OpinieZtv gaat van start!

Wij gaan op zondag 14 juni beginnen met OpinieZtv. Scherpzinnige interviews met spraakmakende figuren uit binnenland en buitenland. Mensen uit de wereld van politiek, cultuur en maatschappelijke groeperingen die iets te melden hebben en gedreven worden door een bijzondere passie. OpinieZtv zorgt elke maand voor een boeiend gesprek. Filmmaker en OpinieZ-auteur Ruben Gischler produceert de afleveringen in overleg met de OpinieZ-redactie.

imageIn de eerste aflevering van OpinieZtv een interview met Jonathan Spyer.

Hij was vorige week in Nederland op uitnodiging van het ministerie van Buitenlandse zaken om te brainstormen over de toekomst van het Midden-Oosten. Jonathan Spyer is een van de toonaangevende Israëlische Midden-Oosten specialisten. Hij schrijft voor de Jerusalem Post en diverse andere kranten en is sinds kort directeur van het Rubin Center.

Als Midden-Oosten deskundige is hij een welkome afwisseling op het gewoonlijke repertoire van kamergeleerden. Dit vanwege zijn vele contacten met mensen in het veld en zijn nuchtere kijk die niet wordt belemmerd door enig wensdenken. Jonathan Spyer heeft diverse keren Libanon en Syrië bezocht, wat voor een Israeliër niet zonder risico is.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x