De Strijdplannen van Donald Trump (1)

De islamisering van onze samenleving moet koste wat kost worden gestopt

Afgelopen week was er weer flink wat werk aan de winkel voor ons journaille: tijdens een tienerconcert in Manchester verwoestten de Islamitische moordenaars van IS met een spijkerbom kinderlevens en de levensvreugde van vrienden, vriendinnen en nabestaanden.

In de VN-mensenrechtenmoskee werd ondanks alle waarschuwingen van de VS opnieuw een anti-Israël-resolutie aangenomen en president Donald Trump bezocht het Midden-Oosten en Europa waar hij op glasheldere wijze duidelijk maakte wat voor de VS de belangrijkste agendapunten zijn aan alle internationale vergadertafels.

Titelfoto: Screenshot redactie OpinieZ uit video
President Trump full NATO speech (…) YouTube-kanaal Based Patriot

In de Nederlandse MSM kon men geen enkele zinnige beschouwing over deze gebeurtenissen lezen, beluisteren of bekijken. Het waren vooral de topclowns van ons mediacircus die overuren draaiden.

Verbindende reportage
Nieuwsuur zond de onvermijdelijke Tom Kleijn op pad naar het gehavende Manchester die daar prompt de juiste, verbindende reportage draaide vol met oprukkende islamofobie, ‘dit is niet onze islam’ bedriegers en een handvol achterdochtige blanke inwoners. De media trommelden iedere terreurexpert op die een variant in huis heeft op de klassieke thema’s Lone Wolfe, sociaal/economische achterstand, uitsluiting en ‘we moeten hiermee zien te leven’. Het door ons journaille zo vermaledijde inreisverbod van Trump had deze weerzinwekkende aanslag in Manchester waarschijnlijk kunnen voorkomen c.q. ernstig bemoeilijken. Het werd door geen journalist of deskundige benoemd. Zo’n gedachte is islamofoob, valt buiten de politiek-correcte mores en wordt bestraft met uitsluiting of erger.

Stemgedrag VN
Ook het schandalige stemgedrag van Nederland in de VN vindt journalistiek Nederland kennelijk niet politiek-correct genoeg om te vermelden en te analyseren. In het Kafkaesque VN-theater was het deze week de beurt aan de Wereldgezondheidsorganisatie om Israël als het enige land ter wereld te veroordelen voor ernstige nalatigheid op het gebied van de gezondheidszorg. Een krankzinnige resolutie ontworpen door Syrië en Pakistan, geholpen door de rest van het Islamitische VN-blok. Ondanks de opzichtige leugens, het verdonkeremanen van rapporten door de VN en de ernstige waarschuwing van VS-ambassadrice Nikki Haley dat landen die aan deze anti-Israël hysterie blijven meedoen genoteerd zullen worden, stemde Nederland en het merendeel van Europa voor de resolutie.

Han ten Broeke
Na een twitter-opmerking van NIW-hoofdredactrice Esther Voet over het stemgedrag van Nederland, reageerde de buitenlandwoordvoerder van de VVD Han ten Broeke als door een adder gebeten.

Gezien deze botte reactie zou het niemand moeten verbazen dat het verschil tussen woord en daad bij de VVD enorm is. Het kabinet-Rutte laat Israël al jarenlang in de steek. Nederland buigt diep voor de islamitische lobby. Zowel in de VN als in de EU, het politiek-correcte orgaan dat de bevolking van ons continent zo stevig in een wurggreep heeft.

Anti-Trump campagne
Het is dit hypocriete, politiek-correcte Europa waar Donald Trump deze week een aantal dagen doorbracht. Door een niet aflatende anti-Trump campagne en een stuitend gebrek aan journalistieke objectiviteit is bij de gemiddelde Nederlander het beeld ontstaan dat we bezoek kregen van een domme, brute hork op weg naar een echtscheiding, een afzettingsprocedure en een welverdiend demasqué op het wereldtoneel. Niets is minder waar. Beelden tonen intimiteit, de ‘zaak tegen Trump’ mist ieder juridische grond en alle wereldleiders zijn op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt wat er van hen verwacht wordt.twitter-icon

Karaktermoord
Het idee dat president Trump maar wat doet is ronduit bespottelijk. Er is een gloednieuw buitenlandbeleid ingezet door de VS. U zult er in onze media tevergeefs naar zoeken. Iedere poging tot een analyse van Trump’s beleid staat immers bol van karaktermoord en kwaadaardige kwalificaties. Trump en zijn beleidsmedewerkers zijn in de ogen van ons journaille extreem-rechts, racistisch, neo-nazistisch, antisemitisch of simpelweg fascistisch.

Hier ziet u de ‘Antisemite in Chief‘ aan het werk in Jeruzalem twitter-icon

Speech Ryadh
Trump bracht niet alleen als eerste VS-president in functie een bezoek aan de Kotel maar was naar Israël gevlogen in het eerste vliegtuig dat een officiële vlucht uitvoerde tussen Saoedi-Arabië en Israel. In Ryadh sommeerde hij de leiders van meer dan 50 Islamitische landen de terreur uit hun heilige plaatsen en hun midden te verwijderen.Drive Them Out hield hij zijn gehoor voor. Woorden die geen enkele westerse leider ooit uitsprak tegen islamitische leiders, laat staan in hun midden. Daarvoor ontbreekt hen het lef. En net als de speech in Jeruzalem laat de speech in Ryad zien dat de breuk met het beleid van Obama totaal is. Van bukken, buigen en verontschuldigen is geen sprake meer. Hier staat een president die zich niet schaamt voor zijn eigen cultuur. Integendeel.twitter-icon

Veiligheidsadviseur
Één van de architecten van het nieuwe buitenlandbeleid van Trump is zijn veiligheidsadviseur Sebastian Gorka. Volgens ons journaille is deze man een antisemiet, een neo-nazi en een fascist. Met de waarheid heeft dit uiteraard niets van doen. Of een van onze journalisten de essays en boeken van Gorka gelezen heeft valt te betwijfelen. Zijn werk is nog nooit ter sprake gekomen. Wie zijn boek Defeating Jihad. The Winnable War kent, zal veel van wat Trump al jarenlang te berde brengt over terreur en de bestrijding daarvan, onmiddellijk herkennen. Hier ziet u hoe de deputy-fascist van Trump tegen zijn werkzaamheden in het Witte Huis aankijkt

Anti-jihad
Gorka’s strategie is gebaseerd op de wijze waarop Amerika het communisme bestreed en versloeg. Bepalend in deze strijd waren twee documenten. Het beroemde ‘lange telegram’ uit 1947 van de Amerikaanse diplomaat George Kennan waarin hij de communistische ideologie glashelder en trefzeker in beeld bracht en het geheime beleidsdocument NSC-68 van Paul Nitze uit 1950 waarin alle noodzakelijke militaire, diplomatieke en communicatieve stappen worden beschreven die uiteindelijk zouden leiden tot het uiteenvallen van de Soviet Unie. Wie beide documenten zorgvuldig leest valt op hoe frappant de overeenkomsten zijn met het huidige anti-jihadbeleid van het team Trump.

Iftar
Kijkend naar alle speeches van president Trump en zijn team wordt duidelijk dat het benoemen en in kaart brengen van de islamitische jihadtegenstander en zijn ideologie hoog op de agenda staan. Het politiek-correcte geneuzel van Obama-diplomaten is voorbij. Zij worden stuk voor stuk vervangen. Iftar-etentjes worden afgezegd. Zoals men in de koude oorlog in de VS geen party’s organiseerde voor communisten, zo viert men nu geen feestjes meer met de Moslimbroederschap. Er wordt een nieuw ‘lang telegram’ geschreven dat de islamitische jihad-ideologie nauwgezet in beeld brengt.

Defensiebudget
In het Witte Huis en andere departementen wordt ook hard gewerkt aan een nieuw NSC-68 beleidsdocument. De vorige week ingediende begroting van Trump waarin het fors verhogen van het defensiebudget en de strijd tegen terreur de kern vormen spreekt boekdelen. De militaire acties en diplomatieke stappen die Trump in het Midden-Oosten en Azië heeft ondernomen duiden op een snelle implementatie van zo’n plan en tonen nieuwe manieren om de vijanden van het vrije Westen te verslaan. Europa is te kennen gegeven hoe de vlag erbij hangt. Europese leiders dienen op korte termijn een keus te maken. Maar met Merkel, Macron en de EU-commissie aan het roer moet men het ergste vrezen. Aan welke kant van de strijd staan zij. De tijd van pappen en nat houden is verstreken.

Islamofielen
De islamitische jihadcultuur moet op alle mogelijk manieren bestreden worden. Ook binnen de eigen gelederen. Zoals de communistische ideologie postvatte in het Europa van na de Tweede Wereldoorlog, zo vindt vandaag de islamitische jihadcultuur bij ons een vruchtbare voedingsbodem. En opnieuw vinden we ter linkerzijde van het politieke spectrum allerhande nuttige idioten die deze anti-Westerse ideologie goedpraten, adoreren en faciliteren.

De communisten en marxisten van weleer zijn veranderd in enthousiaste islamofielen. Om de strijd te winnen zullen naast het onvermijdelijke en noodzakelijke geweld alle beschikbare communicatie middelen moeten worden ingezet om de islamitische propaganda en de vergiftiging van onze kinder- en puberbreinen te keren. De islamisering van onze samenleving moet koste wat het kost worden gestopt.

© OpinieZ.com 2017

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] wordt van buitenaf en binnenin bedreigd. Bedreigd door een islamitische ideologie die (volgens de methode Gorka) net als het communisme definitief verslagen dient te worden. Bedreigd door post-modernisme, […]

1
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x