Woke Woensdag – Van Kritische Rassentheorie tot VOLT Voedselseks

Oprispingen uit de wondere wereld van Woke

Titelfoto bij artikel Woke Woensdag - Van Kritische Rassentheorie tot VOLT Voedselseks Redactie opiniez

Titelfoto: R-Net door Alan B, CC BY-ND 2.0.

Welkom bij de OpinieZ Woke Woensdag van 23 juni 2021. Een wekelijkse rubriek waarin OpinieZ-auteurs de meest opmerkelijke en vermakelijke artikelen, tweets en video’s voor u selecteren. Allemaal afkomstig uit de wondere wereld van Woke, de nieuwste mutatie van het linkse genoom.

 

Kritische Rassentheorie

De ⁦minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap⁩ weigert de Kamer uit te leggen waarom ze de kritiek van de Franse en Engelse overheden op de uit de VS overgewaaide, gevaarlijke en ontwrichtende Critical Race Theory (Kritische Rassentheorie, KRT) niet steunt. Haar enige antwoord luidt: “KRT is vrije wetenschap”. En dat terwijl KRT alle andere geluiden het zwijgen wil opleggen en cancelen. Onderwijsdeskundige en Kamerlid Harm Beertema probeerde een politieke spaak in het wiel van de ook in ons onderwijs almaar voortdenderende KRT-trein te steken. Helaas werd deze poging onmiddellijk verijdeld door een meerderheid van Wokies en KRT-liefhebbers in de Tweede Kamer. Arm Nederland. Tolerant voor de intoleranten gaat ons land deugend ten onder.

 

Woke Winkelen

In San Francisco kun je, dankzij de Democrats die winkeldiefstal niet langer strafbaar stellen, tegenwoordig heerlijk Woke winkelen.

 

Diploma’s voor raciaal getraumatiseerden

Eindelijk kan iedereen met een Raciaal Trauma afstuderen zonder essays en scripties te schrijven en zonder examen te doen.

 

Witte auteurs taboe

De roomblanke literatuurliefhebber Geert Jan van Dijk leest, samen met de leden van zijn leesclub Tearfund, geen door ‘witte’ mannen geschreven boeken meer. Sinds hij de wereld bekijkt door de ogen van vrouwen en mensen van kleur voelt hij zich een herboren man mens.

 

Enid Blyton in de ban

Opnieuw gaat er een kinderboekenschrijver in de ban. Ditmaal Enid Blyton, schrijfster van de onder andere door menigeen verslonden “De Vijf”. Omdat in haar werk weleens een stelende zigeuner voorkomt worden Enid en haar boeken voorzien van het straflabel: racistisch. Berg haar boeken maar goed op, beste lezer, want ze worden geld waard.

 

Paardenleed

Het regenboogzebrapad is niet alleen een gruwel in de ogen van menig weggebruiker. Ook paarden kunnen bij het zien van deze bonte kleurenchaos hun afgrijzen maar ternauwernood onderdrukken.

 

Clarice mag weer naar buiten!

Clarice Gargard, het literaire schrijfkanon van NRC, grenzeloze heldin van onze VN-missie en Woke-boss avant la lettre, mag/moet weer naar buiten. En dat valt niet mee voor ons inclusietalent. Het is bar en boos buiten. Hu…

Gelukkig is ze inmiddels weer gewend aan ons gure klimaat en zit ze als vanouds boordenvol vechtlust en zelfvertrouwen. Go girl!

 

Lees- en kijktips

Het OpinieZ Woke watchers team beveelt aan:

EK Voetbalknietjes

Deugen op het EK 2021.

 

Ruzie in Wokeland

Over Kamala Harris en de familie van Nina Simone.

 

 

“Woke”, The Movie (Director’s Cut)

Deze film bevat geen acteurs van welke identiteit dan ook.
Deze film bevat geen geluiden die iemand zouden kunnen storen.
Deze film bevat geen kleuren die iemand zouden kunnen storen.
Deze film bevat geen taal die iemand zou kunnen storen.
Deze film bevat geen gedrag dat iemand zou kunnen storen.
Deze film bevat geen ideeën die iemand zouden kunnen storen.
Deze film bevat niets dat iemand zou kunnen storen.

Deze film is 100% Woke!

 

 

 

Uit de wondere wereld van Woke sex

Deze week:

Inclusieve lingerie

Victoria’s Secret goes Woke! De seksistische Angels worden de deur gewezen en vervangen door in diverse en inclusieve lingerie gehulde transgenders, zwaarlijvigen, LHBTI-activisten en andere Wokies. De pikante marketingstrategie weet nog niet iedereen te verleiden. Go Woke Go Broke, de ondergoedversie?

 

 

Maar het nieuwe Victoria’s Secret-model Starr is in ieder geval dolenthousiast.

 

En waar Victoria’s Secret de weg wijst kunnen anderen niet achterblijven. M&S presenteert vol trots hun George Floyd lingerielijn!

 

 

De Autoseksueel

Er is weer een nieuwe Gendervariant opgedoken: de Autoseksueel.

 

Studente wordt student

 

Chestfeeding

Het woord borstvoeding is zeer kwetsend voor mensen zonder borsten, mensen met een fobie, transgenders en vele andere melkgevende medemensen. Daarom dienen we deze akelige term te vervangen door de meer diverse en inclusieve aanduiding: Chestfeeding (‘borstkasvoeding’). Ziekenhuizen, overheden en universiteiten gaan ons voor. Een korte uitleg:

 

Toni Tamponi

Auteur van het standaardwerk The Adventures of Toni the Tampon: A Period Coloring Book. Is deze menstruatiegeleerde al uitgenodigd op een van onze Genderfaculteiten?

 

Zwangere mensen

Alweer een heilig ideaal verwezenlijkt door de nieuwe Wokalisten van de PvdA.

 

De voedselseks van VOLT

Onze nieuwe politieke partij VOLT heeft de buik vol van heteroseksuele eenheidsworst. Tijd voor een banaan en een donut. Of de jonge EU-revolutionairen ter illustratie van alle andere geaardheden ook voedselproducten als bijvoorbeeld de pruim, de slagroomsoes en de vlaflip op het VOLT-menu gaan zetten is helaas nog onbekend.

 

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Freek van Beetz, George van Bergen, Ines van Bokhoven, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Pamela Pinas en Wouter Roorda

 

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
29 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Je zou willen lachen maar het is uiterst triest in welke wereld wij leven. Een grote open zwakzinnigen inrichting.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Vroeger kon je nog zonder gevaar voor eigen leven lachen om belgen moppen wat je niet kan zeggen over huidige woke moppen die wel uit nare werkelijkheid ontstaan.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Ni28
Realist1966
Realist1966
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

De normalen worden straks opgesloten.

Piltdown
Piltdown
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het George Floyd ondergoed van M&S mag je vast wel afrekenen met valse briefjes van 20.

Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik voorzie dat dit gewoon moet uitzieken. Een vrij kleine groep wereldvreemde debielen die rond elkaar draaien en elkaar in hun idiotie versterken. Steeds meer tot onbegrip van de massa. Een aantal van die lieden kan daar lang mee doorgaan, anderen, zoals in de voetbalwereld komen er vanzelf wel achter dat hun weglopende fans hier niet op zitten te wachten.

Overigens is een stevige economische crisis vaak een perfecte afsluiter van zulke flauwe kul. Werkte begin jaren ’80 ook goed om mensen na de debiliserende jaren ’70 weer met beide benen op de grond te zetten.

Frappant overigens met dat regenboogzebrapad.
Vaak kreeg je toegesnauwd: “Denken moet je aan een paard overlaten, die heeft een veel groter hoofd”. Nooit geweten dat je dat zo letterlijk moet nemen.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ernie van de Wal

Die wereld vreemde debielen worden onder de VN vleugels beschermd en door politieke correctheid van de links liberalen in leven gehouden.

Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Dat zal wel. Maar op enig moment heb je alle gekte wel uit de kast getrokken. Dan is het nieuwtje er wel vanaf en rest oninteressante en irritante herhaling. Of ze gaan zo extreem, dat dit zelfs voor de deugende medemensch te dol wordt, waarna het draagvlak wegvalt.

John
John
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ernie van de Wal

Indeed. Uitwoekeren moet het. We zijn al goed op weg. Modeverschijnseltje.

piet12345
piet12345
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Van welke planeet is dit nieuws?

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door piet12345
Cor
Cor
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  piet12345

Piet,
Deze planeet heet Urbanus, benoemd na de komiek uit Belgie. sluit aan op de reactie van Ni 28. Als je niet beter weet dan moet je er om lachen. Maar helaas weten wij beter maar heel veel mensen niet. En heb ik dus ook medelijden met deze grote groep mensen, dat ze hun hersenen in een afvalton hebben gegooid en meedoen met deze waanzin.

Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Elke keer dat ik Woke news lees, dank je dat ik geen kleinkinderen heb.
Wat een k*t zootje dit is.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Vandaag een prachtige binnenkomer in de tweede kamer.

Wilders noemt de demissionaire MP van Nederland, RUTTE VVD de trekpop van KAAG D’66.
Prachtig wat een waarheid.

s.f.hoekstra
s.f.hoekstra
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

ik woon in het buitengebied en zie nooit personen met extra pigment en of gekke kapsels , MAAR ik wil toch meedoen met de woke beweging en daarom heb ik alle Oost Indische kers er uit gerukt en dood gestampt.

mark
mark
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Waar blijft de aanval op de blanke (pedofiele) Alfred Kinsey wiens sekseducatie nu op scholen wordt gegeven?
Of peodfilee is ook een vrijheid?
In Hongarije is er een wet aangenomen die pedofilie zwaar gaat straffen. Waarom hoor je hier niks over?

rien
rien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  mark

Je hoort daar wel over maar de Hongaarse wetswijziging wordt door de Europese elite niet in dank afgenomen, een schande vinden ze.

audio1958
audio1958
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Eigenlijk zou je dit niet moeten lezen. Waar gaan we naar toe?
Enid Blyton, ik heb in mijn jonge jaren alles van haar gelezen. Ademloos de avonturen met de Vijf beleefd. Racisme o.i.d. kwam niet in je op. Er zullen nog veel boeken, films en tv series gaan verdwijnen als men zo door gaat…

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Kan in de wet worden opgenomen dat CRT is als een vorm van georganiseerde misdaad? Een gevaar voor de volksgezondheid? Een misdaad tegen de mensheid? Volgens mij is het door en door racistisch en fascistisch en nihilistisch en is het enkel uit op een genocide op heel de westerse cultuur.
(deze zin is verwijderd door de redactie. Matig uw taalgebruik!)
Zie de geschiedenis voor hoe zoiets ontstaan kan, mits het niets aan tegenstand ontmoet, zoals nu.

rien
rien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Neef Jansen

Zeer juist het is de bedoeling van de liefhebbers van een wereldregering dat gezin en samenleving niet meer bestaat en dat onderlinge verbintenissen uitgewist worden. Individuen zijn gemakkelijker te muilkorven, zelfs nu al vrij gemakkelijk zo blijkt, zie de gekte met die mondkapjes.

Vee
Vee
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik wil reageren maar weet niet waar te beginnen

Jos
Jos
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De woke-EU heeft haar pijlen gericht op de Hongaren. Als of de Hongaren mensen van de flat willen gooien. Wederom niets over de Olifant in de porselijn kast, het muisje maakt alles stuk., aldus de EU. Helden op zokken die EU wokkies.

Rien E
Rien E
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wanneer wordt het eerste paard in de senaat beëdigd? In het oude Rome ook een teken van de ingezette decadentie, maar ja wat moet je anders als de echte problemen op zijn of je wilt daaraan de handen niet aan branden.

Anna
Anna
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dus straks bestaat de westerse wereld uit Woke mentruerende mannen en Islam.
Hoe moet dat samengaan?

trackback

[…] Redactie OpinieZ Redactie OpinieZ Welkom bij de OpinieZ Woke Woensdag van 23 juni 2021. Een wekelijkse rubriek […]

Henk Stuiver
Henk Stuiver
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Uw reactie is verwijderd wegens overtreding van onze spelregels. De redactie gaat niet in discussie over het modereren van reacties. Zie onze OpinieZ reactie spelregels: https://opiniez.com/opiniez-reactie-spelregels/

hstuiver@gmail.com
hstuiver@gmail.com
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk Stuiver

Uw reactie is verwijderd wegens overtreding van onze spelregels. Begrijpend lezen is kennelijk niet uw forte. De redactie gaat niet in discussie over het modereren van reacties. Zie nogmaals onze OpinieZ reactie spelregels: https://opiniez.com/opiniez-reactie-spelregels/

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  hstuiver@gmail.com

Probeer DDS daar is elke reactie goed.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Is dat zo.?
Zelf ervaren dat de Linkse betaalde meeschrijvers geen strobreed in de weg wordt gelegd, maar voor anders denkenden is een andere benadering door DDS.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

DDS reactie platform wordt beheerst door enkele bedenkelijke Joopachtige lieden, zeg maar trollen, die er al jaren zorgen voor persoonlijke aanvallen en de blog verzikken. Het wordt getolereerd door de makers.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Inderdaad helemaal mee eens.
Voor de schijn blokt DDS zo’n persoon en die komt gewoon onder een andere naam weer terug.
Met zijn of haar vuilspuiterij, richting anders denkenden.
Anders denkenden zijn voor die personen dan ook wappies.
Ben blij dat OpinieZ.com bestaat.

29
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x