Het DENKraam van Sylvana

Gisteren was er Groot Nieuws Voor U. Professioneel klager en DWDD-stoelklever Sylvana Simons heeft zich aangesloten bij DENK, onderdeel van de lange Nederlandse arm van Erdogan.

Potsierlijk
DENK is de Nederlandse vertegenwoordiger van Turkse ontheemden in de diaspora. De partij behartigt de belangen van Turken die liever in het dictatoriale Turkije zouden willen wonen, maar hier een beetje gemakzuchtig blijven hangen, omdat het leven in Nederland toch echt wel wat aangenamer is.

Op zich was het al een potsierlijke vertoning: twee zogenaamde socialisten die via de PvdA op een slinkse wijze de Tweede Kamer inkwamen. Want Turken. En diversiteit moét. Zoiets zal de partij hebben gedacht. Dat de PvdA zichzelf daarmee keihard in de voet schoot zag iedereen al aankomen. Behalve de PvdA, want zo rollen de socialisten.

Goed. Terug naar DENK. De AKP van de Polderlanden. Eerst waren ze met z’n tweeën en enige tijd geleden sloot een streepjesnederlander van andere huize zich bij hen aan. De immer verontwaardigde en discriminatieroepende Beroepsmarokkaan Farid Azarkan.

Black Pride
Maar zoals altijd in Den Haag geldt: het kan nog gekker. Onze eigen Black Pride Mama Sylvana Simons, die zich tot voor kort vooral inzette voor een antiracistisch Sinterklaasfeest – dus zonder Zwarte Piet – en verder altijd boos is op de institutioneel racistische blanke medemens, heeft zich bij het zooitje ongeregelde DENKers aangesloten. Behalve aan alles wat maar in de verste verte op racisme lijkt, heeft ze overigens ook een hekel aan al het andere dat niet aan haar ideale wereld voldoet.

Spreekbuis
We krijgen daarmee een steeds beter beeld van DENK. Allereerst is de partij de Nederlandse spreekbuis van de AKP. Via Farid Azarkan komen ook de stokpaardjes van de Marokkaanse Nederlanders aan bod. Daarnaast doen Quinsy Gario, Matthijs van Nieuwkerk en alle VARA-coryfeeën op de achtergrond mee, want zij zullen hun favoriete collega-in-de-strijd-voor-rechtvaardigheid Sylvana regelmatig souffleren.

En in het kielzog van deze kakelbonte stoet van vreemde vogels ontwaar ik ook ISIS (gesteund door Erdogan) en de Internationale Socialisten (want ook tegen Zwarte Piet en White Privilege). DENK wordt een giftige cocktail van islamisme, zwart en donkerbruin racisme (ja dat kan wél), antisemitisme (want dat doet het goed bij islamisten), kinderfeesthaat, haat tegen alles wat blank en geprivilegieerd is en alles wat niet genoemd is. Een absolute aanwinst voor ons toch al zo geplaagde landje.

Paradijsvogels
Zitten we daar op te wachten? Nee, ieder weldenkend mens zal zich snel afwenden van een dergelijke kakofonie van vreemde paradijsvogels. Helaas is niet iedereen hier even weldenkend en heeft niet iedereen het beste voor met onze Westerse verworvenheden. Daar weet Ebru Umar inmiddels alles van.

Als de politiek niet zo’n serieus fenomeen was zouden we er nog om kunnen lachen. Helaas, we hebben er allemaal mee te maken. Je zal die charlatans toch in de Kamer blijven tegenkomen. Natuurlijk, de democratie geldt ook voor deze snoeshanen maar omegod… wat moet je met deze bende?

Onbekwaamheid
Gisteravond gaf mevrouw Simons al een proeve van onbekwaamheid bij DWDD. Ze ontweek vragen en gaf alleen antwoorden die haar nieuwe broodheren welgevallig zijn. Ik adviseer haar om deze carrièremove kracht bij te zetten door een hoofddoek om te knopen en zich deemoedig te gedragen in aanwezigheid van haar mannelijke collega’s. Ze zal ook moeten stoppen met lachen, buitenechtelijke seks mag niet en het nuttigen van alcoholische dranken is er voortaan niet meer bij.

Anders past zij niet in het DENKraam.

Over de auteur

Peter van Dijken
Man met een missie en een mening. Conservatief, liberaal. Voor alles een ras-optimist. Publiceerde eerder op Liberale Media en DDS. Ziet een mooie toekomst voor Europa zonder EU en Euro. Is te volgen op Twitter via @PetervanDijken

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
6 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
d.nieuwstraten
d.nieuwstraten
7 jaren geleden

beste mensen van denk , overigens niet zo origineel , waarom plagiaat plegen als je een betere naam had kunnen verzinnen. Misschien was RESPECT wel mooier geweest want zoals je weet respect ben je zelf. Gediscirmineerd voelen ben jezelf. Met Silvana heb je iemand in huis gehaald die goed bij jullie past , is zij niet de vrouw die vindt dat het moet zijn zoals zij denkt dat het moet zijn. Een erdogan type die zich snel beledigd voelt , die nog niet weet dat slavenhandel een gemeenschappelijk project was van gekleurde mensen en blanke mensen die beiden aan slaven geld verdienden. Gekleurd de leverancier en blank de koper. Gekleurd die gekleurd tot slaaf maakten , als buit beschouwden. In die zin deden ze ook niet onder voor de profeet mohammed die ook slaven als oorlogsbuit voor zichzelf hield en uitdeelde aan zijn krijgers tot vermaak en onderdrukking. mohammed zelf had een o.a. een joodse slavin als bijslaap en waar hij niet alleen het bed mee deelde , 1 kind was zeker het resultaat , een jongen. Was mohammed zijn lijfspreuk maar VREDE geweest het enige wapen waarmee je niet doodt. Met vrede worden alle mensen 1 woorden die je in de koran kan vinden. Neem een voorbeeld aan Jezus , Ghandie , Boedha mensen die nooit een wapen hebben getrokken. Moge de islam jullie godsdienst en vrede jullie wapen zijn maar misbruik de islam niet om politiek te bedrijven. Aan IS hebben we genoeg om de koran te bevuilen. groet dick

Mar
Mar
7 jaren geleden

@Frederik
Syl is een rare en realiseert zich niet waar ze in verzeild is geraakt. Het enige wat zij op haar hoofd zal zetten is de zoveelste pruik, maar zeker geen hoofddoek. Daar is ze denk ik weer te bijdehand voor.
Ik geef het een paar weken en dan realiseert ze waarschijnlijk dat het vrouwenhaters en onderdrukkers zijn.
Uit syl’s column voor de Viva blijkt wel dat ze een wat verknipte kijk heeft op de islam:

http://www.viva.nl/tijdschrift-viva/sylvanas-column-zwembad/

Camo
7 jaren geleden

Wellicht niet geheel ontoevallig: Sylvana is idolaat van de moslim Malcolm X….

Mathilde van Vliet
7 jaren geleden

Een inhoudelijk uitermate sterke partij voor een bijzonder politieke brede volksbeweging die het helemaal gaat maken in de Tweede Kamer.
Zij heeft een brede CV die altijd van pas kan komen in het centrum van de macht. Ga er maar aan staan: danseres. VJ bij TMF. Toen bij campingzender SBS en daar presenteerde ze – houd uw zetel vast – Sexquiz on the Beach.
Dansen kan ze ook en tussendoor keft ze de godganse dag als tafeldame bij DWDD
(…)
Het wordt wel een bont gekleurd gezelschap: een blond gepruikte Surinaamse, een lichtgetinte Marokkaan, een olijfkleurige Turk, een beige Antilliaan en dan ook nog eens Grijze Wolven. Daar moeten wel 17 miljoen mensen op stemmen.
(…)
Lees verder: http://mathildedoethetnuook.blogspot.nl/2016/05/onze-nieuwe-pim-fortuyn-silly-sylvana.html

Frederik
7 jaren geleden

Het zal niet lang duren voordat zij, getooid met een hoofddoek, het zal opnemen voor de Palestijnen en Israël zal
beschuldigen van genocide op de Palestijnen.
Dit om zich populair te maken onder de antisemieten binnen de moslim gemeenschap,.
Die 3 andere marionetten griezels die aan de touwtjes hangen van Denk baas Erdogan kunnen indien het uit de hand gaat lopen met de vinger naar dit leeghoofd wijzen en hun handen wassen in water dat vervuild is met haat tegen alle westerse en Joods christelijke waarden en normen.

sadeyes
sadeyes
7 jaren geleden

En timmerfrans prijst haar de hemel in. Gelijke zielen kennelijk

6
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x