Demonstratie Malieveld: open brief aan de politie

Wanneer is het voor jullie genoeg?

Demonstratie Malieveld: open brief aan de politie Coronabeleid 14 maart 2021 patricia de boer opiniez

Foto: ©️ Patricia de Boer

De politie liet zondag op de demonstratie in Den Haag tegen de coronamaatregelen weer zien dat zij ons laatste recht afneemt: het recht om gezien en gehoord te worden. De samenleving is inmiddels door het coronabeleid volledig gespleten en het “oude normaal” kan niet meer terugkomen. Patricia de Boer – deelnemer aan het protest – vraagt de politie wat hen bezielt en aan wie zij eigenlijk loyaal willen zijn. “Wij hebben jullie nodig om het volk weer één te laten worden”.

Geachte demonstratiebegeleiders van de politie (m/v),

Mijn belangrijkste vraag aan u is: wanneer is het voor jullie ook genoeg?

Want voor ons, een groot deel van de Nederlandse burgers, jong of oud, rijk of arm, allochtoon of autochtoon, man, vrouw of kind, is het genoeg. In het afgelopen jaar zijn ons, dus ook jullie, beloftes gedaan die telkens weer vooruit geschoven werden. De vrijheid die weer terug zou komen, komt niet. De zorg die beter ingericht had kunnen worden op een virus wat niet meer verdwijnt, het is niet gedaan. De vaccinaties die ons volledig zouden beschermen, ze doen het niet. Het oude normaal dat weer terug zou komen, het komt niet. 

We zijn nu in een fase beland dat het oude normaal zelfs niet meer terug kan komen. Het gaat allang niet meer om een virus waar je ziek van kan worden, zoals je van de meeste virussen ziek wordt, een virus wat ze dit keer SarsCov2 genoemd hebben. Het gaat om de structureel verstoorde menselijke verhoudingen die inmiddels zijn ontstaan. En waar jullie, helaas, tot op heden ook een flinke bijdrage aan geleverd hebben.

 

Gespleten samenleving

Binnen een jaar is de overheid erin geslaagd de samenleving volledig te splijten. Ze pakte onze vrijheid af, beperkte onze fysieke bewegingsruimte tot een minimum, beperkte onze sociaal besteedbare uren door een avondklok. Ze legen indirect onze zakken met smeergeld voor het bedrijfsleven, dat daardoor een langzame dood in plaats van een snelle sterft. Lokale dorpscafés, het enige restaurant bij mij in heinde en verre, plekken van sociale interactie die er straks niet meer zullen zijn. 

Wat weten jullie eigenlijk? Waarom doen jullie dit? Is het een uitlaatklep, om niet tegen jullie partner of kinderen te hoeven schreeuwen, omdat jullie het op elkaar opgehokt zitten ook zat zijn? Is het om niet aan de drank te raken, of is het omdat je al aan de drank geraakt bent? Is het om te voorkomen dat je privé iemand gaat slaan, omdat jouw onmacht net zo voelt als de mijne? Is het uit schuldgevoel omdat je de hond laatst voor het eerst een rottrap verkocht?

 

Wappierammen

Is het een posttraumatische stressstoornis omdat jullie dezelfde criminelen steeds weer op straat terug zien komen, nadat je met onvoldoende middelen oog in oog met de dood hebt gestaan? Is het frustratie, omdat er nu ineens wel geld blijkt te zijn, genoeg om burgers de mond te snoeren, terwijl er geen geld is voor al die andere echt ernstige zaken die je voorbij zag komen de afgelopen jaren? Een soort pay-back time, zo van ‘laat ik dan nu maar eens goed waar voor dat geld laten zien?’. Is het angst voor verlies, voor ontslag, voor uitsluiting, omdat je niet langer aan #wappierammen mee wilt doen?

 

Waakzaam

Wat motiveert jullie? Weten jullie dat de overheid besloten heeft pas terug naar niveau waakzaam – het niveau normaal is niet eens meer gedefinieerd! – te gaan bij honderd covid-‘besmettingen’ per week, op een bevolking van 17,4 miljoen mensen van vlees en bloed. Heb je hier wel eens verder over nagedacht, over wat dat betekent? Het betekent (zelfs als nooit meer iemand ziek wordt van dit virus omdat we inmiddels allemaal resistent zijn) dat als er honderd mensen per week in het ziekenhuis belanden met een gebroken ledemaat en ze testen toevallig ook positief, we nog steeds dit onmenselijke leven moeten blijven ‘leven’. Let that sink in. Vinden jullie dat verdedigbaar? Want dat is een van de dingen die jullie nu verdedigen. Met geweld zelfs.

Coronadashboard corona RIVM demonstratie malieveld

Foto: bron: Coronadashboard RIVM

Paradijsvogels

Als angst voor uitsluiting en ontslag jullie motivator is, dan begrijp ik dat heel goed. De mensen die gister op het Malieveld stonden zijn de eersten die weten hoe dat voelt. Uitgemaakt voor gekkies, wappies, antivaxxers, biologische wapens, laagbegaafden, in plaats van de liefdevolle moeders, vaders, grootouders en kinderen die ze in de eerste plaats zijn. Zeker, er zitten paradijsvogels bij. Ik ben er zelf een van, als is me dat meestal niet aan te zien. Dat scheelt, want in dit zogenaamde tolerante Nederland moet je er vooral niet als paradijsvogel uitzien. Dan ben je te vies om aan te pakken, dan moet je naar de kapper, dan heb je ze niet op een rij, dan ben je een staatsruifvreter.

Dus ik doe er mijn voordeel mee, met de verwarring die ontstaat als deze Max Mara-vrouw met handtas er vergelijkbare ideeën over vrijheid, persoonlijke ontwikkeling, eigen verantwoordelijkheid en de kracht van een maatschappij op na blijkt te houden als de verklede groene kikker, de gele parapluutjes, de families met de rode harten, de met geschoren of rasta-hoofden in lappen geklede hippies en de grijze duiven met gekleurde brilletjes en een kama sutra-diploma op zak.

Demonstratie Malieveld: open brief aan de politie Coronabeleid 14 maart 2021 patricia de boer opiniez

Foto: ©️ Patricia de Boer

Een aantal van mijn vrienden, ik kon ze overtuigen waar Willem Engel dat niet lukte. Gisteravond lieten ze me weten dat ze blij waren mee te zijn gegaan, hun ogen waren geopend daar op het Malieveld. Geopend, waar de MSM ze gesloten had gehouden. 

 

Chiquitamonarchie

Willen jullie mij uitleggen wat jullie nodig hebben om overtuigd te worden? Overtuigd te worden zodat jullie de andere weg in kunnen slaan? Een weg van vrede en menselijkheid. Wij hebben jullie nodig om het volk weer één te laten worden. Stop met ‘loyaal’ zijn aan een overheid die alleen maar functioneert op basis van de beperkingen die ze zelf gecreëerd hebben, en die ze in stand houdt. Een overheid met de visie van een holle donut. Een overheid die jullie instrumentaliseert, waardoor China in vergelijking met ons lage landje onderhand op Disneyland begint te lijken.

Of, om het anders te zeggen, waardoor wij langzamerhand naar een #chiquitamonarchie afzakken. Stop met loyaal zijn aan de ander, begin met loyaal zijn aan jezelf. Definieer wat jouw waarden en normen zijn, en kies daarvoor, in de beperkte vrijheid die je nu, vooral als collectieve kracht, nog hebt.

 

Ontmenselijkt

Kijk om je heen, wij weten dat jullie niet gespaard blijven, en dat er onder die helm of op dat paard een mens zit. Wij voelen wat jullie voelen. Ik begrijp dat jullie je bestaansrecht denken te verdedigen. Maar dat is niet wat er echt gebeurt. Op jouw persoonlijke schaal lijkt dat zo, maar jullie als instituut tezamen verdedigen een overheid die jullie ontmenselijkt, gebruikt, en onderwerpt aan een proces waar jullie net zo failliet uit gaan komen als wij. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat jullie daarvoor gespaard zullen blijven.

Alles wat ons bestaansrecht geeft dreigt voor altijd te worden afgenomen. Voor de een wat meer, voor de ander wat minder, maar raken zal het iedereen. Voel je het nu nog niet, dan komt dat straks. Ergens deep down knaagt de twijfel, je loopt ervoor weg. Maar uiteindelijk lever ook jij jouw persoonlijke vrijheid definitief in door hieraan mee te doen. Vrijheid, het recht op eigen keuzes, de integriteit van het eigen lichaam, het recht om te bewegen en het recht op de persoonlijke invulling van relaties, werk, inkomen en vermogen. 

Demonstratie Malieveld: open brief aan de politie Coronabeleid 14 maart 2021 patricia de boer opiniez

Foto: ©️ Patricia de Boer

Wat jullie ons nu afnemen is het laatste recht wat we hebben: het recht om gezien en gehoord te worden. Het recht om te bestaan, om te zijn. En als dat proces ten einde is, hebben de beleidsmakers jullie ook niet meer nodig. Dan ‘zijn’ jullie ook niet meer. Dan is je enige keuze die over is: ‘robot’ of ‘vluchteling’. Ik stel voor dat jullie nu ‘vluchten’.  Wij ontvangen jullie met open armen, in vriendschap en vergeving. Want wij weten hoe het voelt.

Ik zie jullie reactie met hoop tegemoet. 

Patricia

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
43 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Uri van As
Hoofdredactie
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Reacties worden gemodereerd. Lees hier onze spelregels. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd. Reacties die de regels schenden worden verwijderd. Bij herhaalde overtredingen of structureel pestgedrag volgt een ban.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wat een keigoed stuk Patricia, wat een spontane eerlijke woorden, ze zeggen wel eens uit het hart gegrepen, schitterend stuk, hulde voor je mannier van bloot geven.

In 2018/2019 heb ik als boreling van voor de tweede wereldoorlog, een keer of 10 op Zaterdag meegelopen met de Gele Hesjes, in Rotterdam, Den Haag en één keer Maastricht, toen heb ik persoonlijk vooral in Den Haag, opgefokte politieagenten gezien die blind van angst of woede, dingen deden die een normaal functionerend mens nooit zou doen.
In Rotterdam daarentegen, ging de wijkagent op de fiets mee over de Erasmusbrug en stopte het verkeer, zodat de Gele Hesjes konden oversteken.
Dus er is nog hoop.

Maar wat nu in Den Haag gebeurde is mens onterend.

Elvi
Elvi
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Als ik zie hoe de zogenaamde romeo’s zonder iemand te ontzien met stokken mensen wegslaan, zelfs iemand hard voor een bus duwen. Als ik zie hoe oude mensen zelfs een tik met de stok kunnen krijgen. Als ik zie hoe een weerloze burger continue met een stok wordt geslagen, terwijl deze weerloos op de grond ligt. Als ik de woeste blik opvang van een agent die geweld gebruikt.

Dan komt er maar één ding bij me op: getrainde honden.
Dat is ontzettend beangstigend. Ik hoop oprecht dat zij nog genoeg bij zinnen zijn om zichzelf af te vragen wat ze eigenlijk aan het doen zijn.

karton
karton
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elvi

@ Elvi.
Sollicitanten voor politie en/of leger worden voor de opleiding geselecteerd op “gehoorzaamheid, dus blindelings opvolgen van bevelen van bovenaf; het zonder aanzien-des-persoon in elkaar meppen van burgers”.
Op deze manier is er gedurende de laatste 10-tallen jaren een politie-bende ontstaan zoals we , bijna, wekelijks kunnen zien : totaal opgefokte mensjes , uitgerust met allerlei wapentuig dat ze graag willen gebruiken, het liefst tegen mensen waarvan géén of weinig tegenstand is te verwachten. U weet vast nog wel dat 10.000-den Turken demonstreerden in R’dam , enige tijd geleden, geen politie te zien, u én ik weten wel waarom ze daar NIET waren !
En naderhand een klacht indienen ? Overbodig ! Wordt behandeld door een z.g. commissie bestaande uit een oud-officier van justitie en enkele politie-medewerkers, dus uw klacht is bij voorbaat bijna áltijd ongegrond.
Ik kom uit die “kingen” en ken hun werkwijze ! Laat u niks wijsmaken : de politie is er NIET meer voor de bevolking maar alléén nodig voor de zittende “macht” !!!!!

Joost Visser
Joost Visser
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elvi

Vraag mij af of deze ´politieagenten en ME´ ers´ thuis zijn.

Elvi
Elvi
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Joost Visser

Dat vraag ik mij ook heel erg af. Hoe gaan ze om met hun kinderen, als ze gewend zijn bij ‘ongehoorzaamheid’ geweld toe te passen? Die jongens en meisjes mogen volgens mij nooit met kinderen in aanraking komen. Ik hoop tenminste dat we die waarde nog hoog houden in Nederland. Op dit moment kijk ik nergens meer van op.

Joost Visser
Joost Visser
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elvi

of moet hoe zijn.

Yvonne
Yvonne
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Zou groots zijn als leger en politie zich achter het volk schaarde,maar ook bij hen zal wel gelden:bijt nooit de hand die je voedt!Maar treurig is het wel!

De Dertiende
De Dertiende
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Yvonne

Een aantal militairen heeft zich al bij de vakbond gemeld. Ze zeggen door de commandant te zijn verteld dat ze de coronavaccinatie MOETEN nemen, anders worden ze ontslagen. De vrijheid wordt iedereen ontnomen. Geloof me, er gaat steeds meer weerstand komen, ook bij leger, marechaussee en politie.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door De Dertiende
Peter
Peter
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  De Dertiende

Vandaag (15 maart 2021) is een resolutie van de Raad van Europa aangenomen die staten verbiedt vaccinatie tegen het covirus verplicht te stellen of te gebruiken om werknemers of iedereen die zich niet laat vaccineren te discrimineren. Hier is de tekst op specifieke punten uitgetrokken en de volledige resolutie in het origineel en de originele link.

7.3 met betrekking tot het garanderen van een hoge vaccinacceptatie:

7.3.1 garanderen dat burgers worden geïnformeerd dat vaccinatie NIET verplicht is en dat niemand politiek, sociaal of anderszins onder druk wordt gezet om zich te laten vaccineren als hij of zij dat zelf niet wil;

7.3.2 garanderen dat niemand wordt gediscrimineerd omdat hij of zij zich niet laat vaccineren, vanwege mogelijke gezondheidsrisico’s of omdat hij of zij zich niet wil laten vaccineren;

7.3 met betrekking tot de garantie van een hoge vaccinacceptatie:

7.3.1 garanderen dat burgers worden geïnformeerd dat vaccinatie NIET verplicht is en dat niemand politiek, sociaal of op een andere manier onder druk wordt gezet om gevaccineerd te worden , als je dat niet wilt;

7.3.2 garanderen dat niemand wordt gediscrimineerd omdat hij niet is gevaccineerd, vanwege mogelijke gezondheidsrisico’s of omdat hij niet gevaccineerd wil worden;

https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Linda
Linda
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Peter

Bedankt voor de info

Adnil
Adnil
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Maandag en dinsdag heb ik 2 dagen op een stembureau gezeten als stembureau lid. De overige leden waren voornamelijk 65+. Als je deze mensen hoort praten over Corona en alles er omheen, dan heb je pas in de gaten hoe mensen gehersenspoeld zijn. Openstaan voor een andere mening, doen ze totaal niet. En toen ik aangaf dat ik niet gevaccineerd wil worden werd ik voor asociaal uitgemaakt. Toen ik aangaf dat ik 2 auto immuunziektes heb en vaccineren onverstandig is, bonden ze in. Heb ze fijntjes ingewreven dat ik het triest vind dat je ongefundeerd voor asociale wordt uitgemaakt. Zelfs een aanwezige huisarts vond dat ik mij moest laten vaccineren, “je doet het toch voor een ander”. Heb haar aangegeven dat ik niet het risico ga lopen, schade op te lopen door een vaccin om een ander niet te besmetten. Heb haar gezegd dat ik dit soort mensen egoïstisch vind. Je vraagt een ander het risico te lopen op gezondheidsproblemen of de dood om jou te beschermen. Als het zo slecht gesteld is met je, dan moet je thuisblijven. Wie is hier nou de egoïst?

Martwo
Martwo
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Adnil

Mogelijk ben jij degene die is gehersenspoeld. Op 20 miljoen gevaccineerden in Europa zijn er slechts 25 gevallen bekend, die problemen hebben gegeven. In Nederland bleef dit beperkt tot 2 gevallen, die mogelijk gerelateerd kunnen worden aan het AztraZeneca vaccin. Landen waar voortvarend wordt gevaccineerd (Engeland, Israël) vliegen de besmettingscijfers omlaag. Wie zijn jouw bronnen? Meneer Baudet of mapfklapper Willen Engel?

Eddie
Eddie
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Martwo

Hahahaha

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het maakt een groot verschil wie gaat demonstreren. Zit er een linkse actiegroep achter dan is het toegestaan en gaat desnoods zelfs de burgemeester mee demonstreren. Is het anti-Rutte dan breekt desnoods een soort Myanmar toestand aan, alles is veroorlooft. Een jaknikker samenleving in wording.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Ni28
Marien
Marien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

ja, de BLM demonstratie werd flink gedoogd. Ook onder toezicht van mw Halsema want zoals ze zei ‘het was voor de goede zaak’. Tja.

Martwo
Martwo
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Marien

Ja, foutje van Halsema, overigens is dat de enige demonstratie van die kant die ik me kan herinneren, staat dus in geen verhouding tot de eindeloze – niet toegestane – demonstraties tegen de coronamaatregelen.

Eddie
Eddie
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Martwo

Demonstraties zijn per definitie altijd toegestaan, Martwo. Jij bent een perfect voorbeeld van een geïndoctrineerde meeloper.

Martwo
Martwo
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Eddie

Zo is het maar net Eddie, goh blij dat jij de wijsheid in pacht hebt. Een geïndoctrineerde meeloper, welja jongen, leuter er maar lekker op los
Demonstraties zijn toegestaan., mits aangemeld bij de desbetreffende burgemeester en als die geen toestemming geeft is een demonstratie verboden. De bedoelde demonstraties tegen de Corana-maatregelen waren niet aangemeld, dus verboden.

Bezoeker
Bezoeker
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Eerst negeren, vervolgens demoniseren, dan ontmenselijken en vervolgens je weet wel ….

piet12345
piet12345
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De politie vormt veelal de frontlinie in een dictatuur.

Jan van Droffelaar
Jan van Droffelaar
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Patricia de Boer, ik ben trots op je!

Eddie
Eddie
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Vanmiddag, 20 maart, een livestream bekeken van de gebeurtenissen op het Museumplein. Bij het geluid v.d. blaffende honden v.d. ME associeerde ik dat meteen met hele griezelige, foute regimes. Het inzetten v.h. waterkanon tegen zorgmedewerkers en veteranen bevestigde die indruk. In welke nachtmerrie zijn we in godsnaam verzeild geraakt?

Eddie
Eddie
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik was afgelopen zondag 21 maart op het Museumplein en heb fijne gesprekken gevoerd met agenten, die het ook wel gehad hebben met de huidige situatie. Echter, op het moment dat ME en waterkanon in stelling werden gebracht, ruimden zij het veld, na ons gewaarschuwd te hebben dat het sowieso uit de hand zou lopen. Ik vermoed dus dat er in het politiekorps zelf ook een kloof is.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Leuk vrouwtje in dat interview. Een echte Nederlandse stoere vrouw op leeftijd.
Leuk, lekker nuchter ook.

Frans van der Reep
Frans van der Reep
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dank mw Patricia! Nog even dit. Demonstraties, rechten en plichten zijn goed in de wet De politie eigent zich in de recente demonstraties een aantal bevoegdheden toe die het helemaal niet heeft.
Uitgangspunt van de wet is dat burgemeester en politie demonstranten beschermt. ‘Insluiten’, een voorbeeld, is verboden behoudens zeer specifieke Deze juridische aspecten komen ongetwijfeld naar voren in de zaak tegen Willem Engel wegens opruiing die op 30 maart dient.

Andre
Andre
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Uit het schema van het RIVM blijkt dat de overheid al bij 10 IC opnames per week (landelijk) overgaat van het niveau ‘zorgelijk’ naar ‘ernstig’.
Hoe vaak zal dit gebeuren?
In Nederland heeft 37 % van de 55 plussers tenminste 2 chronische ziektes (volgens Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde, 30 mei 2011). Deze groep is kwetsbaar voor virale infecties. Het gaat om tenminste 1 miljoen mensen. Een ander rapport uit 2011 (“Multimorbiditeit en comorbiditeit in de Nederlandse bevolking”) stelt dat deze groep bovendien alleen maar zal toenemen.
Bijna alle (98%) van de coronadoden in Nederland zijn boven de 65 jaar. Dat betekent heel simpel dat de corona golf elk jaar in de winter terug zal komen, net als de griep elk jaar terugkomt en duizenden doden opeist in dezelfde leeftijdsgroep met comorbiditeit. Want deze groep mensen heeft een verzwakt immuunsysteem door verminderde gezondheid.
Dat betekent dus dat er elke winter een lockdown zal worden afgekondigd, omdat de normen zodanig zijn bepaald, dat een regelmatig terugkerend ziekte onvermijdelijk zal leiden tot het overschrijden van de norm.
Als dezelfde norm zou zijn ingesteld voor griep, zouden we dat belachelijk vinden.

Vee
Vee
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik sta achter je verhaal maar zoals je die mevrouw interviewde alsof je een kleuter toesprak vond ik stuitend.

Elvi
Elvi
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Vee

Dat zie ik heel anders. Ze hielp deze mevrouw om haar verhaal goed te kunnen vertellen. Heel goed;).

Theresa Geissler
Theresa Geissler
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Patricia de Boer

Tja… ik weet het toch niet helemaal zeker: Als u m i j zou hebben toegesproken op dezelfde toon, die u tegenover die mevrouw gebruikte, zou ik me ergens ook niet erg serieus genomen gevoeld hebben, dat beken ik hierbij eerlijk.
Om het plaatje dan maar meteen helemaal compleet te maken: Ik ben zelf 66, eveneens nogal hardhorend en daarbij motorisch enigszins beperkt – waarop ik me met regelmaat ‘afgerekend’ voel, vooral bij gelegenheden als deze. Dat kan dan gedeeltelijk ook wel aan mij liggen, toegegeven, maar zó kán zo’n nadrukkelijk-goedbedoelende toon nu eenmaal overkomen: Ietwat meewarig.
Het is daarom, dat ik me wel enigszins kan vinden in de reactie van Vee.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Patricia de Boer

exact. Zo moet je mensen die niet meer zo scherp horen, een beetje helpen. Ik vond het best respectvol, hoor.

Noordman
Noordman
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Patricia de Boer

Patricia de Boer, heb uw stuk met interesse gelezen, ook ik ben 60+ en ben ook nog opgevoed met respect voor gezag.
Maar ook ik maakte laatst mee dat ik aan de kant werd gezet voor een controle (drank enz), voor mij stond ook een wat oudere man, dat zag ik omdat hij uit moest stappen en een politieman naar binnen dook.
Naast de auto staande hoorde ik de woordkeuze van de tweede politie man tegen de man, en zag dat hij (hiervan schrok), tegen mij dezelfde toon.
Vroeg hem toen of hij deze aanspreek toon normaal vond tegen ons, mijnheer zij toen dat hij ook kon gaan schrijven als ik vervelend werd.
Ten slotte was het klaar en met een vette knipoog van mijn voorligger en met een politie tik met platte hand op mijn dak konden wij verder.
Patricia blij met uw verhaal dank, begrijp u helemaal.

Andre
Andre
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Vee

Ik heb het interview gezien en ik vond de manier van praten heel normaal.
Patricia hielp de mevrouw inderdaad om het onderwerp punt voor punt af te lopen. Daarmee ontstond een goede argumentstructuur.
In het NOS journaal worden mensen pas echt op kleuterniveau behandeld.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Vee

ik vond dat ze dat juist goed deed. Korte vragen met al die herrie er omheen.

Ko de Ruiter
Ko de Ruiter
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Waar haalt u de flauwekul vandaan?
Ik heb zelden zoveel onzin gelezen!!!

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ko de Ruiter

Niet stoppen bij twee regels Ko.
Benoem de onzin eens.
Ik zie je nieuwe inbreng wel.

De Dertiende
De Dertiende
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ko de Ruiter

Ehhh, ze was er bij. Daar heeft ze het vandaan. En waar was u?

Elvi
Elvi
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ko de Ruiter

Dan ben ik altijd zo benieuwd. Welke onzin heeft u gelezen en waarom is dat onzin? Ik hoor graag uw antwoord.

Edward
Edward
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ko de Ruiter

Als u uw nieuws haalt op alle indoctrinatieplatforms snap ik dat u geschrokken bent en dat dit leest als een slecht boek.
Maar bij deze, een hele goedemorgen.
Ik hoop dat u goed heeft geslapen het afgelopen jaar!
Gebruik uw stem wijs vandaag!

43
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x