OpinieZ Podcast 015: Politiek-correcte onderwijsdwang

YorienvdH in gesprek met Sonja Dahlmans en Gert Reedijk

Psychotherapeut Gert Reedijk en theologe-in-opleiding Sonja Dahlmans proberen samen de oorzaken en gevolgen van de politiek-correcte onderwijsdwang te doorgronden. Over Marxisme en Christendom, over de jaren zestig en de woke-cultuur van vandaag. Stof tot nadenken. Een gesprek onder leiding van YorienvdH.

 

Lees ook:

 

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
4 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob Esveldt
Rob Esveldt
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Deze linkse indoctrinatie is al zeker 50 jaar bezig. Rechts heeft al die tijd liggen slapen en dacht waarschijnlijk dat loopt zo een vaart niet. Nu zie je de laatste 10 jaar de marxistische tendens van links steeds grotere vormen aannemen en in agressiviteit toenemen. Ze hebben het zelfs in een agenda gevat dat uitgevoerd wordt, namelijk VN Agenda 2030. Het is dan ook niet iets lokaal maar zit op wereldniveau.

Mensen slapen helaas nog steeds en stemmen massaal weer op Rutte en consorten. Er veranderd de komende 4 jaar dan ook helemaal niets.

Jan de Jong
Jan de Jong
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wat mij nog het meeste tegenstaat zijn die slappe ruggengraten van al die lieden met een bestuurlijke functie.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De westerse cultuur wordt steeds meer geteisterd door WOKE-terroristen die andersdenkenden met grote agressie en repressie hun nihilistische krankzinnigheid opdringen. Het is echt heel erg, deze geestelijke terreur. Het is communisme, cultureel marxisme, drang tot vernietigen.

Peter
Peter
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Voor mij is het heel duidelijk,Rutte,Merkel ,geen kinderen ,en De Jonge leraar 3e klas lagere school ,en die willen even gaan vertellen wat we moeten doen ,op kleuterschoolbasis .
Achterlijk als ze denken dit door te kunnen drukken .,

4
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x