OpinieZ Podcast 034: Politiek Café over asielzoekers en migratiebeleid

YorienvdH in gesprek met Jan van de Beek, Wouter Roorda en George van Bergen

Titelfoto OpinieZ Podcast

Een gesprek met onderzoeker dr. Jan van de Beek (@demo_demo_nl) over de kosten, de baten en hypocrisie van het Europese en Nederlandse migratie- en asielbeleid. Hij wordt geflankeerd door OpinieZ-auteurs George van Bergen en Wouter Roorda. Dit is een vervolg van OpinieZ Podcast 014 “De grenzeloze verzorgingsstaat en de kosten-baten van immigratie“.

 

 

Lees ook:

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
5 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Nederlanders moeten tot hun 67ste jaar werken om asielzoekers van 20-40 jaar minimaal 15 jaar van uitkeringen te voorzien zodat de migranten geen bijdrage hoeven te leveren. De regering is asociaal omdat zij deze toestanden in leven roepen. Het is crimineel om de illegalen gelijk te stellen aan de legale inwoners. Deze beslissingen ondermijnen de rechtstaat en de verzorgingsstaat nog afgezien van de culturele verval als gevolg van de massa-immigratie uit de islamitische landen. Het blind volgen van wat bij de VN bekokstooft en alle macht aan hun over te leveren is een bewijs van een plan over de nieuwe orde van het globalisering van de wereld waar geen nationale gedachte meer bestaat. Het is een op ons afkomende chaos op een overbevolkte aarde waar oude dictaturen zich meester maken van de democratische landen en alles wat opgebouwd is kapot maken. Dit is geen migratie meer dit is een door de VN geplande bezetting door dictatoriale landen. En het volk zwijgt want men maakte van migratie een morele kwestie en wie wil nu asociaal zijn? Goed werkende linkse methode die eigen schuld creëert. En wie kijkt er nog naar de gevolgen van op langere termijn? Niemand kijkt langer dan zijn neus lang is en ondanks de zeer lange neus van Rutte zal men niet ver in de toekomst kijken zoals
het blijkt uit de verloren formatie stukken waaruit blijkt dat de nieuwe regering nog meer migratie wil dan nu al gaande is.
Een chaotische en overbevolkte land is slecht voor de mens en alleen hoogstens voor de virussen gunstig.

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Ni28
Gussel
Gussel
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

De problemen stapelen zich op en Nederland is te klein voor allen die zich hier willen vestigen. Het verdienmodel voor COA, NGO, asiel advocaten en niet te vergeten vakantieparken- en hotel eigenaren mag ook niet aangetast worden.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Gussel

De boeren worden niet voor niets uitgekocht of onteigend. Er moet meer plaats komen voor woningen en niet voor de natuur zoals zij beklemtonen in hun klimaatprogramma. Er komt straks meer stikstof en methaan vrij van de mensen dan de koeien. En de vakantieparken en hotels komen vrij wegens de corona dus kunnen die gevuld worden door migranten. Zo maken zij Nederland groot en leider van de wereld., denken zij.

Andre
Andre
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Jan van de Beek merkt op dat om een of andere reden zien sommige mensen [ waaronder politici] immigratie als iets goeds op zich.
Ik wil dat graag aanvullen: dat zijn linkse mensen die willen bewijzen dat een multiculturele samenleving beter is dan elke andere samenleving omdat alleen een multiculturele samenleving echt democratisch is. Want een multiculturele samenleving is een samenleving die geen nationale grondslag heeft, maar alleen een socialistische grondslag ‘democratisch’ is. Immigratie is dus heel simpel een methode om de socialistische staat van de toekomst te scheppen, omdat daarmee alle bestaande banden tussen mensen en natie kapot gemaakt worden. Die zouden in de beleving van de socialisten vervangen worden door de banden tussen mensen onderling.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

De straf voor het wegkijken en het demoniseren.
De omvolking ligt op koers.

5
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen