Woke Woensdag – Van Taalzuivering in Musea tot Starbucks Genderchirurgie

Oprispingen uit de wondere wereld van Woke

Woke woensdag 18 augustus 2021, OpinieZ Van Taalzuivering in Musea tot Starbucks Genderchirurgie Redactie opiniez

Titelfoto: Trans-plant Acceptance door Roman K, gepubliceerd onder CC BY-NC 2.0.

Welkom bij de Woke Woensdag van 18 augustus 2021. Een wekelijkse rubriek waarin OpinieZ-auteurs de meest opmerkelijke en vermakelijke artikelen, tweets en video’s voor u selecteren. Allemaal afkomstig uit de wondere wereld van Woke, de nieuwste mutatie van het linkse genoom.

 

Taalzuivering in de museumwereld

De musea hebben met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen besloten dat de taal in de musea moeten worden gezuiverd van alle woorden en uitdrukkingen die niet divers, niet inclusief en genderspecifiek zijn. Dat staat allemaal in een nieuwe, bindende gedragscode voor de Nederlandse musea, de Handreiking Waarden voor een Nieuwe Taal.

U bent voortaan geen bezoeker meer – want dat is kwetsend – maar deelnemer. Daarnaast dient u zich bewust te zijn van uw Witte Privilege en dat u daarmee niet-Witten kwetst en uitsluit. Ook moet u beseffen dat als een gebaarde bodybuilder met mannelijke geslachtskenmerken zich een vrouw VOELT, dat hij/zij/het dat dan ook daadwerkelijk IS. Geen gezeur verder. Dat u het even weet.

Monique Mounir Samuel legt het u allemaal kristaklhelder uit.

 

 

Huisartszorg moet ont-Wit worden

De huisarts gaat teveel uit van de Witte Heteroman als standaardpatiënt en dat is kwetsend, niet-inclusief, niet divers en gewoon heel erg fout. De huisarts moet daarom de Witte Man actief discrimineren. Of zoiets. Lees de Volkskrant, waarin het u allemaal kristalhelder wordt uitgelegd.

 

Famke Louise onthult gender van haar baby, maar ook weer niet

Het gender van een ongeboren baby onthullen is een onmogelijkheid, aangezien je volgens Woke-regels zelf je gender kiest. Die inconsistentie snapt het duo niet. Gelukkig worden influencer Famke Louise en haar vriend niet gekweld door intellectuele overpeinzingen, die feestjes zoals deze onnodig zouden verknallen.

 

Een Woke-succesje

Gelukkig daalt het aantal ‘witte’ mensen in de VS.

 

Ayaan Hirsi Ali over Europa’s migratieramp

Onderzoekers, politici en journalisten zijn bang als ze het hebben over de toename van seksueel geweld als gevolg van de migratiecrisis in Europa. Vrouwenrechtenactivist en auteur Ayaan Hirsi Ali spreekt met Steven Edginton over het falen migranten te integreren in de Europese samenleving, de toename van seksueel geweld tegen vrouwen en de giftige Woke-cultuur.

 

 

In een Amerikaans kinderdagverblijf

De complete gendergekte en de integrale LHBTIQ-etc kaartenbak wordt in een Amerikaans kinderdagverblijf door de medewerkers uitvoerig uitgelegd aan 2-jarige peuters. Dat maakt de peuters divers, inclusief en zuivert hen van alle raciale en gendergerelateerde vooroordelen.

 

Op de basisschool in de VS

Dat kleuter- en basisschoolkinderen voortaan genderneutrale toiletten moeten bezoeken en dat er strafmaatregelen moeten komen voor verkeerd gebruik van gender-aanspreekvormen door het onderwijzend personeel is voor een Amerikaanse school een zaak van leven en dood. Prioriteiten zijn per slot prioriteiten.

 

misEHndering

De Woke-sekte heeft weer een nieuwe probleem op wereldwijde schaal ontdekt: dat iemand je op een verkeerde wijze aanspreekt door je gender niet correct te benoemen. Dat schrijnende onrecht  moet worden erkend en benoemd met de term MisEHndering. En dat zou niet moeten mogen.

 

Een echte feminist

Noteert u even: alleen het Intersectioneel Feminisme (wat dat ook moge zijn) heeft een exclusieve claim op de waarheid en de ratio.

 

Lesbisch bevruchten

Dit wordt voor de reguliere lezer best ingewikkeld. Omdat in de Woke-ideologie iedereen zich lesbisch kan noemen en het dan ook daadwerkelijk is, kunnen twee lesbische personen zich ook gezamenlijk voortplanten, zonder dat daar een (nu effe opletten) cisgender man voor de bevruchting aan te pas hoeft te komen. Als je deze waarheid als een koe niet erkent, heb je nog heel wat te leren.

 

Starbucks Gender-chirurgie

Yippie! Starbucks werft nieuw personeel met de belofte dat Gender-chirurgie en meer vergoed wordt door het bedrijf.

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Asher, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas en Wouter Roorda

Tot de volgende Woke week!

 

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
10 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gussel
Gussel
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wat moet er van die kinderen terecht komen, die door deze figuren les en/of opgevoed worden? Ga het steeds somberder inzien en begrijp steeds minder van deze zogenaamde wereldverbeteraars.

Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Gussel

Yep, leer eens normaal rekenen en taal, ook belangrijk. Zielig allemaal dertig jaar geleden konden we erom lachen: Van Kooten en De Bie. Helaas is dit werkelijkheid.
Taal is juist mooi om zoveel woorden voor allemaal mensen, voorwerpen, dieren een ander uitdrukking of woord te geven, dat maakt literatuur zo mooi.

Frans Galjee
Frans Galjee
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Als ik diep vanuit mijn hart zou reageren op deze WOKE waanzin dan zou ik alle spelregels van deze site overtreden.

rico
rico
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ondertussen leeft het grootste deel in deel van de wereld in armoede en hebben 800 miljoen mensen niet of te weinig te eten dus ja dan is woke toch wel heel erg belangrijk. Wat een idioten.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik wilde wat dichter bij een heet probleem blijven, wat Nederland in tweeën deelt.
De uitsluiting van personen met een andere mening, bv de niet gevaccineerde die als paria’s worden behandeld.

Verschrikkelijk Rutte wat doe jij Nederland aan.

h.keur
h.keur
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Hoe zit dat eigenlijk met mijn adamsappel? Dat moet toch wel als problematisch worden beschouwd. Adam die zich een appel door zijn vrouw Eva liet aanreiken. Wij mannen hebben er nog steeds een brok van de keel. Bovendien wil ik geen cis worden genoemd, sinds ik als jonge knaap een chef had met de gewoonte om iedereen aan te roepen met ‘Hey ssssjjhh’. Een soort sissen, waar een slang nog buikpijn van krijgt.
Wie het niet aanstaat, kijkt maar een andere kant op. Dan kan ik weer wat zinnigs gaan doen.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door h.keur
Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Woke of Taliban? Maakt het nog uit? De Afghanen worden met bakken naar Nederland gebracht maar waar moeten wij heen? En de Afghanen intussen ook van de regen in de drup. Hoogste tijd voor een Ministerie van Vreemde Hersenspinsels “for something complete different”.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Ni28
Alysa
Alysa
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Henk Westbroek twijfelde ruim meer dan 30 jaar geleden over België!

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Alysa

Het is niet verwonderlijk dat de Vlamingen ooit wegliepen en eigen land hebben gesticht. Ondanks dat België nu minder succesvol lijkt samen met de Walen lijkt maar leefbaarder dan Nederland. Zouden die Belgenmoppen gewone jaloersheid zijn geweest?

Trinco
Trinco
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Zou er zoiets kunnen bestaan als Devolutie?
Dat de mensheid het toppunt van de evolutie heeft bereikt en we nu langzaam weer terug naar af gaan?
Anders valt het toch niet te verklaren dat juist landen met het hoogste opleidingsniveau, de meest idiote dingen bedenken die niks meer met gezond verstand te maken hebben.

10
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x