De gezwollen ego’s van Kuzu, Öztürk en Farid Azarkan

“Ik heb niet zoveel met Turken” zei de Marokkaanse multicultikoning Farid Azarkan in 2011 in een interview met Moussi el Kandoussi. Dat is opmerkelijk want deze beroepsmarokkaan is onlangs toegetreden tot de gelederen van de NederTurkse partij DENK.

GGZ
Afkomstig uit de onderbuik van de PvdA is DENK een partij die de vrije gedachte geen hoge prioriteit toekent. Hun naam ontleenden zij aan het psychiatrische behandelingsprogramma Denk van GGZ-Friesland. Naast de naam ontnamen beide NederTurkse denkers de Friese behandelaars ook hun lettertype, kleur en logo. Na een groepssessie en de nodige correctie kon DENK, los van de GGZ, verder met hun politieke avontuur.

 

Kuzu en Öztürk, buikspreekpoppen van de Turkse tiran Erdogan, onderscheiden zich in het politieke debat door bijdragen als: “Wilders is een terroristenmagneet” en “Wilders is te vergelijken met een tumor in je hoofd”.

Egozwelling
Uiteraard zijn beide heren uitgesproken Israëlhaters, Palestijnse terreurknuffelaars en krakkemikkige korankenners. Bovendien komen zij op voor de honderdduizenden weerloze slachtoffers van boos blank nietsontziend racisme in Nederland. Synagogen beschermen, maar moskeeën overleveren aan de dagelijkse terreur van PVV-primaten heeft beide Anatolische denkers diep geschokt.

Het is dezelfde boosheid, egozwelling en Wildershaat die Farid in de armen van Kuzu en Öztürk drijft. Wie deze Marokkaanse subsidiespons wel eens aan het werk heeft gezien, begrijpt dat gedeelde Turks/Marokkaanse belangen uitgaan boven nationale animositeit. Achterstelling van allochtonen, blanke suprematie en Joods kolonialisme zijn Farids favoriete frustraties.

Schenenschopper
Farid heeft zich aan de praattafels en in de kolommen van politiek-correct Nederland opgeblazen tot een BN’er van formaat. Voor de Marokkaanse gemeenschap organiseerde hij projecten als het middeleeuwse ‘meer-meer-meer’ aangiftegericht tegen Geert Wilders en liet hij in het recente Marokkanen-voetbalprobleemdebat zien ook een sluwe schenenschopper te zijn.

Farid levert met zijn beproefde Badr Hari spreektechniek het bewijs waarom Marokkanen zoveel weerstand oproepen in onze maatschappij. Doof voor oppositionele deelnemers aan het multicultidramadebat mept deze Klaagmarokkaan iedere tegenstander omver. Op een volume zoals dat in het Rifgebergte kennelijk gewoon is, krijst Farid elk argument krachtig terug in de dichtgeknepen kelen van zijn opponenten.

DENK-tank
Farid, oud PvdA-lid, is een enorme aanwinst voor de Ottomaanse bemanning van de islamitische DENK-tank. Gebroederlijk rollen de boze allochtonen in hun pantservoertuig naar de volgende Tweede Kamerverkiezingen. Dat zij daarbij menig PvdA-zetel zullen vermorzelen staat wel vast. En dat is goed nieuws. Beter een flink aantal glasheldere islamieten in het parlement dan kamerzetels vol achterbakse PvdA-politici.

PvdA-minister Asscher muntte tijdens het Marokkaanse voetbalprobleemdebat de term: benoemkampioenen. Dat zijn volgens Asscher mensen die strijden om de eer zoveel mogelijk problemen te benoemen, maar verzuimen oplossingen te bedenken. Dat hij zelf deelneemt aan de benoemkampioenschappen en vrijwel niets oplost, ontgaat deze PvdA-minister blijkbaar.

Benoemkampioen
Volgens advocaat Knoops heeft Asscher als vice-premier aangezet tot de aangiftegekte tegen Wilders. Asscher zei dat Wilders “willens en wetens” “walgelijke” uitspraken deed en het “daarom terecht is dat de samenleving zegt, dit is over de grens.” Als benoemkampioen heeft hij de indruk gewekt dat Wilders vervolgbaar was. Het sein voor Farid c.s. om met een Marokkaans aangiftecircus door het hysterische land te trekken.

Wegwuifwinnaars
Echte benoemkampioenen zullen de DENK- en PvdA-politici nooit worden. Oplossingshelden evenmin. Wegwuiven van verantwoordelijkheid is hun sterkste kant. PvdA-politici zijn tot nu toe dè wegwuifwinnaars van het politiek-correcte islamdebat. Reken maar dat doorbijter Farid Azarkan dat snel wil veranderen.

In 2017 brandt de Islamitische stemmenstrijd los binnen het sterk verdeelde wegwuifkamp. Politiek incorrect Nederland kijkt belangstellend toe. Kunnen we alle rode draaikonten straks eindelijk uitwuiven?

===============================================================
Foto: Denk by Roel Wijnants is licensed under CC BY-NC 2.0
===============================================================

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
27 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Buitenhof nog gezien ? Gelukkig heb ik nog geen geurtelevisie want Meneer 5e Colonne Azarkan scheet bagger toen hij stelling moest nemen inzake de houding van Fascist Erdogan betreffende de vrijheid van meningsuiting etc.

d.nieuwstraten
d.nieuwstraten
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Caesar Lion Cachet

bange jongens als farid hebben vaak de grootste mond en doen er alles voor om in beeld te komen en een baan te vinden die liefst aan het einde een wachtgeldregeling heeft. wil graag van hem weten , in cairo 1990 verklaring van de mensenrechten in de islam , de sharia wetten staan boven de wetten van welke staat dan ook , vraag twee is hij het eens met fatwas , vraag drie wat denkt farid en zijn medestrijders van Denk van de blasfemiewetten zoals die zijn in o.a. pakistan , SA , en over niet al te lange tijd ook in Turkeij.

pubsup
pubsup
6 jaren geleden

Farid Azarkan is goed voor de polarisatie en PVV, minder, minder, minder

D NIEUWSTRATEN
D NIEUWSTRATEN
6 jaren geleden

1990 Caïro verklaring van mensen rechten in de islam ,de sharia wetten gaan boven wetten van de de staten mag ik van Farid en andere ego’s weten of ze daar achter staan dus fatwa’s blasfemie etc. En Als democratie accepteren. Het zonder vorm van proces mensen opsluiten zoals in Turkije gebeurd onder dictator Erdogan Zo zijn figuren als hitler , Stalin , pol pot en anderen ook begonnen waarmee je Erdogan dus kan vergelijken. Van mij mag u uw meningen hebben maar met feiten komen lijkt mij beter. Baseer je ideeën en meningen niet op de islam maar ga je gezonde verstand gebruiken vrij van islamitisch gedachten goed de zon draait niet meer om de aarde.

de eerlijke
de eerlijke
6 jaren geleden

wat mij opvalt is eigenlijk dat wij moslim/allochtonen altijd maar een mening MOETEN accepteren anders zijn we anders denkend maar tegelijkertijd accepteren juist de autochtonen onze mening niet, waarom mag ik niet anders zijn dan jullie waarom??? ik wil zijn wie ik wil en zeggen wat ik wil en als jullie er problemen mee hebben dan mag dat ook, alleen probeer je mening aub niet op te leggen aan anderen op een heel snikkie manier.

Cool Pete
Cool Pete
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  de eerlijke

Waarom ?
Omdat dit Holland is, met een seculiere, Westerse democratische rechtstaat: met rechten en plichten,
volgens de wet.

Als ik jou was, ging ik in een islamitisch land wonen, en dan ook roepen:
“waarom mag ik niet anders zijn dan jullie, waarom???”
Hoe denk je dat dat afloopt ?

Asher
Hoofdredactie
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  de eerlijke

Je mag zo zijn als je wil, als je je maar aan de wet houdt. Verder mag je op iedereen kritiek hebben en iedereen mag op jou kritiek hebben. Dat heet vrijheid van meningsuiting. Die hebben we hier in Nederland, in tegenstelling tot islamitische landen en dictaturen.

d.nieuwstraten
d.nieuwstraten
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  de eerlijke

beste eerlijke natuurlijk moet en mag je een mening hebben al moet die wel op feiten gestoelt zijn zoniet dan is je mening niets waard.ik ben altijd blij als er mensen met een andere mening zijn en daar luister ik ook naar wat mij echter opvalt , allochtonen luisterten slecht en menen bijna altijd dat hun mening de enige ware is.Zo ook met de koran er zijn meer enige en ware boeken alleen heb je die nog nooit gelezen dus probeer je wil niet op te leggen met iets wat in een boek staat. Islam is onderwerping toch en dan ben je nooit die je wilt zijn , daardoor ben je deel van een groep en deel je hun mening. Fijn als je je daar in thuis voelt. Je zondert je dan wel af je moet die mening delen.

jjvanderkolk4213
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  de eerlijke

Dat kan in het land van herkomst! Asap graag!

Mathilde van Vliet
6 jaren geleden

Het zijn ook wel egootjes bij elkaar. Zo’n tiepje als die nieuwe salonmarokkaan Farid Azarkan. Kaliber Abou JahJah maar dan meer op het commerciële gericht. Dat akelige lange tenengedrag, dat verongelijkte, dat geblèr over dieschkriemienazi, terwijl een groot deel van Marokkanen/ Turken de boel hier verstieren, zoals op de voetbalclubs en verheerlijken van aanslagen. Dat verschijnsel begon na 9/11. De haat tegen het westen, de Jodenhaat en haat tegen de ongelovigen zit zo diep. Maar dat komt voort uit hun eigen enorme minderwaardigheidsgevoelens die de islam voorbrengt. Want al eeuwen brengt de islam alleen maar ellende voort. Geen enkele ontwikkeling op wetschappelijk gebied, onderwijs of gezondheidszorg. Daar komt die tomeloze haat en frustratie tegen Israël ook vandaan, want dat land doet het goed. Op elk gebied. Moslims kunnen haat zaaien, maar bereiken daarmee dat de wereld alleen nog maar een nog grotere hekel aan de moslims krijgt. Het zijn vooral die berbers, de Noord Afrikanen, Turken en de Arabische moslims die dood en verderf zaaien. Wat ze via internet oppikken en verspreiden. Ze kicken op elke bomaanslag die er wordt gepleegd vanuit ISIS tegen de beschaafde wereld. En dan vinden ze het gek dat ze daar op worden aangesproken?

Guardiacivil
6 jaren geleden

Even voor de duidelijkheid, géén Erdogan, géén turk en géén marokkaan in onze politiek, geen infiltratie van wie dan ook uit het MO. Met deze stelling zal onze maatschappij beter beschermd zijn, maar zie door de politiek correcten en de ravage/veroorzakende elite is onze maatschappij al gedoemd te sterven en maakt het plaats voor een onvoorspelbare samenleving die er op uit is om hun wil door te drijven, ons sociaal en maatschapelijke systeem te vernietigen zodat al hun eigen belangen kunnen slagen. Dit is niet waarvoor wij Nederland mijn Vaderland na WWll hebben opgebouwd. Het hele systeem gaat er aan, kost ons miljarden en alle burgers zijn de dupe en merken dit al dag op dag al een paar jaar lang. Het einde komt in zicht en is onvermijdelijk indien dit niet nu wordt gestopt. Stop deze waanzin, zeg NÉÉ tegen Brussel, tegen dit kabinet, stop deze waanzin en open uw ogen.

jjvanderkolk4213
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Guardiacivil

Klopt helemaal. Geenstijl moet in de regering!!

Ernst
Ernst
6 jaren geleden

Het zou fijn zijn als mensen als Farid Azarkan langzaamaan wat meer balans in het brein krijgen. Zijn manier van debat is puur en alleen emotie. Zoveel dat luisteren en dus begrijpen zwaar onder druk komt te staan. Dat is zo jammer. Dan hangt ook ineens zijn korte lontje eruit. Dan vechten al zijn emoties van primitieve aard al struikelend met elkaar. Dan ontstaat een belachelijk schouw- en hoorspel. Praten wordt dan blaten en mekkeren. Dodelijk vermoeiend niet meer serieus te nemen. Als je denkt dat je mening ertoe doet Farid, blijf dan in balans, en overweeg wat je zegt. Praat niet sneller dan je in staat bent te denken. Je gaat dan af, en dat vind ik jammer.

Elisabeth
Elisabeth
6 jaren geleden

Meer reacties:

http://www.nujij.nl/politiek/de-gezwollen-ego-s-van-kuzu-ozturk-en-farid.35773120.lynkx

De gezwollen ego’s van Kuzu, Öztürk en Farid Azarkan

Cool Pete
Cool Pete
6 jaren geleden

Goed artikel.
Hoe meer islam, des te meer ontwrichting van de samenleving
en uitholling van de democratische rechtstaat.

Harry de Hond (@IJzervreter010)

Op zich zou het niet verkeerd zijn als Denk een paar zetels af zou snoepen van de PvdA, GroenLinks of D’66. Maar bedenk wel dat we hiermee een paar radicale moslims invloed en een stem geven in ons parlement. En of we daar dan zo blij moeten zijn?

Elisabeth
Elisabeth
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Harry de Hond (@IJzervreter010)

Ach, je kunt er toch een cordon sanitaire omheen leggen, doen ze ook met de PVV, maar ik denk dat de meeste Turken en Marokkanen toch voor de partij van de uitkeringen zullen gaan.

Asidi
Asidi
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elisabeth

PVV stemmers de meeste heeft een ww uitkering of laaggeschoolde

Leila
Leila
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elisabeth

Asidi, je bent met je gefrustreerde praatjes geen haar beter dan de laagopgeleide pvv aanhanger. En het zal je verbazen hoeveel hoogopgeleiden tevens uit bezwaar tegen de huidige politiek op de pvv zullen stemmen. Ik vraag me af of je dat begrijpt? begrijp je waar de angst, haat en boosheid vandaan komt? Ben je een Turkse NLer of een Nederlandse Turk? heb ik dezelfde rechten in jouw land als jij hier hebt? Snap jij dat vrijheid van meningsuiting en democratie verworven goederen zijn, die de autonomie van mensen garanderen, snap je dat allemaal? of ben je gewoon minstens zo dom en onwetend als die mensen die je aanvalt? en dus gewoon een zielig mannetje dat roept roept en roept puur uit frustratie? Zoja, benoem dan gewoon je echte frustratie!!

Ali
Ali
6 jaren geleden

En zo als gewoonlijk wringen de Hollanders zich weer in de slachtoffer rol. Wat een haat en onzin verkondigen jullie zeg! Dit is een democratisch land en als zij een partij willen vormen en hun meningen daar bij hebben dan is dat hun goed recht. We staan niet te wachten op NSB’ers zoals jullie die de democratie naar de kloppen willen helpen en alleen maar haat verkondigen.
Pak eerst de Hollandse racisten aan, want die zijn de veroorzakers van alle elende. Ik heb dat dagelijks vanaf mijn zevende meegemaakt.

Asher
Hoofdredactie
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ali

Ik denk dat u het uiten van een kritische mening over een politieke groepering verwart met het zaaien van haat. Het uiten van een mening, ook al is die negatief en kritisch, is gewoon onderdeel van het publieke debat in een vrije, democratische samenleving. Misschien heeft u moeite met het vrijuit uiten van kritische meningen. Daar moet u dan maar aan leren wennen.

TINSTAAFL
TINSTAAFL
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ali

Als ik die Azarkan zo hoor en lees dan is die slachtofferrol hem op het lijf geschreven. Zijn huilie-huilie show TV was tenenkrommend.

A. Haak
A. Haak
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ali

Heb je de vraag weleens gesteld waarom je Nederland verkiest boven het land van je ouders en/of voorouders?’

Elisabeth
Elisabeth
6 jaren geleden

Hopelijk gaan alle moslims van Nederland op DENK stemmen, zodat de linkse partijen kleiner en realistischer worden omdat zij dan geen rekening meer hoeven te houden met hun islamitisch stemvee.
Denk legt ook de islamitische agenda bloot.

Asidi
Asidi
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elisabeth

Overname wordt jongen
Wij gaan strijden voor Nederland en de meeste goede mensen hier .en jij breid maar voor asiel ergens anders met Farid en ja die twee Turken wordt Nederland nog mooier en prachtige

Adam
Adam
6 jaren geleden

Wat een haat allemaal. Jullie hebben democratie toch zo hoog zitten. Als DENK langs democratische weg zetels haalt is het toch alleen maar om toe te juichen. Leve de democratie of alleen democratie als het in jullie straatje past. De grondwet geldt voor een elke burger in dit land. Iedereen is gelijk ongeacht afkomst religie. Wen er maar aan dat Nederland heel divers is en alleen maar diverser zal worden. Er is al een moslim burgemeester kamervoorzitter politici oranje voetballers acteurs prorammamakers zangers en ga zo maar door. Ik weet niet onder welke steen de haters hebben gezeten maar Holland is niet meer de Holland van de jaren 50. Blijf vooral je haat spuwen op social media. Hate it or love it the underdog’s on top. Hahaha

Asher
Hoofdredactie
6 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Adam

Je mist het punt en je redenering klopt niet. Democratie geeft het recht kritiek te hebben op opvattingen van anderen, welke dat ook zijn. DENK is niet democratisch gekozen, maar ontstaan als wegloopafsplitsing van de PvdA. Ze heeft weinig op met persvrijheid en vrijheid van meningsuiting en stelt zich op als afd. NL van de AK-partij. Dat DENK democratie na zou streven, is dan ook een absurde veronderstelling. Er is juist alle reden om deze partij fors te bestrijden.

27
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x