Terreurhitser Abbas wordt ontvangen door onze Koning

Morgen gaat in Den Haag het doek op voor een tweedaags toneelstuk in meerdere bedrijven. In de hoofdrol zullen we een man zien die zich er allesbehalve voor schaamt om op te roepen tot geweld en bloedvergieten jegens onschuldige burgers. Zijn naam is Abbas en hij speelt president van de niet-bestaande staat Palestina. Kijkt u even mee naar deze recente uitzending op de Palestijnse televisie :

Schokkend, niet waar? Wel ontzettend eerlijk, zou je kunnen zeggen. Toch vindt Abbas liegen dat het gedrukt staat met als doel Palestijnen op te hitsen tot het doden van Joden ook geen enkel probleem. Alles voor de vrede, nietwaar?

Of wil hij helemaal geen vrede? Vindt hij het conflict tussen de Palestijnen en de staat Israël wel uiterst gemakkelijk? Omdat het hem in staat stelt zijn corrupte, nepotistische, zelfverrijkende bewind voort te zetten? En een prachtig paleis met een waarde van $13 miljoen voor zichzelf te bouwen, terwijl hij in het buitenland zijn beklag doet over de armoede en achterstelling van zijn volk…Allemaal de schuld van Israël, de zionisten, de Joden!

een man die zich er allesbehalve voor schaamt om op te roepen tot geweld en bloedvergieten jegens onschuldige burgers

Welke rollen worden er nog meer gespeeld in het toneelstuk? Uit het door de Rijksoverheid zelf verspreide nieuwbericht valt op te maken dat het niet de minsten zijn, die aan de cast zijn toegevoegd. Minister-president Rutte, minister Koenders en minister Ploumen zullen zich -vast- in allerlei bochten wringen om het de Palestijnse leider zo aangenaam mogelijk te maken tijdens de lunch op het Catshuis.

Maar dat is nog niet alles, want wat staat er nog meer in het script? “Daarnaast wordt president Abbas tijdens het bezoek aan Nederland in audiëntie ontvangen door Zijne Majesteit de Koning op paleis Noordeinde.” Complimenten voor deze geniale vondst van de scenarist! Want nu kan Abbas na afloop van de hele vertoning naar huis gaan met een goed verhaal: zelfs een Europese koning heeft hem de hand gedrukt en met hem gesproken.

Een hypocriet, zoals Abbas, die zijn volk doelbewust in een patstelling van ellende en verwoesting houdt, behoort geen hoofdrol te spelen in een tot in de puntjes geregisseerd toneelstuk op Hollandse bodem. Zeker niet als daarin voor nota bene ons staatshoofd en onze regeringsleider slechts aanvullende rollen zijn weggelegd.

Ik hoop maar dat Lucky-TV er nog een mooi filmpje van weet te maken, waarom we lekker slap kunnen lachen met zijn allen. Voor het overige is het natuurlijk om te janken, want de enige die baat heeft bij dit drama is een terreurhitser op de Westbank.

Over de auteur

Maja Mischke
3e generatie, 1 paspoort en nog niet geïntegreerd/ slechte huisvrouw, goede moeder/ leraar en coach in het onderwijs, vmbo/ A'dam/ schrijft/ twittert @MajaMischke

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
12 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Uri
Hoofdredactie
8 jaren geleden

In een wereld waar meisjes genitaal worden verminkt, uitgehuwelijkt, op marktpleinen verhandeld of opgroeien in bordelen, waar vrouwen die zich niet zedig genoeg gedragen worden gestenigd, onthoofd of opgehangen, een wereld met landen waarin een vrouw niet naar school kan, niet mag autorijden of zonder mannelijke begeleiding en bedekkende kleding het huis verlaten, in zo’n wereld zetelt gelukkig een grote internationale organisatie die zich tot taak heeft gesteld om aan dit soort gruweldaden een eind te maken. Die organisatie heet de VN. In maart van dit jaar werd na een lang VN congres over vrouwenrechten slechts één land veroordeeld: Israël. Nergens ter wereld is het met de vrouwenrechten slechter gesteld dan in Israël, aldus de VN. Triest en lachwekkend. En wat deed diplomatiek Nederland? Nederland ondersteunde deze VN motie!

Met zo’n moreel kompas kan met uiteraard een schurk als Abbas met alle egards ontvangen in dit land en kan onze regering met ons belastinggeld schaamteloos allerlei NGO’s ondersteunen die tot doel hebben de staat Israël te ondermijnen en Palestijnse terreur te faciliteren. Kortom, het wordt vast een reuze gezellig entre nous in het Catshuis.

Voor wie meer wil weten over Nederlands stemgedrag in de VN: http://www.unwatch.org/en/
En over de handel en wandel van NGO’s: http://www.ngo-monitor.org/
En lees vooral, nu de dagen lengen, het vermakelijke en onthutsende boek van Tuvia Tenenbom: Catch the Jew!

Thunder
Thunder
8 jaren geleden

natuurlijk moet er een oplossing komen voor dit conflict. Helaas is het wel een feit dat er verschillende keren heel veel concessies zijn gedaan door Israēl in een vredesoplossing. Deze zijn elke keer geweigerd door Palestijnen, of in ieder geval door hun leiders.

Ik denk dat Israėl en de gemiddelde Palestijn best tot een mooi vredesplan zouden kunnen komen. Echter de Palestijnse leiders hebben heel andere belangen. Die willen helemaal geen vrede, en al helemaal geen Joden in hun buurt.

Er is overigens geen enkel leger op de wereld dat zoveel energie steekt in het voorkomen van onnodige slachtoffers dan het leger van Israēl . Helaas trappen veel mensen in de propaganda van Palestijnse autoriteiten.

likoednederland
likoednederland
8 jaren geleden

Zullen premier Rutte en koning Willem-Alexander de Palestijnse president Mahmoud Abbas bij zijn bezoek morgen aanspreken op de oproepen van zijn bewind tot haat, geweld en genocide op de Joden?

http://likud.nl/2015/10/islamitische-les-op-de-tempelberg-moslims-gelukkig-als-de-joden-zijn-uitgeroeid/

albertien54
albertien54
8 jaren geleden

Ja Asher, Netanyahu is een zionist en is ook lid van de illimunati en behoort ook tuis in datzelfde rijtje van duistere lieden van de Nieuw Wereld Orde en alsook onze landverraders dat Oranjevolk, de Bilberggroep. Onderzoek en gij zult vinden.
De agenda is nog donkerder dan wij kunnen bevatten, op de alternatieve sites kun je inmidddels alles hierover vinden.
Daarmee vind ik bovenstaande meneer Abbas ook een duivel, allen dienen dezelfde agenda en beiden hebben bloed aan hun handen!

Lucie
Lucie
8 jaren geleden

Het is heel moeilijk in deze kwestie om precies in te schatten wie nu de echte daders zijn,Israel of de Palestijnen.
Dat Palestina nooit bestaan heeft,is waar,maar wie hier nu de echte agressievelingen zijn,is toch niet helemaal duidelijk.Je hoort over beide steeds zeer verschillende verhalen,soms positief,soms negatief.
Maar wat is nu waar,ik denk dat ze beide wel voor een groot deel schuldig zijn,Netanyahoe is een Zionist,een Khazaar dus,en dat zijn ook echt geen lieverdjes.Google maar eens naar “Khazaren”.
De echte joden hebben met deze strijd niks te maken.

Asher
Hoofdredactie
8 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Lucie

“Khazaar, zionist, geen lieverdjes?” Daar snap ik niet veel van. Wat ik wel snap is dat president Abbas (zie video Palestijnse tv) zijn volk ophitst om willekeurige, toevallig passerende Joodse mannen, vrouwen en kinderen dood te steken. En diezelfde president wordt vrolijk ontvangen door onze koning, premier en ministers. Zover zijn we al afgezakt in Nederland op de ladder van de ethiek.

Marinus Hoogedoorn
8 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Asher

Nu moet ik écht ff ”over mijn nek”

Uri
Hoofdredactie
8 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Asher

Een ieder die de huidige staat van ons onderwijs (en de media) kent kijkt niet langer op van nauwelijks verholen antisemitisme in beeld en geschrift. Het internet staat vol met de vruchten van jarenlang socialistisch onderwijsbeleid: van de relatief milde prietpraat en denktrant van de meisjes Ayaan en Lucie tot de meest bizarre samenzweringstheorieën gevat in slecht gespeld Nederlands. Maar ook academisch gevormd Nederland bezwijkt. De alpha en gamma wetenschappen zijn inmiddels ook tot op het bot aangetast door het almaar voortwoekerende onderwijsvirus uit linkse hoek. Van onze koning, premier en ministers zou je toch op z’n minst een gezondere denkwijze en opstelling verwachten. Helaas. De eervolle ontvangst van Abbas is schokkend en ik kan me geen landsbelangen voorstellen die zo’n vertoning rechtvaardigen. Het is weerzinwekkend en het maakt alle morele en stichtende praatjes die de betrokkenen ons straks weer voorhouden net zo goedkoop, leugenachtig en gevaarlijk als de praatjes van een doorsnee Palestijnse terrorist.

Michelle (@MichelDHag)
8 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Asher

Ach de minsters onder Nethanyahu hebben opgeroepen alle palestijnen uit te roeien en ook vooral de moeders.
Of een andere Minister om alle palestijnen te deporteren naar Jordanie
Maar daar hoor ik julie niet over

jungleelephant
jungleelephant
8 jaren geleden

Ayaan,waarom draai je de feiten om?

Ayaan Nina
8 jaren geleden

Wow. Ik vind dat die landen allebei vrede moeten sluiten, met een goede oplossing komen in plaats van elkaar te vermoorden.
Maar kennelijk weet je niks wat die Joden doen hé, onschuldige mensen vermoorden en heel schijnheilig doen alsof ze juist werden aangevallen.

Michelle (@MichelDHag)
8 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ayaan Nina

Zolang Israel vasthoud aan bezetting en kolonisatie en het vermoordden van burgers is geweldadig verzet tegen Israel een logisch gevolg.

Weet je wat gestoord is dat in Israel duizenden straten vernoemd zijn naar Menachim Begin die een aanslag pleegde op King David hotel 86 burgers werden gedood.
En in Israel werd hij als Leider gekozen.

Nethanyahu heeft al gezegd dat hij geen Vrede wil en geen Nederzetting zal ontmantelen waardoor de Bezetting doorgaat en er Verzet tegen zal zijn

12
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x