Woke Woensdag – Van KLM Groenvoer Klasse tot Onderdrukkende Heteroseksualiteit

Oprispingen uit de wondere wereld van Woke

Woke Woensdag - Van KLM Groenvoer Klasse tot Onderdrukkende Heteroseksualiteit Redactie opiniez

Titelfoto: KLM Economy Class Meal door Simply Aviation, gepubliceerd onder CC BY 2.0.

Welkom bij de OpinieZ Woke Woensdag van 8 september 2021. Een wekelijkse rubriek waarin OpinieZ-auteurs de meest opmerkelijke en vermakelijke artikelen, tweets en video’s voor u selecteren. Allemaal afkomstig uit de wondere wereld van Woke, de nieuwste mutatie van het linkse genoom.

KLM Groenvoer Klasse

De blauwe hemelbestormers van de KLM moeten ook mee met de Woke-wanen van de dag. Onze met de Franse slag bestuurde vliegtuigmaatschappij gaat heel eigentijds vergroenen. Het is afgelopen met de runderstoofpotjes en kipcurry-maaltijden tijdens uw vlucht. Vanaf nu eet u boven de wolken vegetarisch. Uiteraard geldt deze u-zult-groenvoer-eten dwang alleen voor de economy class-reizigers. Gelukkig kunnen D66-, GroenLinks – en PvdA-prominenten met een voorkeur voor business-class vliegreizen op kosten van de belastingbetaler naar hartenlust hun tanden blijven zetten in een sappige chateaubriand á point, begeleid door een mooi glas Bordeaux.

 

Wokies veroveren Haarlem

Na een lange belegering is ook het nette, burgerlijke en vooral op welvarende, blanke witte lezers gerichte Haarlems Dagblad voor even in handen gevallen van niet-uit-de-klei-getrokken Wokies, die de brave Haarlemse burgers wijzen op hun koloniale verleden en eeuwige schuld .

 

Vertalen met je huidskleur

Het gedicht The Hill We Climb van de zwarte Amerikaanse dichteres Amanda Gorman mocht van de geheel verWokete Nederlandse media- en cultuursector niet worden vertaald door de Marieke Lucas Rijneveld omdat deze – hoewel een zelfverklaard tussenmens – niet over de juiste huidskleur en etnische afkomst beschikt. Het klusje werd daarom uitbesteed aan de spokenwordartist Zaïre Krieger, uiteraard wel van kleur. Het resultaat: een onpoëtisch gedrocht, maar godzijdank wel met de juiste huidskleur “vertaald”.

 

NHS Goes Woke

De Britse staatsgezondheidszorg National Health Service (NHS) brengt voorlichtingsmateriaal uit dat gebaseerd is op de Critical Race Theory. U weet wel, die pseudo-wetenschappelijke, anti-Westerse en anti-blanke ideologie die inmiddels overal op universiteiten, door politici en in de media wordt uitgedragen. Het gedachtengoed van verlichte geesten als Gloria Wekker, Clarice Gargard, Sylvana Simons, Black Lives Matter en Kick Out Zwarte Piet.

 

Onderdrukkende Hoofdletters

Hoofdletters zijn volgens deze volledig verWokete Canadese wetenschapper van Indiaanse afkomst een symbool voor hiërarchie en voor onderdrukking van haar eigen volk. Zij zal daarom in haar teksten alleen nog maar de gediscrimineerde kleine letters alle ruimte geven.

 

Indoctrineren kun je leren

Een leraar op een middelbare school in Woke Californië blijkt een onversneden Antifa-activist te zijn die zijn leerlingen aanzet tot het omverwerpen van de regering. Aan het licht gebracht door het immer waakzame Project Veritas dat onverstoorbaar doorgaat met onthullingen over verborgen, enge linkse dingen.

Woke-steden in de VS

In de VS hebben Democratische, met Woke-opvattingen doordrenkte stadbestuurders heel wat op hun geweten. Het stedelijk verval neemt apocalyptische vormen aan. Van de oost- tot de westkust slapen grote aantallen mensen op straat, in tenten of ondergrondse ruimten. In Californië zijn de binnensteden bezaaid met menselijke uitwerpselen. De misdaadcijfers bereiken recordhoogten.

Drugs, waaronder het levensgevaarlijke Fentanyl, een spotgoedkoop opiaat dat in grote hoeveelheden gesmokkeld en verspreid wordt, zijn in overvloed verkrijgbaar. Moord, roof en doodslag zijn aan de orde van de dag. Dankzij het defund the police-beleid wordt er nauwelijks nog gehandhaafd en opgetreden. Het levert onvoorstelbare beelden van verval en verloedering op, beelden die in onze media nooit te zien zijn. Een kijkje in Philadelphia:

 

Waarom haten Wokies de VS?

In de VS groeit een generatie op die geen enkele loyaliteit meer heeft aan het land waarin zij zijn opgegroeid. Sterker nog, zij haten hun vaderland. Vergiftigd door volledig uit de hand gelopen gelijkheids- en rechtvaardigheidsidealen zijn ze het zicht op de realiteit kwijtgeraakt. Lees de analyse  op The American Thinker.

 

Het X-paspoort

Mochten vroeger mensen die niet konden lezen of schrijven een document ondertekenen met een x, binnenkort mogen – tenminste als het aan Woke D66 ligt – mensen die zich non-binair voelen non-binair zijn en zich geen man of vrouw willen noemen hun paspoort van een X voorzien. Daarmee wordt alweer een grove schending van mensenrechten rechtgezet.

Dierenliefhebbers in de LHBTIQ+-letterbak

 

Sterker nog: “Mijn kat is homo en weet tot welke gendervariant je behoort”.

 

Onderdrukkende Heteroseksualiteit

Waarom zou je als vrouw daten met je onderdrukker? Gelukkig weten we nu dankzij dit TikTok-fimpje dat heteroseksuele relaties onderdrukkend zijn en te allen tijde vermeden moeten worden.

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort en Wouter Roorda

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
18 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ondertussen bezit Kaag 4 huizen, Pechtold een penthouse op dubieuze wijze verkregen ,programmamakers wonen in kastelen ommuurd met hekken ,Marcel van Dam,al die linkse lui die afgeven op alles en nog wat ,bij zichzelf klots het geld tegen de plinten ,denkt u dat er maar een haar op hun kop over denkt om een asielzoeker op te nemen ,nee liever predikken ze over hoe slecht we leven en wat we moeten doen ,dat er nog zoveel mensen zijn die naar die pulp luisteren en geloven is voor mij een raadsel,juist daar is een groot deel homofielen,en wat iemand doet prive maakt mij niet uit ,maar ik blijf bij mijn stelling.Kijk en Luistergeldbelasting afschaffen en wel onmiddelijk,en de wereld hier wordt een stuk normaler ,omdat er heel wat zullen zijn in het Gooi die nu de dienst uitmaken terug zullen keren op aarde .

Alysa
Alysa
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Peter

Weet dat niet, ‘k woon in België en bij ons is sedert jaren ’t kijk-en luistergeld afgeschaft en ook bij ons kleurt ”t klimaat’ Woke!

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Is de clash tussen de waarheid van Wilders en de leugens van Rutte in de tweede kamer, ook een soort woke.?
De achterkamertjes politiek tussen Kaag en Rutte, waarin ook de positie van de voorzitter van de tweede kamer is vergeven (Vera Bergkamp) salaris €126.975.
Wat een verschrikkelijk land is Woke Nederland onder Rutte geworden.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Wij hadden een leugenaar en nu krijgen wij twee. Nieuwe politiek.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Inderdaad H.J.
Iemand sloeg de spijker op zijn kop.
Stop de de staatsgreep van Rutte, stelde deze persoon op een site.

rico
rico
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Ik vroeg mij laatst plotseling af wie er het langst zou blijven zitten President Putin of onze Premier Rutte. Maar dat is een moeilijke keuze. Ik ben er nog niet uit.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  rico

Even voor de goede orde Putin wordt als President al of niet eerlijk, door het volk gekozen.
Rutte wordt als Premier benoemt, omdat de grootste partij normaliter de Minister President levert, dit wordt buiten de kiezers om bedisselt.

Arie
Arie
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De meest vrije, meest tolerante en meest humane samenleving uit de menselijke geschiedenis wordt intens gehaat…
Door mensen die meer vrijheid, meer tolerantie en meer mensenrechten eisen?

Dat klinkt toch wel vrij ongeloofwaardig. Tel daarbij op dat die hele woke-scene voortdurend oproept tot plunderingen, pogroms, aanslagen, revolutie, slavernij en genocide… Hoe kan dat ooit tot meer vrijheid, meer tolerantie en meer menselijkheid leiden?

Natuurlijk zullen “gematigd” linkse kerkgangers nu roepen dat ze genocides op hele bevolkingsgroepen afwijzen, en alleen pleiten voor geweld tegen dissidenten en hun gezinnen. Dat lijkt winst op het traditionele socialisme, maar dan nog; wie bepaalt wat een “dissident” is?
De linkse kerk verbiedt immers het lezen van andere meningen, vandaar boekverbrandingen en “cancel culture”. Zou Volkert van de Graaf ooit één hele zin uit Fortuyns oeuvre hebben gelezen?

Andersdenkenden vermoorden zonder te weten wat ze nou werkelijk denken… Tja, dat moet wel tot rampen leiden, zoals ruim een eeuw socialisme heeft bewezen. Nergens zijn zoveel socialisten vermoord als juist in de linkse heilstaten.

Arie
Arie
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Arie

Trouwens, ook buiten de linkse heilstaten heeft links vaak meer te vrezen van links dan van anderen. De beruchte lustmoordenaar Beria die in opdracht van Stalin de Russische socialistische partij “zuiverde”, zond zelfs een moordenaar naar Mexico om Stalins voormalige vriend Trotski te vermoorden.

Hier in NL werd linksextremist Sévèke vermoord door linksterrorist Teunissen; die eerder door Sévèke uit de kraakbeweging was weggepest. Er zijn daarnaast diverse gevallen bekend van zware mishandelingen binnen de kraakscene waarbij daders vrijuit gingen vanwege de omerta binnen extreemlinks. De moord op kraker Marco Lupi door een andere kraker in het WNC complex Groningen (1990) is officieel nog steeds onopgelost omdat de betrokkenen nog steeds hun muil houden. Inclusief zijn toenmalige ex, die destijds vreemdging met de vermoedelijke dader.

Ongeveer 10 jaar terug belandde ik toevallig op een kraakwebsite naar aanleiding van de zware mishandeling met een ijzeren staaf van ene “Yoghurt”, voor de deur van kraakpand “Vrankrijk” in Amsterdam. Op die site klaagden diverse oud-krakers over het geweld binnen “hun” beweging, zelfs verkrachting. Waarover niet gesproken mocht worden want “politie niet in de kaart spelen”.

Eigenlijk heel logisch en heel voorspelbaar. Een club die naar buiten toe haar zin doordrijft met intimidatie en geweld zal dat intern ook doen. Een club die naar buiten toe censuur eist zal intern ook censuur afdwingen.

Wouter1965
Wouter1965
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Heterosexual relationships are inherently unequal because women are dating their oppressors

Geweldig dit. Als al die Woke figuren dit letterlijk opvolgen zijn we in 1 generatie van deze idioterie af. Ze planten zich dan in ieder geval niet voor voort.

Gussel
Gussel
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Wouter1965

Inderdaad geweldig. Het is alleen jammer dat we wel ongeveer 80 jaar verder zijn voordat we van die idioten af zijn.
Wat een vreselijke wereld wordt door deze idioten geschapen, waarin het abnormale omgebogen wordt tot het normale (in hun belevingswereld ) en dat wereldleiders hierin meegaan.

.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geschiedenis wordt herschreven waarom biologie niet? En eigenlijk alles wat de minderheden niet aanstaat.
Welkom in het circus Waanzin!

Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Woke KLM? Het is een dood ordinaire bezuiniging.

Er zijn maar twee soorten mensen: een man en een vrouw.
Je wordt geboren met een penis of een vagina en niet allebei, dus M of V moet in je geboorte register komen. Als je oud en wijs genoeg bent staat het je vrij om te doen en laten wat je wil. Ik ken een vrouw die omgebouwd is tot man en die niets liever wil dat er een M in zijn paspoort staat.

Als er gedacht wordt dat je kat gebrainwasht is en een homoseksueel is ben je inderdaad geestesziek.

Alysa
Alysa
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Binzrath

Maar er bestaan mensen die Intersexe zijn, da’s geen eigen keus!

Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Alysa

touche, maar dat is één op de miljoen, dus ongeveer 17. zij leven met de keuze die zij gemaakt hebben. Net als de transgenders en willen niets lievers dan met rust gelaten te worden.

Hijmans
Hijmans
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Onvoorstelbaar !!!

J E C M van Wezer
J E C M van Wezer
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Elke week weer boeiend. Volgens mij genoeg materiaal voor een boekje. Als jullie nou eens een selectie van de meest extreme capriolen en de beste reacties publiceerden?

Jos
Jos
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Philadelphia Zombieland……produced by B.L.M. and Woke. Binnenkort ook in uw stad.

18
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x