Woke Woensdag – Van Non-Binaire Drag ambtenaar tot Woke Wiskunde

Welkom in de wondere woke wereld!

Titelfoto bij Woke Woensdag - Van Non-Binaire Drag ambtenaar tot Woke Wiskunde Opiniez

Foto:

Welkom bij de OpinieZ Woke Woensdag van 23 februari 2022! Met deze week: non-binaire drag queens en radiopresentatoren, slavernij-excuses, reislustige Linda-hoofdredacteur, woke wiskunde, woke couture, woke kapsels en Anders Denken over seks.

Non-binaire drag ambtenaar

In Joe Biden’s Woke USA kan je alles verwachten. De laatste aanwinst is de non-binaire Drag Queen Sam Brinton die leiding gaat geven aan de afdeling Kernafval op het Department of Energy.

 

Rijksmuseum onthult slavernijverleden Willem van Oranje

Ook onze Vader des Vaderlands moet er aan geloven. Bezoekers wordt meegedeeld dat Willem van Oranje aan de wieg van de Nederlandse slavenhandel stond, terwijl hij zelf geen slaaf van de Spaanse koning wilde zijn.

 

Slavernij-excuses Utrecht

Ook de gemeente Utrecht deugt voortaan, nu ze zich voor haar slavernijverleden heeft geëxcuseerd.

 

Eindredacteur Linda reist wat af

Margot Jamnisek is hoofdredacteur van de glossy Linda. Ze is als rechtgeaarde Woke-activist natuurlijk erg voor het redden van de planeet door van alles te verbieden. Alleen haar eigen wereldreizen vallen daar natuurlijk niet onder.

 

Transvrouw laat penis zien

Omdat je volgens de Woke-ideologie zelf je geslacht kiest en niks te maken hebt met ouderwetse biologische en chromosomale criteria zijn er nu ook vrouwelijke potloodventers.

 

Vrijheid is een Wit begrip

Zo kan je het natuurlijk ook bekijken. Niet dat iemand het snapt, maar de kronkels van het Woke-denken zijn onnavolgbaar.

 

Woke kapsel

Voor permanent gekwetsten die als zodanig herkenbaar willen zijn is er nu een speciale coupe.

 

Online polarisatie

Bij onze Vlaamse zuiderburen vindt de deelregering “on-line polarisatie” (moeilijk woord voor stevig debatteren via de sociale media) heel verschrikkelijk erg en worden met belastinggeld webinars gegeven om dit toxische gedrag af te leren.

 

Non-binaire radiopresentator

NPO1-presentatrice/presentator Lara Rense (s)he beschouwt zichzelf opeens als non-binair en heet nu ook Billie. Van dat heuglijke feit moet de hele wereld natuurlijk direct op de hoogte worden gebracht.

 

Woke wiskunde

Op een Amerikaanse High School worden seksueel ingekleurde wiskundeproefwerken gegeven. Alleen nog even uitzoeken waarom.

 

Nadenken over seks

We denken allemaal fout na over seks. Dat moet marxistisch verantwoord zijn en woke. Dat u het even weet.

 

Woke couture

Commentaar overbodig. Kijk en huiver.

 

Tot slot

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Maaike van Charante, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas en Wouter Roorda

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
5 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Anna
Anna
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Heb ik wat gemist❓
Leef ik op een andere wereld❓
Wat is hier aan de hand❓
Zijn dit “ spelletje”…..❓
Hoe ga ik dit aan mijn klein kinderen uitleggen ❓

De Dertiende
De Dertiende
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anna

Maakt u zich maar geen zorgen, uw kleinkinderen groeien hiermee op. Ze gaan het dus binnenkort aan u uitleggen, in de hoop dat oma ook de (oh zo gewenste) woke-sekte gaat aanhangen.

Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anna

Heb hoop, heb geduld. Dit soort idiotie wordt een poosje geduld, tot de massa er klaar mee is.

In feite zie je de klassieke patronen er al doorheen schijnen. In meerderheid zijn vrouwen de aanjagers van deze debilisering en mannen degenen die hierin de gelegenheid zien om er misbruik van te maken.
Een als dame vemomde potloodventer is bijvoorbeeld een extra verknipte figuur, die toch aardig is blijven steken in het klassieke rollenpatroon.

VajrapaniX
VajrapaniX
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Wat een verschrikking weer.
Dit past goed bij het wekelijkse ‘You can’t stop progress’ van I,hypocrite.
Zelfde onwel makende principe waarvan je verbijsterd en half misselijk achterblijft.

Rien E
Rien E
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Poetin heeft in ieder geval met 1 ding gelijk, het westen is volledig de weg kwijt met dit decadent gedrag. Een teken aan de wand van de naderende ondergang is het volledig ontbreken van zelfreflectie en correctie.

5
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen