Klavertje Kletskoek en de gifmengers van GroenLinks

Het griezelige van de zondagse peilingen is het groeiend aantal zetels voor GroenLinks, een partij die in een fatsoenlijk politiek-landschap allang onder de groene zoden zou rusten.

Dat Jesse Klaver met zijn utopische partijpraatjes en zijn bakfiets vol Piketty-paaltjes een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op gratisgeld-genieters, zeurende zendingsmeisjes en weeïge wereldverbeteraars wekt geen verbazing. De omvang van het electorale potentieel tart het gezonde verstand.

Agressief activisme
GroenLinks omvat een gemêleerd gezelschap eigentijdse malloten. Van gewelddadig voetvolk tot deftig articulerende beroepsbedriegers. Van schuimbekkende BDS-pamflettisten tot kromdenkende Correspondent-scribenten. Van islam-apologeten tot niet-aflatende schuldaanpraters. GroenLinks bestaat uit zure lucht, agressief activisme en postmoderne stompzinnigheid.

Geen partij kent zoveel oplichters, beunhazen en fantasten. Rolstoel Varma, meer meer Rabbae, terreurtoerist Pormes, RaRa Duyvendak, wraakgodin Mariko, Mercedesmoeder Halsema en wachtgeldwentelaar Dibi. Voorbeelden uit een weerzinwekkend leger Groene moraalridders. Ook lokaal wordt het blazoen bezoedeld door declaratiedrift, vriendjespolitiek en belangenverstrengeling. Wie GroenLinks in zijn bestuur toelaat, moet geld, humeur en documenten zorgvuldig bewaken.

Groene activisten zijn doorgedrongen tot in alle burelen. Dat door toedoen van een loslippige GroenLinks-wethouder het politieonderzoek naar Volkert van der Graaf uitlekte, werd nauwelijks nieuwswaardig geacht en bestraft met een boete van 500 euro. Weldenkend Nederland stopt zijn energie liever in heksenjachten op politici met een voorkeur voor glashelder taalgebruik.

Buikspreekpop
Op 23 april 2016 werd onder gejuich en gejubel van de media de nieuwe partijprins Klaver door oud-revolutionair Rosenmöller op het smoezelige schild gehesen. De vmbo’er draagt als een getraind aapje, gloedvol nietszeggende teksten voor; zwakke imitaties van Obama-scenaristen Favreau en Rhodes. Met het naar de Canadees Trudeau gestijlde nieuwe Klavertjevier hoopt GroenLinks alle zweefmeisjes definitief naar het Groene stemhokje te lokken. Klavertje Kletskoek lijkt de ideale buikspreekpop om de Groene smeerboel aan de vrouw/man te brengen.

Israëlhaat
Onder de Groene bestuursfaçade kolkt een onwelriekend moeras vol links-extremisme. Alle antizionistische en Israëlhatende groeperingen in Nederland vinden onderdak bij de Midden-Oosten-werkgroep van GroenLinks. Tijdens de kroning van Klavertje Kletskoek werd een motie aangenomen om het associatieverdrag met Israël te beëindigen, Joodse producten te labelen en een Palestijnse terreurstaat te erkennen. Want het GroenLinkse motorblok vereist dagelijks smering met een gifgroen mengsel van JodenIsraëlhaat en terreurapologie.

GroenLinks maakte zich bij monde van @GroenLiesbeth sterk voor vervroegde vrijlating van Pim Fortuyn’s moordenaar. Medeverantwoordelijk voor het klimaat waarin de moord plaatsvond was partijleider Rosenmöller; die kort daarna aftrad met de leugen dat hij ernstig werd bedreigd.

Drammer
Rosenmöller is het schoolvoorbeeld van een snel geagiteerde, humorloze drammer. Een oud-maoïst die zich nooit heeft verontschuldigd voor zijn links-radicale verleden. Rosenmöller was een vooraanstaand bestuurslid van de Groep Marxisten-Leninisten (GML). Revolutionairen die Nederland gewapenderhand wilden omvormen tot een heilstaat zoals die van Stalin, Mao en Pol Pot. Rosenmöller liet zich uitgebreid voorlichten in het totalitaire Albanië.

In Cambodja was er volgens Rosenmöller c.s. sprake van een Groene Plattelandsidylle. De genocide werd afgedaan als een sprookje en Pol Pot bejubeld als super-socialist. Terwijl gruwelbeelden in huiskamers verschenen bedankte het regime de Nederlandse vrienden per brief voor hun militant solidarity and support. Dat mensen met een dergelijk verleden ongehinderd topposities kunnen bekleden, maakt duidelijk dat ons bestuur tot in de haarvaten is vergiftigd door linkse ideologie.

De Groene Khmer (dixit Hans Jansen) is niet gewoon links maar gevaarlijk links. Het is een partij vol gifmengers en bedrieglijk addergebroed. Een beetje politicus ontmaskert de Groene bende en laat Klavertje Kletskoek alle hoeken van de tv-studio zien. De verkiezingsdebatten kunnen niet vroeg genoeg beginnen.

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
13 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] linkse dwazen als Klavertje Kletskoek, Roemer, Pechtold c.s. en hun idolate media-aanhang, zou het besef kunnen doordringen dat hun […]

F. Nagtegaal
F. Nagtegaal
6 jaren geleden

De gifbeker is zo onpeilbaar diep, dat Uri van As er zelf dreigt in te verdrinken.

Annemijn
Annemijn
6 jaren geleden

Zelden zoveel drogredenen gelezen in één column.

Frederik
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Annemijn

Maar hij heeft wel gelijk

Annemijn
Annemijn
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frederik

Het is geen correcte en zuivere analyse. De focus ligt vooral op ex politici en laaghangend fruit. Binnen iedere partij schuilt een klein marge laaghangend fruit. Voorbeelden te over.

Bovendien ben ik benieuwd waar ik de tweet van Liesbeth kan vinden over Van der G. Uit het CV van Klaver valt op te maken dat hij Hbo heeft afgerond. Wellicht via een andere doorstroomroute, maar dat hoeft niet verkeerd te zijn.

Dit allemaal leidt af van waar het feitelijk om zou moeten gaan: het huidige functioneren van een partij.

TINSTAAFL
TINSTAAFL
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frederik

Klaver is een hol vat vol quotes die op het internet verzameld zijn en zelfs zijn kleding en maniertjes kopieert van Trudeau. Kortom een hologram die niets wezenlijks toe te voegen heeft in politiek Nederland. Open de deur en zie dat we achter een wijde leegte is.

Louwrens
Louwrens
6 jaren geleden

Wat een zuur scheldartikel

Juan
Juan
6 jaren geleden

Tja, ongelovelijk hoe zo’n maaiveld charlatan door zoveel schapen uit de polder aantrekkelijk wordt gevonden.
Het kan gewoon in dit Nederland. Ik hou mijn hart vast, waar dit eindigd.

F. Nagtegaal
F. Nagtegaal
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Juan

‘Waar dit EINDIGD’ ja dat is wel de vraag op het antwoord waarvan ik met afgrijzen wacht Nederland rolt naar de afgrond.

Frederik
6 jaren geleden

Glashelder en met de opmerkingen van Johan is het beeld van GL (grote leugen) schrikbarend en huiveringwekkend . Antisemitisme is net zo`n onderdeel van de slinkse doctrine als het zingen van de Internationale

Cool Pete
Cool Pete
6 jaren geleden

Een erg goed en erg duidelijk artikel.
Want het klopt helemaal.
Bedankt voor de geheugen-opfrisser.

Johan
Johan
6 jaren geleden

GroenLinks:
* de partij voortkomend uit de CPN, die in 1946 verkondigde dat zei bij een SovjetRussische bezetting van Nederland zou collaboreren met de bezetter zoals de NSB met de nazi’s….
* de partij voortkomend uit de PSP, de partij welke als laatste Nederlandse partij tot midden jaren ’80 vriendschappelijke banden onderhield met de Roemeense dictator Ceaucescu…
* de partij welke voor ontslag is van zgn. weigerambtenaren want het geweten van een CU/SGP/CDA-ambtenaar is ondergeschikt aan de wet; de partij dan van Tofik Dibi die dan wel weer ambtenaren opriep om hun geweten boven de wet te stellen en niet mee te werken aan de uitzetting van afgewezen asieleisers en illegalen…
De partij welke bij uitstek dus de 2 fundamenten van Linksche politiek toont: hypocrisie en domheid.

TINSTAAFL
TINSTAAFL
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Johan

Vergeet niet oud GroenLinks voorzitter/transgender Herman Meijer niet. Hij was voorvechter van seks met kinderen, zoals zoveel groenen en linksmenschen.

13
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x