Salafisten zijn eigenlijk best tof

Het kabinet gaat salafisten niet verbieden. Dat weten we dus ook weer. Daarmee is het een-tweetje met de Kamerfracties van de VVD en de PvdA succesvol afgerond.

Het salafisme in Nederland functioneert als goed georganiseerd haatzaaicentrum en recruterings- en reisbureau voor ISIS en andere jihad- en shariaclubs. Vanuit vier centra in Nederland wordt de middeleeuwse onderdrukkingsversie van de islam gepromoot.

Je kan een geloof niet verbieden, is het argument van het kabinet. Want dat is in strijd met onze rechtsstaat. Daar gaat het ook niet om. Begin eens met de organisaties te verbieden van waaruit de systematische haatzaaierij tegen onze samenleving wordt verspreid. Dat kan namelijk. Het gebeurt in het zeer grondwettelijke en brave Duitsland gewoon ook.

Ik wil het kabinet ook nog even wijzen op wat tendentieus taalkundig gegoochel in het persbericht. Het gaat om de zin “Hoewel salafisme niet gelijkstaat aan extremisme, biedt het een voedingsbodem voor radicalisering.” Een zin waarin op politiek-correcte eieren zorgvuldig om de hete jihadbrij heen wordt gelopen.

goed georganiseerd haatzaaicentrum en
recruterings- en reisbureau voor ISIS

Als salafisme geen extremisme is, vraag ik mij in alle ernst af wat dan nog wel als extremisme wordt beschouwd. Veel erger op de schaal van jihad, sharia en geweldsverheerlijking kan het niet. Bedoelt het kabinet soms te zeggen dat de Nedersalafisten geen extremistische, maar gematigde moslims zijn? En moet ik dat dan geloven?

En dan de woorden “een voedingsbodem voor radicalisering”. Een voedingsbodem? Alleen dat? Nee, geachte minister Asscher: salafisme is het PRODUCT van radicalisering. Het eindstation van een al voltrokken radicaliseringsproces. Dat moet toch niet zo lastig te begrijpen zijn, zelfs niet voor Haagse politici.

Ik heb een voorstel voor minister Asscher en de overige mannelijke leden van het kabinet: trek vandaag een djellaba aan, plak een enge baard op en bezoek incognito een salafistische gebedsdienst. Reisadvies: As Soennah in Den Haag of Al Fourkaan in Eindhoven. Neem een Arabische tolk mee. Luister naar de preek van de import-haatimam.

Ga daarna gezellig theedrinken met het moskeebestuur. Want “door in gesprek te blijven vergroot je de kennis en kun je werken aan meer transparantie bij dit soort organisaties”. Het staat er echt. In de salafismebrief van Asscher.

De Grote Roze Olifant in de kamer krijgt zijn zoveelste hysterische lachstuip. Die kaffirs snappen er nog steeds geen zak van.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
4 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
wally
wally
7 jaren geleden

Wat het ook mogen zijn anno 2016 wordt hier wederom kruistochten en oorlog uitgevochten om geloof
hoe gek moet je zijn om hier aan mee te doen , je loopt dan met je verstand honderden jaren achter
en als je wilt geloven val er dan niet zoals nu dagelijks anderen mee lastig .
maar hier krijgt men een breed podium voor in denhaag en brussel
wanneer stopt deze zooi eens laat de media dit dood zwijgen dan is het probleem al grotendeels opgelost .

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden

aanvulling op 2e reactie: internet-links:
– dutch defense league. nl
– american news.com

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden

Ik las op e j bron.wordpress.com, dat men in Frankrijk vele [ tientallen ] moskeeën wil gaan sluiten.
Tot nu toe, vinden ze bij veel sluitingen, WAPENS en ISIS-propaganda !
Moskeeen ? Haat- en oorlogs-paleizen.

En als islamisten ooit in de gevangenis komen, vormen ze
daar – “doodleuk” – hun eigen onaantastbare groepen, en
terroriseren ze daar alles en iedereen !

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden

Goed artikel.
Behalve in Duitsland, is bijv. ook in Zwitserland,
geweld verheerlijken / aanzetten tot geweld / e.a.
verboden in de Grond-wet.

Het salafisme is – gewoon – de orthodoxie van het mohammedanisme.
Elke mohammedaan kan elk moment besluiten, salafist te worden.
In het salafisme, “heiligt” het doel, ALLE middelen – ook geweld, moord, oorlog.

p.s. FOTO : is veelzeggend :
een verzameling geknechte, harteloze, hersenloze sukkels,
die tot alles beïnvloedbaar EN bereid zijn …………………….

4
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x