Het Palestijnse Koekiemonster

Veroordeelde gevangenen in Israël zijn in hongerstaking gegaan. Het zijn dan ook niet zomaar meervoudige moordenaars, maar Arabieren. Arabieren die geen Joden dulden op een stukje grond ter grootte van half Nederland. Om die haat kracht bij te zetten vermoordden ze Joodse burgers. Met auto’s rijden ze op groepjes mensen in die op de bus staan te wachten, vallen woonhuizen binnen om gezinnen af te slachten of steken met messen in op passanten op straat.

Salaris
Hun familie vindt ze helden. Hun overheid betaalt er zelfs salaris voor. Dat salaris wordt door u en mij opgebracht via de belasting en door onze regering in tranches van 70 miljoen euro per jaar overgemaakt aan deze Arabieren. Onder hen huizen ISIS, Hamas, Al-Quaida, al-Qassam Brigades en nog veel meer. Sinds ze vanuit hun enclave raketten op willekeurige Joodse buren afvuren, hebben diezelfde buren een bewaakte bufferzone gebouwd om hun burgers te beschermen. Daarop zijn ze tunnels gaan graven om Joden te kunnen doden. Die mensen steunen nu hun gevangen genomen veroordeelde familieleden. Door glaasjes zout water te drinken bijvoorbeeld.

De hongerstakende veroordeelde moordenaars op hun beurt blijken net zo min streng in de leer. Ze eten stiekem gewoon toch, want hun boodschap aan de wereld is: vermoord de Joden, niet: wij willen ons doodhongeren.

Haat
Nee, als ze vrij zouden komen gaan ze weer verder. Daar is al eens een keer een fout afgelopen experiment mee gedaan. Concessies aan deze Arabieren worden steevast beantwoordt met moord. Daarop werden de meesten opnieuw opgepakt. Geen wonder als je beseft dat de Jodenhaat er letterlijk met de paplepel wordt ingegoten. De Arabieren weigeren op hun beurt het curriculum van hun scholen aan te passen. Zij vinden het een gerechtvaardigde haat, die van overheidswege moet worden gestimuleerd. De EU is niet te beroerd na protest daartegen de ogen te sluiten want het helpt toch niet. De meeste mensen sluiten er de ogen voor dus waarom de EU niet?

Ze zullen er wel om gevraagd hebben. Hoe kan er anders zoveel Jodenhaat zijn? Die buren hebben bovendien land gepikt van de Arabieren. Geen wonder dat ze boos zijn. Toen de Arabieren daar zaten werden er al Joden vermoord, maar dat was om andere redenen. Nu gaat het om land. De Joden zijn uit alle Arabische landen verdreven en moeten ook weg uit hun eigen land. UNESCO, de VN en talloze anderen zeggen het ook: Joden horen niet in hun land.

Kamikazeterreur
De strijd is ook oneerlijk omdat de Joden tegenwoordig een volksleger hebben dat tot de besten ter wereld behoord. Ze beschikken niet alleen over de meest moderne luchtmacht, ze hebben zelfs nucleaire wapens. Daarmee is het een ongelijke strijd met de Arabieren en hun zuiveringsoorlogen. Ze verloren ze allemaal. Daar is maar één kruid tegen gewassen: kamikazeterreur. Een guerrilla tegen Joodse burgers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat, mochten deze Arabieren in hun opzet slagen een stuk Joods land te bezetten, daar op voorhand geen Jood welkom zal zijn. De pogingen om zo’n staat van de grond te krijgen worden door de EU gesteund.

Tot die tijd betalen we het salaris van de moordenaars.

© OpinieZ.com 2017

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.