Fortuyn had gelijk inzake de vluchtelingencrisis

De man die van links nooit premier mocht worden was Pim Fortuyn. Hij verschafte duidelijkheid in een sfeer van politiek correct denken, waarin alles wat naar kritiek riekte met de grond gelijk werd gemaakt. Links kreeg het voor elkaar om Pim Fortuyn zélf letterlijk met de grond gelijk te maken.

Titelfoto: Pim Fortuyn May 4.jpg by Roy Beusker is licensed under CC BY 3.0

Pim Fortuyn was bijvoorbeeld heel duidelijk over de islam. In een interview met de Volkskrant zei hij onder meer:

‘Ja die islam, die zondert mensen af. Ze zien ons als een minderwaardig soort mensen. Marokkaanse jongens bestelen nooit een Marokkaan. Is u dat wel eens opgevallen? Wij kunnen wel bestolen worden. En ik natuurlijk nog dubbel, want ik ben niet alleen een christenhond, maar ook nog minder dan een varken. Nou die kun je pakken. Meneer, als ik het juridisch rond zou kunnen krijgen, dan zou ik gewoon zeggen: er komt geen islamiet meer binnen! Maar dat kan ik niet rond krijgen. De islam is achterlijk, ik zeg het maar, het is gewoon een achterlijke cultuur.’

Het is verwonderlijk om te zien dat de islamitische vluchtelingen naar West-Europa willen komen, terwijl dat het gebied in de wereld is dat zij nu juist zo ongeveer het meeste haten.

De islamitische vluchtelingenstroom toont aan, dat de joods-christelijke cultuur een onvoorstelbare magneetwerking heeft op moslims. Wanneer dit niet het geval zou zijn, zouden zij immers wel in het islamitische Turkije blijven. In de hoop op betere tijden, wachtend op de gelegenheid om terug te keren naar Syrië en hun land weer op te bouwen.

De mannelijke vluchtelingen van strijdbare leeftijd, die in een filmpje in een asielzoekerscentrum in Hongarije Allahu Akbar schreeuwden, zouden -bij wijze van spreken- beter Christus als verlosser kunnen aanvaarden. Want het christelijke Westen neemt deze vluchtelingen wel op, terwijl bakermat van de islam Saoedi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten stommetje spelen.

De gevolgen van de achterlijke cultuur, namelijk een oorlog tussen soennieten en sjiieten, worden dus gedragen door een op joods-christelijke tradities gestoelde samenleving, die door diezelfde soennieten en sjiieten als verderfelijk wordt betracht. De Europese, medemenselijke samenleving koestert de spreekwoordelijke islamitische adder aan de borst.

Kan deze vorm van barmhartig samaritanisme als een boemerang op de medemenselijke, joods-christelijke geïnspireerde samenleving terugkomen? Het antwoord daarop is een luid en duidelijk ‘ja’. De gevolgen van het opnemen van ontelbare immigranten uit vele landen van de wereld zullen een onvoorstelbare impact hebben op de wereld, zoals wij die kennen. En zoals wij die koesteren, met onze ideeën over vrijheden, waarden en normen.

Het gevolg is en zal in de toekomst nog meer zijn, dat we moeten vechten voor onze eigen vrijheden, waarden, normen en superieure moraliteit. Dat deze superieur is, blijkt wel uit de medemenselijkheid die de joods-christelijke traditie aan de dag legt: we helpen mensen die zich op een gegeven moment tegen ons zullen keren en juist die joods-christelijke cultuur in zullen wisselen voor een achterlijke cultuur.

Uit hetzelfde interview uit de Volkskrant spreekt Fortuyn de volgende, haast profetische woorden:

‘En ik zeg dus: opvang in de regio. Dat betekent uiteindelijk dat vluchtelingen alleen nog maar kunnen komen uit Duitsland, Engeland, België, Denemarken of Zweden als daar iets ernstigs gebeurt.’- U wilt veel minder asielzoekers toelaten dan 10 duizend.- ‘ Wat mij betreft nul. Ik vind 16 miljoen Nederlanders wel genoeg. Het is een vol land.’

© OpinieZ.com 2015                  

   

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x