OpinieZ Podcast 023: Regenboogvlag doet meer kwaad dan goed

YorienvdH in gesprek met @Mariekebloos en @Echoduider

Titelfoto OpinieZ Podcast

De regenboogvlag doet meer kwaad dan goed, zeggen
Marieke (@mariekebloos) en Marc (@Echoduider), beiden homoseksueel. Ze spreken met Yorien (@Yorienvdh) over de bezwaren tegen deze Progressflag, de al maar uitbreidende LHIBTQ-etc. letterbak, de bizarre invloed van de woke-beweging, de gevolgen voor lesbo’s en homo’s en het rapport over de Amsterdamse veiligheid op straat.

 

Lees ook:

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
6 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Daan van der Keur
Daan van der Keur
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik denk dat de meeste journalisten en woke-mensen geen idee hebben wat er allemaal aan gradaties mogelijk is qua aantallen en soorten geslachten tussen het mannelijke geslacht en het vrouwelijke geslacht in en dan heb ik het dus niet over homofielen en lesbiennes. Toen ik in 1986 (25 jaar geleden dus!) op het laboratorium voor Cytogenetica kwam te werken kreeg ik voor het eerst in mijn leven aanvragen onder ogen waarvan ik het bestaan niet wist en dus niet op school had gehad tijdens bv. de lessen Fysiologische Chemie en Anatomie. Deze aanvragen waren geslacht-gerelateerd (dus is de baby 46,XX of 46,XY dan wel 45,X0 – 47,XXY – 48,XXXY etc.) en puur en alleen gebaseerd op visuele waarnemingen van een Klinisch Geneticus samen met een Kinderarts. Zo was de eerste aanvraag het voor mij totaal nieuwe fenomeen genaamd ‘Micropenis’. Oftewel een kind met een te kleine penis dan wel te grote clitoris. En daarna volgden ook aanvragen op grond van bijvoorbeeld een echo, röntgenfoto of MRI-scan waar bijvoorbeeld zowel mannelijke als vrouwelijke geslachtsdelen te zien waren. Kortom dit speelt al heel lang en daar zijn later dan nog de hormoon-gerelateerde geslachtsafwijkingen bij gekomen. Het is een ongelofelijk gedifferentieerd veld aan geslachtsafwijkingen waar je absoluut niet even de vinger op kunt leggen. Dat allerlei extreem domme mensen nu aan de haal gaan met de vele gender-vormen moet ik toch wel om lachen. De totaal absurde domheid en gebrek aan kennis is ronduit stuitend maar ach dat is met corona niet anders…..

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Daan van der Keur
Corne
Corne
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Daan van der Keur

1986 is al 35 jaar geleden

dick orwell
dick orwell
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Daan van der Keur

Gender is weaponized door woke. Bij de rechtvaardige strijd tegen het blanke patriarchaat moet je nou eenmaal een slachtoffer hebben dat vreselijk onderdrukt wordt. Feiten en aantallen doen er niet toe

Andre
Andre
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het LGHBTI enzovoort gebeuren heeft m.i. vooral als drijfveer exhibitionisme en aandachttrekkerij. Kunnen deze mensen niet gewoon doorgaan met hun eigen leven en de rest van de bevolking met rust laten? Dat zou misschien meer erkenning en respect opleveren dan deze dikdoenerij met onbegrijpelijke afkortingen en onbegrijpelijke vlaggen.
Geslacht is biologisch vastgelegd, gender is beleving van het geslacht, dus subjectief en anderen hebben er geen boodschap aan.
Het extreme gedrag is een uiting van het willen opleggen van de subjectieve beleving aan de objectieve omgeving.

dick orwell
dick orwell
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wat me zo ergert aan die (meeste) regenboogvlagwapperaars is, dat zodra je over de echte oorzaak van anti homogeweld begint (namelijk MOSLIM jongeren) ze boos op jou worden.
Lekker met een vlaggetje wapperen is virtue signaling zelfpijperij
en iedereen die de oorzaak van het probleem benoemt demoniseren lost het probleem niet op.
Integendeel.
Laffe hypocriete domlinkse deugers.
Na arbeiders worden nu homosexuelen door links voor de bus gegooid, want moslims zijn veel leuker

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

We worden in toenemende mate doodgegooid met de wens naar/eis tot inclusiviteit en acceptatie van alles wat niet binnen gemiddelden valt.
Best wel raar dat men dan zo veel mogelijk afgeschotte hokjes creëert, en wee degene die niet EXACT in dat hok past.

6
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen