Waarom komen moslims eigenlijk naar Christelijke landen?

Islamisering door verovering van de publieke ruimte

Er is wel vaker over dit onderwerp geboomd, daar ben ik mij terdege van bewust. Alleen de vraag stellen zal er weer voor zorgen dat moslinkse 1 mensen als wolven in het bos: racist, xenofoob, nazi, fascist, islamofoob, koloniaal, boze blanke man en wat dies meer zij zullen huilen. Want roep “moslim” en verwacht een Pavlov-reactie.

Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Dennis Flint Promotions

Influx
Wanneer we deze boze moslinkse reacties even negeren en ons focussen op het onderwerp dat ter tafel ligt, is het antwoord gecompliceerder dan het lijkt. De eenvoudige verklaring is natuurlijk dat de eerste moslims op uitnodiging van westerse regeringen kwamen werken als gastarbeider. Gastarbeider is echter een uitermate rekbaar begrip gebleken en de gasten zijn nooit meer teruggekeerd naar hun land van herkomst.

De huidige influx van moslims die de EU-landen binnenkomen zijn op de vlucht voor oorlog en geweld. Ja maar, Libanon en Turkije dan, zo hoor ik het moslinkse smaldeel roepen, daar zitten veel meer vluchtelingen dan in Europa. Ik zal dat zeker bevestigen, echter zoals u en ik weten willen de vluchtelingen in Turkije het liefst doorreizen naar de christelijke EU-landen en ook in Libanon leeft dezelfde behoefte bij een groot deel van de vluchtelingen.

Contradictie
Het blijft echter, op het eerste gezicht, vreemd dat moslims en masse zich in EU-landen willen vestigen. Volgens de islam is de islam dé ultieme religie en mogen moslims zich niet integreren of mengen met kafir. De vraag die ik stel is dan ook: waarom vestigen islamitische vluchtelingen zich niet in andere islamitische landen, waar dezelfde religie en cultuur gemeengoed zijn? Het adagium dat islamitische vluchtelingen vrijheid zoeken is een contradictio in terminis met hun eigen religie, omdat islam in het Arabisch onderwerping of overgave betekent en daarmee in tegenstelling is met de Westerse vrijheden die wij kennen, beleven en belijden.

Zelfislamisering
Het gevolg voor de westerse landen van een stevige islamitische aanwezigheid is bekend: een roep om inperking van vrijheden. Deze inperkingen zijn een gevolg van islamisering en erger nog van zelfislamisering. Elsevier heeft een lange lijst van tekenen van zelfislamisering in Nederland gepubliceerd. Deze lijst is geactualiseerd tot 2015. Persoonlijk vind ik een van de ergste vormen van zelfislamisering de zelfcensuur van mensen wanneer het om islam gaat. Voorbeelden zijn Freek de Jonge en Youp van’t Hek die geen grappen over islam durven te maken. Een ander voorbeeld van zelfislamisering is de verklaring van de Politiechef aangaande de suikerspiegelamokmaker die een x-aantal mensen op het Stationsplein in Amsterdam aan gort reed. En natuurlijk het organiseren van iftars door verschillende politiekorpsen.

Islamisering is overduidelijk door de islamitische klederdracht in het straatbeeld van Nederland en door het openbaar bidden op straat of in publieke gebouwen waar gebedsruimtes worden opgeëist en ter beschikking gesteld aan moslims.

Verovering
U ziet het: islamisering en zelfislamisering zijn in volle gang en Nederland staat erbij en kijkt ernaar. Het Linkse gedeelte van Nederland juicht deze verovering van de publieke ruimte en de censuur toe, terwijl normale Nederlanders zich achter hun oren krabben of er ronduit van walgen. In deze tijd van omgekeerde wereld zijn de normale Nederlanders echter dader en de veroveraars slachtoffer.

Waarom is de islam zo agressief in de veroveringsdrift en waarom is het inperken van Westerse vrijheden het ultieme doel?
Een begin van een antwoord geeft de sultan van Turkije, Erdogan.

Wraakoefening
In een artikel van de New York Times zegt Erdogan openlijk wat zijn doel is:

‘De Turken zijn de toekomst van Europa’ De president van Turkije riep vrijdag zijn landgenoten op die in de EU leven meerdere kinderen te krijgen als wraakoefening tegen de onrechtvaardigheden van het Westen.

Dat is nog eens een mooie beloning van jarenlange gastvrijheid voor de EU-landen. In hetzelfde artikel van de NYT is ook te lezen:

Mr. Erdogan is not the first authoritarian leader of a Muslim country to suggest that birthrates could alter the demographics of the West. Already, Muslims in Europe are younger than other Europeans and the number of Muslims on the Continent has been increasing steadily, according to the Pew Research Center.

“The Muslim share of the population throughout Europe grew about 1 percentage point a decade, from 4 percent in 1990 to 6 percent in 2010,” according to Pew. “This pattern is expected to continue through 2030, when Muslims are projected to make up 8 percent of Europe’s population.”

Erdogan is dus niet de eerste islamitische leider die openlijk suggereert dat de oorlog via de baarmoeder moet leiden tot verdere islamificatie van de Europese Unie. Dat schijnt dus het uiteindelijke doel te zijn. De olifant in de kast waar niemand over durft te praten.

De-islamiseren, iemand?

1  Moslinks=moslims en hun linkse vrienden

Frank Berkemeier – Twitter: @Berkemef

© OpinieZ.com 2017. U kunt dit artikel delen via de knoppen onder de advertenties.

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.