de Wokisten. Maar wat ik me wel afvraag, hoe lang gaat dit door, en wanneer stopt het. Of moet het wegebben?

Wouter1965
Wouter1965
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Na het verdwijnen van de FA reclames met blote borsten in de 80e jaren is het bergafwaarts gegaan. Dat was een tijd dat een homo een homo kon zijn. Vrouw vrouw kon zijn en een kleurling een kleurling kon zijn.
Niemand was speciaal of apart en hoorde er gewoon bij.

17
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x