War is Peace, Freedom is Slavery

In rap tempo koersen wij af op de genderloze, rassenloze, grenzeloze wereld van diversiteit waarin iedereen exact hetzelfde is. Zelfde huidskleur, cultuur en religie, in naam der diversiteit.

Met dezelfde uniforme regels, normen en waarden. Alles moet en zal een safe space worden, niemand zal zich ooit nog onveilig of beledigd voelen. God gebood de mens in de Bijbel om het zout van de aarde te zijn. Wij echter gummen in naam der politieke correctheid alles dat de wereld smaak geeft van de kaart.

En met “wij” bedoel ik eigenlijk de Gutmensch of SJW. Om nog specifieker te zijn: de doorgeslagen Gutmensch of SJW. Hieronder een lijstje van punten die ik de afgelopen maanden voorbij heb zien komen op Twitter en andere media waar men gedachten kan delen met de wereld. Punten die zo veel bijval kregen in de eerder genoemde kringen dat ik er soms misselijk van werd.

 • Kinderen moeten “genderneutrale” namen krijgen. Dat zijn namen zoals Robin, een naam die voor zowel voor jongens als meisjes wordt gebruikt. Dat is om te voorkomen dat u uw kind een bepaald gender opdringt.
 • Sommige termen zijn aanstootgevend en moeten worden verboden.
 • Black pride is positiviteit, creëert bewustzijn en actie. Prachtig dat de donkere medemens trots is op zijn huidskleur, maar White Pride is racisme en discriminatie
 • Positieve discriminatie is goed. Een voorbeeld daarvan is quota voor minderheden of vrouwen in de top van het bedrijfsleven en universiteiten.
 • Het sprookje van de grote boze wolf en de drie biggetjes moet worden verboden. Er komen namelijk biggetjes in voor en dat is aanstootgevend.
 • Pegida hoort niet thuis in een democratie
 • Vrijheid van meningsuiting kan misbruikt worden

En nota bene: “Zo ver komt het vast niet” is, historisch gezien, de Goden verzoeken. Voor degenen die zich oprecht afvragen waarom ik zo over de bovenstaande lijst struikel, herformuleer ik bovenstaande lijst nogmaals, maar dan in eigen woorden;

 • Als u een jongetje krijgt mag u hem geen jongensnaam geven. Dat mag namelijk niet van de Staat.
 • We moeten Newspeak invoeren (als u deze term écht niet kent klik dan hier).
 • Als twee mensen precies hetzelfde doen, kan de ene iets goeds doen en de ander juist iets heel slechts. Of het goed of slecht is wordt louter bepaald door hun huidskleur.
 • U krijgt geen functie omdat u goed bent in de relevante werkzaamheden. U krijgt een functie uit liefdadigheid, in naam van diversiteit en emancipatie. U bent geen professional die goed is in haar werk. U bent een vrouw, dat is het enige dat telt.
 • Sprookjes, geschiedenis en folklore moeten worden veranderd als deze politiek gevoelig liggen. Hiervoor zal binnenkort een Ministerie van Waarheid worden opgericht.
 • Mensen die uitkomen voor iets waar zij voor staan horen niet thuis in een democratie.
 • Als u hier uitleg bij nodig heeft, kunt u beter in Noord-Korea gaan wonen.

Een van mijn grootste helden, George Orwell, zou in zijn graf draaien als een reuzenrad bij het lezen van de bovenste lijst. Niet de Rus, de islam of andere geopolitieke memes worden de ondergang van het Vrije Westen. Nee, dat worden “positieve discriminatie”, Newspeak en andere Orwelliaanse dystopieën.

Orwell schreef zijn meesterwerk “1984” volgens mij als waarschuwing. Het lijkt anno 2016 echter eerder te worden beschouwd als handboek.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
2 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Rigtje
7 jaren geleden

“Als twee mensen precies hetzelfde doen, kan de ene iets goeds doen en de ander juist iets heel slechts. Of het goed of slecht is wordt louter bepaald door hun huidskleur.”

Spot on! We bestrijden racisme met…. racisme.

Top artikel! Sommeert klip en klaar wat er gruwelijk mis is met deze rare kliek (Gutmenschen en SJW, oh en vergeet de nieuwe feministen niet… om te janken).

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden

Geweldig artikel !

Maar: de walgelijke “gutmensch” zal niet eens zo ver komen [ zelfs dat kunnen ze niet … ]

Want: VOOR die tijd, heeft het mohammedanisme – dat die “gutmenschen” naar binnen haalden –
ALLES KAPOT GEMAAKT – alles, dat het Westen ooit ontwikkeld en opgebouwd heeft ………..

’t volgende heb ik niet zelf bedacht:

mohammedanen beweren trots:
“VOOR de islam, was er niets [ alleen duisternis ]”
en “NAAST de islam, is er niets” [ alleen “ongelovigen” ]
Je kunt er aan toe voegen: “NA de islam, is er ook niets” [ alleen destructie ] ………………

2
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x