Afscheid van het tijdelijk wonder Donald Trump

Na vier jaar slaat The Swamp hard terug

Foto:

Trump wordt in zijn nadagen vernederd door Big Tech, de MSM en de Democraten na een discutabele verkiezingsuitslag. Er dreigt bijltjesdag voor iedereen die hem steunde en met hem samenwerkte. Maar deze president van het volk slaagde erin om vier jaar lang het de heersende elite moeilijk te maken. Dat is eigenlijk een wonder dat we moeten koesteren, schrijft Rob Kern.

Vernedering

Het is niet gemakkelijk, als je ziet dat een sterke persoon van wie je houdt, vernederd wordt. Freud vertelde dat zijn vader in zijn geboortedorp wandelde met zijn beste kleren aan en bontmuts op. Op een gegeven moment komt er een christen op hem af, slaat de muts van zijn hoofd en zegt: “Jood van het troittoir af.” De vader van Freud raapte zijn muts op uit de modder en liep verder alsof er niets aan de hand was. Freud vond de vernedering van zijn vader verschrikkelijk. Deze grote, sterke man kon dit volgens Freud niet laten gebeuren.

 

Op de voet gevolgd

Van Trump houd je of je haat hem. Ik houd van de man, maar het was geen liefde op het eerste gezicht. Toen ik zijn eerste rally zag – dat was nog voordat hij Mike Pence als vicepresident koos – hielden Trump en ook generaal Michael Flynn een toespraak. Wat Trump zei, sprak mij erg aan, maar ik dacht dat de generaal een betere kandidaat zou zijn. Die was jonger en gespierd, en hij sprak directer dan Trump. Later veranderde dat. Hoe meer ik Trump zag, hoe meer ik hem begreep en van hem ging houden. Op 8 november 2016 was ik met mijn vrouw in Boedapest. Wij keken ademloos naar CNN en zagen hoe de miljardair, die zijn eigen campagne financierde, de gedoodverfde winnaar Hillary Clinton ruim versloeg. Vanaf die tijd volg ik Trump op de voet. Ik zag elke rally, zijn ontmoetingen met staatshoofden en zijn buitenlandse reizen.

 

Niet te imponeren

Ik moet zeggen dat hij mij nooit tegenviel. Hij bekritiseerde de Verenigde Naties, die van een belangrijk orgaan dat de wereldvrede moest bewaren veranderde in een clubje zonder ethiek en waardigheid. De vroegere Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Abba Eban zei over de VN dat, als de Arabieren een resolutie zouden willen aannemen dat de aarde plat is omdat zij door Israël is platgedrukt, die succesvol zou zijn. Trump zette de parasieten van de NAVO op hun nummer, omdat zij hun militaire budget aan de NAVO steeds verminderden.

Hij steunde de Brexit en liet zich niet door de zwakke leiders van de EU imponeren. Als een van de eerste staatshoofden ontving hij president al-Sisi van Egypte. En daarna andere Arabische, soennitische leiders. Heel anders dan Obama, die destijds president Mubarak van Egypte in de steek liet, wat leidde tot de Arabische lente, of beter gezegd: Arabische winter.

Hij vloog direct van Riyad naar Tel Aviv, een huzarenstuk, en zegde de slechte nucleaire overeenkomst met Iran op. Via sancties zorgde hij ervoor dat de terroristische activiteiten van de ayatollahs significant verminderden. Ook versloeg hij IS en de vrede keerde terug in Syrië. Het opzeggen van het klimaatakkoord van Parijs is discutabel, maar Trump had wel oog voor het klimaat en de CO2-uitstoot verminderde in de Verenigde Staten sneller dan in de Europese Unie.

 

Man van het volk

Binnenslands verbeterde de economie, mede door betere afspraken met Mexico, Canada, China en ook de EU. Hij verminderde de bureaucratie en verkleinde de afstand van de Republikeinen tot Latino’s, black Americans en vrouwen in het algemeen.

Het Amerikaanse volk ging steeds meer van hem houden, en ik ook. Zij riepen: “We love you, we love you.” Trump reageerde met: “I love you too.”

En zo werd de miljardair de man van het volk, de gewone mens die hen bevrijdde van het juk van de elite.

 

Elite slaat terug

Als dank deed de elite alles eraan om hem af te zetten, beginnend met de Russia hoax. Tweeënhalf jaar lang werkte Robert Mueller aan een rapport, dat 42 miljoen dollar kostte en hij vond niets. Toen werd Trump impeached door het Amerikaanse Congres vanwege een onschuldig telefoongesprek met de president van Oekraïne, dit alles zonder resultaat.

Tenslotte had de swamp, de elite, succes. Zij stalen de verkiezingen van 2020 met list en bedrog, en veel geld. Vier staten namen vóór de verkiezingen wetten aan, die stemmen per brief mogelijk maakte. Wetten, die fraude in de hand werkten. Handtekeningen en identificatie waren niet meer nodig en ook deed het er niet toe waar je woonde. Deze veranderingen van de Kieswet waren niet volgens de constitutie, zoals de vermaarde Amerikaanse jurist Mark Levin aantoonde.

Vervolgens liet Big Tech algoritmes los op de bevolking en betaalde Mark Zuckerberg 400 miljoen dollar aan een linkse organisatie, die zorgde voor stemmen voor Joe Biden. Dit werkte. Hoewel Trump 74 miljoen stemmen had gekregen, verloor hij van de corrupte en kleurloze Biden, die uit angst voor Covid-19 geen campagne gevoerd had.

Niet logisch hè?

 

Bijltjesdag

Trump bleef vechten tot het laatste eind, en met hem miljoenen Amerikanen die zeker wisten dat de verkiezingen gestolen waren. Veertig procent van de Amerikanen gelooft dat de uitslag van de verkiezingen niet correct is. Onder Trump-supporters gelooft negentig procent dit. Dat is dus meer dan 100 miljoen Amerikanen. Hier zijn wij beland bij het meest hypocriete punt: terwijl er grote belangstelling was voor het jaren durende onderzoek van Mueller, die zocht naar bewijzen voor verkiezingsfraude door Trump in 2016, is er nu, terwijl er overweldigende bewijzen zijn voor verkiezingsfraude door de Democraten, geen belangstelling voor diepgaand onderzoek. Als je dit ter sprake brengt, word je verwijderd van Twitter of wordt jouw bericht disputed.

Vorige week is de president van de VS van Twitter gegooid en andere Big Tech-bedrijven volgden dit voorbeeld. Er wordt opnieuw een poging gedaan hem af te zetten. Ministers laten hem in de steek en er dreigt bijltjesdag voor iedereen die hem steunde en met hem samenwerkte.

 

Ondertussen zijn de MSM, ook in Europa, dolblij met de vernedering van Trump, met de corrupte Biden als president en de onsympathieke Kamala Harris als vicepresident. Eigenlijk is zoveel onrecht, valsheid en corruptie van de elite niet te verdragen. Ik was bang dat ik, net zoals Freud, er levenslang last van zou hebben deze tragedie te verwerken.

 

Tijdelijk wonder

Op 14 januari jl. verscheen Trump op de televisie. Hij riep op tot eenheid, geweldloosheid en saamhorigheid. Toen ik hem zag, bedacht ik dat het veel fijner was als hij nog vier jaar president zou zijn, en dat daarna Mike Pompeo of Mike Pence het overnam. Maar vier jaar Trump is eigenlijk een wonder. De man van 74 jaar versloeg de elite, de swamp en Big Tech voor vier jaar. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Er is vrede tussen Israël en de soennitische wereld en ook tussen Servië en Kosovo. Trump is geen oorlog begonnen en haalde de soldaten terug uit Irak, Afghanistan en Syrië.

De hele linkse wereld spande tegen Trump samen en dat is hem te veel geworden. Wij moeten het wonder van Trump koesteren. Anders dan Freud kan ik mij troosten met de gedachte dat een wonder nooit eeuwig duurt.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
41 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Deze verkiezingen in de VS komen op mij over als een communistische putsch in 1948. Hoe konden vier sleutelstaten vlak voor de verkiezingen wetten aanpassen die de verkiezingen zou drastich zouden beïnvloeden zonder dat iemand het kon verhinderen? En de president behandelen als een niet toerekeningsvatbaar persoon? Zoals de krankzinnige Pelosi deed. Democratie verdwijnt net deze nep Democraten. En de criminele VN krijgt weer alle steun. Soort zoekt soort.

Anna
Anna
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Helemaal waar AOC ( een congreslid ) zegt openlijk dat de Trump aanhangers maar eens “ geheroriënteerd moeten worden. Dit is communistisch ! Ook de vrijheid van Godsdienst staat op het spel. Maar Trump grijpt in, morgen als ze allemaal op het capitool bordes staan ! ( of in andere omstandigheden ) Als Trump zegt dat Biden geen president zal worden, geloof hem dan, want de bewijzen van corruptie van Biden stapelen zich op. Hij heeft nog steeds de macht hiervoor ondanks Pelosi haar capriolen!

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Anna

De communisten hadden daarvoor heropvoedingskampen. Waarom zouden de Amerikaanse socialisten zoiets niet hebben voor de “deplorables”. Misschien heer Sanders die schijnt een functie in het kabinet Biden te krijgen. Voor hem zou het een passende functie zijn.

Anna
Anna
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Die zijn er al. In het tijdperk van Obama “ opgetuigd” de zogenaamde FEMA kampen. Waarschijnlijk zullen ze morgen “ dienst doen. “ het spreekwoord zegt: “ wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in “

Nogmaals de info is zeer schaars en ik kan er helemaal naast zitten, en het komt fragmentarisch naar buiten maar als je zoekt en verbanden legt…. zoals gisteren het journaal “ dat het gevaar van binnen uit komt”……. en later vond ik een gesprek dat 40 generaals plus de marine achter Trump zouden staan! Dan…… ? Vraag je jezelf af WAAROM ?
We wachten af!

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Anna

Van de FEMA kampen weet ik niets maar het feit dat men nu de militairen gaat controleren is een duidelijke aanwijzing dat men de Republikainen stemmers gaat uitsluiten. Dat is zorgelijk maar typisch voor links want democratie is niet bepaald de sterkste punt van hun.

MarcelA
MarcelA
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Veilig achterop bij Vader op de fiets , Vader weet de weg en ik weet nog van niets!
Lied van Paul van Vliet Zo zie ik Trump voor de wereld. Ik hoop echt dat er meer mensen zoals Trump zullen opstaan. Jammer dat velen van ons dat niet zien!

Jemaintiendrai
Jemaintiendrai
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  MarcelA

Het valt niet mee om de demonisering weerstand te bieden,
Slechts weinigen zijn tegen die druk bestand.
Wij hadden Pim Fortuyn. De VS Trump.

Ik zou in het huidig speelveld niemand kunnen aanwijzen die het kan.
In die zin is de media en de linkse politiek heel succes vol..

Anna
Anna
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Jemaintiendrai

Ik heb trump altijd bewonderd vanwege zijn stressbestendigheid. . Want wat deze kerel over zich heen heeft gekregen in de afgelopen vier jaar daar zijn maar weinig mensen bestand tegen. Hij deed soms gekke dingen dat is waar, maar die haat die hij kreeg van B.V Nancy Pelosi, was onbeschrijfelijk. Maar nu zal hij ingrijpen; morgen. Hij heeft nog steeds de macht hier voor. Madame Pelosi is doodsbang! Haar computer is gestolen bij de inval in het Capitol dus de bewijzen van 4 jaar corruptie en haat liggen in Trumps handen.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  MarcelA

Velen hebben het gezien en zijn meteen opgestaan om hem te vernietigen.

De Dertiende
De Dertiende
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Een mooie, vanuit het hart gesproken opinie. Liefde voor de man Trump is liefde voor de man die zijn eigen weg bewandeld. De man die zich niet laat intimideren, die zich niet laat ringeloren, die zich niet laat leiden maar zelf leidt, die in zijn eentje kan klaarspelen waar honderden anderen falen. De eenzame strijder, de trieste Don Quichotte. De man die uiteindelijk neergetrapt wordt. De man die niet kon en mocht winnen. De man wiens daden uitgewist zullen worden door zijn tegenstanders. De man die winnaar is maar gedoemd is om als verliezer de boeken in gaan.

Jan
Jan
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Mooi reqiuem. Vanaf 20 januari zijn de VS een high tech dictatuur. Chinezen, Iraniërs en Russen en EUSSR elite lachen zich te barsten.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Jan
Andre
Andre
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

“Wij moeten het wonder van Trump koesteren. ”
Ja, het enige dat ons rest is de herinnering aan vier mooie jaren.
Op 20 januari beginnen 4 jaar van rouw.
En berouw, naarmate duidelijker gaat worden hoe volstrekt gestoord de belevingswereld van de nieuwe president is.

MarcelA
MarcelA
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Beste Andre
Moeten wij dit dan maar accepteren? 4 jaren van rouw ? Als je ziet wat er gebeurt in Nederland Amsterdam 17 jan. Aks we niets doen worden het veel meer dan 4 jaren van rouw. Wat in America gebeurt verschilt niets van wat er bij ons gebeurt

Andre
Andre
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  MarcelA

Precies! Op 17 maart nog vier jaar rouw, dubbel op.
Ik denk dat we dan heel goed zullen gaan beseffen hoe Duitsers die NIET op dhr. A. Hitler hadden gestemd in januari 1933 (ong. 60 %) zich hebben gevoeld, 12 jaar lang.
Maar een ding moet helder zijn: de mensen die stemmen op hun eigen ondergang, zijn verantwoordelijk. Verder niemand.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De strijd in de Westerse wereld gaat alleen maar verharden.

In Nederland zijn wij onze vrijheid al kwijt, de democratie is verdwenen en Links heeft de macht en anders denkenden worden gedemoniseerd en gediscrimineerd voor hun geen recht meer op demonstreren.

Een spertijd heeft sinds 1940-1945, in Nederland niet meer plaats gevonden.

Rob Esveldt
Rob Esveldt
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Uiteindelijk hebben de Amerikanen voor Biden gekozen daar doet het veranderen van wetten en list en bedrog van de democraten, MSM en Big-Tech niet zoveel aan af. Bij socialisten gaat het niet om de realiteit, het gaat er bij hun om hoe het overkomt, hoe het inspeelt op hun gevoelens.

Deze socialisten kijken niet verder dan hun neus lang is, ook al zien ze dat alles beter gaat en mensen hun eigen broek kunnen ophouden. Dat geeft bij hen geen goed gevoel. Wat bij hen wel een goed gevoel geeft zijn zoetgevooisde woorden dat voldoet aan hun wereldbeeld, ook al is dat in de praktijk onrealiseerbaar.

Daarnaast kijken ze alleen naar de linkse MSM dat hun wereldbeeld voorspiegeld, daarbij constant dag in dag uit geconfronteerd met hoe slecht Trump wel niet is. Deze mensen zijn als het ware door de linkse MSM gehersenspoeld en geloven er helemaal in. Zelfs als je de bewijzen voorlegt dan nog willen ze niet geloven dat Trump het juist goed gedaan heeft.

De Congresleden en leden van de Senaat van de democraten zweept daarbij ook nog de socialisten op en staat toe dat Republikeinen lastig gevallen worden en rellen en vernielingen worden niet bestraft. Zelfs conservatieven zijn door deze ophitsing gedood, zullen deze bestraft worden? Ik betwijfel het.

En als laatste laten ook veel Republikeinen het afweten en duwen een mes in de rug van Trump. Een aantal geeft zelfs aan dat hij voortijdig moet aftreden. Het is niet anders dan verraad aan hun eigen principes. Maar nu kunnen de Republikeinen verder slapen in het Congres en de Senaat.

Anna
Anna
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Rob Esveldt

Trump gaat niet weg. Volg morgen het nieuws!

Jan de Jong
Jan de Jong
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het opzeggen van het klimaatakkoord was een van zijn sterkste besluiten. De antropogene invloed op klimaat door kooldioxide productie is te verwaarlozen. De klimaatheisa is niet op poten gezet om het klimaat te redden.

krijnnl
krijnnl
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het is werkelijk schaamteloos hoe deze man geframed wordt. Ik kijk net even naar RTLZ. Trump heeft geen oorlog ontketend, maar wel 400.000 doden. ( lees op zijn geweten…?) Ik kan nog wel even doorgaan, maar wil het nog gezellig hebben vandaag. Uhh, voor zover mogelijk. Niet in lijn met dit artikel, maar hier spreekt het rivm van Engeland; https://youtu.be/q187ApF9Aow Het is van de zotte. Ben ik nu achterlijk?

Anna
Anna
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

TRUMP GAAT NIET WEG‼️
Make my words!
Trump is of Geniaal, of gek! ( dit ligt vaak dichtbij elkaar!)
Hij heeft alle frauduleuze zaken van de “ elite” van de afgelopen jaren gedekwalificieerd. Alle schandalen liggen nu op straat. Zelfs CNN spreekt er nu ( bedekt) over!
En wij horen hier niet over! Waar is de msm ?
Er zijn 25.000 nationale garde in Washington waarvan vele IN HET CAPITOL “ gelegerd zijn. Waarom IN het Capitol en waarom ZOVEEL. ? Het gevaar komt toch van “ buitenaf”?? Volgens de MSM

Waarom?? Omdat Trump aan een plan werkt om de executive orde’s nummer 13959 en 13848 en de insurrection act en mogelijk the Martial law in werking te stellen.
Generaal Mclnerney geeft “ bedekt “info hierover. Het kan nog niet geconfirmeerd worden of de insurrantie act al in werking is.
Gister had het NOS nieuws, een item dat het “ gevaar “ mogelijk “ van binnen uit” kan komen. ! ( kan kloppen de USA is 50/50 verdeeld)

Trump zal w.s. op het laatste moment als de hele kliek in Washington aanwezig is toeslaan met de machtsovername, en ze tegelijk arresteren. Sidney Powel zei kort geleden dat het “ apocalyptisch “ zal zijn, en ze doelde op arrestaties!
Het lijkt erop dat 40 generaals en de hele marine achter hem staan.
De oorzaak van dit alles is de infiltratie en machts overname van China in Amerika ( kort door de bocht want daar is veel meer informatie over)
Kijk morgen om 16.50 naar de NOS of kies een USA zender. ( Epoch times o.i.d.)
TRUMP GAAT NIET WEG, TRUMP GAAT NU HET CORRUPTE MOERAS DROOGLEGGEN !
Hopelijk zonder bloedvergieten

krijnnl
krijnnl
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Anna

Ik hoop dat u gelijk krijgt.

Reinhard
Reinhard
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Anna

Ehhh… Hij’s weg. Foetsie. QAnon balen. Wat een pech.

Jop
Jop
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

It ain’t over till the fat lady sings!

Edward
Edward
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Jop

Precies zo is het Jop, Trump is een meesterschaker die nog een konijn uit zijn hoed gaat toveren.
Ik heb een heel sterk voor gevoel in deze.
Biden is een Joke!
Zo niet dan is een burgeroorlog biet uitgesloten. De emmer is al een tijdje aan het overstromen in Amerika.

Reinhard
Reinhard
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Jop

Yep, seems like the fat lady has sung. Too bad. Hasta la vista.

Mieke Lubbers
Mieke Lubbers
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Prima artikel. Het wordt inderdaad genegeerd dat Trump geen enkele oorlog is begonnen en zelfs vrede is gestart tussen Israël en de Arabische wereld.

Linda Eland
Linda Eland
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wat je ook mag vinden van Donald Trump, ik heb respect voor deze man en hoop dat de waarheid aan het licht komt.
Mooi verhaal over hem van Rob Kern.

Siep
Siep
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Trump moet op zijn daden als president beoordeeld worden; anti-Trump sentiment is vooral gebaseerd op vooroordeel.
Hij heeft voor een bloeiende economie gezorgd en wat betreft buitenlands beleid: China en -Korea in toom gehouden en laten zien dat deze niet met de USA kunnen spotten. In het MO de Arabische landen aangezet tot verdragen met Israël waardoor enerzijds Iran is geïsoleerd en de PLO, Hamas incluis en anderzijds daardoor voor rust en stabiliteit heeft gezorgd. An de zuidgrens met zijn streng immigratiebeleid en bescherming grenzen ervoor gezorgd dat er minder illegalen binnen kwamen. (wat is het EU immigratiebeleid dan een lachertje, mede gezien dat je de regie aan een dictator in Turkije overlaat).
Als president moet je in deze wereld van alfamannetjes laten zien waar je staat als land en dat heeft Trump uitstekend gedaan. Met snowflakes als Harris cs delf je gauw het onderspit. China ruikt zijn kansen in het verre oosten met zijn imperialisme en de terroristische groeperingen (Iran, PLO/Hamas) zullen het MO weer destabiliseren.

Johan
Johan
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

dit wonder gaat nog wel even door!we gaan het zien!

Rob Kern
Rob Kern
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Johan

Hoop ik van harte

Jan Smelik
Jan Smelik
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Prachtig geschreven!

Rob Kern
Rob Kern
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Jan Smelik

Dank

MikV
MikV
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Erg mooi geschreven

Linn
Linn
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Trump quote : “We did what we came here for and so much more. The best is yet to come “. We hebben gezien dat Trump zich nooit laat intimideren. Rob schrijft op een treffende wijze waarom we hoop kunnen en moeten houden.

r.maassen
r.maassen
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik kan niet anders dan het hier helemaal mee eens zijn.

manon
manon
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

https://www.youtube.com/watch?v=q4XfyYFa9yo&t=9s, een prachtige uitzending van een geweldige president en zijn vrouw

J. de Vries
J. de Vries
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik was erg blij met dit artikel want ook ik heb veel sympathie voor Trump, hetgeen door mijn omgeving wordt afgekeurd/niet begrepen. Ik was een aanhanger van Clinton en Obama, maar teleurgesteld door hun bewind en Hillary’s reactie op Trump’s overwinning. Gaandeweg begon ik Trump en Melania, wier kleding ik zeer bewonder, te apprecieren. Sinds ik kennis heb genomen van het Steele-dossier en de wijze waarop Michael Flynn is gechanteerd zie ik de Clintons, Obama en Biden als criminelen. Nog afgezien van de corruptie van Joe en Hunter Biden tijdens het vice-presidentschap van Biden. Donald Trump is een held en Melania Trump is een baken van chic en wellevendheid. Las vandaag dat Mark Zuckerberg $ 400 miljoen heeft betaald aan CTCL om verkiezingsfunctionarissen te instrueren over de organisatie van de verkiezingen op een wijze die vaak in strijd is met de staatswet. Ik hoop dat Sidney Powell e.a. er toch nog in slagen te bewijzen dat er grootschalige fraude is gepleegd bij de verkiezingen.

Anon
Anon
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Mooi artikel! Naar mijn mening ook dat als je naar zijn daden kijkt er in tijden niet een betere president is geweest en dat de heersende elite echt helemaal blind zijn geworden met hun eigen gelijk. Misschien nog een troost voor de meeste mensen hier maar het politieke klimaat swingt altijd heen en weer. We glijden nu erg hard af naar links en het is zaak dat in toom te houden maar verstand keert altijd terug. Overigens denk ik wel dat Biden terecht heeft gewonnen zijn tientallen rechtzaken geweest die niet het tegendeel konden bewijzen dus dan houdt het op.

Len
Len
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Inderdaad een te weinig gehoorde opsomming van de goede dingen die Trump heeft bereikt. Ik mis echter de opsomming van zijn belachelijke, narcistische en leugenachtige acties. Als de man zich niet als een narcistische clown had gedragen was hij zeker herkozen en had hij nog 4 jaar goede dingen kunnen bereiken en het opkomende neomarxisme van de democraten goed bloot kunnen leggen.

Rob Kern
Rob Kern
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Len

Ik noemde de dingen die je mist niet omdat ik het ander zie.

Dick
Dick
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Len

Welke leugenachtige acties.

41
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen