De echte bezetters zijn de Arabieren

Allereerst: Gefeliciteerd Israël! Het succes van de 20e en de 21e eeuw. Felicitaties ook voor de IDF, het meest morele leger ter wereld, voor de zorg en veiligheid die dit volksleger dag in dag uit onder zware omstandigheden weet te bewerkstelligen.

En een hartelijk Mazal Tov voor alle Israëliërs die Israël maken tot wat het is vandaag: de enige echte democratie in een verder inktzwart dictatoriaal en uiterst gewelddadig Midden-Oosten.

Moslinks
Bovengenoemde waarheden zijn redenen genoeg om de kongsi van extreemlinks en de radicale islam Moslinks te laten schuimbekken van woede. Daarom hanteert Moslinks in de Main Stream Media (MSM) als bijvoorbeeld NOS, RTL-Nieuws en NRC de grote leugen als leidraad voor zijn verhalen over de Joodse Staat. Tot activisten bekeerde journalisten weten van gekkigheid niets anders te bedenken dan, keer op keer, Israël negatief te framen. Want dat doet het goed bij hun progressieve en islamitische vriendjes. Dat de waarheid met voeten wordt getreden: soit. Want het gaat maar om Joden, dus dan is de waarheid niet interessant. En als een columnist deze activisten ter verantwoording roept in een kritisch artikel, dan is de wereld opeens te klein voor dit soort verslaggevers.

Daarom dit artikel dat u vast en zeker niet in de MSM zult tegenkomen.

Rechten
Joden hebben veel oudere rechten op het land Israël dan welke Arabieren dan ook. Arabieren, afkomstig uit een stuk woestijn op het Arabische schiereiland, hebben in de 7e eeuw Noord-Afrika, de Levant, Assyrië en Koerdistan bezet en gekoloniseerd. Daarbij hebben ze de originele bevolking onderdrukt en uitgeschakeld. Genocide werd en wordt nog steeds niet geschuwd om de Arabische bezettingsdrang door te drukken.

Palestina is nooit een staat geweest en heeft nooit een eigen volkslied, munteenheid of zelfs een eigen Palestijnse bevolking gehad. Palestijnen zijn een verzonnen volk, het is een samengeraapt geheel van Egyptenaren en Saoedi-Arabiërs. Dat zeg ík niet alleen, dat wordt zelfs door een hotemetoot van de terreurbeweging Hamas verklaard.

Bezetters
De zogenaamde Palestijnse gebieden zijn dan ook bezet door Arabieren die er niet thuishoren. In een vertaald artikel op Israned kunt u meer gedetailleerd lezen wie deze gebieden werkelijk bezet. Niet Israël dus. Israël behoort toe aan de Joden, niets meer en niets minder. De eigenlijke bezetters zijn de Arabieren.

Het is dan ook onvoorstelbaar dat u deze verfrissende waarheid nooit op de MSM zult tegenkomen. Als u mij vraagt waarom, dan is mijn antwoord: vraag het aan diegenen die de grote Arabische leugen keer op keer als waarheid verkondigen.

Oplossing
Als u mij vraagt: wat is jouw oplossing voor het probleem met de Arabische bezetters van Judea en Samaria (Westbank) en Gaza, dan is dit mijn verhaal:

Laat Egypte zijn voormalige provincie Gaza weer in bezit nemen en de terreur zal onmiddellijk stoppen. Wat Judea en Samaria (de “Westbank”) betreft, ben ik een groot voorstander van het plan Bennett. In het kort komt dat plan op het volgende neer:

1. Geef de Palestijnen zelfbestuur in de door hen bewoonde gebieden A en B.
2. Annexeer gebied C waar nu 400.000 Israëliërs wonen en 70.000 Palestijnen.
3. Geef de Palestijnen in gebied C de volledige Israëlische nationaliteit met alle rechten en plichten.

Impasse
Het plan Bennett is de enige weg die geschikt is om de huidige impasse te doorbreken, om de originele Joodse bevolking van Judea en Samaria veiligheid te garanderen en om de Arabische bezetter tegemoet te komen. Langdurige aanwezigheid van Arabieren op de westelijke Jordaanoever maakt ze daarmee niet tot de oorspronkelijke, rechtmatige rechthebbers op het gebied.

Stop de Bezetting dus. Maar dan net even anders.

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
21 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden

@Annemijn,
-Alleen werken aan de oorzaak, heeft zin.
De oorzaak van de Arabische problemen, is het destructieve, agressieve mohammedanisme.
– Als Arabieren / mohammedanen stoppen met hun oorlogen en terrorisme, is er rust.
– Uw zgn. “vredes”-commando komt overeen met: “P.A.”, Hezbollah, Hamas, dictators Saudi’s en
ayatollah Khamenei willen, ALS BEGIN.
– U wilt alleen maar uitdelen aan diegenen die er geen recht op hebben, wat anderen hebben opgebouwd;
dat is geen “vredes”-voorstel, maar een uitnodiging tot een hoop onrecht en ellende; en een uitlokken van
terrorisme, en eventueel erger: oorlog.
– U moet zich schamen.

Arie
Arie
7 jaren geleden

@Annemijn,

Het zijn de Arabieren zelf die vinden dat ze zo’n superieure status hebben.
Er zijn op deze planeet 2 VN-vluchtelingenorganisaties; één voor de “Palestijnse” Arabieren (UNRWA) en één voor alle andere vluchtelingen ter wereld (UNHCR). De laatste organisatie krijgt weliswaar iets meer geld, maar moet aanzienlijk meer mensen in aanzienlijk meer landen tegen aanzienlijk moeilijker omstandigheden helpen.

Ook de definities van het woord “vluchteling” zijn in beide organisaties totaal anders.
http://likud.nl/2010/11/de-twee-soorten-vluchtelingen-van-de-vn-palestijnse-en-gewone1948-nakba-naqba/
http://israelbehindthenews.com/library/pdfs/UNRWAchartcomparison.pdf

Taak van de UNRWA is dan ook niet “vluchtelingen helpen”, maar “humanitaire problemen creëren, en daar de joden de schuld van geven”.

Copernicus
Copernicus
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Arie

Wat moet er naar jouw inzicht dan gebeuren met deze vluchtelingen? Zij kunnen niet hun hele leven in een vluchtelingenkamp blijven. Dat biedt geen toekomst.

Asher
Hoofdredactie
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Copernicus

Die moeten of asiel krijgen in hun opvangland of door de PA opgenomen worden. Beide willen het niet. Tja.

Arie
Arie
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Copernicus

@Copernicus,

Israël heeft na de verovering van de Westbank in 1967 geprobeerd om daar normale huizen te bouwen voor mensen die daar al 20 jaar onder Jordaans bestuur in vluchtelingenkampen woonden. De PLO en de VN staken daar toen een stokje voor, omdat dat in zou gaan tegen het “recht op terugkeer”. Een “recht” dat uitsluitend voor de Arabieren uit Palestina is bedacht; denk je dat 1 van de miljoenen uit die regio verjaagde joden of christenen daar de komende eeuw gebruik van mag maken?
Natuurlijk niet.

De Arabische en islamitische leiders zijn het probleem, Israël of het Westen kunnen daar niks aan veranderen. Als wij wat bouwen breken zij dat direct weer af. De Arabische leiders gebruiken vluchtelingenstromen voor hun eigen gewin. Dat deden ze met de door henzelf gecreëerde vluchtelingenstroom van 1948, en dat doen ze nu weer met de door henzelf gecreëerde vluchtelingenstroom uit Syrië (en stiekem uit de hele wereld).
Hoeveel Arabische vluchtelingen zijn er al door de rijke Arabische golfstaten opgevangen?
Dat aantal ligt zo rond de 0.
Dus alleen wij worden gekoloniseerd. Door groepen mensen die hun fors gesubsidieerde wijken keer op keer weten te verzieken, als excuus voor verdere radicalisering; ik krijg een déjà vu.

Annemijn
Annemijn
7 jaren geleden

Maar gevarieerde Arabieren? Ammehoela. Problemen over de schutting gooien zet geen zoden aan de dijk. Er moet een menswaardige oplossing worden gezocht met een win-win situatie voor beide partijen als uitkomst.

Bron van het aantal: De Groene Amsterdammer, “Palestijnse vluchtelingen in Libanon voelen zich steeds meer buitenspel gezet”. Door N. Stel (2015).
Overigens wordt dit aantal ook aangehouden in Israëlische kwaliteitskranten zoals Haaretz als er over ‘Recht op terugkeer’ wordt geschreven.

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Annemijn

@Annemijn,
1. “Een menswaardige oplossing”: met Jihad-doeken om het hoofd en Kalashnikov’s in handen van dik-betaalde
terroristen ? Messen trekken en raketten afschieten ? Gefinancierd vanuit Saudi-Arabia en vanuit Iran;
die daar wel geld voor uitgeven, maar niet voor gezondheid, onderwijs, landbouw, werkgelegenheid, enz.
2. Als mensen [ analfabeet zijn ], geen papieren hebben en niet geregistreerd staan, kan niemand hun
aantallen weten. In Libanon kan men nog niet eens het huisvuil verzamelen en verwerken.
3. “Recht op terugkeer” naar = Libanon, Syrie, Irak, Jordanie, Egypte, Saudi-Arabia. DAT IS TERUGKEER.
Het is heel menswaardig die landen vruchtbaar te gaan maken en op te gaan bouwen. Voor het eerst [voor zichzelf] aan het werk gaan, zal die mensen heel blij maken. Opbouw heeft de Arabische Liga altijd nagestreefd.

Asher
Hoofdredactie
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Cool Pete

Onzin herhalen maakt het niet meer waar. Morris wordt nou niet zo heel serieus genomen.

Annemijn
Annemijn
7 jaren geleden

Komt uit een reportage Cool Pete.

Gluteus Maximus
Gluteus Maximus
7 jaren geleden

Even los van welke mening je hebt… Ik vind het erg prettig hier onderbouwde meningen en informatie te lezen. Had geen idee dat de West-bank zo’n lappendeken was. En hoe je het ook verdeeld – makkelijk zal het niet zijn. (voorlopig heb ik zelf absoluut geen mening, maar lees ik gewoon graag alle mogelijke achtergrond)

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Gluteus Maximus

@Gluteus Maximus,
Mag ik je wijzen op: verantwoorde [ algemene ] geschiedenis-boeken, die de hoofd-lijnen en de gebeurtenissen
duidelijk uit de doeken doen. Het is een uitgebreide materie, maar er zijn veel boeken en andere bronnen over.

simonvangroningen
7 jaren geleden

Dit is op Deze Dagen herblogd.

Annemijn
Annemijn
7 jaren geleden

‘..Annexeer gebied C waar nu 400.000 Israëliërs wonen en 70.000 Palestijnen..’

In Libanon zitten nog circa 400.000 Palestijnse vluchtelingen.

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Annemijn

@Annemijn,
“400.000 “palestijnse” vluchtelingen” :
1. hoe komt u aan zo’n getal ? is ongeloofwaardig.
2. zijn gevarieerde Arabieren e.a., die prima naar Jordanie en Saudi-Arabia terug kunnen: daar beginnen de vele, grote woestijnen vruchtbaar te maken. Saudi-Arabia bulkt van de olie-dollars.

Asher
Hoofdredactie
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Annemijn

Dat aantal is niet zeker, maar goed. In Libanon, evenals in Jordanië en Syrie zijn al 50 jaar Palestijnse vluchtelingenkampen, die zorgvuldig in stand worden gehouden door de autoriteiten. Deze Arabische broederstaten weigeren de Palestijnen asiel, burgerrechten, bewegingsvrijheid en banen. De Palestijnse autoriteit weigert hen toegang tot de West-Bank. Libanon, Syrië en Jordanië betalen geen cent voor levensonderhoud en voorzieningen voor de Palestijnse vluchtelingen. Allemaal geheel in strijd met het Vluchtelingenverdrag. Het beheer van de kampen is uitbesteed aan de VN (UNRWA). Tot zover de Arabische solidariteit met de Palestijnse zaak.

Theo Prinse
7 jaren geleden

Wilders zegt al jaren dat Palestina in Jordannie ligt.en ik voeg er aan toe om de arabieren uit Gaza en Westbank weg te kopen en delen van de Sinai te kopen Saudie Arabie kocht recent een paar eilanden van Egypte

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Theo Prinse

@Theo Prinse,
lijkt mij een constructief idee.

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden

Interessant artikel.
Maar waarom de onterechte bezetter – diverse / regionale / toegestroomde Arabieren – tegemoet te komen ?
Waarom een soort “twee-staten-oplosing” suggereren ? [Trans-]Jordanie is groot genoeg.
Het enige dat Arabieren / mohammedanen willen, is – wereld-wijd – kalifaat + sharia.
Bij mijn weten, vestigden zo’n kleine 4000 [tot 3500] jaar geleden, de Hebreeen/Judeers zich in het
toenmalige Canaan, later Israel, waar Samaria en Judea natuurlijk toe behoren.

Asher
Hoofdredactie
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Cool Pete

Omdat je in de echte wereld soms compromissen moet sluiten. De meest radicale oplossing (Judea en Samaria annexeren) is een no-go optie. Het plan Bennett is helaas ook vrij kansloos, hoewel het an sich een compromis is en een goed doordacht voorstel.

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Asher

@Asher,
– het “tegemoet komen” heeft altijd averechts gewerkt, en zal dat weer doen.
zie: Yassir Arafat; en zie: Hamas.
– En ik zou in wat in de geschiedenis in duizenden jaren gevormd is, geen roekeloze
verandering willen aanbrengen.

Asher
Hoofdredactie
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Cool Pete

Juist extreme plannen zoals annexatie van Judea en Samaria zijn roekeloos en daardoor kansloos. Ook in Israël is daar op geen enkele wijze een politieke meerderheid voor te vinden. Zelfs de rechtse Likoed en de nog veel rechtsere Bait Yehudi van Naftali Bennett (van het plan-Bennett) verwerpen annexatie van Judea en Samaria.

21
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen