VIDEO: PvdA nodigt een antisemiet uit

Asscher haalt banden aan met de omstreden Labour leider Corbyn

Lodewijk Asscher, politiek leider PvdA

Titelfoto: Lodewijk Asscher, politiek leider PvdA

Jeremy Corbyn, de omstreden leider van de Labour partij, komt volgende week donderdag 5 juli naar Nederland op uitnodiging van PvdA-leider Lodewijk Asscher. Corbyn is omstreden omdat hij zwaar onder vuur ligt vanwege zijn eigen antisemitisme en dat van zijn partijleden.

Onder druk van de publieke opinie begint hij terug te krabbelen maar de rij antisemitische incidenten is lang. Drie maanden geleden beschuldigden Joodse leiders in Engeland hem en zijn partij in een open brief van onvervalst antisemitisme. Het klimaat is zo vergiftigd dat Engelse Joden overwegen het land te verlaten.

Corbyn – die terreurorganisaties als Hezbollah en Hamas zijn vrienden noemt, de Joodse staat vergelijkt met IS en de ene na de andere antisemitische uitspraak doet – beweert zich van geen kwaad bewust te zijn. Onlangs schreef hij weer eens bühne briefje waarin hij racisme en antisemitisme afwijst. Kennelijk is dat voldoende voor de PvdA om de leider van zusterpartij Labour straks in Den Haag op het schild te hijsen.

Jeremy Corbyn - Den Haag 5 juli 2018

Titelfoto: PvdA aankondiging van het evenement met Jeremy Corbyn in Den Haag

De Israëlische Labourparty is het virulente antisemitisme van Corbyn en zijn partijleden inmiddels spuugzat en heeft alle banden met de zusterpartij verbroken.

Ook Hanna Luden, de directeur van CIDI, reageerde in een open brief aan Lodewijk Asscher verbolgen op de uitnodiging van Jeremy Corbyn. Volgens Lodewijk Asscher is er niets aan de hand. Ernst Lissauer sprak met hem.

Inmiddels heeft Lodewijk Asscher gereageerd met een open brief. Hij geeft aan Corbyn wel te vertrouwen en dat de ontmoeting vooral in het teken zal staan van belastingontwijking door multinationals. Het lijkt er niet op dat de PvdA het antisemitisme van Corbyn en zijn partij onderwerp van gesprek zal maken. En daarmee slaat de PvdA een duister pad in.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
7 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Marjo
Marjo
5 jaren geleden

Als je bedenkt dat juist Asscher van joodse afkomst is, en hiermee toch wel zijn eigen achtergrond dubbel verraad. Geeft duidelijk aan hoe de overgebleven losers van de PVDA van het padje zijn. Hij zou normaal in een emmer moeten kotsen van deze gast in plaats van hem uit te nodigen. Maar ja wat wil je, alleen nog maar gasten van omstreden betekenis laten zich in met zo iemand als Asscher. Het duurt nog te lang met die stervende dood van de PVDA en had afgelopen jaar al gehoopt ze nooit meer terug te zien, maar ja hoop dan maar dat ze na deze regering zit nooit meer terug keren in de tweede kamer en verleden tijd gaan worden. Weg met al die salonsocialisten die zich alleen maar zelf verrijken ook na hun regering zit met baantjes door te schuiven.

Henny Keur
Henny Keur
5 jaren geleden

Deze PvdA heeft ook alle zorgwetten bedacht waardoor er nu door zg professionele zorgbureautjes wekelijks fraude van vele miljoenen worden gepleegd. Het heeft hun volle goedkeuring, terwijl ouders als zorgverleners als topcriminelen worden behandeld en bankroet gaan omdat ze tot 3 keer belasting moeten betalen over de PGB tot meer dan 80%. Smerige wijzigingen verdoezelen en zo terugbetalingen eisen tot €17.000,00 ingehouden AOW omdat we 24/7 en 365 dagen per jaar 100% succesvolle zorgverlenen. Onze kinderen werken daardoor al 20 jaar 40 uur per week, maar de PvdA wil dat ze tegen veel en veel hogere kosten worden opgesloten in een inrichting en matjes vlechten om vervolgens weg te rotten.
Dat is het beleid van de partij van Lodewijk Asscher. Verstandelijk gehandicapten vernietigen samen met de verzorgers. Dat is de echte PvdA. En nu eist de uitvoeringsinstantie SVB dat wij het zorggeld dat voor zorg bedoeld is, gebruiken om dat AOW gat vullen.
Fraude, waarvoor we 2 1/2 gevangenis kunnen krijgen.
Onze gegevens zijn bekend bij min. SZW en VWS en bij premier Rutte.

Flo
Flo
5 jaren geleden

Wat is er nog over van de PVDA,,9 zetels ,en het wordt er niet beter op ,ze zullen zich uiteindelijk zelf opheffen die socialistische rooie rotbende ..

Eric Kamp
Eric Kamp
5 jaren geleden

‘Niets is teveel voor het mensengeluk/ al gaan duizendmaal duizend zielen stuk’ is nog steeds de links ideologiche oogklep.

Haksteeg Anton
Haksteeg Anton
5 jaren geleden

Corbyn is inderdaad een antisemiet van de eerste orde hij zegt openlijk dat hij de vriend is van Hamas en Hezbollah die beiden terreur organizaties zijn. Mijn Engelse vrienden die duidelijk geen labour steunen zeggen dingen over hem die ik hier maar niet zal herhalen want dat zou zeker “gemodereerd” worden.

André van den Berg
5 jaren geleden

Wegkijken, echt iets dat hoort bij de huidige oppositiepartijen, of het nu gaat om warmtepompen of anti-semitisme, negeer de feiten maar….

BegrensEuropa!
BegrensEuropa!
5 jaren geleden

De PvdA is natuurlijk totaal de kluts kwijt. Het zou veel beter gaan als Asscher zich wat minder met migratie- en islam-gerelateerde onderwerpen bezig hield (daar reken ik Israel ook toe) en wat meer – maar niet te veel – met dingen als zorg, huizenbouw en andere goede dingen voor de mensen.

7
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x