Een aanklacht tegen doorgeslagen tolerantie

Nederlanders is altijd ingeprent dat “wij” Nederlanders een tolerant volk zijn. Het probleem doet zich nu voor dat die tolerantie is doorgeslagen. De indoctrinatie van deze doorgeslagen versie van tolerantie is een dusdanig eigen leven gaan leiden, dat iedere ander denkbeeld wordt weggezet als -minimaal- intolerant.

De doorgeslagen vorm van tolerantie (in mijn ogen gewoon eigenpijperij) is niets anders dan een dwangbuis van politiekcorrecte denkbeelden die worden ingezet om de Nederlandse bevolking op het policor spoor te houden. Ook al leidt die tolerantie tot de ondergang van eigen cultuur en eigen nationaliteit.

Het is dan ook hoog tijd om intolerant tegen tolerantie te worden. Waarom moeten Nederlanders tolerant zijn tegen denkbeelden die juist de tolerantie om zeep willen helpen? Tolerantie is de bijl aan de wortel van onze beschaving, ik zeg het u.

De doorgeslagen vorm van tolerantie is niets anders dan een dwangbuis

We moeten tolerant zijn tegen politici in Den Haag die het volk minachten, we moeten tolerant zijn tegen duizenden immigranten die onze cultuur verwerpen, we moeten tolerant zijn tegen allerlei media, die ons hun waanidee van een parallelle werkelijkheid dag in dag uit door de strot drukken. We moeten tolerant zijn tegen zogenaamde intellectuelen die het klootjesvolk wel even komen vertellen wat er gedacht moet worden.

Werp deze dwangbuis af en wordt intolerant om tolerantie weer in het juiste perspectief te plaatsen, een juiste balans te vinden. Kom in verzet. Wees niet bang, we zijn met velen, we zijn een meerderheid die nu nog zwijgt, maar die er naar snakt om gehoord te worden. Wij zijn het opgejaagde wild en worden weggezet als racisten, xenofoben, fascisten, tokkies, islamofoben. Het is de hoogste tijd om van positie te wisselen, om te gaan jagen in plaats van opgejaagde te zijn.

Het wordt tijd dat we ons de Nederlandse tolerantie weer toe-eigenen

Kunt u de druk van de opgelegde policor niet meer aan? Laat van u horen, keer op keer. Geef de moed niet op, ga naar inspreekavonden, teken petities, maak spandoeken, ga de straat op, ga stemmen iedere keer als u kunt stemmen.

Laat u zich niet intimideren door camera’s, door zogenaamde antifa’s, door huisbezoeken van de politie, door politici en door allerlei media. U heeft het recht aan uw kant. U strijdt voor de goede zaak. U wilt dat Nederland herkenbaar Nederland blijft.

Dat is niet nationalistisch, dat is niet fascistisch, dat is niet xenofoob, of islamofoob. Dat is gewoonweg uw gezonde verstand dat spreekt en dat gezonde verstand eist een plaats op als het gaat om de EU, om Zwarte Piet, om islamisering van de maatschappij, om immigranten.

U wordt niet getolereerd door de politiekcorrect intoleranten. Zij zijn het die van tolerantie een schijnvertoning hebben gemaakt. Het wordt tijd dat we ons de Nederlandse tolerantie weer toe-eigenen door… intolerant te zijn!

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
7 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Erik Smit
8 jaren geleden

De tolerantie is veel te ver doorgeslagen. We moeten nu ophouden met het tolereren van islamofobie en vreemdelingenhaat, want die PVV’ers hebben we nu echt lang genoeg getolereerd

Bertha Antonieta Stolker Uithol

dit heb ik al heel lang gezegd dat de tolerantie te ver is doorgeslagen. dat het intolerant is geworden en dat er misbruik van wordt gemaakt. tegenwoordig moet alles mogelijk zijn. op straat , in de winkels. waar je ook gaat. in het verkeer. krijg altijd het gevoel dat de regering gewoon het roer kwijt is en met hen wij nederlanders ook. kritiek is gezond. wat wij hier hebben is ongezond geworden en onhandelbaar.

Peter
8 jaren geleden

Een oud-collega van me, een echte PvdA-man met het hart op de juiste plaats, is dusdanig politiek-correct dat hij verkondigde dat hij helemaal geen moeite heeft met de vele hoofddoekjes in het Randstedelijke straatbeeld; sterker nog, hij zei dat hij het wel leuk vindt staan! Dezelfde man maakt overigens wel vaak minachtende grapjes over de zwarte kousen en lange rokken van christenen. Die dubbele moraal van hem stamt waarschijnlijk uit de tijd dat moslims nog een minderheid vormden; een underdog waar je het per definitie voor op moet nemen.

Maar waar ik woon zijn de moslims al lang geen minderheid meer. “Wen er maar aan, want die hoofddoekjes zijn blijvertjes”, zei hij. Helaas, ik kan er na 30 jaar nog steeds niet aan wennen.

Frank Berkemeier schrijft hierboven: “U wilt dat Nederland herkenbaar Nederland blijft”, maar waar ik woon is dat al een tijdje niet meer zo en ik vrees dat dat ook niet meer terugkomt. Verhuizen dan maar?

cRR Kampen
cRR Kampen
8 jaren geleden

Cryptofascisme met bepaald tussen de regels bedreigingen.
Typische Derderijktaal.

robvanderlaak
8 jaren geleden

Helemaal met je eens.
Het begon ermee dat velen van ons zich hebben laten meeslepen in inhoudelijke gesprekken en discussies over dat wat een ‘engel’ een analfabete sloeber in één of andere woestijn, nu alweer zo’n vijftienhonderd jaar geleden zou hebben ingefluisterd, inclusief het zich eigen maken van een totaal wereldvreemde en tamelijk overbodige vocabulaire. Er inhoudelijk over spreken is het serieus nemen. Armoede is het, armoede.

Rob
Rob
8 jaren geleden

Erg met je stuk eens. Dank.
’t Volgende overkwam me een tijdje geleden:
Duitse arts tegen (mij tijdens een wijnproeverij): ‘heb jaaaaren in Afrika gewerkt als arts en daar heb ik de sjamanen leren kennen … ge-wél-dig! Hoe die met allerlei dansen, brouwseltjes en rituelen stamgenoten proberen te genezen! Super!’
Ik tegen de arts: ‘dus als jij bijvoorbeeld diabetes blijkt te hebben ga je naar zo’n sjamaan om je te laten behandelen?’
Arts: ‘bejje belazerd!’
Typisch geval van een hypocriete volidioot die zich lekker tolerant waant.

trackback

[…] Lees verder>>> […]

7
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x