Eind 2020 werd de VS een bananenrepubliek

Blijvende vraagtekens rond legitimiteit verkiezingen

Titelfoto: Election Day 2020 door Phil Roeder, gepubliceerd onder CC BY 2.0.

Ook al wordt er door onze media nauwelijks over bericht, er zijn overvloedige aanwijzingen voor fraude bij de presidentsverkiezingen in de VS. Het bewijzen daarvan is niet eenvoudig; rechters lijken aan deze zaken liever niet hun vingers te willen branden. Zolang dit niet grondig wordt uitgezocht blijft er twijfel over de legitimiteit van Biden’s presidentschap, concludeert George van Bergen.

Wie naast, of in plaats van, de mainstream media, objectieve en alternatieve nieuwsbronnen als OpinieZ volgt, zal meegekregen hebben dat er een indrukwekkende hoeveelheid aanwijzingen is voor mogelijke fraude bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Die signalen worden actief en passief onderdrukt door de mainstream media en de bazen van de naar de Democrats-neigende Amerikaanse sociale mediagiganten, braaf gevolgd door hun evenknieën in Nederland, de staatsomroep en de zogenaamde kwaliteitskranten voorop.

 

Geen inhoudelijke behandeling

Er is al een reeks rechtszaken aangespannen door juristen namens kandidaat Trump als ook door zelfs een groep staten onder leiding van Texas. Maar steeds hebben rechters het niet nodig gevonden de fraudeklachten inhoudelijk in behandeling te nemen, laat staan bewezen te achten. Dat geldt zelfs voor het door conservatieven gedomineerde Supreme Court (Amerikaanse Hooggerechtshof), dat nota bene tot taak heeft de eerbiediging van de grondwet zeker te stellen.

Naar de echte redenen daarvoor kunnen wij slechts gissen. Er wordt wel gespeculeerd dat rechters, die in Amerika ge- en dus herkozen moet worden, de Republikeinen niet in de kaart willen spelen uit sympathie met of vrees voor een Democratische meerderheid of lobby in hun district. Meer voor de hand liggend lijkt mij echter dat rechters hun vingers niet willen (en ook niet hoeven) branden aan deze politiek hoogst gevoelige kwestie. Het komt goed uit de zaak op basis van een strikt juridische benadering op procedurele gronden af te kunnen doen in plaats van in de inhoud te treden.

 

Bewijslast

Je kunt je voorstellen wat het Antifatuig, dat de afgelopen maanden binnensteden in Amerika heeft geplunderd, in brand gestoken en diverse moorden heeft gepleegd, zal aanrichten als op bevel van de rechter de, door de anti-Trump mainstream media en het establishment omarmde, officiële uitslag van de presidentsverkiezingen zou worden teruggedraaid. Veel rechters zullen wellicht een ‘misschien onrechtmatige’ president voor lief nemen als dat betekent dat zij zich niet medeverantwoordelijk hoeven te voelen voor het uitbreken van mogelijk een nieuwe burgeroorlog.

Maar uiteindelijk is het vooral heel moeilijk om nu nog de noodzakelijke bewijzen te vinden van de fraude. De rechters moeten immers juridisch waterdicht bewijs aangeleverd krijgen dat er op zo’n schaal fraude is gepleegd dat de uitslag daardoor is gewijzigd. 

 

 

Statistische onmogelijkheid

Voorbeelden zijn er te over.

Bijvoorbeeld de door statistici opgemerkte onmogelijkheid van bepaalde uitslagen in bepaalde kiesdistricten. Alsof iemand tien keer kop of munt gooit en negen van de tien keer kop krijgt. Maar dan met tienduizenden stemmen. Of het feit dat Biden alleen in de districten die hij móést winnen in de zogenaamde Swing States, zijn aandeel in de ‘zwarte stem’ zag toenemen, terwijl in alle andere districten juist steun voor Trump onder zwarte kiezers steeg. Dat doet toch de vraag rijzen: Wat is er anders in precies die handvol districten vergeleken met de rest?

 

Te veel toevalligheden

Of het anekdotische bewijs dat bij officiële parlementaire verhoren in diverse staten van de VS is gepresenteerd. Bijvoorbeeld dat in een bepaald kiesdistrict een lading stembiljetten pas midden in de nacht letterlijk op tafel kwam (omdat die volgens de beelden van de videobewaking onder een tafel (verstopt?) waren) en geteld werden nadat (omdat?) de waarnemers van de Republikeinse partij waren weggestuurd (wegens een gebroken waterleiding, wat achteraf niet waar bleek te zijn).

En van die lading ging ‘toevallig’ – anders dan de verhoudingen in de getelde stemmen tot op dat moment – een Noord-Koreaans aandoende 95% naar Biden, waardoor hij alsnog op het nippertje daar de meeste stemmen kreeg. Of de grote aantallen per post uitgebrachte stemmen, waar op raadselachtige wijze de vouw in het stembiljet, die het gevolg is van het noodzakelijke dubbelvouwen om het biljet in de retourenvelop te laten passen, ontbreekt, evenals een fatsoenlijke controle op de authenticiteit van de handtekening van de kiesgerechtigde afzender.

 

Om van de aangetoonde hack-baarheid van de inmiddels beruchte Dominion stemcomputers, waardoor naar verluidt duizenden Trump-stemmen met een druk op de knop in Biden-stemmen konden worden omgezet, maar te zwijgen.

 

Vervalst

De juristen van Trump zullen dus moeten bewijzen waar die dubieuze biljetten vandaan kwamen, wat hun herkomst is, dat een kiesbiljet niet werd getekend door de geregistreerde kiezer die het per post had opgevraagd, enzovoort, enzovoort. Deze voorbeelden tonen aan dat het waarschijnlijk onmogelijk wordt om te bewijzen dat er massaal stembiljetten zijn vervalst of geronseld bij nietsvermoedende kiezers en daarna ingevuld ten gunste van de democratische kandidaat Biden

Deze omvangrijke onduidelijkheid over de legitimiteit van zo veel uitgebrachte stemmen is vooral het gevolg van het ongekend grote aantal stemmen per post vanwege de Coronapandemie, in combinatie met het al langer bekende probleem van gebrekkige en daardoor fraudegevoelige Amerikaanse kiesregisters.

 

Nederlandse situatie

In Nederland en andere Europese landen sta je verplicht ingeschreven bij de gemeente op het adres waar je woont. Daar ontvang je een oproep om te stemmen. Met die oproep en een officieel identiteitsbewijs krijg je je stembiljet in het stembureau. Wie per post vanuit het buitenland wil stemmen moet zich registreren, waarbij grondig je Nederlanderschap en identiteit worden gecontroleerd bij een centraal punt in Den Haag, dat vervolgens de stembescheiden opstuurt. 

Je tekent een verklaring, die je met de envelop met je ingevulde stembiljet opstuurt. Zodoende kan bij het openen van je zending gecontroleerd worden of jouw handtekening, zoals geregistreerd, overeenkomt met die bij het geretourneerde ingevulde stembiljet. Niet waterdicht, want het hangt af van de eerlijkheid bij de uitvoering, daarom zijn ook in Nederland wakkere waarnemers noodzakelijk, maar toch beter dan wat er in de VS gebeurt.

 

Geen bevolkingsregister

In Amerika kent men echter geen bevolkingsregister. Om je stem te kunnen uitbrengen moet je je als kiezer registreren. Wie niet is geregistreerd kan niet stemmen. Elke staat heeft daar zijn eigen regels voor. Meestal is een rekening van bijvoorbeeld het elektriciteitsbedrijf op jouw naam en adres al voldoende. Bij zo’n registratie hoef je in veel staten niet eens een officieel identiteitsbewijs met pasfoto, zoals een rijbewijs of een paspoort, te tonen. Je kunt je als kiezer registreren met bij wijze van spreken je bibliotheeklidmaatschapskaart.

En niet alleen is de input van die registers sterk fraudegevoelig, ze worden vaak niet of slecht en onregelmatig geactualiseerd. Het gevolg is dat mensen die verhuizen naar een andere gemeente of overlijden toch als kiezer ingeschreven blijven staan. Of illegalen die zich met de spreekwoordelijke biebkaart toch inschrijven, ook al zijn ze geen Amerikaan. Deze situatie komt door de Amerikaanse traditie van een overheid op afstand, die zich niet bemoeit met de privézaken van burgers. Het idee dat je je verplicht bij de gemeente moet inschrijven met je adres is voor de meeste Amerikanen dan ook bizar. 

 

Voter Suppression

Nu zult u denken dat die pre-Napoleontische situatie onderhand wel aan de moderne tijd aangepast had kunnen worden. Maar Republikeinse pogingen om bijvoorbeeld kiezeridentificatie betrouwbaarder te maken sneuvelen op Democratische verzet. Hun argument is dat controle op nationaliteit en identiteit indirect hun achterban – de minder rijke en donkere Amerikanen – ervan weerhoudt zich te registreren. Voter Suppression noemen ze dat dan. Alsof iemand met weinig geld geen identiteitsbewijs zou kunnen krijgen! Veel eerder laden zij de verdenking op zich dat ze verwachten voordeel te hebben van kiesfraude.

 

Poststemmen

En dan wreekt zich het uitzonderlijke van dit jaar. Er zijn massaal, ongevraagd, stembiljetten per post verstuurd, zonder dat duidelijk was of de geadresseerde wel een geregistreerde kiezer was, die ook zelf zijn of haar biljet zou gaan invullen en versturen met de retourenvelop getekend ten bewijze daarvan. Er valt dan ook niet uit te sluiten dat een deel van het onverklaarbaar grote aantal Biden-stemmen door enkele van zijn aanhangers georganiseerd is geoogst op de adressen waar ze anders ‘op de mat’ waren blijven liggen, en is ingevuld en opgestuurd. Mogelijk is dit zelfs de bedoeling geweest van de met de Democrats sympathiserende gezagdragers, die besloten tot het massaal versturen van die moeilijk op rechtmatigheid te controleren post-stembiljetten.

 

Op 6 januari 2021 worden de stemmen van de kiesmannen, die de staten afvaardigen om de president te kiezen, al geteld. Helaas lijkt het erop dat de machten, die belang hebben bij de hiervoor beschreven gang van zaken, de overhand hebben.

 

Legitimiteit

Er bestaan te veel vraagtekens rond de gang van zaken van de Amerikaanse presidentsverkiezingen om Joe Biden als legitieme president van de VS te erkennen. Slechts een transparant, onafhankelijk, alomvattend en grondig onderzoek naar alle meldingen van onregelmatigheden, die daarna ongegrond worden verklaard, kan de twijfel omtrent zijn legitimiteit wegnemen. Of moet tot de conclusie leiden dat president Trump gelijk heeft en hij wel heeft gewonnen.

Tot die tijd heeft het presidentschap van de Verenigde Staten dezelfde status als dat van bijvoorbeeld China, Venezuela, Iran, Noord-Korea of Rusland. We erkennen de facto Xi, Maduro, Khamenei, Kim en Putin als leiders van hun land, maar in de wetenschap dat zij niet aan tafel zitten dankzij een echt democratisch mandaat. Het zou Biden aan het denken moeten zetten dat hij straks in dit rijtje belandt.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
28 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan
Jan
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Volgens mij waren de VS al een bananenrepubliek ver voor 2016 toen Trump werd gekozen. Terwijl hij nog niet eens gekozen was werd hij door de Democraten en de MSM al gedemoniseerd en geterroriseerd. Het lijkt erop dat er toen al grootschalig werd gefraudeerd door de Democraten. maar dat zij zich hebben vergist in de enorme steun die Trump toen al onder de kiezers wist te verwerven.

Wat mij opvalt is dat deze blog nauwelijks reacties oproept. Inderdaad, zelfs de Telegraaf of Elseviers Weekblad roepen al om het hardst dat Biden op de 20ste januari president wordt. Gisteren verklaarden data analisten in the congressional hearing van Georgia nog onder ede dat zo’n 17000 stemmen naar Biden waren vervalst, en nog eens ongeveer zo’n zelfde aantal aan Trump waren weggepoetst. Al op 3 november was op youTube (dat toen nog niet werd gecensureerd) en Twitter te zien dat kijkers en toezichthouders van de Republikeinen werden geweerd uit de lokaliteiten waar de stemmen werden geteld. De ramen werden afgeplakt zodat men niet naar binnen kon kijken. Venezolaanse toestanden, zelfs een bananenrepubliek onwaardig.

Als Biden president wordt ga er dan maar vanuit dat hij binnen een jaar dement wordt verklaard en wordt vervangen door Harris. De Amerikanen, althans de Democraten, krijgen dan wat ze verdienen. Vanochtend werd bekend dat Pelosi om als voorzitter van het parlement te worden herkozen de Marxisten in de Democratische Partij heeft gepaaid door straks alleen nog onzijdige aanduidingen voor personen te zullen accepteren. Tel daarbij op de corrupte Biden familie als puppets van China, en we zijn echt aan de Goden overgeleverd.

Peter
Peter
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Onvoorstelbaar hoe diep men overal der kop in het zand wordt gestoken, stel je voor,China maakt met wat miljardairs wel even uit welke politieke koers er wordt uitgezet, bedrijven moeten en zullen kapot,waar blijven de tegengeluiden van links,?lonen krijgen de mensen er nauwelijks,en met arbeidskrachten die niks kosten kan je makkelijk de wereld veroveren ,een man of 10 verdienden even meer als 1000 miljard tijdens de corona ,media zwijgt, en reageren kan men nergens omdat het gelijk gewist wordt van internet,maar in China waar alle narigheid vandaan komt ,gaat het dagelijkse leven weer verder alsof er nooit iets is gebeurd .Ik hoop dat Trump wint en die laat zien aan de mensen dat corona helemaal niet zo erg is als alle “wetenschappers en virologen” beweren ,als hij alles opengooit en de mensen in Europa zien dat er niks aan de hand is ,zullen ze hier ook eindelijk wakker worden ,
alles wat ze nu aan het doen zijn is angst verspreiden,en de macht overdragen aan Brussel ,en de centrale banken .
In Amerika wordt gekozen,en dat de media en politiek in Europa de uitslag niet bevalt als Trump dat wint,wordt angstvallig stil gehouden,een grote mond hebben ze pas na 20 Januari,mocht Biden daar zitten,maar diep in hun hart weet men dat Donald gewoon blijft ,Nederland mocht willen dat zij iemand hadden die zo voor hun land stond als deze man ,ik heb diep respect voor hem,en laat iemand maar zeggen wat hij nou precies allemaal fout heeft gedaan in de afgelopen 4 jaar ,ik zou het niet weten .

Edward
Edward
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Peter

Het is misschien niet de meest nette president, maar ongetwijfeld 1 van de beste van de 45.
No nonsense mentaliteit en een verademing na 8 jaar obama.
Het is bespottelijk hoe hij vanaf dag 1 geframed is , terwijl hij de enige is die de globalisering en china durft aan te pakken.
Hadden die 150 clowns hier maar een kwart van zijn ballen🤣

Observator
Observator
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Edward

Trump met zijn onbehouwen gedrag was juist noodzakelijk om aan te tonen hoe verderfelijke krachten het land in hun greep hebben.

Elvi
Elvi
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Neem alleen al het feit dat Trump formeel 71 miljoen stemmen heeft gekregen en sleepy Biden daar overheen zou zijn gegaan? Biden zou meer stemmen gekregen hebben dan Obama? Ik heb de rally’s an Trump gevolgd en een aantal van Biden bekeken. Het verschil is navenant. Biden presteerde het niet om ook maar een gering aantal volgers te enthousiasmeren. Bij de Trump rally’s waren honderdduizenden mensen aanwezig.
Volgens mij hangt het nu af van Mike Pence. En daarnaast hebben diverse senatoren aangegeven dat ze gaan ‘objecten’. Naar schatting zijn dat er nu ongeveer 100. Het wordt spannend. Als Trump wint, zal zijn eerste actie moeten zijn een burgeroorlog te voorkomen. Hard optreden tegen Antifa en BLM dus.
Fijn artikel! Het is zeldzaam dat iemand de inns and outs kent.

Frans B
Frans B
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elvi

Biden hield, heel verstandig, geen rally’s vanwege het gevaar van corona besmettingen. Het aantal mensen dat daarop afkomt zegt sowieso heel weinig. Mensen zijn Trump gewoon zat. Daarom heeft Biden gewonnen.

Andre
Andre
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans B

In 2016 stemden bijna 63 miljoen mensen VOOR Trump, in 2020 stemden ongeveer 74 miljoen mensen VOOR Trump.
Hieruit blijkt dat ‘de mensen’ Trump zat zijn?
In bijna elke staat haalde Biden maar net iets meer stemmen dan Trump. (81 miljoen tegen 74 miljoen) Ondanks 4 jaar medialeugens, hetze, moddersmijterij gericht tegen Trump.
En hier blijkt uit dat ‘de mensen’ Trump zat zijn?
Welke logica is dat?

Michiel de Pooter
Michiel de Pooter
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elvi

Trump was niet verkozen door voorstanders van Trump, maar door tegenstanders van Hillary. Trump is nu slachtoffer geworden van het omgekeerde.

Ard
Ard
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goed artikel met terechte punten. En zoals OpinieZ al opmerkt wordt hier veel te weinig aandacht aan besteedt in de media. Veel Nederlanders weet niet veel meer, dan wat er bij de NPO (en RTLnieuws) wordt verteld. Velen zijn zelfs nog steeds overtuigd van de Russische inmenging in 2016 omdat de MSM hier volop aandacht aan besteedde. Na een 3.5 jaar durende heksenjacht was er geen bewijs gevonden. Er waren weliswaar 30 aanklachten (5 Amerikanen en 25 Russische trollen) uit voort gekomen maar die hadden niets met de ‘collusion’ te maken. Dat alles is gestart door het door de DNC gefinancierde “Steel dossier’ weten niet velen. Verder een verklaring van een anonieme bron (die nooit onder ede getuigd heeft) en verder wat ‘hearsay’.

Biden wordt nu binnengehaald als de nieuwe messias.

Ik had vandaag op Twitter een discussie met Volkskrant journalist Michael Persson die vandaag een artikel heeft geschreven naar aanleiding van het telefoongesprek van Trump met de Sec. of State van Georgia dat er 0,0 bewijs is gevonden voor stemfraude. Dit ondanks dat er duizenden affidavids zijn van échte mensen en dus geen anonieme bronnen, videobeelden, en rekenkundige onmogelijkheden.

Ik kan dan niet anders concluderen, dat zolang de gewenste kandidaat maar wint, de media alle bewijzen (net als met de laptop van Hunter Biden) onder de pet zal houden. Dat men hiermee een bom legt onder het vertrouwen in het democratische proces kan hun blijkbaar weinig schelen.

hesa
hesa
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Als Trump wint, ga ik een feestje bouwen.
Want dan vindt er een aardverschuiving: plaats, ook in europa.
Ook hier staan grote groepen mensen op tegen corruptie.

Edward
Edward
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Biden weet dondersgoed wat voor vies spel hij met de duivel speelt. Maar het is nog niet beklonken..alhoewel al die rechters met hun vingers in de oren niet veel goeds beloven.
Het is slecht nieuws voor de wereld, ik heb genoten van zijn aanpak van de msm en het verschrikkelijke china.
Mensen zouden producten uit dat land massaal moeten proberen te boycotten, alles wat zij aanraken veranderd in poep 😪

Joost mag 't weten
Joost mag 't weten
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wat zou het toch (h)eerlijk zijn als de mainstream media dit soort informatie zou brengen.

Observator
Observator
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Joost mag 't weten

Vergeet het maar, want dan zullen ze hun eigen falen moeten toegeven!

h.keur
h.keur
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Voor alle eerlijkheid dient opgemerkt te worden, dat Thijs vd Brink van de EO wel degelijk melding maakt van de malversaties bij de Amerikaanse verkiezingen. Ook hij meldt in het programmablad Visie van de EO zelf waarnemingen te hebben gedaan bij de tellingen, dat er dozen vol stemmen pas geteld werden, nadat republikeinse controleurs waren weggezonden. Hij geeft in dat artikel aan om die reden alle richtingen aan het woord te laten, wat vaak weerstand stuit.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Gezien het misselijke gedrag van de Democraten tijdens de hele presidentschap van Trump zou niet verbazen dat de verkiezingen gemanipuleerd zijn. Te laat gereageerd door de Republikeinen misschien door aan te nemen dat Trump weer zou winnen. Het doet denken aan de situatie in Nederland waar rechts in diepe slaap verkeerde terwijl Links intussen alle belangrijke instanties overgenomen hebben. Trump benadrukte wel het gevaar van het kiezen per post wetende van de antieke burgerregistratie systeem in de VS maar werd overdonderd door het linkse kabaal.
De genoemde ongeregeldheden geven inderdaad twijfel van de oprechtheid van de democraten maar het wordt weer afgedaan als de gekte van Trump. De verhoudingen zijn nooit zo slecht geweest in de VS en het is voornamelijk gekomen door het stuitende gedrag van de Democraten. De winst van Biden stinkt in ieder geval en dat zal zijn presidentschap met zich meedragen door de stempel van mogelijke fraude. Het wordt wel vakkundig stilgezwegen zoals onze media daar meester in zijn.
Dat Trump nu spartelt kan vreemd overkomen maar wie zou niet doordraaien na alle pesterijen van vier jaar lang. Een prestatie op zich om het werk van een president zo te dwarsbommen. Democraten mogen zich met deze winst schamen.

Andre
Andre
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Er zit een patroon in de fraude: in alle staten haalde Biden net voldoende stemmen om Trump in te halen. En in al deze gevallen was dat te danken aan een batch met stemmen die in een keer werd verwerkt diep in de nacht, als de verkiezingscontroleurs van de Republikeinen waren vertrokken. Bovendien was elke batch bijna geheel voor Biden.
Hoe is het mogelijk dat een kieskring of meerdere kieskringen bijna uitsluitend voor Biden stemmen, terwijl dat elders nergens gebeurd is in de stemmen die overdag zijn geteld toen controleurs van Democraten en Republikeinen aanwezig waren?
In Pennsylvania constateerde een Senaatscommissie dat 600.000 stemmen voor 99 % voor Biden waren. Er ging een zucht door het publiek, iedereen begreep natuurlijk dat zoiets onmogelijk is.

Uiteraard zijn de rechters bang voor het doen van een uitspraak die het kiesproces beïnvloedt. Bovendien: juridisch bewijs is heel wat anders dan logisch bewijs. Er is geen jurisprudentie op dit gebied, dus een rechter zal zich wel honderd keer bedenken voor hij zich hier aan brandt.

Nog enkele dagen en we zitten opgescheept met een Amerikaanse president wiens dementieproces snel zal voortschrijden vanwege stress en een vice-president met een verleden als activistische advocaat en officier van justitie en slechts 3 jaar ervaring als senator. Dit stel moet internationale politiek gaan vormgeven.

Constance
Constance
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goed artikel Trump heeft wel degelijk met een ‘landslide’ gewonnen. Het valt nog te bezien wie er op 20 januari wordt geïnaugureerd. Zoals de Amerikanen zeggen ‘It ain’t over till the fat lady sings’.

theoprinse
theoprinse
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik heb sinds begin december meer dan 20 uur besteed aan live senate en congress committee hearings in Arizona, Pensylvannia, Georgia, Michigan en vele sprekers op vele rallies en live rechtbank zittingen en de vele expert reports en uiteenzettingen gezien en de vele soorten fraude aangezien tot en met een video recording van een illegale telling. Ik heb Trump lawyer Rudy Giuliani, Jenna Ellis maar ook Lin Wood en Lin Wood over de dominion apparatuur.
De conclusie is onomstotelijk dat er een voter en election fraude heeft plaatsgevonden met vele lagen en van een immense omvang dat er GEEN SPRAKE kan zijn van een verkiezing.
3 November was een Chinees spektakel en een act of war.
Steve Bannon noemt het capture the western elites.
China heeft met behulp van een door Hugo Chavez ontwikkeld en aan internet gekoppelde tabulatie computer software en elektronische stem tel machines waar de Chinese communistische partij via Chinese nationals eigendom in hebben de server opgesteld en in handen van de CIA van Gina Haspel – die voor haar benoeming tot CIA directeur in de Oekraine zat – in Hannover waarmee zij na stilleggen van de presentatie van de tellingen middernacht 3-4 november vanuit Hannover de tellingen gingen vervalsen in het voordeel van Biden.
Niet alleen de rino’s (democraten die zijn geinfiltreerd in de GOP) staan op de payrol van de CCP maar ook de rechtbanken met chief justice democraat en naar verluidt pedofiel Roberts.
En net als de islam heeft ook de CCP met vele gelddonaties de amerikaanse universiteiten in handen waar de Critical race theorie leidde tot de Black live matter stoottroepen.
Trump kan NIET CONCEDEN aan zijn overwinning !

Kim
Kim
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  theoprinse

Je hebt helemaal gelijk ! Ook ik heb, lang niet zoveel als jij, hoorzittingen gevolgd. Het is echt te erg voor woorden wat daar gebeurt en gebeurd is. Ik heb me enorm geërgerd aan de arrogante en ongeïnteresseerde houding van de dames en heren die de getuigen hoorden.
De getuigen van de fraude waarvan velen bedreigd zijn, zelfs hun kinderen bedreigd of hun baan kwijt zijn geraakt.. Helden zijn het !
Gewone mensen die onder ede hebben verklaard, op straffe van een gevangenisstraf tussen de 3 en 7 jaar !
Dat is ook waarom de meeste (Republiekeinse )rechters hun vingers hier niet aan willen branden. Ze zijn bang voor hun eigen hachie. En van democratische rechters hoef je helemaal geen recht te verwachten. Het arrogante democratische establishment met heks Pelosi voorop.
Dat er nog zoveel mensen intrappen in het narratief van de democraten vind ik ongelooflijk. Ook wereldwijd.
De enige nieuwszenders die ik heb kunnen ontdekken die het echte nieuws hierover durven brengen zijn The Epoch Times, Newsmax en het Australische Sky News Australia.

Trump is een moedige president ! Hij staat echt op eenzame hoogte.
We gaan het zien wat morgen, 6 januari, gaat brengen. Ik verwacht en hoop op vuurwerk.

Alice
Alice
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Kim

Dat klopt helemaal met deze nieuwszenders. Die brengen het nieuws zonder smoesjes. Maar hoeveel mensen spenderen hier tijd aan? Die kijken naar de NPO en lezen hun kranten, dus geen inzicht.

Rob Kern
Rob Kern
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Belangrijk en goed geschreven
artikel.

Ronald
Ronald
2 jaren geleden

De rechtzaken zijn niet eens behandeld, en op procedurele gronden afgewezen. Dat betekent dat er niet eens inhoudelijk naar de zaken gekeken is. Overigens heeft het Trump team zelf maar een handjevol zaken ingediend.

Jezelf niet volledig laten informeren is pas armieterig. En het is behoorlijk verontrustend hoeveel armieterige mensen er zijn (en ja, ze zitten aan beide kanten van het spectrum)

Edward
Edward
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ronald

Inderdaad, precies dit is wat er helaas massaal aan de hand is …mensen slikken alles in de msm voor zoete koek,zonder verder te spitten en hun gezonde verstand te gebruiken.
Kranten als de nrc en de volkskrant zijn al tijden geen juiste verspreiders van nieuws, maar een propaganda machine van brussel.
Zoek maar eens op wie de laatste jaren eigenaar zijn geworden van het gros van deze kranten.
Autonoom nadenken is een schaars goed helaas 🙁

theoprinse
theoprinse
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

The Insurrection Act of 1807 is a United States federal law[1] that empowers the President of the United States to deploy U.S. military and federalized National Guard troops within the United States in particular circumstances, such as to suppress civil disorder, insurrection, and rebellion.

De Dertiende
De Dertiende
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De verkiezingen in Amerika geven maar weer eens aan hoe gemankeerd het democratische systeem is. Hoe groter de belangen, hoe vuiler het spel. Enerzijds is het stelsel daar zo ingericht dat er een vorm van absolute macht mogelijk is. Anderzijds is het dus ook zo dat je soms 4 of 8 jaar lang niets in te brengen hebt. Dan zie je de tegenpartij alles afbreken wat je opgebouwd hebt.
In Nederland is het dankzij de versplintering en het gebrek aan een kiesdrempel zo dat je als kiezer nooit krijgt wat je wilt. Democratie is de beste manier voor de (nipte) meerderheid om de minderheid te domineren.

Uilke Hoekstra
Uilke Hoekstra
2 jaren geleden

Hillary had het recht om navraag te doen naar de tellingen destijds.
Dat heeft ze niet gedaan omdat men dan zou ontdekken dat alleen democraten frauderen met stemmen.

Michiel de Pooter
Michiel de Pooter
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Uilke Hoekstra

Heb je ook bewijzen van dat laatste ?

(Iedere bewering zonder bewijs is waardeloos, Thoreau)

Alice
Alice
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Een goed en duidelijk artikel. Het verbaast mij dat dit soort artikelen niet te vinden zijn in de MSM. Het lijkt wel alsof die uit een centraal punt worden bestuurd. Iedere televisie zender herhaalt de zelfde opnames en het zelfde praatje. Is er niemand die er dieper op in gaat behalve dan de verschillende vrije pers die ontstaan is met onderzoek journalisten en analisten. Iedere krant komt met het zelfde verhaaltje.
Blij met Opinez en andere media.

28
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x