Voor wie ik schrijf

Aanklacht tegen de drammende, “progressieve” minderheid

Titelfoto: Winkelstraat Den Haag. by DagjeWeg.nl is licensed under CC BY 2.0

Laat ik beginnen met voor wie ik níet schrijf. Ik schrijf niet voor de grachtengordel of het Reservaat. Ik schrijf ook niet voor de deugdivisie of de policor-gedachtenpolitie. Ik schrijf mijn stukken voor de Normale Nederlander. De Normale Nederlander die zich nauwelijks nog vertegenwoordigd ziet in de politiek, of gehoord in de media daar waar de minderheid altijd de voorkeur krijgt boven de meerderheid. Waar het ongewone altijd wordt voorgedaan als het gewone.

De Normale Nederlander weet waar ik het over heb. Dit in tegenstelling tot de Arrogante Nederlander die vanuit zijn of haar ivoren toren met dedain op de Normale Nederlander neerkijkt.

Neem bijvoorbeeld de laatste actie van GroenLinks waar de Jessias wil praten met de ‘gewone man’ (politieagenten, buschauffeurs en thuiszorgmedewerkers). Alleen het statement is al zó arrogant, dat iedereen – behalve de Groenlinkse bubbel – dat kan inzien.

Voor deze van God losgezongen zelfverklaarde bovenlaag schrijf ik dus niet. Ik schrijf ook niet voor de beroepsgekwetsten die door Verzetsfriezen werden tegengehouden bij Joure. Dit soort mensen kunnen wat mij betreft de boom in met hun hooghartige gedrag.

Ik hoop met mijn stukken mensen zoals u en ik te bereiken. Mensen die anders geen stem hebben, mensen die een normaal leven leiden en die zich dag in dag uit ergeren aan de van bovenaf opgelegde nieuwspraak als Islam Is Vrede of Zwarte Piet Is Racisme. Mensen die dit geleuter dag in dag uit moeten aanhoren. Al met al schrijf ik dus voor de mensen die de grote leugen zat zijn.

Ik schrijf dus voor mensen die wonen in midden-Nederland. Mensen die zich netjes gedragen zonder poeha of kapsones. De boeren, burgers, vissers, militairen, arbeiders en buitenlui. Dat is de groep Normale Nederlanders waar ik graag voor schrijf. Dat zijn mijn mensen. De normale Nederlanders.

De Nederlanders die worden uitgekotst door media als NRC, Volkskrant, NPO, Pauw en DWDD en die worden gemarginaliseerd door politieke partijen als bijvoorbeeld PvdD, D66 en GroenLinks. Partijen die niets met de Normale Nederlander hebben, maar wel constant met hun wijzende vingertje staan te zwaaien om u weer eens te vertellen dat u niet goed leeft, denkt of eet.

En ik begrijp dat u en ik als Normale Nederlanders het op punten oneens zullen zijn. Maar onze grote verbindende kracht is dat wij het zat zijn als racisten, tokkies, xenofoben, nazi’s, eurofoben te worden weggezet. Alleen omdat wij het niet eens zijn met de zogenaamde progressie die een minderheid de meerderheid wil opleggen met ieder mogelijk middel.

Die drammerige minderheid wordt geholpen door de Brusselse en Haagsche bubbel aangevuld met hulptroepen uit de main stream media en het reservaat. Mensen die zichzelf zo belangrijk zijn gaan vinden dat zij de Normale Nederlander zijn vergeten, willen vergeten of niet meer kennen.

Wanneer de Normale Nederlander in opstand komt tegen de verstikkende policor-dwang en een blokkade opwerpt bij Joure om een kinderfeest te behoeden van beroepsgekwetsten, dan is plotseling Leiden in last. Maar Leiden is in last omdat de Normale Nederlander niet gehoord wordt en omdat de Normale Nederlander dat zat is. Wij zijn het zat om als minderheid in eigen land behandeld te worden.

Voor deze Nederlanders schrijf ik dus. De Normale Nederlander.

Ik wens al deze Normale Nederlanders een prettig Sinterklaasfeest en prettige Kerstdagen toe en voor de Normale Joodse Nederlander: Chanoeka Sameach!

De OpinieZ-columns van Frank Berkemeier vindt u ➡ hier.

Twitter: @Berkemef

© OpinieZ.com 2017. U kunt dit artikel delen via de knoppen onder de advertenties.

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen